24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Arhenius #8793 Nem az első ember aki panaszkodik hogy nincs Ecomony ... egy bétában...3 és fél nap hozzáféréssel... max lvl 17 karakterekkel... Emberek, gondolkozzatok már !
-
Whysper #8792 Fred azt nem tudni ,ha lesz még BETA akkor ezt a karit viheted tovább? -
hNeo2 #8791 hogyan kell -
#8790 - van
- a legjobb cuccokat el IS készítheted, de beszerezheted máshonnan is, raidekből, pvpből.
- van (lesz)
:) -
Susarc #8789 basszus én sajnáltam rá a skill pontot,de élesben ez must have lesz!!! király! -
hNeo2 #8788 Na jó hát én kipróbáltam.
Sajna nem nekem való:
-nincs personal shop, nem lehet afk árulni
-nincsenek ha jól vettem észre nagyon értékes fegyverek, kitartással bárki bármit elkészíthet
-nincs tehát economy sem, olyan mint egy Skyrim multiplayer mód. -
#8787 Valaki kérdezte, hogy érdemes e skillt áldozni a crafting ágon lévő "hireling" cuccba. Hát, én nyomta egyet a templarral még pénteken, de elfelejtettem, aztán ilyeneket küldött nekem, három táskával is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet, hogy alacsony szinten megéri, aztán reset után kuka. Bár, ha skálázódik, lehet megéri megtartani :) -
MaRee #8786 Hmm, sajnálattal hallom, de legalább lesz kontent későbbre is.
Más:
Eldöntöttem végre, Ebonheart Pact-hoz fogok csatlakozni. Van olyan guild (vagy tervez-e valaki) aki hozzájuk fog csatlakozni? Vagy mindeni a macskákkal meg elfekkel lesz? -
ShaiHulud #8785 beirja hulye gyerek zonara hogy boring a jatek, benak a questek, meg szar a combat. beirom hogy nekem meg tok ellentetes a velemenyem. erre mit kapok hogy fanboy... nem is irtam tovabb, az ilyennek minek. -
#8784 Nem, mindig is az volt a terv, hogy később érkezik, és külön-külön DLC-ben. -
csimposz #8783 Köszönöm! Sikerült előrébb haladnom! :)
Én viszont búcsúzom, holnap sajnos első utam nem ide vezet, így már nem lesz nyitva, mire lenne kis időm leülni játszani.
Alig várom a következő betat (ha lesz) illetve a játékot, nagyon tetszik. Köszi nektek is a sok segítséget, jövök még ;) -
MaRee #8782 A release verzióban ugye már benne lesz a DB és a thieves guild? -
#8781 Aktív overloaddal a sithek hozzám képest kopott kovás öngyújtók :) -
#8780 Én most sorci, full plate, 2hand Sword. Curse morpholva a gyors verzióra, 2hand uppercut, critical charge szintén morph, FG's Silver bolt, és clannfear, ultimatebe meg overload.
Van resto staff, akkor a charge és uppercut helyett jon a hot es az aoe heal. -
#8779 Ez nagyon állat:D -
Arhenius #8778 Ez tényleg jópofa. -
Arhenius #8777 Btw itt egy új cikk a faji bónuszok összehasonlításáról.
Racial Bonus Comparison -
ShaiHulud #8776 ja enis csak poenbol neztem meg:D es mukodik, legalabbsi low levelen:D -
#8775 Tamriel cigányai:D Tegnap a zone cseten próbálták Elsweyr-t helyesen leirni vagy 10 percig páran:D -
#8774 Csak neked :D (egyébként zseniális)
-
Arhenius #8773 Ugy néz ki hogy a mi guildunk is AD lesz sajnos, én egyszerûen nem állhatom a khajit-eket, nagyon idegesít az akcentusuk -
#8772 Huhú micsoda "korcsok" lesznek releasere. Vannak vad ötletek, és az benne a vicces, hogy nem feltétlenül lesznek életképtelenek szerintem. -
Whysper #8771 Ha jól értem akkor csak ,ha low hp-n van!
