24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22602 én most kezdtem el játszani a martalócommal és darál mint a gép a két tőrrel Flurry támadással
de az biztos, hogy az íjjász nem sokat tud kezdeni a "teleportos" támadások ellen -
#22601 Ha valakinek azért nem tetszik a kétkezes kard, mert túl „brutálisan” néz ki az adott karakterhez és emiatt nem illik hozzá, az még nézze meg a Soul Shriven stílusú 2kezes kardot, sztem ez kimondottan szép és „kecses” ahhoz képest, hogy 2kezes. -
NiceScream #22600 Ebben tök igazad van - tényleg kicsit fura egy íjász, aki akkora kétkezes karddal rohangál, mint saját maga.. :D a tőr jobban illene hozzá. Viszont próbáltam a kétkezest, és marha jól apritja azt, aki közel kerül hozzé és még él.. -
#22599 -
Irgum76 #22598 ahogy így olvastam a kétkezest ajánlják hozzá
de én RPG szempontból mivel ez abszolult RPG játék nem tudok elképzelni egy íjjászt pallóssal vagy csatabárdal
meg aztán hol tartja? a szüttyőből előhúzza?
én egy íjászt tőrrel, szablyával (esetleg bárdal ha vadász beállítottságú) tudok elképzelni
én pajzs+kardot venném fel hozzá (mivel sima egykezes lehetőség nincs)
van lassító döfése lábra így el is tudsz tőle távolodni
de ez csak az én gondolkodásom -
NiceScream #22597 Utólagos engedelmetekkel megkértem, hogy tegyék be a fenti képet bannernak. Szerintem - király ;) -
NiceScream #22596 Összelopkodtam némi pénzmagot :D Nem sok még, mert olyan 10-11k goldom van, de kezdésnek nem rossz.
Az íjjásznak második fegyvernek dual vagy kétkezes?
-
Irgum76 #22595 gondoltam lehet, hogy kezdő szinten sok még az a 500 gold 10db-ért
de azért szívesen... -
#22594 Plusz szinte minden boss dob egyet, dolmenek, delvek, stb. Dunat lehet vele rekeszteni, idovel annyit szerez az ember. Ureset, toltottet egyarant. -
NiceScream #22593 Már miért sokallnám? Nem erről van szó. Én úgy gondoltam, hogy lehet "rátölteni" de akkor ezekszerint nem. -
Irgum76 #22592 illetve a majomos romnál van 3db szinte mindig
vagy lophatsz az alkimistáktól
ha sokallod az 50 g-t
máshol 150 goldért adják az üreset -
Irgum76 #22591 üreset tudsz feltölteni
50 gold a magiszternél a mage guild épületében -
NiceScream #22590 Nos, kipróbáltam egy-két kasztot és egyelőre a sorc és a nyilas jön be nagyon. A tőrössel egy kínszenvedés nekem a játék :D
Ez a soul kristály viszont kiborít.. Mondjuk van benne két töltet, a szkillt rányomom az elklenre, lemészárolom, látni is, hogy működik ez az izé, de ha megnézem a gemet, akkor még mindig csak 2 töltet van benne.. WTF?? Mit csinálok rosszul? (mindent.. :D ) -
Irgum76 #22589 ez a duál mérgezett tőr + az energia alak tényleg goromba kombó
gyakorlatilag nem kéne nekem bujkálnom végig gyakhatnám az egész küldetést de így suttyogva nagyon mókás
a self healt is többé-kevésbé megoldottam vámpír glympet tettem mindkettőre így ha a méreg, villám és a böködés után még van ellenfél akkor kb szintentartom magam
kösz a tippet
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 19:54:49 -
Irgum76 #22588 ahogy elnézem minden elinflálódott túl sok recept került a piacra
tegnapi akción felbuzdulva boldog-boldogtalan nekiállt craftolni
(vagy rábízta a feladatot egy botra)
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 16:49:56 -
#22587 Hat, total random :) A profeta cuccok arai nagyon lementek a beka segge ala, erdemes elrakni ha van helyed es majd fel ev mulva eladni, tobbszoros aron. -
Irgum76 #22586 nekem ma elég szarok estek 2 kék recept meg egy arany alloy aszt kész
ja meg próféta cucc 2db azokat tudtam eddig elpasszolni 2000/db-ért... -
Irgum76 #22585 ó bazz ezt benéztem pedig akartam is rá tenni csak mondom ez így nem kafa de akkor kafa -
#22584 Az AND utani mondat masodik resze igen. Az elso viszont a deconstructionra, vagyis a targyak lebontasara vonatkozik.
