The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez baromi jó
erre rá nem jöttem volna magamtól
köszi mindkettőtöknek
Viccelsz? fejlodes kozben az 1st actionbaron van minden hasznos es hasznalatos cucc, a 2nd actionbar ugy nez ki, mint egy idiota karacsonyfa, mindegyik ottani kepesseg mas es mas skill fahoz tartozik. Igy lehet parhuzamosan fejleszteni egyszerre mindent - majdnem mindent. Siman hasznalod az 1st baron levo cuccokat, hogy haladj is, de a dolmen vegso boss, vagy kuldetes leadas (crafting daily vagy sima kveszt, mindegy) elott valtas a 2ndre is akkor azon levo skillek es skill fak kapjak a massziv xp dozist. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
basszus ez komoly? ez is számít nem csak az, hogy használod-e?
igazából azért választottam ezt a kasztot mert gondoltam az öngyógyítás meg az egyszerű skillek miatt könnyű lesz vele fejlődni
de mint írtam nem ez lesz a főkarakterem
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 18:58:34
Esetleg annyit megtehetsz, hogy azokat a skilleket, amiket húzni szeretnél, egy quest leadása előtt kirakod a skillbar-ra, hogy azok fejlődjenek.
hát még pont a gyógyításra és a pajzsra kéne gyúrnom
most DPS-ként mivel cicaember vagyok full bőr staminás szettben batáva és regnáló piával nem volt gond
mondjuk profik voltak a tankok
a másik kettőre meg csináltam mágiás fémpáncélt
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 18:04:54
Azért csak óvatosan azzal a Templar-al. Mert ahhoz, hogy decens legyél már kellenek a skillek és a gear. Tanknak és Healernek nagyon jó, de a dpshez már komolyabb cucc kell neki. Ha egy Dark Anchor-t le tudsz szólózni egyedül, akkor már jó úton haladsz. 😊
az mitől függ, hogy a rendszer minek rak be? (DPS, tank, healer)
mert templárként szerintem mindhárom kategória menne ha rágyúrok
végül is csak pár gomb van elég azokat a képességeket húzni
én így olvastam:
"Én _azt_ javasolnám, hogy csak egy területet farmolj az első karival"
most lehet a patch miatt de simán találtam csapatot DPS-ként pár perc alatt hajnalban
úgyhogy le is toltam három kört
csak a kezdő dungeont választottam nem randomot
Bar hozzateszem, pont azt javasolta a #22150 -ben, hogy NE maradj egy helyen, csak ha celiranyosan akarsz egy szettet farmolni, amely csak abban a zonaban esik... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 16:24:12
de megfogadnám Fluency tanácsát és maradnék a szigeten egyenlőre és tolvajjal játszanám majd a sztorit
Summerset egyenlőre nem játszik akármilyen jó hely is farmolásra
felhúzom itt 50-esre aszt meglátom
a lopás jó dolog szeretem napi rutin: craft, lopás, bank
és az is úgy működik skill mint a többi egyre jobb cuccokat tudok elorozni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 16:21:09
- Craglorn tele van napi feladatokkal, de nagy reszehez nem art 2 ember. Viszont az eszaki uton van egymas mellett ket szolozhato napi feladat is (egy serult ork egy fa toveben es mellette egy felig elpusztitott karavan). Mind a ketto egy helyre iranyit, az toluk eszakra levo delve kornyekere. Kb 20 perc alatt megvan mind a ketto, sima aoe szpem az egesz. A ket ladabol eleg surun esik ragada vagy yokudan motif lapocska, amelyek darabja tobb ezer aranyat ernek.
- Erdemes elmenned a frakciod fovarosaba es ott felkeresni a Magus Cehet es a Harcosok Cehet. Mind a ketto ad szinten egy-egy dailyt, szinten doboz jutalommal. Ezek aranyban ernek rendszerint sokat. A magus mindig valami ereklyet akar megszereztetni veled egy public dungeonbol, a harcosok pedig Dark Anchorokat akarnak bezarni. Mind a ket esetben random a celpont.
Na most, ha van par zona dlc is a birtokodban (Morrowind, Murkmire, CC, Orsinium, stb.), akkor azokban mindig van egy-egy napi world boss killt es egy-egy "delve kitakaritast" ado npc, amely feladatok meg is oszthatoak, vagyis zona csetrol is be lehet oket gyujteni. Ezek mindegyike szinten ad egy-egy ladat, benne remelhetoleg meg ritkabb es dragabb motiffal, bar nem garantalt.
