24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ANDAXINx #8753 Kérdések:
1. Csak nekem tűnt úgy, hogy ha egy weapon skillt morpholtam, akkor nemcsak az új skill, hanem az egész fegyver skill fa is iszonyat lassan fejlődik?
2. Ha egy class fár tettem pontot, de sosem használtam a skillt, akkor miért fejlődik combatban (lassan, de fejlődik). Nem a quest leadásoknál történő fejlődésekre gondolok.
3. Kicsit tesztelgettem a dragonknight tankot, és elég érthetetlen volt a karakterlap armor rating sora. Ezek szerint ha jól értem, csak és kizárólag az armor miatt (a passzív bónuszokat nem számolva) nem is kellene full heavy-ben lenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A karakterlapon mindenféle buff nélkül, egy szinttel alacsonyabb sima craftolt, vagy questből kapott full heavy armor felett már narancssárga volt az armor érték, kiírva valami szöveg, hogy nehezebben tudom növelni. A spiked Armor IV 225 armort adna a leírás szerint, azonban elnyomva kb 40-42t adott. A 1H+Shield puncture skillt átváltoztattam Ransack-re, az is adna 81 armort, de szinte elenyésző, amit kaptam. DPS Dragonknight esetében ugyanez, narancssárga volt a sebzés érték, pedig azt szinte csak a molten weapon skillel buffoltam, kemény 2 v 4 ponttal. -
#8752 Bármelyik nagyobb város határában a "Stablemaster"-nél keresd - felülről a hatodik ló elvileg 100g Imperial Horse. -
#8751 Annyi feedbackel lehet tele a fórum, hogy ember legyen a talpán aki a bullshitet bogarássza ki közülük az értelmeset keresve. -
warcat #8750 És a hivatalos honlapon vetted?Mert ha csak preorder kulcsod van máshonnan,akkor értelemszerűen nincs ló még szerintem.
Ha meg ott,akkor meg nem jelölték még be a fiókodat,végülis van most sok dolguk -
#8749 Hát, se a combat, se az ui nem változik már, ez ilyen marad, direkt készült ilyenre :). Minimális plusz effektek lehetnek, illetve UI esetében pár apróság bekerülhet, de 90%-ban ez már a végleges.
A fejlesztés közepén másként nézett ki az UI, de a közösség kérte, hogy a Skyrim felületét tegyék be, és az is került bele. -
LadyWhox #8748 Megvettem az imperialt, de lovat 100g-ert azota sem tudtam venni.
Van vmi kulon npc? Vagy az istálókban? De ott nem láttam.. -
SuLtAN17 #8747 Én abszolút nem vagyok hater, de azt azért hagyjuk meg, hogy ez a legborzasztóbb combat system/ui amit valaha láttam, és 2 hónap alatt nem tudom, hogy lesz ez jobb. A többi ellenérv gyenge szerintem, majd a tartalmak jönnek hozzá, az aggro-t átgondolják az sem gond. -
ShaiHulud #8746 pipald be a have knowledge opciot a craftnal es akkro csak azt mutatja amit ismersz mar. -
csimposz #8745 Köszi, utólag már láttam, észre vettem a színeket meg a szintet, de amikor kapom a küldetést, zavaró, hogy mielőtt elfogadnám nem látom hányas szintű, ez szerintem zavaró. -
Kryon #8744 Hát szóval, azért akadnak bugok szép számmal...
Ezt leszámítva nem tűnik rossznak. -
warcat #8743 Ja,úgy tűnik kikapcsolták,biztos nagyon sokan vették ezzel,első kettő a TESO volt a GMG-n eladásoknál,és nem erre a célra volt kiadva,hanem jutalomként kisebb játékokhoz -
Munkie #8742 Még nem tudom, holnap vagy szerdán lesz esedékes a vásárlás -
#8741 Milyen voucherrel vennéd? Csak mert nekem ez már nem megy: "YOGCST-BESTYT-EVERRR" -
Munkie #8740 Köszi :) -
MaRee #8739 A lényeg annyi, hogy mikor berakod a kosárba akkor proxyn legyél, a fizetésnél már nem fontos, meg nem is lehet proxyn keresztül checkoutolni, legalábbis nekem nem sikerült. Úgyhogy elvileg mennie kell. -
Munkie #8738 Egy olyan kérdésem lenne, ha van itt köztetek most olyan aki proxyn keresztül vette GMG-nél, hogy az úgy megy paypal -el is, vagy csak bankkártyával lehetne így "mutyizni"? :d -
MaRee #8737 Felveszed és a journalban ott van. -
#8736 J - Journal
És a neve alatt írja, hogy level X, illetve a színéből is lehet látni. Narancs erős, sárga forma-forma, zöld alacsony, szürke gyerekjáték. -
csimposz #8735 Arra nem jöttem még rá, honnan lehet megtudni a küldetés hanyas szintű amit kapni fogok? -
#8734 Tudom, bankot is lehet - igaz utóbbit aranyáron :) 30 férőhely egy account szintű banknál nevetséges. Még a végén tényleg csinálni kell "bankos altokat". -
#8733 A személyes inventoryt Daggerfall-ban tudtam növelni 10 egységgel 400 goldért egy NPC-vel.
