24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22802 ez a hülye battle ground elveszi az életkedvem
nyerj 3 meccset persze 20 próbálkozásból zéró győzelem
most is kb 10 ponton buktuk el
holnaptól craft megint az nyugis -
Plata #22801 Köszi a választ.
Azt gondoltam ha fejlődik a skill talán jobb lesz a loot is.
Wow-ban a Legion alatt volt zsebelés a rogue karaktereknek,mondjuk most is van csak nincs értelme,Legion alatt a rogue class hallban volt egy NPC aki adott heti küldit,meg egyéb küldetést,kaptál tőle egy itemet amivel ha zsebeltél a cucc ami loptál automatikusan coin-á változott,amit belehetett váltani aranyra,meg mindenféle hülyeségre,ruhára például.
Legion alatt nem azért jártam rugó karival mythic instára hogy jobb geart szerezzek,hanem mert mythic instában 1 npc-ből akár 20 ezer coin értékű vackot is zsebelhettem.
Arra gondoltam talán hogy ESO-ban sokkal jobban megvan csinálva a zsebelés meg minden talán a lopni való cucc is job lesz.
Egyébként kaptam tippet hogy hol és mit zsebeljek,meg hogy növeljem a legerdemain skillem,de az nem tetszik,az egyik hogy menjek el xy birkafarmra nyírjam ki az összes birkát meg npc-t és lootoljam őket,másik ugyanez valami kecskefarmon.
Vagy ha jóó itemeket akarok lopni,menjek el egy fogadóban ott az emeleten öljem meg az NPC-ket dark brotherhoodos skillel és a jó szajrét szedjem fel.
De nekem ez nem nagyon jön be,nem akarok gyilkolni csak szépen lopkodni meg zsebelni. -
#22800 A zsebelés és lopás vagy betörés közben talált itemek értéke az nől ha a lopás skillem nől?
- nem, teljesen random. A lopas skill ujabb passzivokat tesz elerhetove, konnyitheti a tolvaj eletet, de a lopott targyakhoz es ertekekhez nincs koze.
Vagy a karakter szintje befolyásolja?
- nem
Magasabb legerdamain skillel jobb cucc esik majd?
- nem
Vagy mindig csak az ami most is?
- igen
Ugyanolyan értékű tárgyakat találok 34-es szinten mint 20-on.
- ha ugyanott lopkodsz (teruleten), akkor igen. Teruletenkent mas es mast talalhatsz, peldaul Alinoros butor recepteket csak Summersetben, ahohgy Redoran cuccokat is csak Vvardenfeli farzsebbol nyulhatsz.
Legerdamain már 10-es.
- grats
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.24. 19:10:05 -
Plata #22799 Volna még pár kérdésem amire nem találtam választ a magyar útmutatóban.
A zsebelés és lopás vagy betörés közben talált itemek értéke az nől ha a lopás skillem nől?
Vagy a karakter szintje befolyásolja?
Magasabb legerdamain skillel jobb cucc esik majd?
Vagy mindig csak az ami most is?
Ugyanolyan értékű tárgyakat találok 34-es szinten mint 20-on.
Legerdamain már 10-es. -
Plata #22798 Majd kíváncsi leszek hogy mi lesz.
Ha este hazaérek és be logolok a karim ott fog állni egyedül az instában? -
#22797 A végső boss likolta ezt a bejegyzést -
Plata #22796 Hogy nekem milyen pech-em van,ma tudtam volna délelőtt játszani,csináltam is a tolvaj céhes küldit,be törtem no shira citadel-be,ahonnan meg kell szerezni egy papírt,közben jelentkeztem random instára,épp elloptam a szükséges iratot erre behívott insta,megyünk lefelé mire kiírja 15 perc múlva leállás,a végső bossnak kb 1% hp-ja volt mikor lelőtték a szervert.
