24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#22682 Majd szamolj be rola kerlek, nagyon kivancsian varom a fejlemenyeket foleg az altalad is alairt eula es egyeb szerzodesekkel mit tud kezdeni! Hatha... -
NiceScream #22681 Egy ingyenes játéknál elfogadható ha a szerverek terheltek és nem lehet belépni csak bizonyos várakozás után. Egy olyannál, amiért fizetsz a játékért és esetleg még másért is (jelen esetben például az ESO pluszt) ez elfogadhatatlan! A felhasználok jogosan háborognak, hogy NEM a betöltő kép leséséért csengetnek. Ha lesz gedvem megkérdezek egy jogászt ismerőst, hogy vajon ilyen esetben az összes kifizetett pénz vissza lehet e kérni, de gyanítom, hogy igen (az ncsoft-tól kaptam már vissza zsetont, sőt az iGo gyártójától is, mert egy frissítés után gyakorlatilag használhatatlan lett a navigáció). Persze nem ez a megoldás, hisz' az ember játszani szeretne... -
Plata #22680 Hát nekem kiírta azt a nevetséges 1500 valamennyi perc várakozási időt.
Amitől az állam le esett majd felkaptam a vizet és kiléptem.
Vicc hogy Bnet is vacakolt meg várni kellett WoW-nál be lépésre,de ott végig azt írta kb 30 másodperc,közben le ment egy rész a rém rendes családból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 10:20:21 -
#22679 Pedig ha kapsz egy DC-t, van 20 perced visszamenni, a helyedet fenntartja a rendszer. Teszteltem, tegnap kileptem en is es negyed ora mulva csont nelkul visszaengedett, mikozben a guildben mindenki anyazott, hogy 10+ perc a queue. -
Plata #22678 Nekem este 13 percet kellett várni a belépéssel.
Megcsináltam warden karival a napi küldit,át akartam logolni nightblade-re erre ledobott a játék újra be akartam jelentkezni erre kiírta hogy 1500 valamennyi perc.
Na gondoltam annyit vár a büdös franc.
Gondoltam megyek akkor kicsit timewalkingezni Wow-ba,erre meg ott kiírta hogy a blizzard szerverei csak korlátozottan elérhetők,ott meg kiírta hogy a várakozási idő 30 másodperc.Na jó annyit tudok várni,a 30 másodpercből lett vagy 20 perc. -
Irgum76 #22677 aha
én azt hittem crownt lehet árulni mivel ha veszel magadnak de aztán meggondolod magad, hogy mégsem kell mert abbahagyod a játékot
akkor a saját pénzeden vett crownt eladhatod -
#22676 Csak a pelda kedveert
- Ha atad 400 aranyat valakinek a jatekban (mail, trade), es azert az a valaki vesz neki 1 crownert egy cuccot a crown storebol giftkent - az legalis.
- Ha van 1 millio aranyad, amelyet eladsz az ebayen valodi penzert es kiderul - nem legalis, tiltas
- Ha van 10k Crownod es azt arulod ebayen valodi penzert es kiderul - nem legalis, tiltas
-
Irgum76 #22675 de crownt eladni már legális, nem?
ha goldot farmol valaki és eladja szimpla crownért nem giftért akkor azt már kiteheti az ebayre, vagy nem? -
#22674 Hat, crownt arulni goldert legalis, vannak erre szakosodott guildek, discordok, stb. Valodi penzert mar tiltjak, de a ZOS megerositette, hogy barmi, ami jatekon beluli "digitalis vagyon/valuta", azt el lehet cserelni, azt el lehet adni, stb. szinten jatekon beluli digitalis javakert.
