24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22762 Ma este találkoztam egy érdekes dologgal,mikor lovagoltam az úton egy dolmen nyílt meg mellettem.
Ez volt az első amit láttam,elég jól adott xp-t.
Thieves guild küldijét csináltam,ami eszement szívatós volt,összevissza kellett lovagolni a térképen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fluency #22761 Csináld meg az eventes torta küldit. Az ad 100% xp-t, amíg az event tart. Gyorsabban fejlődsz. :) -
Plata #22760 Még csak 10-es szintű a sorcim. -
fluency #22759 Gondolkoztam, hogy megnézem én is azt a bosst, de aztán megondoltam magam. Heavy armoros templarom van, tök más skillekkel, fegyverekkel, nem lenne sok értelme. Nem ismerem a sorcit, nem hiszem, hogy sokat tudnék segíteni.
Amit én most tervezgetek az egy DOT-os build. Mondjuk az érdekes, hogy sokkal több a magickás DOT, mint a staminás. Kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban miként fog működni, amit elgondoltam. Lehet, hogy a kukában végzi szerencsétlen. :) -
Plata #22758 Nem,sok halál után haza teleportáltam vivec-be.Majd ha jobb cuccom lesz visszamegyek. -
Irgum76 #22757 miért olyan nehéz néhány pléjer leölése? :)
bazz a daly küldetés: nyerj 3 BG-t
hát örülök ha nem én vagyok az összesítésben az utolsó nem hogy nyerjünk
egyszer voltam egy győztes csapat tagja de akkor még csak az volt a küldetés, hogy teljesítsek 5 BG-t -
#22756 Minden sztorihoz kapcsolodo ellenfel siman szolozhato, de neha van, hogy reagalni kell a (story)boss/ellenfel egy-egy akciojara, mert kulonben meg solo tartalom kozben is meghalhat az ember :) Spoiler nelkul: lasd pl a Molag Bal fele fo sztori utolso osszecsapasat...
Ha pedig tobb kockas world bossrol vagy mas csoportos tartalomrol beszelunk, az mas, ott egyedul nehezen megy, ahhoz nagyon kell ismerni a karaktert, kell egy rakas champion point es nemi gear. -
fluency #22755 Azóta meglett?
Érdemes lehet elgondolkozni a 1H and Shiled ágon, mert az első három skill hasznos tud lenni ilyen esetben. A pierce armor töri a physical/spell resistet 5280-al 12 másodpercig ( puncture morph), a low slash csökkenti az ellenfél sebzését 15%-al szintén 12 másodpercig. A defensive positure meg visszalök egy rádküldött lövedéket az ellenre és növeli a block-ot 8%-al, meg a költségét 8%-al csökkenti. A mágusokat egyébként ha lehet ne távolról támadd, hanem közelről. Belépsz/dodge-olsz mögé és már nem is vagy célpont. Kivéve ha területizik, akkor szívás van. :) -
Plata #22754 Morrowind fő sztori,valahol clockwork cityben kell harcolni. -
fluency #22753 Milyen küldi ez? :)
Volt, hogy én is vagy 8x meghaltam az egyik dolmen végén előjövő villámos gólemtől. Jól fel is baxtam magam, hogy mindig csak egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy meghaljon. Aztán meggondoltam magam és beraktam a normális skilljeimet a haszontalan huzogatósok helyett, azt agyonvertem.
A varázslók ellen nem árt a Light armor, mert azok ugyse ütnek nagyot, ellenben qrva nagyokat sebeznek mágikusan. Közel kell hozzájuk maradni és ha lehet, ki kell őket ütni vagy megszakítani.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.20. 08:35:14 -
Plata #22752 Jóval több?
Én most olyannal kerültem szemben akivel nem is tudom hogy kéne végezni,lehetetlenség,szinte egyből le csap,én meg jó ha megkarcolom.
Tegnap fel is adtam és elhúztam onnan sorci karival,egyszerűen messziről lelő a varázslataival amik a falon keresztül is átmennek.
Próbáltam azt hogy a figyelmét elvonom úgy hogy rá küldöm a jószágomat,de simán leveri mire másikat idéznék én is halott vagyok mert úgy lövi a varázslatokat mint egy gépágyú,mire elnyomom a minyon idézést simán bekapok egy sorozatot és kampó.Neki meg van vagy 160 ezer élete.Jah próbáltam fedezékbe vonulni,de hiába,ez azon is át lő. -
00mate #22751 Miért olyan nehéz egy-két mob leölése? Pl The Scarlet Judge küldetésnél Overseer Orvayn vagy ki volt... hát vagy 5x haltam meg, mert jóval több élete volt mint nekem... -
Irgum76 #22750 que?
a kettőnek konkrétan mi köze egymáshoz???
ha valaki magának alakítja a karakterét az néha tévedhet is és esetleg változtat rajta... aprópénzért -
TomStorm #22749 Nem biztos,hogy újra akarja osztani jó ideig.
