24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Berennior
    Velem van baj vagy az új játékokkal? Assassin's Creed IV: Black Flag, Need for Speed Rivals, Far Cry 3, Crysis 3... egyik sem köt le 10-60 percnél tovább.
    Bezzeg a Skyrim három héttel ezelőtt "leszögezett" a monitor elé 8-10 órára. :)

• soundsonic
    +1 Igazából az ESO bétának sem örülnék. Jonnykától kaptam kis időre accot múlthéten, de szinte csak karaktert alkottam. Swtornál annyiszor bétáztam, hogy szabályosan a startkor már untam a kezdő területeket. Na ezt most ESO-nál nem szeretném elkövetni :)
  • yusukee
    Én is így vagyok vele, de nehéz jó MMO-t találni :(
  • Berennior
    Csak én vagyok annyira elvetemült, hogy a "virtuális életemben" nem tudok meglenni úgy, hogy nem játszok egyetlen egy MMO-val sem? Lassan már két hónapja, hogy "tiszta" vagyok, de már kellene valami ami hosszútávon leköt... hónapokra vagy akár évekre. Az ESO-ig valahogyan ki kellene húzni.

• soundsonic
    Talán lesz pre-order féle "open béta" is.
  • Susarc
    no van 10 hétvége menjünk visszafele az időben:a játék megjelenése előtt 1 ,de inkább 2 hétvége az uccsó finomításokra fog elmenni! marad 8 hét ebből szerintem legalább 3-4 hétnyi open béta kéne! marad 4 hét...kell még egy kis finomítás zárt teszteléssel legalább 1 vagy 2 hétvége marad 2 hét....tehát jövőhéten lesz béta:D
  • MaRee
    Akit érdekel a téma jöjjön át a WAR topikba, ne offoljunk itt. Bocsi modi
  • Susarc
    bazz:D:D:D
  • MaRee
    ASD
  • soundsonic
    mostmá lenni kicikét boldog? :P
  • Susarc
    WHAT!!!! LINKET OR DINT HAPPEN!
  • soundsonic
    Off: de aki nem bír magával az ESO megjelenéséig, van war privtá szerver már. Sajnos 41%-ban van kész, de nemsokára már a t1 -ért lehet harcolni. Viszont a hangulat sokkal barátibb mint az official-on volt :)
  • Whysper
    Amúgy potn ez az ,hogy Én a WOW-ba Riftbe azt nem szerettem már ,hogy oké pl a wow elején a színeket leszámítva ilyen dark volt most meg midnen össze mosódott warhamemrbe meg potn az a világ háttér tetszett és a skyrim potn ezt adta vissza és ez az MMO-ja meg ugyan úgy hibás is lesz ,de javitjak tutira majd mint minden MMO-ban minket ezért fogodd meg ,hogy ahogy elöző hozzászóló mondta végre nem egy "tamagotchi"
  • Jeffjohnson
    Szerintem lejárófélben volt a licensz és nem akartak már arra költeni.

Pedig az első tervek a 3 oldallal de jók voltak... jó példa rá, hogy hogyan lehet elbaltázni egy többre érdemes játékot. Pedig szerintem sokkal jobb mmo volt (és lehetett volna ha ésszel fejlesztik) mint az SW:TOR, mondom ezt úgy, hogy SW fan vagyok és a Warhammer világa sohasem érintett meg igazán.
  • MaRee
    WAR tényleg nagyon jó volt, máig nem értem miért nem lett f2p.
  • drop
    engem meg a hangulata fogót meg kicsit komolyabb az átlag mmo-nál ez pozitív, nem szeretem a tamagotchi mmo-kat aion és társai
  • Whysper
    Ugye warhammerben milyen jó volt játszani . az ember réteg nagyon klassz volt ott
  • Jeffjohnson
    Érdekes cikk én azt vettem észre, hogy azokkal a játékokkal játszottam a legtöbbet, ahol jó volt a társaság pl: WAR milyen bugosan jött ki mégis jó volt játszani vele mert jó klánba kerültem jó volt a hangulat.

Mondjuk azóta eltelt egy kis idő és a játékosok igényei is a plafont verik manapság.