Hihetetlen volt,1 lövés és kinyiffant volna,erre pont akkor leállt a szeró. -
Plata #22795 Ma a tankolás is összejött Nighblade karival,valamiért két boss is engem zrikált,két boss harcnál is folyton engem kergetett a boss.
Nem unatkoztam,hála az égnek íjászként lehet távolról is osztani az áldást.
De nagyon érdekes volt,a harc közben a karakterem totál be jegesedett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lopkodás közben találkoztam egy magyarral Greenshade-ban.
Azt hiszem magyar volt,valami gatya volt az account neve. -
Plata #22794 Az nekem nem megy.
Ha már tankolok vagy hílelek akkor szeretem ha jól csinálom.
Három éve mikor újra kezdtem a WoW-ot sok év kihagyás után kezdtem egy blood Death knight-ot,az ugye tank,nekem régen sok sok éve olyan volt,mikor kis szintű random instában be szóltak hogy a DK rossz tank és váltsak specet én meg tettem mert gondoltam biztos igaza van,azóta tudom hogy nincs mert van egy harmadik DK-m aki tank,az a DK unholy lett,DPS spec,ami most BfA-ban eszement nagy hecc.
Legion kieg alatt monk karival imádtam healer lenni,mert a mistweaver monk jó buli volt és nagyon jó volt vele healerkedni,még én is mertem vele járni raidelni,BfA kieggel úgy elcseszték hogy elő sem merem venni.Nem hogy még instába menni vele healerkedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 17:26:29 -
Irgum76 #22793 egy dolog viszont fontos, hogy ne tévedjen el
szörnyű mikor a run helyet csárdás lesz egyet jobbra-egyet balra -
kingofn00b #22792 Ne spirázd túl.
Kardot-pajzsot a kézbe, aztán böködöt, akit érsz. Egy 15 másodperces taunt van, nincs aggro, mint a WoW-ban.
A bossokat meg lenukeolják a fenébe. Legalábbis a nem - DLC instákban. Fejlődni kiváló.
A húzandó skilleket meg szépen berakod a barba, és minden király. Egy hátránya van, magas szinten lesz a kard+pajzs skilled. :-) -
Irgum76 #22791 ne ez klafa de nem tudom nekem nem fekszik valahogy
a martalócra lehet ráteszem aszt irány a battleground
ha már outfit, lehet olyan rongyos gúnyát rakni a karakterekre mint a kezdéskor van rajtad?
az aranyos kisfiúnak kéne aki megmaradna utcagyerek kinézetben hiszen mégis csak egy assasin ne mászkáljon már nidzsának öltözve :)
"- csókolom néni, kaphatnék egy nyalókát?
- persze kisfiam
- nem azt a háta mögöttit
-adom drágááááá..." :) -
NiceScream #22790 Azért az elképesztő, hogy mennyi lehetőség van ebben a játékban!
Oké, fizetni kell ért, a DLC-kért is, de itt azét komoly tartlamat is kap az ember... Voltak már olyan játékaim, amiknél megbántam a kiaditt pénzt. Hát.. ez nem olyan! -
#22789 Igen, es nem csalas, ez a lenyege :)
Uj, 50 alatti karakterrel nem tudsz gyujteni tovabbi pontokat, csak ha a masodik karaktered is eleri az 50-es szintet, akkor viszont ott folytatodik a CP, ahol abbahagytad. -
#22788 Kozos itt is, account szinten ismersz mindent.
Ha megtanulsz egy crafting stilus lapot (mondjuk glass sword), akkor az ket dolgot jelent:
- egy, az adott karakter tud gyartani glass stilusu kardokat
- ketto, az osszes karaktered szamara elerheto valik az a glass kard (egykezes es ketkezes fegyver egyarant) kinezete az Outfit Stationben. -
Irgum76 #22787 aha oksa
hasonló: champion points minden karakternél megjelenik amit a fő karakterem összeszedett
azzal mi a helyzet?
nem próbáltam szétosztani mert ha működik akkor csalásnak érzem -
Plata #22786 Köszi,meg is nézem ma.
