The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg mikor lesz vége az akciónak?
vasárnap?
hát adok-veszek de mindig látok valami receptet amit muszáj megvenni
most reggelre bejött 100K a tegnap elköltött 40K-ból
úgyhogy mehetek vásárolni 😄
200-250K-ról indultam de szerintem visszafog még jönni a worm cult cuccokból
PiszkosFred
Azt meg hogy sikerult? 😊 Rakj be a boltba (nagyon) aron alul par dolgot, amit kaptal, hatha az ad egy kis kezdotoket!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

szerintem én vagyok az egyetlen aki kevesebb pénzen áll mint mikor elkezdődött az event
tegnap már arra nem volt goldom, hogy kitegyem a zsákmánynt úgy lopkodtam össze 300 goldot
de két arany maradt belőle 😊
Köszönöm a segítséget!
Ha tuti hogy rád charge-olnak vagy teleportálnak, akkor rakj magad alá egy volcanic rune-t ( mage guild skill). Vicces kis dolog az. 😊
<#eljen>
all system online!!!
Kicsit félre értetted,a srác valódi pénzből költött rá,nem játékbeli.
Játékban egy nagyobb szoba több millióba került,játékbeli pénzbe,vagy pár ezer cartel coinba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.09. 19:49:25

CS@
Persze, Imádom😊 jó sokat, bár letteni már nem tudok semmit csak ha előfizető lennék. Vagy majd az lesz, hogy ingyenes plus időszakban leháhonyok mindent egy sarokba aztán majd elrakom idővel.

Lol, SWTOR-ban berendezni több százezer? Nem értem miről beszélsz.
Ott 10-100 milliókat költöttem két strongholdra, évekkel ezelőtt vettem a klánnak 50 millióért (mikor még annyi volt) klánhajót, azt is berendeztem teljesen, közte "huttball pályával". Ott bagatel összeg volt, vagy csak durván craftoltam, nem tudom. Mikor abbahagytam és visszajöttem ESO-ba, 1,5 milliárd ESO pénzt akartam cserélni 100 ezer ESO pénzre, senkit sem érdekelt.

ESO-ban viszont annyira nem érdekel a lakberrendezés, hogy őrület, talán kiéltem magam a messzi galaxisban. <#hehe>

Edit: mármint a többszázezret forintban értetted SWTOR lakberendezésre? Mert az marha gáz
Utoljára szerkesztette: ANDAXINx, 2019.04.09. 19:26:58
Nekem annak idején Lotro-ban a megyében volt berendezett házam.Mert hobbit hunterem volt.
Ott is nagyon szépen lehetett házat berendezni,no és teljesen ingyen,csak ott vicces volt a ház,mert nem örökre vetted meg csak bérelted.<#smile>
Na meg ott lakónegyedek voltak,voltak szomszédok is.
Sw ToR-ban is be volt rendezve a házam,csak az enyémben rengeteg bútor volt instából vagy öcsiért kaptam.Fizetős nem volt.
A ház közös volt minden karakterrel,volt benne közös bank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.09. 19:15:42

kösz srácok ez biztató
legyártatom pár bútort de nem nagyon vitték aszt most, hogy sefteltem a receptekkel néztem meg mennyiért is mennek más guildokban a berendezési tárgyak kiderült kb ötszörös áron kínáltam
most újraáraztam őket remélem így már vinni fogják
Én sem foglalkozok a házzal nagyon. Rohadtul bele lehetne mélyedni. Annó Wildstar-ban elég sokat tököltem a házammal, amire azt mondtam így jó lesz. Itt nem akarok.
Én is kamilláztam, hogy miért nem megy.. aztán ránéztem a weben és már írták, hogy 21 órakor indul - ha minden oké. Ebből ma már nem lesz játék. Mindenki rászabadul, úgyhogy gondolom jó lassan jön majd le a peccs.

Én BDO-ban megcsináltam a szobát nagyjából, itt nem elsz elsődleges szempont.
PiszkosFred
Nagyon sokan, van aki csak az epitkezes/berendezes miatt jatszik. En fel ev alatt rendeztem be a Daggerfall Manor hazikomat anno, ugy, hogy a pince es a torony erintetlen, mert egyszeruen annyi a lehetoseg es annyii idot kellene raszanni, hogy annyi (nekem) nincs 😄 Kolteni nem koltottem ra, minden butort sajat magam lootoltam, gyujtottem vagy gyartottam szakmabol, kiveve az extra ladakat/tarolokat, azokat writ voucherbol vettem, illetve a negy zenedobozt, azokat meg Crownert. Illetve, a nagy Alinori konyvespolcokat egy guildtars gyartotta le nekem nyersanyagert cserebe.

