24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#5007 Nem tudom, hogy egyszeri esetrol volt e szo, vagy altalanos e a dolog. -
Susarc #5006 way too much:)
viszont a Johhnys dolgog felett elsiklottam...szóval akkor elméletileg akit egyszer behjvnak az onnantól kezdve mindig bennt lesz?:P -
#5005 Kiderul. Azt hiszem Johnny irta, hogy ezuttal meghivas/key nelkul is aktiv volt az accountja a hetvegen, koszonhetoen a korabbi meghivasnak. Lehet ezert van ott az az ikon, mert korabban mar kaptal invet. Kiderul, 77 nap legrosszabb esetben is :) -
Susarc #5004 nanana! semmi filozofálgatás mi lehet ez? talán egy hamarosan beinduló béta??
és mi már szerencsésen bennt vagyunk?
gondolom nem véletlen a kis ikon változás -
Whysper #5003 jó ,de nem találtam meg az IPON-os cikket ahol ugyan ezt írták csak írtam,de kövezz meg nyugodtan ! 8) -
LadyWhox #5002 Tényleg, lenne egy olyan kérdésem: Néha mintha megjelent volna vmi activate hoax vagymi a kulzornál, de lehet rosszul láttam.. vagy vmit nagyon elnéztem? -
Susarc #5001 -
Susarc #5000 WUT?? am i in?
Örülünk,Vincent?
-
#4999 A HoX-ra gondolsz? -
#4998 Igy mar oke :)
Olyat en is sokat, pl itt is hiaba van breton anyagom, azt irja meg kellene elobb tanulnom, hogy gyartsak. Azt hittem utobbira talaltal valamit.
-
Nephin #4997 Nem receptet vagy kutatási "engedélyt", hanem stíluselemet, vagy alapanyagot, vagy bárhogy is hívják. Bocs, ha félreérthető volt. :)
Szóval ott csücsültek az inventoryban, de piros volt craftolásnál, csak magánál a tárgynál váltott az adott cucc külseje, ha stílusalapanyagot váltottál (nekem nem tűnt fel, klántárs videózta le, fegyvernél és armornál, elég jelentős különbségek vannak a külsejükben). -
#4996 Én csak kaja recepteket találtam rengeteget ,farkasembereket farmoltam mert sokk bört dobtak igy a redguardom nagyon jo elvolt látva ruhával -
#4995 Na varj. Most az alapanyagrol beszelunk? Ami veheto a vendornal is? (obisidian, bone, molybdenum, stb?). Vagy, az adott faji stilus kikutatasat/megtanulasat lehetove tevo targyat/receptet/stb talaltal? :) -
Nephin #4994 Nem tudom. :) Találtam bosmereset, dunmereset, nordosat, orkosat, szerintem bretont is, bár ez nem biztos. A dunmeres pl. obszidián volt. -
#4993 Azt hogy? :) En egyet sem talaltam, pedig mindent kinyitottam es felszipkaztam, mint Orrszivo-porszivo a Pom-pom meseiben... Provi receptet talaltam rengeteget, illetve egy kek Treasure map-t, de mast nem. -
#4992 Igen, illetve a Billing historyban is ott van. Keszulget a rendszeruk, ugy latszik most a webes alkalmazasok (is) lesznek teriteken. Csutortok leven sajnos sanszos, hogy nem lesz most hetvegen beta :(, de a jovo hetiben szinte biztos vagyok. Viszont a heten semmi info nem jott a jatekkal kapcsolatban, punnyadas van.
FB kommenteket erdemes neha olvasgatni, eleg sokan irjak azok kozul, akik bejutottak a legutobbi betaba, hogy "most ide vele azonnal" :) Na persze a masik oldal is kepviselteti magat, de jo latni neha par pozitiv kommentet is, akik tapasztalatbol irnak, es nem anelkul, felelemtol vezerelve. -
Nephin #4991 Egy rakásnyi stíluselemet szereztem ládákból, hordókból stb., lehet, hogy csak bétás feature volt. -
#4990 Nem tudom, hogy lehet megtanulni egyelore, de meg lehet, az tuti. Alapanyagot tudsz venni hozza a vendortol, de elotte a stilust meg kell szerezned vhogy. Vagy research, vagy deconstruct, vagy fogalmam sincs.
