The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vicc az, hogy a jatek alfa verziojaban volt minimap, aztan a tesztelok mondtak, hogy nem kellene, igy kivettek, de a kliensben maradt par funkcio, igy keszulhetetett el konnyeden a fenti addon is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van PS4 megaszerveren valami casual klán? Csatlakoznék, ha lehetne. Egyenlőre egy friss NB-vel (Stamina DPS) tolom, de elkezdem egy healer templárt is húzni, bár azt nem túl egyszerű magányosan.
Soha életemben nem vártam még ennyit instára,de nem adtam fel mert kíváncsi voltam rá,tetszett is.
Bár fura volt hogy nincs minimap meg egyebek amiket megszoktam a Wow-ban.
Mondjuk a minimap nem csak dungeonban hiányzik.
Amíg várakoztam loptam és raboltam,kaptam is pár öcsit,bár nem tudom hol lehet őket megnézni.Azt el is felejtettem.Véletlen megöltem egy szolgálót az egyik kocsmában.<#rinya>#rinya>
Nem szándékos volt,csak rossz gombot nyomtam meg rossz helyen.Kaptam valami gyilkos öcsit is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.02. 11:23:12
Mivel minden kuldetes tipus mas es mas xp-t ad, probald ki a daily craftinggal, adj le egy szakmait pite nelkul es egyet pitevel! Mindjart kiderul, hogy muxik e vagy sem. 😊
WoW-ban szeretek random instázni,általában 5-6 perc vagy néha 15-20 perc várakozási idő DPS-ként,mivel ép bünti volt a fejemen így felmásztam egy sziklára Vivec mellett és gondoltam ott eldekkolok míg be hív.
Hát egy kicsit sokat kellett várni,56 percet vártam,amikor jelezte hogy van csapat és akarok-e menni,nyomtam ready-t erre még jött vagy 10 perc várakozás mire behívott.Nem volt rossz egyébként,jött rendesen cucc is fegyver is és 15-ös szintet is elértem.
Ami fura hogy sapka és armor sosem jön nekem való,abból csak vacak van a karimnak,szürke,egyiket egy ládából loptam.
De a többi csupa kék,fejest sosem találok neki valót meg armort sem,abból mindig heavy esik.
Második instára csak kb félórát kellett várnom,de az nem volt olyan jó,oda úgy kerültem be hogy már csak az utolsó boss volt hátra.
alapból van hogy 25k jön
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 10:48:50
Szerencsére ezt nemrég módosították és minden esetben jár a 12.
A Staff, Bow, TwoHanded –eket 2 darabnak számolja a játék, így ezekből a szettes példányok, akkor is adják az első bónuszt, ha egyetlen más darab sincs meg.
vagy csak április 1.-i tréfa
(aszem) 😊
Egyébként valóságos felüdülés ez a jaték a sok, csollivilli sz*r után mint például a BDO.. Marhára tetszik, hogy bemegyek valahová egy küldetés miatt és anélkül, hogy partyban lennénk másokkal együtt csináljuk. Aztán ha kész, akkor mindenki megy a maga útjára.. Mondjuk egy ismerősöm, aki korábban játszott vele azt mondta rá, hogy: "ez a játék jó, és túl nagy, nincs rá időm"
Viszont a fejlesztese - a 60/60/60 hely/gyorsasag/kitartas -, az egyedi minden karakternel.
ott idézik le a kultisták a démonokat (nem pont ez a sztori de a lényeg, hogy jönnek a monszták)
és mikor felhangzik a punk rock beállsz a pogóba rohangálsz össze-vissza próbálsz minél több ellenfélbe belesebezni és életben maradni
aszt vársz 5-15 percet és ismét rock'n'roll
de mindegyiket külön-külön kell tréningelni
ha a kinézete nem tetszik vehetsz crown store-ból valami mást és az is tudni fogja amit már erre kifejlesztettél
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.02. 06:40:26
Még egy kérdés (egyelőre.. 😉 ). Kaptam egy csillivilli lovat. Ezt csak egy karihoz lehet használni? Amit először kreáltam? Azért ez kicsit szemét dolog..
