24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22722 hát ezt neked kell tudni aszem havi 4000 Ft ezért egyszerre az összes DLC-vel játszhatsz
és ami szerintem nagy táp az a crafting bag ami egy feneketlen szüttyő ha craftolásra adod a fejed akkor nagyon hasznos lehet
rengeteg alapanyag van és relativ kevés hely de azért megoldható játékon belül is csak kicsit kényelmetlen
én így is fizetem a live-ot, a game pass-t szóval én már egy fillért nem adok érte
-
00mate #22721 És ezt az ESO plus-t érdemes megvenni? feliratkozni rá? -
Irgum76 #22720 a varázsló minyonját nem lehet megváltoztatni?
olyan ocsmány, gusztustalan és nem a szó jó értelmében
ráadásul mindenkinek ugyanolyan
az assistants-nál látom, hogy ha kipörgetem a Thieves Guild fősztoriját akkor unlockolhatok egy assistantot
az a minyon lenne? -
Irgum76 #22719 a "crown store"-ból játékon belül tudod őket megvenni
a crown ilyen zseton amit pénzért vehetsz különböző méretű pakkokban 1500, 3000, 5500 stb és abból tudsz vásárolni mindenfélét többek közt DLC-ket is
amik közül most ráadásul még 2 napig 6db 30%-al le van akciózva
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.16. 19:19:36 -
00mate #22718 Az a tervem, hogy megvenném a standard edition-t, és ha tetszik, akkor a kiegészítőt/kiegészítőket is. Egy valami nem világos. A collection verzióban ezek szerepelnek: "The Elder Scrolls® Online Collection includes the ESO base game, ESO: Morrowind® Chapter, ESO: Summerset™ Chapter, and four DLC game packs. Experience limitless adventure in a persistent Elder Scrolls world." Viszont ha később megvenném a kiegészítőket, én csak a Summerset-et látom. Ez miért van? Vagy csak én nézek be valamit? -
Irgum76 #22717 passz
szerintem nincs -
#22716 Most volt par hete (bo egy honapja), igy egy ideig nem lesz. Az alapjatek 10 euro korul beszerezheto akcios idoszakokban. -
00mate #22715 Ps4-en is van ilyen lehetőség? -
Irgum76 #22714 ha esetleg van xboxos ismerősöd game pass elöfizetésel akkor abban benne van az ESO is
így ingyen kilehet próbálni -
Plata #22713 Szokott lenni néha pár nap ingyenesség.
De trial szerintem nincs. -
00mate #22712 Sziasztok! Van trial a játékhoz? Ha esetleg mégsem tetszene akkor kicsit zavarna hogy kifizettem a játékot. -
Irgum76 #22711 Oh köszönöm szépen -
fluency #22710 Ott lehet bemenni, ahol a térképen a fáklya ikon jelzi. Csak kicsit trükkös, mert egy keskeny rés van a sziklafalban. Ott bekanyarodsz és meg is lesz. :) -
Irgum76 #22709 valaki könyörgöm mondja meg, hogy Summersetben hogy a tökbe lehet feljutni _Eton nir grotto_ -hoz
esküszöm voltam már ott
most meg 2 órája körözök a szigeten és mindenhol csak sziklák és vízesések
áááárráráárrrggghhhhhh
térképet, videót is kerestem de mindenhol csak az van, hogy hol van
hogy hogy lehet elérni sehol
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.15. 20:58:17 -
Plata #22708 Mikor feltettem a játékot nekem vicces volt,i5-8600,gtx1060,16 giga ram.
Először ugye a kari generálót adta be,karakter generálóban a grafikát a játék full lowra lőtte be,néztem is hogy mi a fene,ennyire vacak a gépem hozzá?
Aztán megcsináltam az első karimat és bementem játékba ott meg újra belőtte magának a grafikát a játék de már főleg high-re. -
Irgum76 #22707 akkor klafa... -
NiceScream #22706 Az intro PC-n is ordít... -
00mate #22705 Mennyire szükséges hogy erős géped legyen? 8 gb ram, gtx960 (laptop), i5 6300 elég közepes grafikához? -
Irgum76 #22704 Lengyel2 akkor te is xboxos vagy?
ha igen volt nálad ilyen hangrobbanás effektus?
az intró bömböl, a játék 30-as hangfokozaton szól normálisan filmek egyéb 15-20-on megy ha meg lemegyek dungeonba szinte elmegy a hang pedig ott kéne bömbölnie
szóval van erre valami megoldás?
