24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22482 hét én nem tudom te mit csinálsz meg hogy csinálod
de én már csak ilyen takarítónőket és koldusokat célzok meg náluk van 95% és így is minden harmadik nekiáll csapdosni pedig akkor nyomom mikor beadja a magas értéket
legerdemain-em 8-as
de még csak látni sem láttam kéket nem hogy lilát 1-2 zöld volt aszt annyi
vagy láthatatlanul zsebelsz?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.05. 18:00:21 -
NiceScream #22481 Ezt a képet be kellene rakni bannernak. Nagyon klassz! Egyébként nem akarnál házigarázda lenni? Mert ahogy nézem az nincs a topikban. Kicsit variálhatnád a topik kinézetét, stb.. -
NiceScream #22480 Kössz a választ és a linket srácok. Marhára izgatja a fantáziámat ez a magica nightblade.. mindjárt kreálok egyet és megvizuálom :)
A tsaminás is érdekes lehet, de azt olvastam róla valahol, hogy könnyen hal :/ -
Plata #22479 Tényleg mókás dolog ez a zsebelés,horgásztól néha akkora marhaságokat zsebelek.
Érdekes hogy a gazdag NPC-knél vacak cuccok vannak,egyszerű melósoknál meg kék és lila is van.
Pecástól meg dokkmunkásoktól jobb cuccot lopok mint nemesektől. -
Irgum76 #22478 amik a lista elején vannak azok tisztára moshatók és drágábban eladhatók
ami "treasure" azt csak annyiért tudod eladni mint az orgazdánál hiába tiszta -
#22477 Ez egy butor (berendezesi targy), amelyet le tudsz rakni a hazadban dekoraciokent. Szerintem ne add el, jopofa dolog!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.05. 16:44:45 -
Plata #22476 Jelentkeztem random dungeonra,közben elmentem a kikötőbe zsebelni,mennyi marhaságot lehet összeszedni.
Vettem házat 3000 aranyért a kikötőben,vagyis jobban mondva szobát,hogy ingyen tudjak ide teleportálni bármikor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az ilyen lila itemet érdemes eltenni vagy passzoljam el a fenébe? -
Irgum76 #22475 a poison glyph csak sima egyszeri plusz sebzést ad?
nem folyamatosat mint pl a véreztetés?
mert aszem ezt elcsesztem -
fluency #22474 Azt nem vágtam, hogy melyikőtök írta az útmutatót, ezért írtam kettőtöket. :)
Elavultnak elavult ugyan az írás, de az alapok megismertetésére még mindig faxa.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.05. 13:39:30 -
#22473 Idegesito egy skill, foleg pvpben es foleg ha nem en hasznalom. :)
Running irta az utmutato, a munkat o vegezte en csak publikaltam. Alapnak, kiindulasnak jo, de picit (ertsd, nagyon) elavult mar az az utmutato, ezt mindenki vegye figyelembe :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.05. 13:28:39 -
Irgum76 #22472 köszi szépen
jó későn adja :( -
fluency #22471 Fred említette valahol, de most így hirtelen nem látom, hogy hol. A skill neve Bolt Escape. A Storm ágon az utolsónak megszerezhető skill. -
fluency #22470 Röviden az aktív és a passzív skillekben van eltérés; a Nightbladenek több a stamina alapú skillje, a sorcerernek több magicka alapú skillje van.
De érdemes elolvasni Fred/Running ismertetőjét a karakterekről: Link
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.05. 13:14:24 -
Irgum76 #22469 tényleg a varázsló tud teleportálni?
ellenségnél már láttam ilyet de a varázslatok között nem találok hasonlót -
Irgum76 #22468 a nightblade elsősorban, assasin, tolvaj, ilyesmi
és ehhez passzoló varázslatokat kap teleport támadás, végső döfés, láthatatlanság stb
a varázsló meg pufogtat -
Plata #22467 Gondolom abban hogy a nighblade-nek nincsenek sorc képességei.
Csak magicka alapú képességei.
Én meg kezdtem egy warden-t,mert megtetszett a maci.
