The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi 😊
Nem fog kapszni, az account szintu. Nyisd meg a Collection reszt es ott a Mounts, tedd aktivva azt a lovat, amelyiket birtoklod es amelyik szimpatikus, es kesz is! Mar lvl3-tol hasznalhatod es fejlesztheted.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.14. 14:24:53
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
két kérdésem lenne:
hol a próféta?
és nem kapok lovat csak vehetek 50K-ért? állítólag a 10. szinten adja a lovat de 14.-en még semmi
Szép dolog az ÁSZF de ez és a hazai ygakorlat egészen más, mint ami az egyesült államokban van. Mint tudjuk, ott minden szart befogadnak a bíróságok és ez lehet, hogy nem éri meg a szoftver fejlesztőjének. Érted. Persze ott az EULA, ami az emberek 99.9%-át el is riasztja a keveréstől.
Az ASZF vagy barmilyen szerzodes pedig egy jo dolog, engem (mint szolgaltato) nagyon sokszor kihuzott mar a csavabol a valo eletben, amikor probaltak ugyeskedni emberek... 😊 A fejlesztok es kiadok sem hulyek, bebiztositjak magukat minden hasonloe esetre.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.13. 13:28:07
Az eula-val meg lehet takarózni, csak nem biztos, hogy megéri nekik.
Ha valami agyas elkezdi bíróságra citálni őket, akkor szerintem inkább kifizetnék azt az egy-két száz dollárt vagy eurót - megint csak szerintem.
Ahogy említettem, az NNG szó nélkül visszafizette az iGo árát és annak idején az NCSoft is.
WoW fizetős játék,még is van nála sor néha.
Tegnap este is várnom kellett a bejutásra,elég sokat,igaz a bnet-el volt valami gond.
Mert a Wow-hoz először bnetet kell elindítani,az meg limitálva volt vagy mi és eszetlen nagy sor volt.
De volt már más MMO-nál is új kiegnél 50 ezres sor volt.<#circling>#circling>
Tegnap is amíg vártam ESO vagy WoW bejutásra néztem a tévét.
De más játéknál is fordul elő hogy sorban kell állni,még akkor is ha prémium vagyok.
De nem szokott igazán zavarni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 13:05:00
Amitől az állam le esett majd felkaptam a vizet és kiléptem.<#hehe>#hehe>
Vicc hogy Bnet is vacakolt meg várni kellett WoW-nál be lépésre,de ott végig azt írta kb 30 másodperc,közben le ment egy rész a rém rendes családból.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 10:20:21
Megcsináltam warden karival a napi küldit,át akartam logolni nightblade-re erre ledobott a játék újra be akartam jelentkezni erre kiírta hogy 1500 valamennyi perc.<#wilting>#wilting>
Na gondoltam annyit vár a büdös franc.
Gondoltam megyek akkor kicsit timewalkingezni Wow-ba,erre meg ott kiírta hogy a blizzard szerverei csak korlátozottan elérhetők,ott meg kiírta hogy a várakozási idő 30 másodperc.Na jó annyit tudok várni,a 30 másodpercből lett vagy 20 perc.<#wow3>#wow3>
én azt hittem crownt lehet árulni mivel ha veszel magadnak de aztán meggondolod magad, hogy mégsem kell mert abbahagyod a játékot
akkor a saját pénzeden vett crownt eladhatod
- Ha atad 400 aranyat valakinek a jatekban (mail, trade), es azert az a valaki vesz neki 1 crownert egy cuccot a crown storebol giftkent - az legalis.
- Ha van 1 millio aranyad, amelyet eladsz az ebayen valodi penzert es kiderul - nem legalis, tiltas
- Ha van 10k Crownod es azt arulod ebayen valodi penzert es kiderul - nem legalis, tiltas
ha goldot farmol valaki és eladja szimpla crownért nem giftért akkor azt már kiteheti az ebayre, vagy nem?
PC-n 250-400 korul mozog az 1 Crown / gold ara, idoszaktol fuggoen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.13. 09:32:25
15 hónapja játszik napi átlag 19 órát 8500 játékórája van
lehet ebből pénzt csinálni?
nem mintha akarnék és 200 milláról még álmodni sem mernék de érdekelne
nekem csupa szemét
egy jó egy minotaurusz naci
Wow-ban timewalking hét van és azt nagyon szeretem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.12. 10:12:29
Nehéz keresni rá csapatot.