kerestem de még a problémát sem találtam nem még a megoldást rá
samsung tv-m van
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.15. 18:34:48 -
Irgum76 #22703 tudom, hogy lehet cserélgetni de az a 12 az is 10+2 ulti
én most klasszik varázslót indítottam csak, hogy kipróbáljam mennyi idő alatt tudom felhúzni 50-re
és minion folyton eltűnt aztán rájöttem, hogy mivel ws-nál nem volt betéve gombra ezért mikor váltottam eltűnt
nekem egy fegyverhez kéne 7-8 gomb swap nélkü
ja és az egér + billentyűzet sokkal kényelmesebb számomra remélem hamarosan behozzák ESO-hoz is
-
Lengyel2 #22702 Lvl 15-től nem 5 gombod van, hanem 12. :P
Egyébként ne érts félre, én nem vagyok jó a villámgyors és folyamatos weapon swap-ben, de szerintem az ESO-ban a lvl 15 és a lvl 50 közötti időszak arra is szolgál, hogy megtanuljuk. Tehát nem hátrány, hanem feature. :)
-
00mate #22701 Köszi az infót. Akkor sztem marad a PC. Utanaolvasok meg a dolognak azért. Mi hogy van a játékban, mik a fajok tulajdonság stb. -
Irgum76 #22700 talán ketten vagyunk xboxosok
előny: tuti fut, nem lagol, nincs félórás várakozás a bejutásra
hátrányok: nincsenek addonok (mondjuk így egyenlő a küzdelem de félkarom odaadnám egy normális térképért)
a legnagyobb hátrány viszont az, hogy akármilyen faszán is optimalizálták a gomb kiosztást így is kevés az a lehetséges 5 gomb
olyan kombókat tudnák bevinni, hogy csak na de csak fegyvercserélgetéssel tudnám megoldani -
#22699 Irj egy uzenetet nekem (@piszkosfred) a jatekban es tudok kuldeni egy meghivot a nemzeti kozossegi guildbe! Vagy gyere a facebook csoportba es ott latod a tobbi guild toborzo posztjait is!
6 darab megaszerver van osszesen az ESO-ban.
PC EU es PC NA, PS4 EU es PS4 NA, valamint XB1 EU es XB1 NA, vagyis sajnos kulon szerveren van minden platform. A jatekosok letszama esetben a sorrend is hasonlo, PC > PS4 > XB1 -
flerd #22698 Irgum76: Köszi, akkor megnézem majd a fb csoportot (bár nem igazán fb-ozok, de a "cél szentesíti az eszközt" ;) ) -
00mate #22697 Sziasztok!
Teljesen új nekem a játék (az Oblivionnal játszottam egy nagyon keveset). Olvasom, hogy nem rossz játék, gondoltam kipróbálom majd. Láttam hogy konzolon is lehet játszani, lenne egy - lehet hogy - hülye kérdés: a konzol és pc-s játékosok egy szerveren vannak, vagy teljesen elkülönülnek? Ha már szóba jött: PC-n vagy konzolon érdemes játszani? Köszi a választ! -
Irgum76 #22696 Hi,
Fred azt szokta javasolni erre, hogy a facebook csoportban keresgélj kisebb magyar guildot -
flerd #22695 Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék/tanácsot ;)
nemrég kezdtem el az ESO-val jászani.. anno 1000 éve a Morrowind a kedvenc játékom volt.. ;) 10+ éve wowoztam.. a kezdéstől pár évig.. elmúlt években nagyon kevés időm volt játszani :( meló, család, hobbi, stb.
szóval a kérdésem.. van e olyan magyar guild, akiket tudnátok nekem ajánlani?
egyik ismerősöm se játszik ESO-val, és jó lenne ha lenne valami jó brigád, akivel tudnék együtt játszani..
abszolute csak "fungamer" vagyok.. nincs sok időm játszani. (heti 1x, 2x), általában este játszok (kivéve hétvége).. de ha játszok, akkor "hajnalig" :D :D
szeretek csapatban játszani, de solozni is.. nem igénylek támogatást ;) inkább csak csapatot instákhoz (dungeonokhoz), meg "bandázni" valakikkel játék közben, stb.
tudtok esetleg ilyen magyar guildet?
előre is köszönöm
flerd -
NiceScream #22694 Értem. Köszi! Egyébként vámpíroska lettem és marhára élvezem a vérszippantást :D Hatalmas ez a játék -
#22693 Keress ujat mindig, lvl1 es cp160 szint kozott ahogy tudod, csereld a geart. Majd cp160 szintet elerve raersz a vegleges felszerelest gyujteni, tuningolni, stb. Addig hasznald ami esik menet kozben, boven eleg lesz. -
NiceScream #22692 Bakker... sose' gondoltam volna! Még egy hasonló játékban sem tapasztaltam iylent, ami megint az ESO részére pozitívum.