Metal Extraction increases your chances of extracting Blacksmithing items when deconstructing armor and weapons, as well as your chances of producing Tempers when refining raw materials.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.08. 16:02:13 -
Irgum76 #22583 from raw materials... :( -
#22582 Pl:
Metal Extraction
Maximizes the chances of extracting Blacksmithing ingredients and allows the refining of the most powerful tempers from raw materials.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.08. 15:54:24 -
Irgum76 #22581 "ha raksz a megfelelo szakmai passive skillre"
ha minden igaz nincs ilyen skill csak nyersanyagból nyer ki több extrát ékövet, tempert
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 15:37:20 -
#22580 1. Megnezed a kereskedelmi guildek mennyiert aruljak, vagy rakerdezel a zone chaten.
2. Szetbonthatod, de a legjobb eredmenyt akkro ered el, ha raksz a megfelelo szakmai passive skillre (amihez viszont magas szakmai szint kell, igy nyugodtan bonthatod). Sajnos nem mindig kapod vissza azt az alapanyagot, amire szamitasz, maxos crafter karakterrel sem. Vagyis lilabol kapsz vissza nyersanyagot, de a lila "temper" mar nem garantalt. -
kingofn00b #22579 Sziasztok, PS4 -en kellene egy kis segítség.
Nem nagyon fűlik a fogam a szakmákhoz, de hát muszáj. Arra gondoltam, hogy szétbontogatom a nyersanyagot, és azt eladom.
Viszont vannak problémáim.
1,
Hogy árazom be a cuccokat? Gondolom, PC -re vannak frankó addonok, de PS4-re? Honnan tudom, hogy mi az aktuális piaci ár?
2,
A szétbontáshoz kell skillpontot rakni az adott szakmára, vagy szétkapom anélkül is úgy, hogy a lila maxos cuccból nem iron ore fog esni?
-
Irgum76 #22578 na valaki már bontogatott?
vadászott receptekre? -
Irgum76 #22577 oksa köszi
csak már nem emlékeztem, hogy hogy működik ez -
#22576 A resto staffnak is van egy skill faja, rajta par gyogyito kepesseggel. Ahogy kapsz XP-t es a kezedben van a staff (vagy az action barra ki van rakva egy-ket resto staff kepesseg), akkor no a skill fad es vele uj kepessegek erhetoek majd el. Ugy, mint minden mas skill fa eseteben. Fogj egy staffot a kezedbe, menj es zarj be par dolment (dark anchor, "egbol" lehullo kampo) es mindjart lesz ott resto staff szint novekedes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 21:42:40 -
Irgum76 #22575 oké köszi
de az a gondom, hogy mondtátok, hogy PvP-vel meg restoration staff (megtaláltam a helyes kifejezést :) ) tudok majd öngyógyítani
párszor legyaktam unokaöcsit párszor hadonásztam a bottal és nem kaptam meg 1-es szinten sem egyiket sem
mint közben eszembe jutott ez nem az 50-es karakter hanem csak 20-as
vagy csak szintlépéskor fogja megkapni?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.07. 21:39:20 -
#22574 Hja ertem a kerdes most mar :)
Persze. A jatekban nagyjabol 420 skill pont szedheto ossze, annyi eleg mindenre (is). :)
50-es szintig osszesen 64 pontot kapsz (szintezes kozben), es az igaz, hogy utana mar nem kapsz a szintlepeskor pontokat, de ezen kivul van meg 360 darab a vialgban. Ott vannak a skyshardok, a public dungeonok egyedi pontjai, a harom frakcio fo tortenete, a magus ceh vegso dontese, stbstbstb. boven eleg lesz.