full jail breaker, twin sisters 3db és 2 veild hertinice gyűrű ami sebzést ad már 2 db-ra is
aztán majd pár nap múlva összehozom a saját szettemet ha kifejlesztettem a második tulajdonságokat is az első az már megvolt xp-s
ja múltkor nem értettem azt a linket amit küldtél aszt rájöttem, hogy tovább is lehet kattintgatni ehhh
szóval köszi
ja és közben vadászom a Night Mother's Embrace szettre
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.02. 00:37:08
De igazából, ha csak 2000 fölötti értéked van az se baj. Majd idővel úgyis belerázódsz, azt simán hozod a durva értékeket. 😊
csak én hallom úgy, hogy az egyik vigadozó folyton azt üvölti, hogy a "kurva anyád!" ? 😊
Kaushtarari nevű helyen kellene lecsapnom.
Ok,ha felmegyek megnézem a küldi nevét.
De még van egy 20 percnyi dolgom egy másik univerzumban.
De sietek,csak a napi event küldetést letolom egy karakterrel és megyek ESO-ba.
Be izzatottam a térhajtóművet hogy hamarabb oda érjek.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor lehet, hogy public dungeon volt? Ha majd arra jarsz, ird le a hely nevet, esetleg a kuldetes nevet, hatha van ra jo tipp!
Azt hiszem a hapsinak olyan miniboss health bar-ja volt.
Nekem van emlékeim szerint olyan 18 vagy 19k hp-m,ez a csóringer meg 4-5k-s tűzgolyókat lő meg néha 15k-s területre ható varázslatot tol.
Lovamat majd fejlesztem,ha lesz pénzem,gondolom sok pénzbe fájhat.
Majd ha felmegyek megnézem a lovat,még nem is néztem csak mászkáltam a nagyvilágban,mert az eventes küldikhez igen sokat kell mászkálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.01. 20:02:52
Az eso ellenfelek nehezsege nagyjabol ugy definialhato, hogy
- sima (nincs a ket oldalan "kocka"😉 healthbar - sima ellenfel
- egy-egy kocka a healtbar ket oldalan - erosebb, altalaban egyedi (neha kuldetes miatt nevesitett) ellenfel, de siman olheto egyedul
- ket-ket kocka a healthbar ket oldalan - amolyan miniboss, ez is olheto egyedul megfelelo felkeszultseggel, de lassan, ezert inkabb 2-3 emberrel celszeru gyorsan lenyomni
- harom-harom kocka a healthbar ket oldalan - bossok, legerosebb ellenfelek, mindenkeppen csapattal vagj bele! Kiveve a varosoroket, azok is harom-harom kockasok, de azok halhatatlanok.
(ket-ket kockasra nem talaltam jobb kepet, sorry)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.01. 19:50:41
Van lovam is,kaptam 10-es szinten egy lovat,igaz kellett hozzá vagy 10 perc mire rájöttem hogy H betű.<#buck>#buck>
Kerestem hogy hol a ragyában lett a ló,de nem volt sehol,végül eszembe jutott hogy van útmutató a játékban sügér játékosoknak,ott megtaláltam hogy hogy kell lóra ülni.
ja csak kicsit elkéstél vele aszem holnap lesz vége a mókának
de ha igaz akkor egynap többször is megcsinálhatod amíg be nem hozod a hátrányod
és akkor már gyalogolni sem kell annyit 😊
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.01. 19:21:10
Meg nem mondom kit kéne le csapni,elfelejtettem a nevét,iszonyú rossz a név memóriám,kb nincs is.
De egyszerűen lehetetlen legyőzni,10-en nightblade karimat 4-5 varázslattal kifekteti,úgy hogy töltöm magamat vissza ezerrel.