Staminás bow wardenre esett a választásom.
Tegnap elértem vele a 10-es szintet,megcsináltam vele az eventes küldit 11 lett,az eventes tortával meg a szintlépésért kapott xp scrollal egy random instában 17-es szintű lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.05. 12:44:29 -
NiceScream #22466 Elképesztő, hogy mennyi lehetőség van ebben a játékban..
A következőn törtem a fejem és mint n00b, friss hús a magam agyából kiindulva nem találtam rá választ ;)
Szóval mitől, miben más egy mondjuk egy magica nightblade mint egy magica sorc (vagy mi is van a játékban..)? Mitől több vagy kevesebb az említett nightblade? Hisz' mind a kettő magica? -
Lengyel2 #22465 Nekem nincs Minimap, úgyhogy nem tudom, de elvileg az add-onok működnek egymással, hacsak nincs benne kifejezetten a leírásukban, hogy mivel nem kompatibilisek. Egy próbát megér. -
Plata #22464 Ez működik a minimap addon-al is?
Pár napja Fred linkelt be egy minimap addont,amit azóta is használok,végre nem kell percenként a térképet böngésznem. -
Lengyel2 #22463 Vagy van Add-on a skyshardokhoz, így látod őket játék közben a térképen is és az iránytűdön is:
ESOU add-ons Skyshards -
Irgum76 #22462 Hehehe :D -
fluency #22461 Jahogy te PVP miatt szeretnél self healt? Meg terrorizálni az unokaöcsiket he? :)
Akkor a resto staff tényleg kiesik. Egyszerűen nem éri meg. Akkor inkább potizz. -
Irgum76 #22460 hát ja ezt el is feledtem
nem játszottam még varázslóval (most sem igazán)
de tényleg jobb lenne ha egy gombra izibe gyógyítana és nem kell váltogatni de azt hiszem beteszem amíg nincs más
meg van már nagyon kafa speed böködő képességem végül is ledarálom őket mire szóhoz jutnának persze hátulról lopódzva :)
most még nincs kifejlesztve tőrre trait most csinálom enchant növelő lesz méreg glyphel aki böködéstől nem dől ki dögöljön bele a méregbe
hétvégén meg megölöm párszor unokaöcséimet :)
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.04. 23:20:20 -
fluency #22459 Tény, hogy bukik jópár skillt, de szükségmegoldásnak és buff barnak jó. Persze ez függ a játékostól ( meg a szinttől) és a prioritásaitól a karaktere tekintetében. Minden kasztnak előbb vagy utóbb elérhető a gyógyítás a saját skilljei között. -
#22458 Hat, stamina karakterrel az tenyleg csak veszmegoldas es emiatt buksz egy action bart. -
Plata #22457 Nem tudok csatlakozni random dungeonra,folyton azt írja hogy nem elérhető jelenleg.
Kb ezt írja,unable at queue this time,vagy valami ilyesmi. -
fluency #22456 Restoration Staff-al tuti tud. ;) -
Irgum76 #22455 köszi szépen
PvP-ben nagyon béna szoktam lenni de kipróbálom -
#22454 Stamina karakternel irany egy kis pvp es szerezd meg az pvp-vel aktivalhato Alliance War skill linerol (assault talan) a Vigort. Az stamina alapu heal.
Stamina sorcival (en imadom egyebkent, nagyon jo valasztas) pedig ott lesz a Surge (azon belul is a critical surge), amelyet ha benyomsz, kapsz +20% weapon dmg buffot, illetve barmilyen crit sebzesnel gyogyulsz. Ehhez benyomod a sorci Hurricane armorjat (Lighting form morfja) es nincs ellenfeled egy jo ideig. -
Plata #22453 Köszi,nem mondom hogy értem az egészet,de így világosabb a dolog.
