The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyakorlatilag nem kéne nekem bujkálnom végig gyakhatnám az egész küldetést de így suttyogva nagyon mókás
a self healt is többé-kevésbé megoldottam vámpír glympet tettem mindkettőre így ha a méreg, villám és a böködés után még van ellenfél akkor kb szintentartom magam
kösz a tippet
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 19:54:49
tegnapi akción felbuzdulva boldog-boldogtalan nekiállt craftolni
(vagy rábízta a feladatot egy botra)
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 16:49:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ja meg próféta cucc 2db azokat tudtam eddig elpasszolni 2000/db-ért...
Metal Extraction increases your chances of extracting Blacksmithing items when deconstructing armor and weapons, as well as your chances of producing Tempers when refining raw materials.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.08. 16:02:13
Metal Extraction
Maximizes the chances of extracting Blacksmithing ingredients and allows the refining of the most powerful tempers from raw materials.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.08. 15:54:24
ha minden igaz nincs ilyen skill csak nyersanyagból nyer ki több extrát ékövet, tempert
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.08. 15:37:20
2. Szetbonthatod, de a legjobb eredmenyt akkro ered el, ha raksz a megfelelo szakmai passive skillre (amihez viszont magas szakmai szint kell, igy nyugodtan bonthatod). Sajnos nem mindig kapod vissza azt az alapanyagot, amire szamitasz, maxos crafter karakterrel sem. Vagyis lilabol kapsz vissza nyersanyagot, de a lila "temper" mar nem garantalt.
Nem nagyon fűlik a fogam a szakmákhoz, de hát muszáj. Arra gondoltam, hogy szétbontogatom a nyersanyagot, és azt eladom.
Viszont vannak problémáim.
1,
Hogy árazom be a cuccokat? Gondolom, PC -re vannak frankó addonok, de PS4-re? Honnan tudom, hogy mi az aktuális piaci ár?
2,
A szétbontáshoz kell skillpontot rakni az adott szakmára, vagy szétkapom anélkül is úgy, hogy a lila maxos cuccból nem iron ore fog esni?
vadászott receptekre?
csak már nem emlékeztem, hogy hogy működik ez
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 21:42:40
de az a gondom, hogy mondtátok, hogy PvP-vel meg restoration staff (megtaláltam a helyes kifejezést 😊 ) tudok majd öngyógyítani
párszor legyaktam unokaöcsit párszor hadonásztam a bottal és nem kaptam meg 1-es szinten sem egyiket sem
mint közben eszembe jutott ez nem az 50-es karakter hanem csak 20-as
vagy csak szintlépéskor fogja megkapni?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.07. 21:39:20
Persze. A jatekban nagyjabol 420 skill pont szedheto ossze, annyi eleg mindenre (is). 😊
50-es szintig osszesen 64 pontot kapsz (szintezes kozben), es az igaz, hogy utana mar nem kapsz a szintlepeskor pontokat, de ezen kivul van meg 360 darab a vialgban. Ott vannak a skyshardok, a public dungeonok egyedi pontjai, a harom frakcio fo tortenete, a magus ceh vegso dontese, stbstbstb. boven eleg lesz.
There are several methods of earning skill points, listed below, up to a current total of 417 points (as of patch 4.2):
Leveling your character, up to level 50 (64 Skill Points)
Completing quests in the main quest (11 Skill Points)
Completing quest chains in the Dominion, Covenant, Pact, and Coldharbour main storylines (49 Skill Points)
Completing the Imperial CityImperial City (Crown Store) storyline (1 Skill Point)
Completing the Reforging OrsiniumOrsinium (Crown Store) storyline (3 Skill Points)
Completing the SummersetSummerset storyline (3 Skill Points)
Reading the Folium Discognitum (Optional quest reward from Mages Guild quest chain) (2 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the Thieves GuildThieves Guild (Crown Store) storyline (6 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the Dark BrotherhoodDark Brotherhood (Crown Store) storyline (8 Skill Points)
Completing the Divine Power, Morag Tong, and House Telvanni quest chains on VvardenfellMorrowind (3 Skill Points)
Playing or skipping Broken BondsMorrowind (1 Skill Point, only available to new Morrowind characters)
Playing or skipping The Mind TrapSummerset (1 Skill Point, only available to new Summerset characters)
Completing the primary quest chain of the Clockwork CityThe Clockwork City (Crown Store) storyline (8 Skill Points)
Completing the primary quest chain of the MurkmireMurkmire (Crown Store) storyline (7 Skill Points)
Absorbing skyshards (113 Skill Points, 143 including all DLCsCrown Store and ChaptersMorrowind)
Ranking up in the Alliance War (50 Skill Points)
Completing group challenges in public dungeons (16 Skill Points, 22 including OrsiniumOrsinium (Crown Store), VvardenfellMorrowind and SummersetSummerset)
Completing group dungeons (24 Skill Points, one for each completed dungeon storyline quest in the base game)
Completing the Imperial CityImperial City (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing OrsiniumOrsinium (Crown Store) Maelstrom Arena (1 Skill Point)
Completing the Shadows of the HistShadows of the Hist (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the Horns of the ReachHorns of the Reach (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the Dragon BonesDragon Bones (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
Completing the WolfhunterWolfhunter (Crown Store) dungeon storyline quests (2 Skill Points)
forras
Na es persze barmikor ujraoszthatod oket ugy, hogy azokat ezuttal kihagyod, amelyekre mar nincs szukseged.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 21:31:52
eddig sosem fogtam íjat a kezembe nincs a skillek között
ha úgy döntök, hogy én most 50+ szinten meg akarom tanulni elkezdek vele lövöldözni megkapom-e új skillként és fejleszthetővé válik-e?
