24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22842 Hát végül nem lett semmi sem,mert a vihar ideért és először net ment el aztán meg az áram is többször.
Még a kábel tévé is elment.
De köszi és megpróbálom a dragonknightot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.27. 08:18:12 -
fluency #22841 Azt döntsd el, milyen típusú karaktert akarsz és az alapján válassz kasztot és fajt.
A templar valóban paladin szerű jobbára mágikus sebzéssel. A DK pedig harcos jobbára fizikai, tűz és poison sebzéssel. Mindkettőnek vannak védekező skilljei is. -
Irgum76 #22840 Dragon Knight -
Plata #22839 Volna megint pár kérdésem.
Melyik karakter az ami olyan harciasabb?Templar vagy dragon knight?
Skilleket elnézve nekem Templar kicsit olyan paladin szerű míg a Dragon Knight inkább harcos féleség.
Vagy teljesen mindegy? -
kingofn00b #22838 Vámpírság:
Én pl körbekérdeztem a guildban, egy óra múlva meg is volt a vámpírság. Annyi, hogy oda kell menni egy fix helyre (Riften, Bangalor talán meg még egy) és ott egy magasabb szintű vámpír (6 szintű képesség kell hozzá) megharaphat. ekkor kapsz egy küldit, amit ha megcsinálsz: voila, Drakula felébredt...Mivel tank a karakter, így azóta nem is foglalkozom a témával. Stage4, kimaxolt képességek, aztán minden király.
Azóta pl már jártam arra, ott ugrált valami fószer, jól megharaptam, oszt' mentem tovább :-)
Szóval nehogy goldot adj ki érte.
PS4 megaszerveren tudnék segíteni akár én is. -
Irgum76 #22837 sőt az egyik legjobb tanknak is ajánlják -
fluency #22836 Az NB elég rendesen tud ölni azért. Milyen cuccod van? Milyen fegyvereket használsz? Milyen ékszereid vannak és nem utolsó sorban milyen skilleket használsz? :)
Én nemrég szerencsétlenkedtem fel egy NB karit és nem éreztem olyan törékenynek, csak ezért kérdezem. -
#22835 Csak az undaunted napik adnak dobozt, vagy a Trialok weekly küldetései. A sima "napi első random dungeon" nem ad, az nem hagyományos daily.
"Just to clarify, the dailies that will grant a gift box are the Undaunted Pledges and Trial weekly quests (delve dailies do not count). "
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 19:56:32 -
Irgum76 #22834 a napi dungeonhoz csak be kell lépni a randomba vagy van valaki quest giver? -
Irgum76 #22833 kösz -
#22832 Az nagy biznisz volt akkor, gratula :) -
Irgum76 #22831 ha jól emlékszem 10K-ért vettem -
Irgum76 #22830 pár gold alapanyagot
meg egy griff szobrocska printet 250K-ért
olyan min az egyik töltőképernyőn van -
#22829 Mit adtal el? Egy turelmetlen solo jatekosnak az egyik Sai Sahan stiluslapot? :) -
Irgum76 #22828 mai napi bevétel: 280K :) -
Plata #22827 Nem én nem akarok sem pro sem überpro lenni,szórakozni akarok.
Arra ez a lopkodós tolvaj kari nagyon jó,már 37-es szintű,ha ma este géphez jutok és tudok nyugisan játszani akkor elérem a 40-et.Mert van két xp scrollom.
Csak kéne valami erősebb kari is,aki tud rendesen ölni és lehetne vele pénzt keresni.Mert sajna a nightblade elég törékeny.Jó móka az íjászat de akkor is hamar leölik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 13:01:58 -
Plata #22826 Black desertben egy jó dolog van,a grafika.
ESO is szép,de fényévekkel jobb.