Nekem az egyik legfontosabb, hogy a pvp jó legyen, amihez az kell, hogy a karakter animációk jók legyenek és ne legyen az egész laggos a "skillek" szépen gombnyomásra lagg nélkül működjenek. Másrészről meg ne egy csőjáték (SW:TOR) vagy grindfest (Xsyon) legyen.
  • j0nNyKa
    Elder Scrolls Online Column: Why Would a Non-Elder Scrolls Fan Play ESO?
  • Susarc
    akkor a héten biztos nem:( marad a jövő hét a reménysugárra!
  • drop
    Thanks to everyone who helped us make the last weekend’s ESO weekend beta event our biggest and most successful yet! Please remember to keep the beta client--you can simply patch it the next time you're invited. If you haven’t signed up for beta yet, you can do so here: https://www.elderscrollsonline.com/en/beta mikor vajon?
  • Susarc
    grats!:)

ui: te szemét:D:D
  • Susarc
    folyamatosan megakarják lépni a "NEXT GEN MMO"-t...ennek az EQ nak azért ezzel az építkezéssel,permanens környezet rombolással/környezet újra struktúrálással igencsak jó esélye lesz arra a címre!
    jó lenne TESO-ban is ezek a featureok:P
  • LadyWhox
    Jaa, nem vettem. Meghívtak :)
    SOE-val jó a kapcsolatom :)
  • Susarc
    hát épp 2 perce írtad van hozzáférésed:) gondoltam akkor képben vagy:))
  • LadyWhox
    20 dolcsi? :(
  • Susarc
    háááát én is gondolkodom rajta....végülis 20 dodó és 1 hónap alatt még TESO előtt lehetne szórakozni vele:P
  • LadyWhox
    Tudom, már megvan a hozzáférés.
  • Susarc
    azzal csak az a baj,hogy nem a játék! csak az építkezés fog kijönni.....az MMO a szörnyekkel,questekkel tartalommal csak majd 1 év múlva kb.
  • LadyWhox
    Nagyon tetszik a cucc, szerintem meg is veszem. Csak most február végén kezdődik az EQnext landmark alpha teszt, és kiváncsi vagyok arra is. Sokat várok attól is.
  • PiszkosFred
    Nyugi, nem volt ebben semmi bántó. Ha olvasod a fórumot régóta, tudod te is, hogy anyáztunk már eleget az amcsi/kanadai "kiváltságosok" miatt, akik tavaly tavasz óta tesztelik már az ESO-t, mi meg örültünk mint majom a farkának, amikor Johnny bugázott egy keyt, és a streamnek hála láttuk végre "élőben" is a játékot ősszel. :)
  • LadyWhox
    Jó..nemcsak mi vagyunk ám ilyen "töltelék" teszterek, vannak a kezdetektől olyanok akik más időpontokban is sokkal több időt bent vannak. Hagyjuk..
  • j0nNyKa
    igen, azokon a hétvégéken is béta teszteltem, amikor nem volt bétateszt
    meg amúgy a mikulás is létezik :)
  • MaRee
    Köszi.
  • Nephin
    Jabocs, neked még nem volt bátakulcsod, ugye? Akkor meg kell csinálni az accot.
  • Nephin
    A felhasználónévvel próbáld, ne a mailcímmel.
  • LadyWhox
    Amúgy friss reg vagyok itt, illetve ez már vagy a 3. regisztrációm. Már a supergamez kezdete óta járok ide, csak mindíg elfelejtem a nev/jelszómat mivel 99%-ban ugy olvasom a fórumot, hogy nem jelentkezem be.
  • LadyWhox
    Minden hétvégén? Vagy csak amikor meghírdetett béta volt?
  • j0nNyKa
    hát én beregeltem már jó rég a kulcsomat az accomra, azóta egy levelet sem küldtek, viszont az account oldalon folyamatosan mutatta hogy "megvettem" a bétát, és működött is mindegyik hétvégén
    úgyhogy ja, aki egyszer bent, az végig bent
  • MaRee
    Erre az acc management oldalra hogy lehet belépni? Regisztráltam a bétára de azzal a címmel nem lehet. Ugyan azzal a mailcímmel csinálni kell egy accountot is?