Summersetben adott mindkettőre a DBH-ot nem próbáltam, azt külön karakterrel akarom csinálni
szóval beléptem a haramiámmal és kipróbáltam azzal a Thieves Guild-os küldit
és kiderült, hogy nem tartok ott a templárral a sztoriban ahol kéne
épphogy csak csatlakoztam és nem az NPC hanem a hirdetőtábla adja a daly-t
ennek örömére hatalmas lendülettel vágtam neki a kalandnak a tolvajjal csúsztam-másztam, kosárba be-kosárból ki
na mondom klafa ide nekem a jutalmat ere csak szimpla csomagot adott, goldot nem
de bazz ezek a goldok...
20 pókpete meg 20 zöld izé...
ilyenek estek
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.12. 09:03:50
mindegyik karaktered ugyanazokat az itemeket találja benne amiket bármelyikkel betettél
így ha ki-be logolsz feltudod pakolni az átadandót és aztán lehúzni a másikkal
csak igen el kell jutni a bankig de ha már tudod hol van nem nagy kunszt
nekem is van egy lvl 4-es serpám
@Bandeeka
Ebben a játékban az a jó, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Szinte minden faj jó mindenre, csak a passzívjaik miatt egyesek más-más dologban hatékonyabbak. Nézd át a passzívokat és az alapján dönts vagy maradj a Wood Elfnél, ha neked az tetszik. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.12. 05:38:46
These quests relate to the delves and group bosses in Hew's Bane. One can be completed per day, but the other quests can also be completed that day if shared in a group or retained from a previous day
Repeatable The Lost Pearls: Retrieve an old silver pendant that once belonged to a patron's wife.
Repeatable Memories of Youth: Recover a lost engagement ring.
Repeatable The Sailor's Pipe: Recover an old sailor's favorite wooden pipe.
Repeatable Thrall Cove: Retrieve a captain's spyglass and rescue his captured crewmen."
ebből csináltam kettőt: The Sailor's Pipe, Memories of Youth
mindegy megpróbálom máshol
mindkettő kell?
de itt a guild cseten is olvasom, hogy más is keresi a ládákat
megcsináltam leadtam mind a négyet de semmi
Most a World Bossokra es a Delvekre kiirtak a jok, azert jar extra lada.
megcsináltam már két napi küldetést is és nem kaptam semmi különlegest
ezeket:
The Sailor's Pipe, Memories of Youth
és a hozzájuk tartozó plusz két küldetést is
Melyik fajt ajánljátok warden class-nak? Nézegettem talán a wood elf illik hozzá.
Ma 16:00 órától elindult az öthetes évfordulós ünnepség második hete, amely jövő csütörtök 16:00-ig fog tartani, és amely időszakban az extra ládákban Lyris anyánk ruhájának (lásd topik fejléc jobbról a második hölgyemény) a stíluslapjait fogjuk találni. A teendőnk ezúttal is a daily küldetések farmolása, ám ezúttal a Delve és a World Boss napi feladatok lesznek/vannak terítéken.
World Boss és Delve napikat leginkább a DLC-s és Chapteres zónákban tudtok felvenni, illetve a Tolvaj Céh, a Sötét Testvériség és a Undaunted is ad egyet-egyet naponta. Némelyik azonnal elérhető, némelyikhez viszont kell 1-2 előzetes küldetés (lásd Vvardenfell).
A játékban elérhető összes daily küldetés listáját itt találjátok: https://en.uesp.net/wiki/Online:Repeatable_Quests - a bounty (world boss) és exploratory (delve) jellegűekből lehet válogatni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.11. 18:20:29
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.11. 15:18:29
majd vehetik 5000 darabját 😊
High elfet kezdtem.
Az volt javasolva sorci buildhez.
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2019.04.11. 11:57:33
igen a crafting érdekelt, köszi
Sorcinak melyik a jó faj? Próbáltam utánajárni, sok helyen a dunmert vagy az altmert ajánlják.
Kreáltam is egy altmert de mintha marhára fogyna a manája.. (vagy mi itt a neve 😄 ).
Volt egy kezdetleges breton sorcom, az mintha jobban bírta volna. Persze lehet, hogy csak placebo..
Az event 5 hetig tart, most er veget az elso het 16:00 orakor (a crafting) es kezdodik a delve (mini dungeon, faklya jellel) es a world boss dailyk hete.
aszondja megváltozott az üzletpolitikájuk mindenki heti! 5K goldot rakjon be mint kötelező adományt 😊
mondom "anyád, fuck this shit I'm out"