En peldaul, ha van egy fel oram, mindig lenyomom a Murkmire napi kuldeteseket 2-3 karakterrel, mert villamgyorsan kesz es szinte biztos, hogy 2-3 karakterrel esik egy-egy "elder argonian" vagy "dead-water" motif, amelyek darabja meg mindig 5-10k felett mozog. De Summersetben szedheto motif szinten draga, a Clockwork Citys sem olcso, az orkok sem bovlit dobalnak hozzad, szoval ha penz kell es a lopkodas nem jott be, akkor irany par napi feladat es csinalj penzt a szinttol teljesen fuggetle stiluskonyvekbol! 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 15:49:53
kb 10 perc alatt letudható az összes és a gold bevételem nagy része onnan jön
(meg egy kicsi lopásból, a seftelés egyenlőre 50. szint alatt sajnos nem jött be)
az más kérdés, hogy utána a pakolászással eltökölök 1 órát 😊
de tegnap már bemerészkedtem 32. szinten dungeonba ott is jött a gold rendesen
Ha hozza sem szagolsz, akkor sincs baj, maximum massal gyartatod le a kivant szetteket es csak a nyersanyagot kell osszeszedni. Vagy meg azt sem, nyilvan igy dragabb lesz. 😊
Van aki csak butorokat gyart es azokhoz szukseges szintig huzza fel a passiveokat.
Van aki maxolja a craftingot es a maximum passiveok eseteben szerezheto master writekre hajt, mert azok vagy eladhatoak dragan, vagy ha legyartja, akkor az igy kapott voucherbol vehet extra dolgokat.
Van aki csak elbont mindent, az igy kapott nyersanyagot meg eladja.
Egy dolgot erdemes egyebkent eszben tartani, hogy a crafthoz kapcsolodo traitek kutatasat erdemes csinalni folyamatosan, mert eleinte csak par oras egy-egy kutatas, de kesobb egy tipuson belul mindig duplazodik, vagyis az adott fegyver/pancel tipushoz tartozo utolso trait megtanulasa mar nagyjabol egy honapig fog tartani.
Sokan csinaljak, hogy tartanak egy kifejezett/dedikalt crafter karaktert (en is ennek a hive vagyok). Mivel minden cucc amit kapsz account bound (kiveve a leveling reward jutalmai), igy barmikor, akar hasznalat/viseles utan is atadhato masik karakternek, igy eleg ha egy karakter tud mindent (traitek, stilusok, stb.).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 14:18:01
Szóval örülök :-)
A kraftolgatást érzem kicsit kényszernek, de talán az sem lesz vészes.
The Elder Scrolls Online / Hitelesített felhasználó @TESOnline
Abnur Tharn needs your assistance...
The Elsweyr Prologue Quest is coming for all players on March 25th. Do your part to end the Three Banners War!
forras
Viszont most lehet bebénázok valamit, de Abnur Tharn -os felvezető sztori nem a szokásos crown store / quest starter - ből kezdődik?
az adás-vétel százszor könnyebb lett
végre tudom kb mi mennyit ér
Az nekem nagyon hiányzik :/
végre jön is maxal eddig 1 mbit/s-el jött...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.12. 15:17:07
az updateről nincs infód?
nem találok semmit és 50 giga bazz már csak 5 játék fér fel a boxra
azt jól tudom ha a guild store-ból nem kel el az áru 1 hónap alatt akkor törlődik és nem kapod vissza?
ja meg van infó mi ez az update most mert csak 15.-re írnak de már most tölt
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.12. 14:44:49
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.12. 09:38:46
Peldaul
- lvl1-14 kozotti karakterrel es 1-es (alap) metalworking (bsmith passive) skillel csak iront (tier1) fogsz talalni.
- lvl15-26 kozotti karakterrel es tovabbra is 1-es metalworking skillel iron mellett megjelenhetnek a high iron (tier2) ercek is, mert a szinted alapjan mar szerezhetsz tier2-es erceket. Max egyelore nem fogod tudni hasznalni, mert a szakmai skilled nem engedi.