Cikket azert nem lehet, mert a), Johnnyka is irta, hetrol hetre valtozik, b), ezek meg mindig NDA ala tartalmazo dolgok es nem akarok megint osszebalhezni veluk, mint anno a Bethesdaval az Oblivion idejen :)
Skillek cikket is keszitjuk szepen lassan, a legujabb beta alapjan, de pl csak magyarul altalanosan leirva az adatokat, amelyeket lehet magyarazni azzal, hogy olvastuk a pletykakat, vagyis nem irunk konkret dolgokat, cast time, vagy konkret erteket a sebzesnel, stb. -
#4989 Értem csak kiváncsi letem volna hogy is megy ez a krafting rész mert én karimnak levartam szinte mindent medium armort válastol sapkátig de másik faj cuccát nem sikerült és megvolt hozzá mindenem -
#4988 igazából ez a papagáj mód, de fölösleges bármiféle cikk, mert hiányos is lenne, meg hibás is
ez volt az első hétvége bármiféle épkézláb craftinggal, 100% fölösleges róla írni, úgyis változik / bővül / etc -
#4987 Kerdes szakmaknal hogy lehet szerezni recepteket ,illetve masik faj kinezetet mert irta hogy pl milyen alapanyag kell meg is volt de nem tudtam legyartani(tabletrol irok bocs) fred nem irsz rola ismertetot? vagy lesz valamikor valami cikk? -
Nephin #4986 Ahamm, ezt írja. -
soundsonic #4985 Az acc vezérlőben új eula fogadott, de nálam továbbra sincs béta cuccos :( -
#4984 Igen ez van nekem is, illetve a jatekba mar azt irja hogy rosz accont -
#4983 oh
anyway gondolom mindenki látja az account oldalon, hogy:
MY PURCHASED GAMES
Elder Scrolls Online
Beta Access
(mármint mindenki látja ugye?) -
#4982 jogos, én sem láttam a wildstart mostanság, viszont fene tudja, lehet vénülök, elég jól elvagyok az eso nélkül :)
persze jobb lenne a folyamatos béta, de így megjelenésig visszafogom magam -
#4981 Nem feltétlen. Simán csak bekerült a rendszerbe a fizetés modul is, azzal lett kiegészítve a EULA és a többi. Illetve, már nyitott az account kreálás, nem törlik béta kód nélküli accokat. -
#4980 értem csak már most kezd hiányozni, ááá nem jó ez azóta semmi más mmo nem köt le -
#4979 az azt jelenti hogy (bár ezt tudtuk de) a következő eventre is meg vagy hívva :) -
#4978 accont oldalon megváltozott a dolog a béta résznél már nem csomag van hanem sima béta és új szerződést is elkel fogadni -
Susarc #4977 megint jókat filozofál
-
#4976 persze egy lassan egy éves cikk valami random lófasz oldalról az valószínűleg releváns, amikor hetene változik 10x annyi dolog, amennyit az a cikk leír -
Whysper #4975 nem tudm én erre ezt találtam,de biztos olvastátok már nem mai darab! tank/dps/heal -
yusukee #4974 Igen -
Whysper #4973 Srácok a pcsek meg xboxo meg ps mind külön lesz servereket nézve ugye? -
#4972 nem értek a konzolokhoz, de gondolom ott problémás kimásolgatni a linkeket, nem? telefonon is elég kényelmetlen
illetve X ideje tényleg ő linkelt csak képként képet :) -
#4971 Hmm talán lehet hogy ironikus akart lenni ?
Mobilosok nem szeretik az ilyen b@szom nagy képeket. -
#4970 talán az egyetlen vagy aki nem tudja, hogy sgn a friss user nem tud linkelni -
TomStorm #4969 Talán az egyetlen vagy aki tudja,hogy kell képet linkelni ide úgy hogy azt lássuk konzolról ill.telefonról.Külön köszönet de tényleg! -
LadyWhox #4968 Tényleg..ki milyen faj/class-al volt most a legutóbbi bétában?