24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22442 ha minden igaz csak élőhalottak után kapsz ott is
de nyugodtan csatlakozhatsz mindkettőhöz ugyanazzal a karakterrel
nem szeretik egymást de te lehetsz pártatlan -
NiceScream #22441 Áááá.. értem! Köszönöm szépen! Egy másik karival a harcoshoz csatlakoztam és ott ölés után jött az xp, azt hittem magenél is -
Irgum76 #22440 mage guild-nál a világban random szétszórt könyvekkel (amik világítanak) tudsz fejlődni illetve adnak küldetéseket is -
NiceScream #22439 Úúúú... lehet, hogy elqrtam valamit?? Én ilyen breton wardennel megyek éppen és csatlakoztam vele a mage guildhez. Viszont egy árva XP nem megy oda, nem fejlődik. WTF? -
Irgum76 #22438 nincs mit
azt elfelejtettem, hogy "fence"-t keress azok az orgazdák, ők veszik meg vagy mossák tisztára a cuccot
mert van lent bank, guild kereskedő stb
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.04. 18:48:15 -
Plata #22437 PC-n nekem ilyen.
-
NiceScream #22436 Köszi! Így már könynebb lesz rátalálni :) -
Irgum76 #22435
outlaws refuge a neve egy földalatti rendszer amikkel én találkoztam mindnek két kijárata volt egy a városban egy a falonkívül
de valamelyik billentyűvel a térkép előhozása után megtudod nézni melyik jel mit jelent
én xboxon játszok úgyhogy nem tudom melyik billentyű az de szerintem a térképnél kiírja -
Irgum76 #22434 ilyen liliom szerű
keresek képet
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.04. 18:03:17 -
NiceScream #22433 Azt írja a leírás, hogy az orgazdák ajtaján valami jel van - mi ez a jel? Vagy hogy lehet megtalálni? -
#22432 serafutty, majd ellopod azokat megegyszer :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.04. 12:52:30 -
Irgum76 #22431 Bár az előbb mikor felmentem egy kereskedő guild keresett épp új embereket,csak angolul.
nem kell egy szót se beszélned elég megértened a szabályzatot ami kb annyiból áll, hogy ne legyél bunkó és pakold tele mind a 30 slotodat
de mondjuk ha tagokat keresnek az nem jó jel inkább te keress olyan helyen ahol sok a kereskedő -
Irgum76 #22430 a tőrökre van valami speckó képesség?
mert egyszer néztem egy videót és ott mondta a srác, hogy azért szeretik a varázslók másodfegyvernek használni mert.... és itt bealudtam
-
Plata #22429 Igen,gondoltam rá.
Csak ahhoz kellene majd egy kereskedő guild.
Bár az előbb mikor felmentem egy kereskedő guild keresett épp új embereket,csak angolul.
Egyébként most már tudom hogy hülyeséget csináltam.
Ugyanis zsebeltem receptet is amit elfelejtettem tisztára mosni és eladtam mint lopott árut.
Lehet az is ért volna valamit.Most már tudom azt is hogy lopott cuccból lehet tiszta is.
Pár zöld receptet megtanultam magam,még lopott cuccként.
Könyv olvasgatásoktól lett pár craft skillem.
A kikötőben jó pár receptet zsebeltem,amit meg is tanultam,de azok kaja és pia receptek voltak ha jól néztem. -
#22428 Nyilvanvalo. Mindezt csak azert irtam, hogy ha esetleg penzze akarnad tenni valamikor :) -
Plata #22427 Köszönöm.
Fogalmam sem volt róla hogy érnek valamit,csak elpakoltam a ládába mindent amit nem tudok használni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.04. 12:34:33 -
#22426 Morag Tong Sword 4000 aranytol felfele
Breton Table recept 1600 aranytol felfelfe
A Jewel of Misrule recit megtartanam es fel ev mulva adnam el, ahogy a Jester Festivalos Noise Maker es Popper alkatreszeket is, mert 1-2 honap mulva megint eladhato lesz 10-20000 arany korul. Most lent van az ara nagyon. -
Plata #22425 Közben volt egy kis időm így felugrottam megnézni.
A recept a szobámban van egy ládában.
Ez az.
Valóban kardot tanít.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #22424 Aha,szóval cseles.Alapból 50 volt most lett 110. -
Irgum76 #22423 vigyázz az első pontnál 120%-ával növeli meg a cucc kapacitását
a másodiknál szintén az alaphoz viszonyítva emeli meg így aszem 140 slotod lesz nem pedig 220 -
Plata #22422 Az sem rossz.
Ma este majd megint el lopkodok vagy egy órácskát.
Növeltem a napi eladható cuccot 110-re,egy legerdemain skill növeli 120%-al pontonként.
Így már elég szép lóvét lehet keresni,ha mázlim van daggerfall kikötőben zsebelésből jön 110 darab 40-100 ritkán 250 értékű cucc. -
#22421 Igen, ez a ketto van ott, az egyik a bosst oleti meg veled (a harom kozul az egyiket), a masik egy delvebe kuld visszahozni valamit.
A Morag Tong kard stilus az kb. 5000 -10 000 aron eladhato kereskedelmi guildekben. -
Irgum76 #22420 Fred a ládámról nem tudsz valamit mondani? -
Plata #22419 Várj nem biztos,igazából nagyon meg sem néztem mert későn volt,annyi biztos hogy valami recept szerűség volt,egy papír darab amiben crafting és morag tong sword szó is volt benne.
Nincs nekem olyan mázlim hogy olyan értékes essen.
Leadtam a küldit vivecben kaptam egy táska cuccost abban volt a recept is,de nagyon késő volt már,meg sem néztem rendesen mentem aludni.