- De peldaul lvl1-14 kozotti karakterrel, de mar 2-es metalworking passive skill esetben is johet iron (tier1) es high iron (tier2), mert ez esetben a crafting skilled alapjan szerezhetsz tier2-es erceket. Amit felhasznalhatsz/gyarthatsz belole cuccokat, de a targyak szintlimitje miatt nem fogod tudni hasznalni.
- lvl15-26 kozotti karakterrel es 2-es metalworking passive skillel viszont csak high iront talalsz majd, mert mind a szinted, mind a crafting skilled a tier2-es nyerasnyagokbol valaszt.
Na most mindez random, es azt tudni kell, hogy mindig ket nyersanyag kozul talalhatsz, nem tol-ig jelleggel, hanem fixen 2 darabbol fog "valasztani" az randomgenerator (kiveve ha azonos szinten van a lvl es a crafting skill, lasd fenti pelda).
Es akkor itt jon a kepbe a jewelcrafting, amely nyersanyaga szinten erc lelohelyeken spawnol, igy lehet az, hogy egy iron ore helyett tiz perc mulva mar coppert talalsz, vagy platinumot, stb. Elvileg a jewelcrafting nyersanyagot a kiegeszito (hamarosan dlc) nelkul is fel lehet szedni, csak megmunkalni nem tudod, maximum eladni jo penzert. Az, hogy ezek hogy skalazodnak, passzolom, nem teszteltem le ezidaig, te teljesen randomnak tunik a dolog, skilltol es szinttol fuggetlenul spawnolva ezuttal.
Mindenért amibe belesebzel vagy csak kill-ért?
Igazából ezt a karaktert azért indíttam, hogy goldot farmoljak és vehesse dlc-ket de ott állni a drop zónában és nyomogatni az ultimétet elég uncsi számomra
De más játékoknál még nem tapasztaltam ilyet
Akkor volt fura mikor húztam fel a pajzsot és ütöttem mindent ami útba esett és egy rákból kijőtt 2 zöld meg 1 kék
Meg bányánál is ahol addig vas volt ott réz meg ilyen zöld kristály lett
Van aki peldaul Alik'r Desertben farmolja a dolmenek orrverzesig, van aki ki sem jon dungeonbol.
Ami nekem nagyon fura
Így nem vagy rászorúlva, hogy magasabb területre vándorolj
A lvlinget megoldhatod az égből jövő inváderekkel csak oda kell menni és mindenbe beleütni amibe csak tudsz
Hat, az ESO Plus annyiban jo, hogy mindent megkapsz vele, az osszes dlct (kiveve az utolso aktualis chaptert, es az unlockolhato cuccokat, lasd extra class, extra szakma, stb.), illetve kapsz melle egy crafting bag nevu cuccost, amely egy vegtelen zsak a nyersanyagaidnak. Utobbi nagyon hasznos, mert rengeteg nyersanyag van a jatekban amelyek idovel ellepik a bankodat.
Siman kihagyhato az ESO Plus, foleg eleinte. Szokott lenni ingyen ESO Plus idoszak is, amikor 4-5 napra megkapod gratisz a lehetoseget es megnezheted, mit tud, illetve az ido alatt elerheto az osszes kedvezmeny (koztuk igy az osszes dlc), akkor el tudod donteni, hogy melyik dlc szimpatikus es melyik nem. Ami az, azt be lehet szerezni minden evben nagyon olcson (most peldaul meg par napig a tolvajok cehe es a sotet testveriseg kaphato 1000-1000 Crownert).
Biztos, hogy van meg par kisebb magyar guild/tarsasag, de a hirek szerint (en is onnan tudom, hogy ok mondtak) a regebbi, picit nagyobb lelekszamunak mondott magyar kozossegi guild az ma mar inaktivitas miatt nem letezik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.10. 10:00:20
Szép napot!
én azt hittem, hogy nehezebben törik a tolvajkulcs
tökölődtem is egy simple ládával gyakorlásképp és mondom ez már nem lesz meg rányomtam az X-re aszt kifeszítette gecbe én meg HÁ!
de kezdek ráérezni már néhányat simán is kinyitottam úgyhogy jön a cucc
igazából én nem farmolni szoktam hanem adni-venni seftelni
de egyenlőre még nem ismertem ki az árakat
most gazolok, runázok, lopok azokból jön párezer naponta