Egy dolog érdekelne még,a ruha kinézetek itt is közösek minden karival,vagy nem?
Mert wow-ban ha találok egy itemet,mondjuk egy plate fejest és olyan kinézetűt még nem találtam akkor be kerül a collectionsba,az appareance fülbe,és minden karimnál megjelenik aki plate armort használ.
Ezért is szeretek random instázgatni meg timewalking instázni,még mai napig esik új kinézetű item.
Pedig rengeteg karim van és rengeteg instában jártam.
Szeretek transmoggal vacakolni,például Bronzebeard szerón van 3 paladinom,mind másik stílusban mászkál.
Ligthforged draenei paladinom híler,holy speccel,bár talpig nehéz páncélban van,az ő páncélja át van transmogolva,ettől úgy néz ki hogy kb talpig semmiben van.Dark iron dwarf prot paladinom aki tank,na ő a fordítottja,ő meg úgy néz ki mint egy önjáró bunker.Tetőtől talpig vasban.
De a kedvencem a Törpe heritage armor.Az nagyon szép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:49:08 -
fluency #22785 Azért tudtad kinyitni, mert megvan a Thief Guild DLC. Ha ezzel rendelkezel, akkor autómatikusan ki tudod nyitni a tolvajládát és az első ilyennél megkapod a skill line-t. -
Irgum76 #22784 én egy varázslót indítottam kíváncsiságból, hogy mennyi idő alatt tudom felhúzni 50.-re
és találtam egy tolvajládát mondom rákattintok és kinyílt
pedig vele még csak nem is loptam előtte
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.23. 11:29:37 -
#22783 Van transmog. Nyisd meg a collections reszt es ott jobb felso sarokban az Outfit Styles menut, ott mutatja, hogy milyen stilusokkal es annak megfelelo "transmogokkal" rendelkezel. Aktivalni az Outfit Station nevu munkapadoknal lehet, nemi aranyert cserebe. -
Plata #22782 Komolyan?
Én elmentem warden-el és letoltam a küldit,csak utána lett elérhető a tolvaj céh.
Bár csak azt hiszem.
Mikor megérkeztünk csónakkal a kikötőben akkor írta ki hogy elérhető,úgy rémlik. -
Plata #22781 Majd ma este megpróbálom újra,ha nem lesz éjszaka a játékban is,mert szerintem sötétben nehezebb megtalálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:08:42 -
Irgum76 #22780 ja az szopatós
ha bemész a létrán azt mutatja menj ki az ajtón majd visszavezet a létrához, hogy újra kezd a kört
ha jól emlékszem a pallókon kell valahogy bejutni
ja és ha egy karival bent vagy a guildba a többi is bent lesz
én is csodálkoztam rajta
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.23. 11:08:55 -
Plata #22779 Tegnap este warden karival is megcsináltam a tolvaj céh bevezetőjét,sorcival nem fogom,az nem olyan kleptomániás kari.
De a warden meg nightblade az lopós kedvű.
Nightblade karinak van egy küldije,hogy keressek meg valami Villa nevű valakit,fejből azt hiszem ez a neve,de elakadtam mert valami trükk van benne,út nem vezet oda,körbejártam a lehetőségeket mindenhol falba ütköztem,ha meg akarom kerülni a helyet a másik oldalról megközelíteni,akkor meg nem jó neki,mindenképp egy bizonyos helyről kell megközelítenem,de ott nem találtam bejáratot hozzá,bár lehet csak figyelmetlen voltam,plusz éjszaka volt a játékban így sokat nem láttam.
Egy dolgot hiányolok az ESO-ban az a Transmog,vagy van csak még nem jöttem rá hogy kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:07:46 -
#22778 Persze, a sztorival haladni kell elotte. -
Irgum76 #22777 csak előtte ki kell "szabadítani" vagy mit csinálni vele -
Plata #22776 Köszi.
Sajna tolvaj céh belsejében nem megy térkép mod.