Vivecben két ilyen napi küldi adó ipsét találtam eddig,egyiknek boss ölés kell másiknak meg mindenféle ökörség kellett dvelve-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.04. 10:26:19 -
#22418 Na - tipustol fuggoen - az a recept meger par tizezer aranyat. -
Plata #22417 Igen a Boss is dobott egy rahedli cuccost.
Meg kaptam küldiben valami lila receptet.
Elméletileg valami kard recept. -
Irgum76 #22416 tegnap én is "öltem" egy griff world bosst
láttam csapkodják odamentem beleütöttem párat mondom ez így kurva unalmas aszt elmentem
20 perc múlva kiírja, hogy megöltem a griffet és szuperszonik griff killer lettem
a jutalomért már nem volt pofám visszamenni -
#22415 Egyszer a boss dob valamit a megoles pillanataban, ha pedig felvetted az aznapi "old meg a bosst" dailyt az adott zona kozpontjaban (Vivec, Hall of Heroes, vagy ilyesmi neve a helynek, a templom alatti wayshrine mellett/alatti szinten van), akkor kapsz meg leadasnal egy extra ladat is, benne garantalt szett cuccal es egyeb randommal (esetleg jo draga crafting stilus lapokkal).
Erdemes ezeket csinalni, hamar feloltozik az ember belole :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.04. 09:18:00 -
Plata #22414 Tegnap sikerült is találnom rá egy csapatot,nem volt rossz móka le verni,de a jutalom valami kétkezes fegyver volt,viszont sok xp is jött meg arany. -
Plata #22413 Az este 20-as lettem lopkodás és random dungeonozás közben.
Én is kaptam valami costume-t,lehetett választani 3 közül.
A scout-ot választottam. -
Irgum76 #22412 kénytelen vagyok elrejteni az outfittemet mert különben ilyen csudiszép vagyok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ahogy Lakatos Márk mondaná: a szetthez megfelelő kiegészítőként egy unikornis szarvas petet választottam ami igen jól érvényesül ebben a színösszeállításban :)
de nekem is bejön nekem a thief ruci csak az a cink mikor egy ugyanolyannal találod magad szembe akkor kitudnám tépni a haját :D -
Irgum76 #22411 erre milyen árat mondanátok?
vagy ha esetleg megtudnátok nézni mennyiért megy
High Elf Trunk, Winged
nem volt olcsó az alapanyag és elég skillesnek kell hozzá lenni -
Plata #22410 Nem tudom nagy szinten daggerfall kikötőjében milyen értékű cuccokat lehet zsebelni.
18-as szinten nekem 40-100 és 250 arany értékű cucc is van a zsebekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt három NPC-től zsebeltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.03. 20:44:01 -
Plata #22409 Van kékem,esett random dungeonban a fegyverem meg lila.
Azt hiszem.
Bár lehet le cseréltem egy erősebb kékre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.03. 17:40:05 -
Irgum76 #22408 vedd fel a tailort és feltudod fejleszteni kékre
a te szinteden kb örülni kell egy zöldnek, kék kb 20-25. szinten jön ha jól emlékszem, lila meg 50+ -
#22407 Random "nem szett" felszerelesek (fegyver vagy pancel darabok) eshetnek barhonnan, barkitol.
Viszont egy-egy zonahoz kotheto szettek eseteben:
- Dark Anchor (Dolmen): ekszerek a boss utan spawnolo ladabol
- Delve (szolo dungeon) utolso boss: ov es cipo
- World bossok (halalfejes a terkepen): fejes, mellvert, nadrag vagy fegyver
- Public dungeon: vallas, kesztyu es fegyver
- A random helyeken felbukkano kincses ladak (treasure chest) szinte mindent dobhatnak. Minel nehezebb feltorni oket, annal nagyobb esellyel (vagyis simple csak epp' hogy dobhat szett cuccot, masternel mar garantalt)
- A kincses terkepek ladai (Treasure maps ladai, amiket ki kell asnod): mindig garantalt egy random zonahoz tartozo szett darab.
-
Plata #22406 Nekem sapi és chest még nem esett.
Folyton heavy esik,nightblade karinak az valahogy nem passzol.
Valami szürke vacak van. -
#22405 Ahogy Irgum irta, az ESO skalazos rendszere miatt mindig a szintednek megfelelo gear esik, igy folyamatosan cserel(het)ed azokat egeszen Champion Point 160-as szintig (CP160), mert az a jeleneg elerheto gear max szintje.
Egyedul kaja/pia receptben van olyan, mint a wowos heirloom, vagyis lvl1 es lvlcp160 kozott gyartva mindig mas erteket kapsz a kaja/pia buffjakent, a szintedhez igazodva, skalazodva. Orsiniumban lehet ilyeneket szerezni, vagy eventek alatt, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.03. 16:00:16 -
Irgum76 #22404 a trénig rucit kifelejtetted de úgy tűnik Platát nem ez érdekelte
a gearel itt sem kell nagyon törődni mivel mindig a szintednek megfelelő szintű cuccot droppolnak
ha kinézel magadnak egy szettet és folyamatosan abba a dungeonba jársz akkor mindig cserélgetheted az elavult részeket -
Plata #22403 Nem is az xp miatt.
Hanem mert ugye heirloom a karaktereddel együtt fejlődik.Statja is karival nől.És nem kell gearrel törődni.Hisz mindig aktuális szintre nől.
Már 120-as szintig lehet upgradelni.
Van sapka,vállas,cloak,chest,gatya,nyaklánc,trinketek,gyűrűk,fegyver.
Csak cipő öv és wrist nincs.
Mindegyik ad 5-10% xp bónuszt.
Hp-t vagy manát is töltenek.Az újak team buffot is adnak.
120-as szintig alig kell törődni a gearrel.