SPELL leírás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Restores 15% os Spell Cost every 2 seconds for 8 seconds when healing a target with low Health" Spoiler -
ShaiHulud #8770 ja nekem is ez a bajom, mmos haveri kor wowozik inkabb tovabb...:(
de majd max bejoinolok itt valakinek a guildjebe ha van ra mod:) csak meg a factiont se tudom mi legyen. -
ShaiHulud #8769 csinaltam egy sorcerert heavy armorral es bow-val kiraktam a poison arrowt szakitassal, meg a clannfear summont es a castimeos 2 secre knockolost spellt a sorci agon (ezt 35% hogy instant lesz kovetkezore morpholtam, de sajna onmagat nem procolaj a spell:( ) eleg jonak tunt siman oltem levle 8on a level 15 os daedrakat, de csak egyesevel:D (felfedezni voltam a mapot aztan beprobaltam oket a magasabb szintu reszeknel)
ezt most alderminel kezdtem es valami iszonyat szep a masodik nagy sziget, ami mar elf terulet, tiszta oblivion feeling az ancient elf romokkal egyutt. -
Whysper #8768 Mikor még nem is volt csak szó róla ,hogy elkezdték csinálni Én akkor megfogadtam ,ha lesz ORC akkor egy kétkezes csatabárdos / healelős igaz nem shaman lesz mert nehéz vértben van...Viszont van létezik sé megtudom csinálni...Hihetetlen élmény! 8) Jó kis Betaból tanultam tudom mit kell máshogyan meg mit ne tanuljak és mit igen! (legalábbis low lvl-en) 8) Nagyon klasszul lekötött...sajnálom,hogy nem tudtam sokat partyba menni mint egy MMo ,de sajnos az Én baráti köröm vagy nem játszik vagy mással játszik és így egyedül mentem! 8) -
#8767 Nem érzem, hogy rossz lenne, csak inkább más. Mana költséget az kapja meg akit healeltél? Mert ha igen, akkor egy sorci örülhet a hp mellett a plusz manának. -
Whysper #8766 Akkor rosszra speceltem mert Én arra adtam ,hogy a mana költséget tölse vissza! -
#8765 Első heal morpholva 1+2 embert healel. Igaz, hogy drágább, de a fő targetet jobban healeli mint a második skill (nálam legalábbis pillanatnyilag) plusz instant el lehet tolni. Mind a kettő jó szerintem. -
Arhenius #8764 Én találtam küldetéseket, lvl 10 vagyok de van 3-4 be nem fejezett 8. szintû.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mentem hogy csináljam a Fighter's Guild küldetését, nem messze ott egy ház, bementem, egy leányzó megkért hogy hozzam el a meggyilkolt apja pipáját a házukból amit banditák foglaltak el. Mentem, felveszem a pipát, megjelenik az apa szelleme, mondja menjek ássak ki egy kis pénzt ahova elrejtette és vigyem el a lányának.
Másik, lementem egy romos torony alá, végigmentem, találtam egy tervet hogy a banditák hogy fognak támadni, kaptam egy küldetést hogy figyelmeztessem az őröket. Ott állnak az úton, beszélek egy őrrel, a másik meg ad egy küldetést hogy szabadítsak ki foglyokat nem messze egy házból. Odamegyek, mondja a nemes akit ki kell szabadítani hogy mit csináljak előtte, meg a felesége is ad egy másik küldetést.
Ezek csak úgy jöttek, nem jelezte semmi, nem a városokban vagy csomópontokon kaptam. -
Whysper #8763 Játék tetszik meg is fogom venni,de mostmár kiléptem mert annyi quest bugos volt nem lehetett megcsinálni! Vagy 5 ott van a questlogomba amit vagy 40-e nem tudtunk megcsinálni! 8)
Nekem a two handed ág / Resto talentes Templar iszonyatosan bejött! 2 questet nem tudtam egyedül megcsinálni ,de csak mert nem tudtam kiteolni a mobot benne. Viszon lvl9-en lazán öltem a 3-as grp lvl12-es mobokat ( de mivel nem isten vagyok a játékban így nem állítom ,hogy nem haltam meg) Viszont így nyugodt szívvel healetem ki lvl 8-tól az első instát, persze izzadós volt ,hogy ne üssenek agyon ,de jó volt 9-10 meg persze sima. Azt azért sajnálom ,hogy olcsóbb az AOE és összegezve ,hogy mindenkit gyógyítasz + hotolsz és még oclsóbb is. 100%-ra jobban megéri mint a első heal. Bár megfogom nézni a And games PVP mert lehet csak full resto templar healer leszek. Ez attól függ ,hogy a auram mennyi staminat fog tölteni kimaxolva mert mostanság eléggé elfogy 3 ütés után! 8)