PC-n 250-400 korul mozog az 1 Crown / gold ara, idoszaktol fuggoen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.13. 09:32:25 -
Irgum76 #22673 bazz most olvastam cseten, hogy az egyik srác 200 milla goldot árult ki az ebayen 55K crownért
15 hónapja játszik napi átlag 19 órát 8500 játékórája van
lehet ebből pénzt csinálni?
nem mintha akarnék és 200 milláról még álmodni sem mernék de érdekelne -
Irgum76 #22672 valakinek jött valami jóság az arany dobozokból?
nekem csupa szemét
egy jó egy minotaurusz naci -
#22671 Szokj hozza, mert a kovetkezo hetekben ez lesz. -
NiceScream #22670 Azért ez milyen... elég régen futottam bele olyanba, hogy várni kelljen (jelenleg 5 percet) a belépésre.. Nem telik szerverre ezeknek vagy mi? 2019-ben ez elég szánalmas. -
Plata #22669 Én is este csináltam,olyan fél 12 körül.
Wow-ban timewalking hét van és azt nagyon szeretem. -
#22668 Hat, en este szoktam csinalni, akkor ha nem all ott a spawnra varva 10-20 ember, akkor egy sem :) Esetleg probalj meg kilepni a karakter valasztasig, majd vissza, hatha masik shardra kerulsz es ott lesznek emberek ilyen, alacsonyabb jatekosszamu korai idoben is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.12. 10:12:29 -
Irgum76 #22667 na már azt hittem elvitt a kiberrendőrség a sok lopás miatt :) -
Plata #22666 Morrowindes boss ad,csak épp a kutya sem megy rá.
Nehéz keresni rá csapatot. -
Irgum76 #22665 köszi az infót -
#22664 Tobben is panaszkodnak, hogy a Hews Bane world boss es delve daily, amit te is csinaltal, nem mindegyike ad extra dobozt. Nem nalad a hiba. -
Irgum76 #22663 na nem nyugodtam
Summersetben adott mindkettőre a DBH-ot nem próbáltam, azt külön karakterrel akarom csinálni
szóval beléptem a haramiámmal és kipróbáltam azzal a Thieves Guild-os küldit
és kiderült, hogy nem tartok ott a templárral a sztoriban ahol kéne
épphogy csak csatlakoztam és nem az NPC hanem a hirdetőtábla adja a daly-t
ennek örömére hatalmas lendülettel vágtam neki a kalandnak a tolvajjal csúsztam-másztam, kosárba be-kosárból ki
na mondom klafa ide nekem a jutalmat ere csak szimpla csomagot adott, goldot nem
de bazz ezek a goldok...
20 pókpete meg 20 zöld izé...
ilyenek estek
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.12. 09:03:50 -
Irgum76 #22662 közös a bank
mindegyik karaktered ugyanazokat az itemeket találja benne amiket bármelyikkel betettél
így ha ki-be logolsz feltudod pakolni az átadandót és aztán lehúzni a másikkal
csak igen el kell jutni a bankig de ha már tudod hol van nem nagy kunszt
nekem is van egy lvl 4-es serpám -
NiceScream #22661 Van közös láda nagyobb városokban. -
Bandeeka #22660 Köszönöm szépen a jó tanácsod megfogadom:) Még 1 kérdésem lenne csináltam pár karaktert mert szeretnék mindent kipróbálni és nem jöttem még rá, hogy hogyan tudnék a karakterek között itemet vagy bármi mást átküldeni. -
fluency #22659 Az Undaunted daily tuti ad, mert megcsináltam a közepes szintű karimmal (lvl 36) és annak adott.
@Bandeeka
Ebben a játékban az a jó, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Szinte minden faj jó mindenre, csak a passzívjaik miatt egyesek más-más dologban hatékonyabbak. Nézd át a passzívokat és az alapján dönts vagy maradj a Wood Elfnél, ha neked az tetszik. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.12. 05:38:46 -
Irgum76 #22658 "Rye's Reacquisitions
These quests relate to the delves and group bosses in Hew's Bane. One can be completed per day, but the other quests can also be completed that day if shared in a group or retained from a previous day
Repeatable The Lost Pearls: Retrieve an old silver pendant that once belonged to a patron's wife.
Repeatable Memories of Youth: Recover a lost engagement ring.
Repeatable The Sailor's Pipe: Recover an old sailor's favorite wooden pipe.