Ha jól sejtem az az Idrik valami jószág lehet. -
Irgum76 #22452 én is akartam kérdezni:
a teplár után nagyon hiányzik a self heal
varázsló nem tud ilyet? -
Although #22451 Jó kép lett. :) Talán olyan aminek akik elkezdték írni ezt szerették volna ha lenne :) -
Irgum76 #22450 vannak olyanok amikbe könnyen belelehet futni pl kb odaszól egy küldetés és a minidungeonokban általában vannak (fáklyás jelölésűek)
vagy csal egy kicsit...
pl:így
én úgy voltam vele ha találok örülök ha nem akkor nem érdekel
de amióta elértem az 50. szintet nincs skill pont így kénytelen vagyok csalni de így is, hogy tudja az ember hol van azért 50-50%-ban meg kell érte küzdeni
tegnap Sammerlandre mentemmondom kezdőzóna nem lehetnek nagyon eldugva hát videót kellett néznem, hogy hol vannak annyira el vannak dugva
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.04. 21:40:42 -
NiceScream #22449 Még egy utolsó mára :) Vannak ezek jó kis shardok, amiból 3 egy skillpont. Ezt tök véletlenül nem jelöli valami? Vagy csak kolbászoljon az ember és vagy belefut, vagy nem..? -
Irgum76 #22448 ha ki akarod maxolni pl a mágiát akkor érdemes light páncélt viselned mert minden egyes darab után plusz mágia bónuszt kapsz
de viselhetsz fémpáncélt is megenchantolva mágiára nem lesz olyan hatékony de én már láttam olyan videót amiben így tankolt egy varázsló
szóval osszál-szorozzál, hogy neked melyik felelne meg jobban
én pl most kezdtem el egy staminás (papíron) varázslót aki leginkább martalóc
szóval lehet variálni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.04. 21:23:38 -
#22447 A passive skilleknel szamit, a light armor magicka barat passiveokkal rendelkezik, a medium staminat preferalja, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.04. 20:58:18 -
Bandeeka #22446 Sziasztok!
Bármilyen class-t kezdek itt számít vmit, hogy pl 1 maguson milyen armor van? Heavy, medium, light. Ezt kérdezem a többi classra is. Nekem úgy tűnik mind1 milyen class-sal játszok az armor nem számít. -
#22445 Igen is, meg nem is. Nem akarom leirni ujra, igy bevagom a FB posztot:
Áprilisban 5 éves lett az #ESO, így kezdetét veszi az idei születésnapi event, ezúttal egy kis extrával. Április 4-től (csütörtöktől) egészen május 9-ig tart a buli, és lesz itt minden, mint a búcsúban: dupla XP, 36 nap alatt szerezhető 72 darab Event Ticket, új Indrik evolúció, hetente változó kiemelt daily feladatok extra egyedi stílusokért, stb.
Részletek:
Lesz megint évfordulós torta (Donolom séf küldetését követően) amely 100% XP-t ad 2 órára
Napi 2-2 Event ticket szerezhető azonnal, ha eszünk az ünnepi tortából (max. 72 db az event alatt)
Új Dawnwood Indrik mutáció érkezik, a Luminous - csak most lehet beszerezni az öt hét alatt, utána már nem, ugyanis nyáron már a harmadik mutáció jön
4 héten át 4 kiemelt dailyt kell csinálni azért, hogy Worm Cult + egyedi "Companions" (fö történet föszereplöi - lásd a képet) ruha stílus lapokat szerezzünk:
- 1. hét: crafting napi feladatokkal a Prophet stílust
- 2. hét: delve/world boss napikkal a Lyris féle stílust
- 3. hét: pvp-s napikkal az Abnur Tharn féle stílust
- 4. hét: dungeon napikkal a Sai Sahan fél stílust
- 5. hét: bármelyik dailyval az előző négy sílus bármelyike beszerezhető
Az "éppen akciós" dailykért kapott Anniversary Jubilee Gift Box jutalmai között a fent említett egyedi stílus lapok mellett a játékban megtalálható szinte ÖSSZES crafting stílusból is kaphatunk véletlenszerűen egyet (chaptert) - plusz ritka nyersanyagokat és egyéb finomságokat.
-
Plata #22444 Az új event csak annyi hogy szerzünk egy tortát ami egyszer ad 2 ticketet? -
NiceScream #22443