There are several methods of earning skill points, listed below, up to a current total of 417 points (as of patch 4.2):
Leveling your character, up to level 50 (64 Skill Points)
Completing quests in the main quest (11 Skill Points)
Completing quest chains in the Dominion, Covenant, Pact, and Coldharbour main storylines (49 Skill Points)
Completing the Imperial CityImperial City (Crown Store) storyline (1 Skill Point)
Completing the Reforging OrsiniumOrsinium (Crown Store) storyline (3 Skill Points)
Completing the SummersetSummerset storyline (3 Skill Points)
Reading the Folium Discognitum (Optional quest reward from Mages Guild quest chain) (2 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the Thieves GuildThieves Guild (Crown Store) storyline (6 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the Dark BrotherhoodDark Brotherhood (Crown Store) storyline (8 Skill Points)
Completing the Divine Power, Morag Tong, and House Telvanni quest chains on VvardenfellMorrowind (3 Skill Points)
Playing or skipping Broken BondsMorrowind (1 Skill Point, only available to new Morrowind characters)
Playing or skipping The Mind TrapSummerset (1 Skill Point, only available to new Summerset characters)
Completing the primary quest chain of the Clockwork CityThe Clockwork City (Crown Store) storyline (8 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the MurkmireMurkmire (Crown Store) storyline (7 Skill Points)
Absorbing skyshards (113 Skill Points, 143 including all DLCsCrown Store and ChaptersMorrowind)
Ranking up in the Alliance War (50 Skill Points)
Completing group challenges in public dungeons (16 Skill Points, 22 including OrsiniumOrsinium (Crown Store), VvardenfellMorrowind and SummersetSummerset)
Completing group dungeons (24 Skill Points, one for each completed dungeon storyline quest in the base game)
Completing the Imperial CityImperial City (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing OrsiniumOrsinium (Crown Store) Maelstrom Arena (1 Skill Point)
Completing the Shadows of the HistShadows of the Hist (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the Horns of the ReachHorns of the Reach (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the Dragon BonesDragon Bones (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the WolfhunterWolfhunter (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
forras
Na es persze barmikor ujraoszthatod oket ugy, hogy azokat ezuttal kihagyod, amelyekre mar nincs szukseged.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 21:31:52 -
Irgum76 #22573 na oké akkor legyen íjászat
eddig sosem fogtam íjat a kezembe nincs a skillek között
ha úgy döntök, hogy én most 50+ szinten meg akarom tanulni elkezdek vele lövöldözni megkapom-e új skillként és fejleszthetővé válik-e?
(sky shard-ból küldetésből kapott skill pontokkal)
jól van hülye vagyok nem is annak a karakternek kell
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.07. 21:22:04 -
#22572 Semmi sem valtozik, ugyanugy fejldik minden, ha XP-t szerzel, csak a szinted 50-es marad es az osszes XP most mar a Champion Pontokat fejleszti. De kozben ugyanugy fejlodnek a skill fak, a skillek, minden, mint 40-es szinten vagy barmikor.
Vagy ha nem erre gondoltal, akkor nem ertem a kerdest :) -
Irgum76 #22571 ez így oké
de pl ha nem volt healing staff vagy minek hívják képzettségem 50. szintig akkor hiába gyógyítgatok vele nem lesz 1-es szintű? -
#22570 50-es szint utan valnak elerhetove a Champion Pontok, azokkal tudsz tovabb fejlodni. Azok viszotn csak passziv hatasuak, nincs koztuk uj, action barra kirakhato aktiv kepesseg. -
Irgum76 #22569 ja kérdés:
50. szintet elérve nem lehet kapni új skilleket?
mert PvP-ztem használtam a gyógybotot de semmi újdonság nincs -
Irgum76 #22568 baszus vettem egy igen drága kerti törpét magamnak:
csempészés céljából a pórnépnek a messzi Summersetből de ezt már megtartom magamnak: "Each item is bind on pickup" ehhh
gyorsan jött-gyorsan ment... -
Irgum76 #22567 ezt a isten uccse valami csúnyát mondok térképet a büdös életben nem fogom megérteni
lovagolok délre félórát megérkezek úticélomhoz erre északra mutatja a célt 2x olyan messze
ehhhhrrrggggg -
Plata #22566 Kösz,Rohanok is. -
#22565 Pl Daggerfall kikotoje, a hajok elott. -
Irgum76 #22564 hát elég ocsmányul néz ki
nincs olyan PC-n hogy show on map?
egyébként nekem sima quest marker-el jelzi ott van a tábláktól egy köpésre -
Plata #22563 Még egy utolsó kérdés,többet nem kérdezek,legalább is ma.
Hol az ördögbe kell leadni a küldetést?
Csak annyit ír hogy deliver gods to nearest writ quartermaster.
Térképen semmi jel.
Minimap addon ilyen jelet hagy a játékban.
És ilyen a térkép.