Repeatable Thrall Cove: Retrieve a captain's spyglass and rescue his captured crewmen."
ebből csináltam kettőt: The Sailor's Pipe, Memories of Youth
mindegy megpróbálom máshol
-
#22657 CSAK olyan kuldetes ad ladat, amelyben vagy egy WORLD BOSS-t kell megolnod, vagy egy DELVE-ben kell valamit csinalnod (begyujteni onnan valamit, megolni dolgokat, stb.). Mas napik most nem adnak. -
Irgum76 #22656 bossra nem mentem
mindkettő kell?
de itt a guild cseten is olvasom, hogy más is keresi a ládákat -
#22655 Az sem adott extra ladat, amelyik a zonaban levo vmelyik bosst kerte, hogy leverd? -
Irgum76 #22654 én Hew's Bane-ben a Thieves Guild-osból csináltam de nem írt semmit csak felvettem elmentem oda ott volt NPC aki adott egy másik küldit
megcsináltam leadtam mind a négyet de semmi -
#22653 Chapteres/DLC-s zonak varosaiban. Pl Vivecben a Templom alatt a Halls of Justiceben, Murkmire eseteben a faluban, stb. Legtobbszor van elotte egy felvezeto kuldetes, egy felhivas a falra kituzve, hogy segitseget keresnek. Aztan adjan a napi kuldiket.
Most a World Bossokra es a Delvekre kiirtak a jok, azert jar extra lada. -
Irgum76 #22652 ezeket az extra ládákat hol kell keresni vagy hol kapjuk?
megcsináltam már két napi küldetést is és nem kaptam semmi különlegest
ezeket:
The Sailor's Pipe, Memories of Youth
és a hozzájuk tartozó plusz két küldetést is
-
Bandeeka #22651 Sziasztok!
Melyik fajt ajánljátok warden class-nak? Nézegettem talán a wood elf illik hozzá. -
#22650 Beszúrom ide is:
Ma 16:00 órától elindult az öthetes évfordulós ünnepség második hete, amely jövő csütörtök 16:00-ig fog tartani, és amely időszakban az extra ládákban Lyris anyánk ruhájának (lásd topik fejléc jobbról a második hölgyemény) a stíluslapjait fogjuk találni. A teendőnk ezúttal is a daily küldetések farmolása, ám ezúttal a Delve és a World Boss napi feladatok lesznek/vannak terítéken.
World Boss és Delve napikat leginkább a DLC-s és Chapteres zónákban tudtok felvenni, illetve a Tolvaj Céh, a Sötét Testvériség és a Undaunted is ad egyet-egyet naponta. Némelyik azonnal elérhető, némelyikhez viszont kell 1-2 előzetes küldetés (lásd Vvardenfell).
A játékban elérhető összes daily küldetés listáját itt találjátok: https://en.uesp.net/wiki/Online:Repeatable_Quests - a bounty (world boss) és exploratory (delve) jellegűekből lehet válogatni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.11. 18:20:29 -
fluency #22649 Nyugi, nem toltad el. Annyi a különbség, hogy a Breton kap 7% magicka csökkentést a skillekre, az Altmer pedig 256 spell damage-t passzívan. Nyilván a build szempontjából nem mindegy, hogy hogy matekozod ki a karaktert. Ezért írta Fred, hogy az Altmer jobb dps, a Breton meg jobb magicka fenntartó build.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.11. 15:18:29 -
Irgum76 #22648 betáraztam próféta cuccokból
majd vehetik 5000 darabját :) -
Plata #22647 Akkor én eltoltam.
High elfet kezdtem.
Az volt javasolva sorci buildhez. -
#22646 Ha nagy dmg-t akarsz, akkor altmer (high elf), ha picivel kisebb dmgt, de fenntarthato magickat, akkor breton. -
NiceScream #22645 Azaz, high elf. Először csak kamilláztam ezekre a nevekre, hogy dunmer, altmer.. azán rákerestem és megvilágosodtam :D :D
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2019.04.11. 11:57:33 -
Irgum76 #22644 ja csak heti 5K amikor semmit nem lehet eladni ott
igen a crafting érdekelt, köszi -
Irgum76 #22643 leginkább high elf-et szoktak javasolni én azt indítanék