-
NiceScream #22825 Ezért is kedvelem ezt a játékot. Én régen qrva sokat nyomtam a lineage2-t. Ha valaki játszott vele még az ősidőkben, akkor esetleg az amnesia fórum ismerős lehet. Aztán próbáltam egy csomó mást, köztük a blekk dezertet. Nagyon szép, qrva jó, hogy szinte korlátok nélkül lehet mászkálni benne, akár hegytetőre vagy a víz alá, de... valami hiányzik belőle. Na ez az ESO-ban benne van. Egészen elképesztően összetett játék. Jól mondta a fiam: "ez a játék jó, és túl nagy, nincs rá időm" :D -
NiceScream #22824 Áááá, épp írni akartam, hogy most látom - a passzívok módosítanak! Óóó, hát így mindjárt más.. :D THX -
#22823 A vampir skillek kozott a Passive skilleknél nezd a supernatural recoveryt:
"(WHILE YOU HAVE VAMPIRISM STAGE 2 OR HIGHER) Increases your Magicka and Stamina Recovery by 10%."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 12:42:45 -
#22822 Ahogy lent is irtak, altalaban ww az a stamina alapu karaktereknek jo, a vampire meg a magicka alapuaknak.
Es ugyebar itt jon a kepbe az ESO szabadsaga, mert ha csak nem valami uberhcpr0 buildet akarsz, akkor pl egy stamina alapu settenkedo tolvajnak is jol johet a stage 2-es stamina recovery es a stage 4-es vampire buff (nincs sebesseg csokkenes lopakodas kozben), vagy egy magicka alapu karakter is lehet ww es szolozva kvazi nincs ellenfele, ha atvaltozik (leven a ww formaban kapsz heal kepesseget (is), amely magickat fogyaszt igy tobbszor es szinte folyamatosan tudod szolozas kozben gyogyitani magad egy-egy boss labat ragcsalva). -
NiceScream #22821 Majd este megnézem otthon, de szerintem valamit itt keverek, leginkább a szezont valami mással :D
Szóval itt ezt írja:
While you have Vampirism stage 1:
0% Flame Damage taken, 0% Vampire Ability cost reduction, 0% Health Recovery reduction
While you have Vampirsim stage 2:
15% Flame Damage taken, 7% Vampire Ability cost reduction, 25% Health Recovery reduction
While you have Vampirism stage 4:
25% Flame Damage taken, 21% Vampire Ability cost reduction, 75% Health Recovery reduction
Tehát ha jól értelmezem, akkor a stage 1 a legelőnyösebb és hát nem látok magica visszaállítást...
Biztos nálam siklik ki valami, csak nem tudom, hogy hol.. -
Plata #22820 Azt gondoltam hogy vérfarkas nem lehet vámpír,mert Morrowindben és skyrimben sem lehetett ha jól emlékszem.
Gondolkoztam hogy kezdek valami harcos karaktert is,neki jól jönne tán a vámpír dolog vagy a vérfarkas,nem tudom melyik a jobb. -
#22819 Nehogy fizess erte!!!
Barmelyik jatekos meg tud harapni (7 naponta egyszer) es akkor te is az leszel. Ha nem tetszik, barmikor ki tudsz gyogyulni. Ha kesobb megint az akarsz lenni, megint megharapnak es ott folytatod, ahol jartal. Vampir nem lehet verfarkas es forditva, de ha kigyogyulsz, barmi lehetsz, kedved szerint barmelyik.
14 karakterem van, abbol legalabb 10 vagy vampir, vagy verfarkas, ha at akarsz valtozni, csak szolsz es megharaplak. -
Plata #22818 Mi a szösz. -
#22817 Vámpír lehet crownból is, illetve ha megharap egy player vagy mob. -
Plata #22816 A vámpír meg a vérfarkas az is crown-ba kerül ugye?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 12:01:56 -
#22815 Vampir stage1-ben szinte semmi extrat nem ad, szerintem legalabb a stage2-t vallald be a 10% magicka recovery miatt.
Van magicka templarom, egy breton stage 2-es vampir- egy igazi allat ha grindrol van szo :) (es vele szoktam normal dungeonokat is szolozni, ha nagyon unatkozom). Inferno staffal a kezben, elnyomod a blazing speart (templ class skill), elnyomod az elemental blockadet (staff aoe), nyomsz neha egy puncturing sweepst (temp class skill) es kesz is. A maradek helyekre szinte azt teszel, amit akarsz :) A magamfajta kazuar idiotaknak tokeletes valasztas a magicka templar. -
NiceScream #22814 Jaa, az más. AKkor hülyeséget írtam. Bocsánat. -
Irgum76 #22813 van valami előnye annak ha valaki szimplán mortál marad?
azonkívül, hogy több skill pontja marad
nem igazán vonz egyik sem -
#22812 Én fixen stage 4-be vagyok.Lvl 5óta Tank Dragonblade és semmi gondot nem okozott eddig. Egyedül 1 insta volt halom tűz spellel, na ott picit izzadtam. De ennyi. -
NiceScream #22811 Ez csak az ÉN véleményem - és igencsak kezdő vagyok.