A meglévő fegyvert lehet tuningolni, vagy keressek újat? Ezt egy ilyen csontváz gólem vagy mi dobta. Mondjuk meg is lepődtem :D -
#22691 Skalazos rendszer miatt, erdemes szinten tartani a fegyvereket.
Minel nagyobb a differencia a karakter szintje es a fegyvered, kaja, pancel, itoka, enchant stb. kozott, annal kevesbe ervenyesul. Fegyver mindig legyen a szintezhet illo, a tobbi meg ahogy jon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.14. 14:40:35 -
NiceScream #22690 Ez most miért vagy hogy?
Amikor elkezdtem használni a botot, kábé 200-al több volt a damage.
Fel van töltve, meg van javítva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Irgum76 #22689 oh bazz
köszi :) -
#22688 Utazz a "kontinensre" vagyis barmelyik kezdo zonaba, ott megkeres egy "hooded figure" npc, akivel kezdetet veszi a kaland megint!
Nem fog kapszni, az account szintu. Nyisd meg a Collection reszt es ott a Mounts, tedd aktivva azt a lovat, amelyiket birtoklod es amelyik szimpatikus, es kesz is! Mar lvl3-tol hasznalhatod es fejlesztheted.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.14. 14:24:53 -
Irgum76 #22687 indítottam egy karaktert Summersetről
két kérdésem lenne:
hol a próféta?
és nem kapok lovat csak vehetek 50K-ért? állítólag a 10. szinten adja a lovat de 14.-en még semmi -
NiceScream #22686 ja, értem! megpróbálom megtalálni a levelet, amit az ncsoft küldött, bár ez már szerintem nincs meg. Talán az NNG megvan, majd ránézek. Van ismerősöm, aki jogász de ő családjoggal fogolalkozik, de talán neki van olyan ismerőse, aki a témábavágóan képben van.
Szép dolog az ÁSZF de ez és a hazai ygakorlat egészen más, mint ami az egyesült államokban van. Mint tudjuk, ott minden szart befogadnak a bíróságok és ez lehet, hogy nem éri meg a szoftver fejlesztőjének. Érted. Persze ott az EULA, ami az emberek 99.9%-át el is riasztja a keveréstől. -
#22685 Nem ertettem felre, tenyleg kivancsi vagyok. Mindenki csak fenyegetozik meg eskudozik az ilyen szituaciokban, de en TENYLEG kivancsi lennek arra, hogy egy jogasz, ugyved, akarki szakmabeli mit mondana, mik a lehetosegek, milyen kimenetele lenne egy ilyen pernek, eljarasnak, barminek. En azt hittem, tenyleg van egy szakmabeli ismerosod, aki tudna mondani konkretakat. Mert en nem ertek hozza.
Az ASZF vagy barmilyen szerzodes pedig egy jo dolog, engem (mint szolgaltato) nagyon sokszor kihuzott mar a csavabol a valo eletben, amikor probaltak ugyeskedni emberek... :) A fejlesztok es kiadok sem hulyek, bebiztositjak magukat minden hasonloe esetre.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.13. 13:28:07 -
NiceScream #22684 :D Sajnálom, hogy kissé félreértelmezted az írást. Én nem szándékozom velük foglalkozni. Ha nem tudok belépni, akkor felteszem a riftet és repcsizek. Csak elméletileg vetettem fel a dolgot.
Az eula-val meg lehet takarózni, csak nem biztos, hogy megéri nekik.
Ha valami agyas elkezdi bíróságra citálni őket, akkor szerintem inkább kifizetnék azt az egy-két száz dollárt vagy eurót - megint csak szerintem.
Ahogy említettem, az NNG szó nélkül visszafizette az iGo árát és annak idején az NCSoft is.
-
Plata #22683 Ez szerintem baromság.
WoW fizetős játék,még is van nála sor néha.
Tegnap este is várnom kellett a bejutásra,elég sokat,igaz a bnet-el volt valami gond.
Mert a Wow-hoz először bnetet kell elindítani,az meg limitálva volt vagy mi és eszetlen nagy sor volt.
De volt már más MMO-nál is új kiegnél 50 ezres sor volt.
Tegnap is amíg vártam ESO vagy WoW bejutásra néztem a tévét.
De más játéknál is fordul elő hogy sorban kell állni,még akkor is ha prémium vagyok.
De nem szokott igazán zavarni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 13:05:00