Tovább nem próbáltam, de tényleg 60 lett. -
#8732 Az inventory meg a bank pofátlanul kicsi, nagyon remélem, hogy lesz növelve, legalább a bank része, ha a személyes inventory nem is. -
csimposz #8731 Én nagy looter mániás vagyok, ezért nem értettem hogy nem találtam még ilyet :)) pedig én aztán hordóról hordóra végignézek mindent ami a környezetemben van :)
A faji stílus dologra nem jöttem rá, pont ez volt az egyik sejtésem, de valamiért még sem pörgettem végig, úgy voltam vele, ha közötte lenne olyan stílus amit már tudok akkor azt mutatná alapból először..
A BANK is tele már lassan, ezért kérdeztem :D mondom looter mániás vagyok
köszönöm!
-
Whysper #8730 Sz.tem SKILLS---CRAFT---és ott! -
Whysper #8729 Engem is érdekelne! -
warcat #8728 Stilusokat vadászva érdemes kilootolni azt a rengeteg urnát meg ládát ami az elején van a prófétával menekülve.
20 lockpick meg a rengeteg kaja/pia alapanyag mellett nekem ott esett egy stíluskönyv,meg vicces módon a bankba bepakolás után a bankos mögötti szekrényből. -
#8727 Először is, rakd be az alapanyagot a BANK-ba, onnan is tudod használni őket.
Másodszor, a faji stílust tudod használni, a nyilakkal válaszd ki a sajátodnak megfelelőt (Style).
Harmadszor, új stílusokat leginkább ládákből, szekrényekből, dobozokból szerezhetsz, érdemes átkutatni mindent, ami csak az utadba esik. -
#8726 AZ elozo betarol igen megmaradtak a karalterek -
csimposz #8725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmilyen craftot nem tudok használni, mert mindenhez azt írja, hogy tanuljak különböző stílusokat. Ezt nem találom hol kell vagy hogyan kell. Azt olvastam, hogy elvileg könyvekből lehet de még nem találtam ilyet. Így van? Az a bajom h horozom magammal a sok sok alapanyagot, hogy hátha végre fel tudom őket használni de már nincs hova pakolni annyi van, eladni nem akarom, mert inkább fejlődnék a craftokkal.. mi a teendő? -
#8724 hide ui gomb? -
Eksz #8723 Valaki megtalalta mar Glenumbra-n a skill reset shrinet? -
Rannah #8722 Állíts be keybind-ot, és lehet -
soundsonic #8721 El lehet valahogy tüntetni a chat panelt screen készítéséhez? -
Whysper #8720 alig várom már ,hogy a resto ágam rank 20 legyen és akkor végre reg auram lesz ami stamiant is tölt aztán mehet a gyapás 2 kezes fegyverrel! 8) -
ShaiHulud #8719 igen de a 2hnal a normal attack meg power attack is splashel szal ha nicns staminad akkro is aoezni fog. -
Whysper #8718 Ezen azért mosolyogtam. self heal 125 man 103-t gyógyít és 2% man töltés a cast költségnek...AOE heal 83 mana és 70+ 27(8sec alatt) és kerül
-
Kryon #8717 Karaktereket meg szokták hagyni, vagy ha új béta lesz akkor elölről kell kezdeni? -
#8716 Na ja az eleg csufos volt, habar ahogy hallom meg csak most kezd feleledni a rage szerver mert volt valami patch..(amit egy jozan vezetesu fejleszto csapat mar 3 eve adott volna ki de mind1) -
#8715 Nem csak most, kvázi egész hétvégén. -
runcájsz #8714 Most lettem nemrég 10-es. Belekukkantanék a PVP-részébe, de hiába választottam oldalt és próbálok belépni, csak töltőképernyő a végtelenségig. Tényleg ilyen nehéz bejutni most Cyrodiil-ba?