Biztos van olyan,nekem egyenlőre csak szobám van.
De annó Sw ToR-ban volt olyan aki több száz ezret költött a játékbeli házára.
Pénzért vett rengeteg cartel coin-t és abból meg mindenféle bútort meg anyám kínját.
Szerintem itt is vannak ilyen játékosok,csak lehet hogy ESO-ban ingyen is be lehet bútorozni szépen,hiszen lehet craftolni is.

ja azt már megakartam kérdezni, hogy ház csinosítással foglalkoztok-e?
vagy ismertek olyat akit ez a része a játéknak érdekel?
ja jól van akkor nem én voltam a pöcs
viszont remélem kárpótlásként kapunk +1 crafting napot
Amíg nincs szerver, az alábbi linken megnézheted a Soul Shriven baltát, meg még egy csomó cuccot. 😊
ESO fashion souls shriven battle axe
PiszkosFred
Ugy volt, de valamit megint csesztek es mar 21:00-re kitoltak

bakker én meg abban voltam, hogy 6-ig tart...
Bakker... már készültem, hogy munka után kicsit tolom, erre még tart a karbantartás.

Addig felteszem a riftet és röpcsizek kicsit.
CS@
Igen a Soul Shriven stílusú Battleaxe a kaszára hajaz 😊
A Greatsword is hasonló az meg amolyan szamurájkardos/katanás.
(Hozzáértőktől előre elnézést annyira nem vagyok a témában, hogy tudjam a pontos meghatározást)

Nem tudom, ugyanarra gondolunk-e, én sose használok kétkezes fegyvert, de egy Soul Shriven stílusú battle axe-ért - ezt nevezik "scythe"-nek? mint egy kétpengés kasza - a fél karom odaadnám (ha tudnám használni, de nem tudom - viszont állatul néz ki - egy japán animé-ben tetszett meg legelőször, és amikor megláttam ESO-ban, elgyengültem). Tényleg kecses, elegáns, és eléggé Reaper-es / Shinigami-s.
PiszkosFred
Nem tudom, gondolom javitanak valami olyasmit XB1-en, amelyet csak igy tudnak megoldani. Nincs meg patch notes.

A Scatter Shot az hátralöki a célpontot és stunnol is ( a Magnum meg még téged is hátrébb tesz). Igaz nem tart sokáig a stun, de arra elég hogy megakaszd az ellent.
Tudom javasolni, hogy fejleszd DW-t is, mert hasznos és jó skillek vannak benne: Whilrwind, Blade Cloak, Hidden Blade...
hát lehet én csak lassítóval találkoztam az meg nem véd charge ellen
Akkor szerintem én vagyok béna két tőrrel,vagy rossz képességeket használtam.
Kb kilences szint óta csak íjat használok.

ja és annyi még, hogy xboxon 750 g a lila temper viszont lila cucc általában minimum 1000 g és nem biztos, hogy esik belőle
Ejnye, akkor a Magnum Shot (Scatter Shot) mire való? 😊
Ha nem blokkolsz vagy aktiválsz olyan skillt, ami időlegesen immunissá tesz a cc-re, akkor senki sem tud a teleport/Charge támadás ellen tenni.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.09. 15:18:59
hát csak a főoldalt nézve nagy különbségek vannak
az arany temperek boxon 10k-körül mennek PC-n meg 4-ért
viszont ez a Dubious Camoran Throne dettó 50K körül boxon is
szóval kiindulási alapnak jó viszont ahogy te is mondtad csak kb-ra jó
ilyenről miért nem írnak twitteren, hogy srácok van egy 15 gigás update?
PiszkosFred
Ketsegtelen, hogy PC-n jatszik a legtobb magyar, de azert PS4-en is van egy nagyobb kozossegi guild.