Aki nem néz és nem másol youtube-ról az magára skillezi karakterét!! -
Irgum76 #22748 "a és addig ne Morph-old a skilleket ha teheted mert ott már figyelni kell a stamina ill.magic opciókat"
nyugodtan morfolhatsz azt veszel fel ami jólesik mert bármikor újraoszthatók a skill és stat pontok 3K-ért Elden Root-ban
(meg gondolom máshol is van ilyen hely) -
Irgum76 #22747 :D -
#22746 Plusz ha felveszed a PVP-s skill farol a caltropst is es benyomod a surget (sorci kepesseg/buff), na akkor lesz teljes orokelet + aoe pusztitas + filmnezes kozben :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.19. 10:41:35 -
Irgum76 #22745 hú bazz
felvettem a tornádó mellé a pengeköpenyt és így nyomom a pörgő támadást két tőrrel
legyalulom az egész monolit bagázst 25-ös szinten :D -
Irgum76 #22744 én egyszer meghallgattam a kiscsajt
azóta mondom neki "ne pisszegj bazzeg, ne pisszegj..." -
fluency #22743 A Blade of Woe személyében igazi gyilkos kis skillt kapsz majd, ha csatlakozol a Dark Brotherhood-hoz. :) -
Irgum76 #22742 csúszni-mászni fogsz :)
de nagyon mókás szerintem -
Plata #22741 Mivel akciós a crown most vettem 5500-at 30%-al olcsóbban és megvettem belőle a 4 DLC-s pakkot,este azt hiszem ki zsebelem a fél várost.
Kíváncsi vagyok a tolvaj céhes küldikre,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.19. 08:50:37 -
fluency #22740 "nem pont fordítva kéne lennie?" Nem. :)
Mivel a Mighty az összes Fizikai sebzést növeli + a poison és a disease dmg-t, a Man-At-Arms pedig csak a (fizikai és mágikus) Direkt sebzést. Gondolom ez ki lett sakkozva, hogy %-ban mi mennyit ad. Innentől már a játékoson áll, hogy mit részesít előnyben, és hogy sakkozik a pontjaival. :) -
fluency #22739 Illiac Bay regions az Glenumbra, Stormhaven, Alik'r Desert. A Psijic küldisorozat egyik része gondolom. A küldetés itemeknél van a map, ahol X-el jelölik a helyeket, ahova el kell menned. -
NiceScream #22738 Habár a hosszú hétvégén "kilfődön" leszek így nem elsz játék, azért megkérdezem, hogy hol a bánatban van ez a "Iliac Bay region"?? -
Irgum76 #22737 ezt nem igazán értem ha a Master-at-Arms-ra pakolom a 49 mage pontom akkor 18,5%
ha a Mighty-ra csak 11,10%
nem pont fordítva kéne lennie?
vagy ne keresek benne logikát mint ahogy abban sem, hogy miért a magenél vannak a harci képességek :) -
Irgum76 #22736 köszi
egy videót néztem mikor elértem az 50.-et és az tévesztett meg -
fluency #22735 A Physical Weapon Expert csak a Ligh és a Heavy attack sebzését növeli ( plusz vérfarkas formába a sebzést). A Master-at-Arms az az összes Direkt sebző skill erejét növeli ( stamina/magicka). A Mighty az összes Fizikai és poison/disease sebzését növeli. Az Elemental Expert pedig a Frost, Flame, Shock és a Magic sebzést növeli ( ez a Mighty magickás megfelelője). -
TomStorm #22734 Ja és addig ne Morph-old a skilleket ha teheted mert ott már figyelni kell a stamina ill.magic opciókat(ugye mindegyik skillhez van stam vagy magic ág) -
TomStorm #22733 Persze,mindenképpen old fel mindet!
Kis szinten jó megismerni.Lvl 15 lehet majd fegyverváltás és ott majd elgondolkozhatsz milyen irányba mész.
Ja és nem csak a 3 ágból lehet mixelni hanem még mást is tartogat a game:)
(tipp:öltözz fel light,medium,heavy szettekből fullra és nézd át azok is mit adnak+fegyverek) -
00mate #22732 Érdemes mindegyik aktív képességet unlockolni? Kezdtem egy nightblade-t, kicsit olyan rugó féle, az bejön nekem. :) Ha jól sejtem nem olyan mint a wow, a 3 ágból is össze lehet mix-elni a képességeket nem? -
Irgum76 #22731 a Physical Weapon Expert champion skill csak a sima és erős ütésre érvényes vagy a staminás támadásokra is?
mert én tegnap fedeztem fel, hogy konkrétan mit ír és újraosztottam és az összes pontot a Master-at-Arms-ra raktam így lett +5%-om
de gyengébbnek érzem az ütéseket mint korábban
-
#22730 Megjott, valaszoltam es kuldtem a meghivot is. -
Irgum76 #22729 de LILA :D -
flerd #22728 PiszkosFred: köszi írok üzenetet ingame ;) -
#22727 Na jo, de megis csak deadrakat idezel meg, nem valami kis haziallatot, amelyet aztan ugy oltoztethetsz, ahogy akarsz :) -
Irgum76 #22726 kellemetlen...
mennyi mindent lehet változtatni és ezt meg nem -
#22725 Tobb fajta petje van a sorcinak, de azokat csak morffal es skill pontokkal tudod valtoztatni, lecserelni a skint egyelore nem lehet. Wardennel is csak azert lehet a mackobol szurke medve, mert elorendeloi bonuszkent kaptuk meg azt hiszem a Morrowind gyujtoi verziojahoz anno. -
Irgum76 #22724 és nem lehet változtatni?
crownban sem láttam ilyet csak petet -
#22723 Nem, az egy assistant jellegu kiseru, nem harcol, csak van es mint egy npc hasznalhato (bar nemi felarral dolgozik)