Városban jó. -
#22775 Az Abah's Landingi fohadiszallason, a kulso kijarat mellett/elott al a terkeppel az npc es o adja a Heist fele napikat. -
Plata #22774 Én ESO-ban nem is álmodok arról hogy tank karit kezdjek,még túl kezdő vagyok és nagyon nem látom át még a skilleket meg egyebeket,sok minden tök fura nekem.
WOW-ban van tank és híler karim is,de az más tészta,vanilla óta játszom vele,volt időm ki ismerni az összes class-t és specet.
ESO-ban egyenlőre marad a DPS kari,meg a tolvajkodás és rablás,bár most az érdekelne hogy tolvaj céh-nél a Heist hol indul,vagy ki adja. -
kingofn00b #22773 Engem az insta nagyjából 10 - 18 másodperc alatt hív be. Ebben lehet, hogy sokat segít a tény, hogy tank vagyok. :-) -
Plata #22772 Viszont fogtam egy rakás halat amíg vártam.
De egy ritka halat sem fogtam.
Nem tudom mennyien játszanak ESO-val,de talán kevesebb játékos miatt nem megy rendesen az LFG nem?
WoW-ban az összes szervert összeköti a dungeon finder,rengeteg szerver van,rengeteg játékossal így könnyebb találni játékost is.
Viszont még ESO-ban nem zaklattak idióták a karim miatt,de WoW-ban előfordulnak agyhalottak,ma is volt két marha aki a karim külseje miatt írt rám. -
#22771 Sajnos ez ilyen, evek ota szar. Nem tudom miert, vagy hogyan, de a wow dungeon findere fenyevekkel jobban mukodik, mint az ESO fapados LFG toolja. Hegesztik folyamatosan, toldozzak-foldozzak, de valahogy sosem az igazi.
Igen, a Hooded Figure a fo sztorit (Molag Bal vs. Tamriel) inditja a Morrowind/Summerset tulajok szamara ugy, mintha az alapjatekkal kezdtel volna. -
Plata #22770 Tegnap sorci karival vártam random instára,ami számomra még mindig borzalmasan fura és sosem fogom megszokni ezt a hatalmas várakozási időt.
Közben gondoltam míg várok elmegyek Daggerfall kikötőjébe az event vendorhoz vele,oda teleportáltam wayshrinevel,egyből aktív lett az alapsztori kezdő küldetése,ott virított hogy keressek meg valami ipsét.Aki ráadásul ott állt pár méterre a térkép szerint.
Hooded figure vagy mi a neve.Tegnap este volt,nekem meg nulla név memóriám.
Hihetetlen hogy milyen sokat kell várni random instára.
Több mint egy órát vártam rá.
Ma Wow-ban ennyi idő alatt mentem kb három random instát.
DPS karival 3 perces várakozási időm volt a legtöbb kb. -
#22769 A Morrowind kiegeszito egy tartomanyt (Vvardenfellt) es egy Warden classt ad neked. Elobbi a jobb felso sarokban levo sziget (korabbi TES III. helyszine, bar sok szaz evvel korabban jarunk most), utobbi egy uj class, amelyet a karakter generalaskor erhetsz el.
A Summerset kieg szinten ket dolgot ad (mert ezt is megkaptad), egy szigetet (ezuttal a bal oldalon) es a ekszerkeszites (jewelcrafting) szakmat.
Elsweyr tovabbi extraja majd juniustol erheto el, addig csak a fenti ket uj tartomany es szakma/class, illetve a preorder mount (azt meg a collections reszben talalod) aktiv.
Barmelyik tartomanyba a wayshrinek segitsegevel tudsz elutazni, minden chapternel aktiv az elso ilyen wayshrine, es kozvetlen mellette ott a kuldetest ado npc is, amivel elkezdheted a zona fo sztorijat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.22. 17:14:51 -
NiceScream #22768 Kicsit olyan katyvaszosnak tűnik ez a sok dlc meg mit tudom én...