(sky shard-ból küldetésből kapott skill pontokkal)
jól van hülye vagyok nem is annak a karakternek kell
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.07. 21:22:04
Vagy ha nem erre gondoltal, akkor nem ertem a kerdest 😊
de pl ha nem volt healing staff vagy minek hívják képzettségem 50. szintig akkor hiába gyógyítgatok vele nem lesz 1-es szintű?
50. szintet elérve nem lehet kapni új skilleket?
mert PvP-ztem használtam a gyógybotot de semmi újdonság nincs
csempészés céljából a pórnépnek a messzi Summersetből de ezt már megtartom magamnak: "Each item is bind on pickup" ehhh
gyorsan jött-gyorsan ment...
lovagolok délre félórát megérkezek úticélomhoz erre északra mutatja a célt 2x olyan messze
ehhhhrrrggggg
nincs olyan PC-n hogy show on map?
egyébként nekem sima quest marker-el jelzi ott van a tábláktól egy köpésre
Hol az ördögbe kell leadni a küldetést?
Csak annyit ír hogy deliver gods to nearest writ quartermaster.
Térképen semmi jel.
Minimap addon ilyen jelet hagy a játékban.
És ilyen a térkép.

a többit hamarabb látod meg mielőtt világítana persze van olyan is ha nem világít szépen elsétálsz mellette pl farönk
de pl a játék leghaszontalanabb képessége a rúnakő Keen eye kb 200 méterről kiszúrod a fényét skill nélkül is 😊
En evek ota nem hasznalom, mert eszreveszem messzirol a lelohelyeket. De addig, amig ez nem trivialis valakinek, addig lehet, hogy hasznos. Mivel ujraoszthato minden skill pont, ezert karba nem megy.
Érdemes rakni a Keen eye képességre vagy nem?
Ha jól látom 1 pontot ha teszek rá 20 méterről mutatja,az nem túl sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.07. 18:27:38
Masik megoldas, hogy a szakmai skillek fain van egy passziv, a "keen eye", amely nem a minimapon, hanem a vilagban jelzi, ha kozel ersz egy-egy nyersanyaghoz vagy lelohelyhez - egeszen pontosan fenyes aurat rak a lelohely kore, amely messzirol kiszurhato. Minel tobb pontot raksz a passzivra, annal messzebbrol mutatja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 18:20:20
Vagy ESO-ban nincs ilyen?
WoW-ban megszoktam hogy ha van mining vagy herba prof akkor látom a minimapon a közeli virágokat érceket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 17:55:00
Még egy dolog érdekelne,az ESO-ban az idő hogyan telik?
Most épp tök sötét éjszaka van,WoW-ban megszoktam hogyha délután 5 óra van akkor ott is délután öt óra van.
Egy perc ott is egy perc,de ESO-ban sokkal gyorsabban telik az idő,csak még nem találtam meg az órát.<#lookaround>#lookaround>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 16:05:29
Provisioning kész van,tegnap azért rohangáltam fehér hús után.
Viszont elotte meg kell csinalni a Certification kuldeteseket, amolyan tutorialokat, amelyet ket npc ad neked a kezdovarosokban: egy wood elf (Millenith) adja a bsmith, ww es clothing szakmaket, egy dark elf (Danel Telleno) adja az enchant, alchemy es provisioning szakmaket. Ahogy ezek kesz vannak, elerhetoek lesznek a dailyk is.
A daily soran kapsz minden szakmanal egy felkeres, hogy keszits valamit/valamiket, a szintednek es tudasodnak megfeleloen, amelyet aztan le is kell szallitanod a varos egy pontjara (rendszerint a varos szelere, de a terkep jelzi). Ekkor kapod azokat a ladakat, amelyek most az Event alatt fel vannak turbozva, mert a szokasos XP es nyersanyag jutalmak mellett nagyon ertekes egyeb dolgokat is kapsz. Az event meg tart 3-4 napig, erdemes kihasznalni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.07. 16:01:48
ha regisztráltad magad mint crafter akkor abból a szakmából kapsz a szintednek megfelelő "küldetést"
és utána csak be kell tenni egy ládába a cuccot
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.07. 15:47:08
Most már nagyon kíváncsi lettem rá.
Utana mar a dungeon, majd pvp, majd world bossok mar nem mennek ilyen gyorsan, igy aztan ha valaki penzt akar keresni, most kell csinalni.
egy negyedórája 120K-ért kitettem ezt: Crafting Motif 47: Buoyant Armiger Chests és már el is vitték
plusz még esett a zacsikból arany wax, arany alloy, kuta ja és még egy lila motif kb 10K
jó ez így kezdésnek 😊
Csereld le rajta a +magicka enchantot +staminasra vagy +healthre, attol fuggoen, mit szeretnel!
Elmentem vendorhoz újra de a fegyver nemvolt sérült,akkor esett le hogy fel kell tölteni.
Szerencsére szintlépések miatt kaptam egy csomó soul gemet.
Én az armorokkal nem vagyok még kibékülve.
Instában vagy light vagy heavy armor jön,közben nekem medium kellene,ha esik is medium sokszor magicka-s.
Kicsit katyvasz nekem az ESO armor rendszere.
Elder Scrolls játékban tolvaj kari az nekem ligth armort viselt általában,harcos meg nehezet.De itt mindenki mindenféle változatban viseli,sorci is vígan rohangál heavy armorban.<#fejvakaras>#fejvakaras>
(soul shardból tölt szóval az legyen nálad)
A legtobb fegyveren van egy enchant, egy extra effekt, azt pedig toltott soul gemmel lehet feltolteni, mint a TES jatekokban altalaban.