PC-n a webes adatbazist addon intezi, az szkeneli az adatokat es azzal frissitunk. Mivel PS4-en addonra nincs lehetoseg, igy sajnos az adatbazis is kisse szegenyes. Erdemes zona cseten kerdezgetni, esetleg a nepszerubb helyeken (craglorn, fovarosok, stb.) levo kereskedoknel szetnezni, hogy ott kb. mennyiert aruljak. Hala a jo istennek, hogy kozel 5 ev utan van mar szoveges kereso, igy aranylag konnyebb mostansag, mint az elozo evekben, amikor csak lapoztal, csak lapoztal, csak lapoztal... 😊

Az arakban lehet elteres a PC-s es a konzolos kinalatban (jatekosok letszama, grinderek (urambocsa' botok) szama, stb.), de aranyaiban szerintem megegyezik minden platform. Vagyis ami PC-n draga, az jo esellyel konzolon is az, max nem 100k-s aron adjak, hanem 150-200k.

én xboxra kerestem ilyet és ps4-re adott találatot:
ezt
nem próbáltam ki de profi oldalnak tűnik így ránézésre
Köszönöm!
Hát, tartottam tőle, hogy valami effélét fogsz mondani... :-)
Akkor marad a manuális nézegetés.
Vagy keresek egy fix vevőt.

Vannak PS4 megaszerveren magyar guildek? Vagy mindenki PC-n tolja?
én most kezdtem el játszani a martalócommal és darál mint a gép a két tőrrel Flurry támadással
de az biztos, hogy az íjjász nem sokat tud kezdeni a "teleportos" támadások ellen
CS@
Ha valakinek azért nem tetszik a kétkezes kard, mert túl „brutálisan” néz ki az adott karakterhez és emiatt nem illik hozzá, az még nézze meg a Soul Shriven stílusú 2kezes kardot, sztem ez kimondottan szép és „kecses” ahhoz képest, hogy 2kezes.

Ebben tök igazad van - tényleg kicsit fura egy íjász, aki akkora kétkezes karddal rohangál, mint saját maga.. 😄 a tőr jobban illene hozzá. Viszont próbáltam a kétkezest, és marha jól apritja azt, aki közel kerül hozzé és még él..
Solid Snake
<#pias>
ahogy így olvastam a kétkezest ajánlják hozzá
de én RPG szempontból mivel ez abszolult RPG játék nem tudok elképzelni egy íjjászt pallóssal vagy csatabárdal
meg aztán hol tartja? a szüttyőből előhúzza?
én egy íjászt tőrrel, szablyával (esetleg bárdal ha vadász beállítottságú) tudok elképzelni
én pajzs+kardot venném fel hozzá (mivel sima egykezes lehetőség nincs)
van lassító döfése lábra így el is tudsz tőle távolodni
de ez csak az én gondolkodásom
Utólagos engedelmetekkel megkértem, hogy tegyék be a fenti képet bannernak. Szerintem - király 😉
Összelopkodtam némi pénzmagot 😄 Nem sok még, mert olyan 10-11k goldom van, de kezdésnek nem rossz.

Az íjjásznak második fegyvernek dual vagy kétkezes?

gondoltam lehet, hogy kezdő szinten sok még az a 500 gold 10db-ért
de azért szívesen...
PiszkosFred
Plusz szinte minden boss dob egyet, dolmenek, delvek, stb. Dunat lehet vele rekeszteni, idovel annyit szerez az ember. Ureset, toltottet egyarant.

Már miért sokallnám? Nem erről van szó. Én úgy gondoltam, hogy lehet "rátölteni" de akkor ezekszerint nem.
illetve a majomos romnál van 3db szinte mindig
vagy lophatsz az alkimistáktól
ha sokallod az 50 g-t
máshol 150 goldért adják az üreset
üreset tudsz feltölteni
50 gold a magiszternél a mage guild épületében
Nos, kipróbáltam egy-két kasztot és egyelőre a sorc és a nyilas jön be nagyon. A tőrössel egy kínszenvedés nekem a játék 😄

Ez a soul kristály viszont kiborít.. Mondjuk van benne két töltet, a szkillt rányomom az elklenre, lemészárolom, látni is, hogy működik ez az izé, de ha megnézem a gemet, akkor még mindig csak 2 töltet van benne.. WTF?? Mit csinálok rosszul? (mindent.. 😄 )