A The Elder Scrolls® Online: Elsweyr™ Digital Standard Edition -t vettem meg, amihez elméletileg van a Morrowind chapter - hol?
Aztán a ló megvan, de sem az imp se semmi más nincs, amit írnak, hogy van hozzá.. -
#22767 Ha PVP-zel, akkor elerhetove valik az Alliance War ket skill faja, az Assault meg a Support. Ahogy lepked elore a skill fa erteke (pvphez kotheto dolgokat kell csinalnod, battleground, cyrodiil, stb.), ugy lesz elerheto par nagyon hasznos stamina kepesseg: a Vigor, amely stamina heal, es a Caltrops, a "tuskes ize" :) Elobbi talan rang 5-nel, utobbi rang 6-nal.
Egyszoval, pvpzz par orat es meglesz! :)
Kezdest a meglevo chapter hatarozza meg, de a tobbi kezdes is vegigjatszhato. A jatek kezeskedik arrol, hogy ismet elraboljanak es megszokhess, csak meg kell talalni a fo sztorit indito npc-t :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.22. 16:32:24 -
NiceScream #22766 #22739
Köszi!
Srácok. A nyilasnak van valami skillje, talán a Razor Caltrops lehet az... olyasmi, mint a Volley csak ilyen tüskés izékkel teríti be az adott helyet. Erre hogy lehet szert tenni? Annyit találtam róla, hogy: Location: Alliance War > Assault
Oké, erre a az Alliance War-ra rákeresve megint mást kapok, nevezetesen "Wrathstone"-t.
Meg is van ez a DLC (Wrathstone Collector's Bundle) - és? Nem találom, hogy hol tudnám ezt questként vagy valahogy "elindítani".
Egyébként lehet máshol - máshogy is kezdeni, vagy ez a Summerset ez az alap indulás?
-
Irgum76 #22765 nem tudom Morrowindben mi van de akit Summersetben indítottam illetve onnan indították kapott egy félperces kiképzést aszt "hajrá mentsd meg a szigetet" címszóval beleszuszakoltak a fősztoriba
bazz 3. szinten olyan monszták jöttek, hogy csak pislogtam, hogy ez most komoly?
10. szinten már a korábban említett K'grh vagy kit kellett vón meggyaknom mondom na jó akkor költöznék egy szigettel arrébb
aszt Fred segítségével lvl 15-ön megtaláltam a Prófétát és nem kissé vicces módon megtanultam használni a kilincset majd később egy kard felvételének problémájával is megkellet küzdenem
szóval itt valami el van basva -
Lengyel2 #22764 Kíváncsi voltam, melyik boss lehet ez, mert én is nemrég vittem végig a Morrowind fő sztorit egy lvl 25-35-ös karakterrel, és a végén a Clockwork City-s részt kifejezetten élveztem. Azt hittem, a Barbas final bossról írod hogy megöl, de nem, megnéztem, az 330 e HP-s. :) A 160 e HP-s valamelyik mellék boss lesz.
Szerintem az, hogy lvl 10-en próbálod megcsinálni, önmagában válasz, hogy miért nem megy, mert ilyen alacsony szinten nem sok skill-ed lehet kilock-olva. Talán még ulti-d sincs (azokat mintha lvl 12 körül érnénk el először)? Más játékokban tapasztalt játékos vagy, tehát gondolom, mindent bedobnál, ha már meglenne (magasabb sebzésű skillek, aoe-k, dot-ok, self-buff skillek, ulti, poti, harc előtt kaja, harc előtt minden armor 100 %-ra feljavítva stb. stb. gondolom, ezt mind megtennéd, ha a szinted lehetővé tenné). Valószínűleg egyszerűen csak többféle skillt kell ki-lockolni ehhez a 3 utolsó bosshoz. Ha később, lvl 20-25 körül visszamész, már élvezni fogod. :) -
Irgum76 #22763 kinek hogy mennek a BG-s küldetések?