Szóval vámpír magica, ww stamina.
Kipróbáltam a ww-t, hát... nagy darálógép! Olyan helyekre bementem vele (és nem pusztultam el), ahová vámpíros karival nem.
Van fent északon egy pub. dungeon. Csapatostul vannak a manusok, varázsló, íjász, szb.. A ww simán ledarálja őket!
Szeretem a vámpíros karimat (magica temp), de kicsit idegtépő mindig figyelni, hogy lehetőleg lv1 vagy mi legyen a vámirizmus, mert mindenféle, komoly büntik vannak egyébként. És az a 6 óráig tartó izé igen hamar elolvad a napon.. :D -
Plata #22810 Vámpírkodás egyenlőre nem vonz,legalább is nightblade karival. -
#22809 ...es meg lehet fokozni :D ha vampir vagy, akkor hirtelen moge lopozva az ellenfelnek felugrik a blade of woe, a zsebmetszes es a vampir taplalkozas is...
Szerencsere mindegyik kepessegnek van egy minimum tavolsaga (plusz addon is segithet), amivel el lehet kerulni a teves "akciot", de ha annyi ezresem lenne, ahanyszor veletlenul "ettem" egy-egy varosi npcbol az orvtamadas helyett, megvennem kilora az egesz fejlesztocsapatot :) -
Plata #22808 Most már tudom hogy semmi gyilkolászás.
Eltoltam hogy meg öltem,de sikerült időre ellopnom mindent és már mentem kifelé,már nem is voltam messze,ez meg pont előttem volt,sunnyogtam mögötte és feljött a Blade of whoe,hát kinyiffantottam,erre kiírta hogy bünti mert észrevettek és le vont időt.
Amúgy nem rossz ez a dark brotherhood-os képesség.Csak mindig beadja zsebelésnél.Figyelni kell nehogy véletlen kinyírjak valakit. -
#22807 Ne feledd, a kuldetes alatt elsosorban tolvaj vagy, akinek a celja, hogy ne vegyek eszre es ne is maradjon nyoma annak, hogy ott jart, es nem bergyilkos! :)
A jo hir az, hogy bar a jutalom a teljesitmenytol fugg, mindig kapsz valamit. igy ha megcsinalod tokeletesre, akkor extra jutalmat kapsz, ha viszont lemeszarolsz mindenkit es boven atleped az idot, akkor is kapsz egy minimalis valamit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 09:17:25 -
Plata #22806 Az este az első heist-et is sikerült megcsinálni,megtaláltam mindent amit kellett csak időben nem értem ki,ugyanis kifelé gondoltam kipróbálom az őrön az új dark brotherhood-os képességet és orvul kinyírtam.Erre egy csomó időt le vont a heistből és nem jutottam ki időben.
Ha nem ölöm le az őrt ha nem csak tipli ki akkor sikerült volna időre,de így is kaptam jutalmat. -
Plata #22805 Tegnap este voltam egy kalózos instában.
Hogy abban menyi rengeteg item esett,egyszerűen megtelt a karim táskája,az instában elszórva sok zárt láda meg sok lootolható hordó és tároló,még egy Motif könyv is esett,azt nagy igyekezetemben sikerült megtanulni.
Bár szerintem nem lehetett túl értékes,argóniai stílus volt.
De több recept is esett.Meg tele lettem fegyverekkel és egyéb felszereléssel.
Még csak 91 slotos a táskám de az nagyon gyorsan tele lett ott.
Csak a többiek nem vettek észre minden le zárt ládát és néha előre rohantak.
Mondjuk lehet nekem sem tűnt fel mind,de volt hogy találtam advanced ládát,észre sem vették csak futottak tovább.
Harc közben zárat nyitogatni nem is olyan egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 07:40:16 -
Irgum76 #22804 mindegy az is jöhet, bár mi csak ez ne :) -
#22803 Holnap dungeon jon, a barmelyik 1-4 heti daily (igy a craft is) a jovo heten, csutortoktol majd :)