Lehet másoknak könnyebb volt vagy nem tudom más kasztokkal. Nekem tetszett,hogy voltak szituációk bár ez adódhatott 1-2 bug miatt is tovább kellett menni és így kicsit alacsonyabb szintű voltam mint a questben elémtáruló Ellenség,de annál izgalmasabb lett/volt. fogalmam nincs milyen lehet 12+ fölött viszont az ahogy épül fel a játék ahogy haladsz előre az valami fenomenális...ez új MMO-ba talán "WOW vanilalba volt mikor órákat futkorásztál és kerülgetted a mobokat" ...Igen is jó érzés érezni ,hogy egy kis senki a karaktered lvl1-n mert még pizzafutárnak is kevés lenne. Viszont nagyon tetszik ,hogy választasz egy a te stílusodhoz megfelelő fajt- ahhoz egy kasztot. te döntesz fegyvernemről és utánna ,hogy mivé leszel és nem egy játék fejlesztő találja ki ,hogy FÚ akkor te most necromanta leszel akkor van 40 icon a talent fádon pakolj...hanem szabad leszel és amit ebből ki akartam hozni. Egyszerűen annyira kellemes érzés mikor a szakadt ruhás karaktereddel elindulsz és egy fejlődik a karaktered és egyre erősebb...és látod ahogyan a Te fantáziád szabta határokat feszegetve olyan karaktert alkotsz ami neked tetszik!! Tudom 2014 van és tudom Nem Destinyti grafika amit higgyétek el 3D grafikát tanuló ember nagy szív fájdalmam! Viszont szó szerint olyan érzés volt Daggerfall-nál 8) a kikötőben állj viharban és az eget bámulni a villámcsapásokkal. mintha tényleg Te mint egy senki eljutsz egy új területre ahol nem voltál és körbenézel.
Nem tudtam megölni egy lényt...Aztán eszembe jutott ,hogy Én azért talentoltam restora ,hogy tudjam healeni is a többi játékost és ez egy MMO és nem egy RPG.. aztán megálltam a pont előtt jött lovon egy Dragonknight. Megállítottam megkértem segítsen. bementünk szétcsaptuk mint a ta..nyot és megköszöntem azt mondta NP és tovább ment. nekem ez az az feelign amit kerestem Riftben GW2-ben és talán warhammerben volt hasonló vagy WOW vanillában ,de mostanság onnan is eltünt majdhogynem (tisztelet a kivételnek)
két nap alatt lvl 10-ig jutottam. megálltam nézelődtem talenteket néztem stb stb és még így is rohantam fele dolgot meg se néztem el se olvastam... 8)
Bocs a rozsáért talán valakit untatott . talán valaki kedvet kapott tőle. valaki any..ni fog érte ,de ez az igaz. Ha van az a mondás ,hogy kurvából lesz a legjobb feleség akkor lehet ,hogy ebből lesz egy jó teljes MMO! 8)
Igen nem tudtam ,hogy BETA kulcsot ,hogy lehet stb Szóval csak megszeretném köszönni annak aki segített ,hogy kipróbálhassam ezt a játékot most 2 napra. Nekem kell! Megvétel lesz ebből! Csak már most bánom ,hogy újból kell csinálnom mert hozzá nőtt a szívemhez az ORC-om már annyi minden történt vele!!! 8) -
#8762 Npcket látsz rendesen amerre keresgéltél? -
csimposz #8761 Azt nyomatom lassan 3 órája, de már semmilyen teljesíthető nincs :D -
Arhenius #8760 Csavarogj. Én sok küldetést találtam házakba bemenve, az úton, romos torony alatt, stb. -
csimposz #8759 Szerintetek mit rontok el? 8-as szintél full leragadtam, nincs küldetés csak 12-es szinttől. Se a városban sem a környékén. Próbálkoztam a guildekkel de abból meg vagy nincs több vagy bugos. -
#8758 Koszi. -
#8757 L--->campaigns. Nekem volt amikor üres volt minden, de két relog megoldotta. -
#8756 Hogy tudok pvpzni 10-es szinten? El kell valahogy jutnom Cyrodiil-be? -
#8755 Minden skill fejlődik minimálisan amikor XP-t szerzel. Minél több képességet használsz és raksz ki az actionbarra annak a skillnek a fájáról, annál gyorsabb a fejlődés, mert nagyobb szeletet kap a kvesztek/killek utáni XP "osztalékból". Maga a képesség I, II, III, IV szintje pedig a képesség használatának gyakoriságától függ, ha csak egy dolgot szpemelsz, akkor az fog nőni. -
#8754 Hát, 300 misiből "fussa rá", hogy egy 100 fős brigád leüljön a fórum elé, és átolvassa az összes gyöngyszemet - mert ugyebár az már köztudott tény, hiába is tagadják, hogy ennyibe került :) +rezsi...