Egyszer majdnem sikerült a fél hp-ját lelőni,de hiába futok el előle,a barlang nem túl nagy és a varázslatai mindenhol megtalálnak.
Némelyik olyan erős hogy egyből lecsapja háromnegyed hp-mat is,hiába nyomom a piát magamba.
Kb 6-7 halál után hagytam is a frászba.
Elmentem Vivecbe ott meg valami rossz hajóra szálltam és idegen helyre kerültem,ha már eltévedtem elmentem megkeresni ezt a jester festival NPC-t,már két küldetés teljesítve most daggerfall a cél,ott is van egy NPc akinek van küldije.De eszement sokat kell gyalogolni.<#vigyor>#vigyor>
Viszont nagyon szép helyeket láttam útközben,még valami iskolában is jártam ahol minden útba kerülő könyvet kiolvastam,volt bőven mit olvasni,tanultam is két szakmát könyvből.
és ott hiába tettem 0-ra vagy maxra a staminát semmi nem változott csak a stamina pontok
WD meg se mozdult se pozitív se negatív irányba
próbáltam rákeresni, hogy hogy számolja xboxon de mindenféle más PC-s találatot ad ki
azért megnöveltem de kipróbálva ImPetin kedvenc gyilkolandó impemen nem vettem észre változást
más fórumon azt írták egy lvl9 NB-nek aki szintén le akarta zúzni, hogy hanyagolja
fejlődjön szintlépés, skillek aztán kaja, pia boost és gyakható
Még igen az elején járok, és eljutottam egy K'Tora nevű nem is tudom mihez (qrvára utálom).
Hogy lehet ezt lenyomni? Van valami "trükkje" vagy őt csak csapatban lehet leverni?
Ez a Dragon Flight Gem tetszik😊
Vagyis lehet nem steames accountra is steamen venni játékot és dlc-t.
szerintem mire legközelebb akció lesz már el is felejtem
WoW-al is mindig ez volt toltam, pörgettem aszt egyszer csak hopp vége
Ezekre szoktam gyűjtögetni, mert amikor ilyen van akkor szépen átpakolja a cuccokat az inventory –ból és a bankból is a Bag –be, aztán gyűjtögetek a következő ilyen időszakig megint.
Summersetben elkiabáltam magam és 5 mp-en belül jött az inv
el is költöttem a pénzem alapanyagra...
a pacik is fullra teherbírásra vannak tréningelve minden nap
a ládákat jó tudni igaz azt sem igazán használom ki amit kaptam belepakolok aszt elfelejtem
jó lenne egy crafting bag de azért havi 4000-et nem fogok fizetni
ja igaz a beállításokat is át kéne néznem most például a célkereszt színét szeretném átállítani hátha akkor többnyire látom is már ha van ilyen lehetőség
Ki lehet kapcsolni, hogy ne kapj ertesitest a guildtarsak teljesitmenyerol. En alapbol kilovom, mert nem erdekel, epp ki hany pontot szerzett egy-egy toplistas dungeonban vagy pvpben.
Ami a helyet illeti, mountot fullra huzva van +60 helyed (60 nap alatt +1hely/nap), a bankot is lehet fejleszteni es a hatizsakodat is.
Ha ez sem eleg, akkor erdemes Tel Var Stonebol (Imperial City) vagy Master writekert kapott writ voucherekbol venni extra ladakat a hazadba, azzal megint lehet szerezni +300 helyet/account (3*40-es lada es 30*60-as lada veheto/szerezheto)
a legtöbbször ki kell logolni vissza és már ott is van
meg, hogy minden szarról jön a pittyenés, hogy xy valamelyik guildból xezer pontot ért el valamin
de ha eladok akkor bezzeg meg sem nyikkan
már 3 karakter serpáskodik rajta, hogy ne kelljen eldobálni a cuccaimat