The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah végülis a khajiit necro tank ment a levesbe, és maradt az altmer magicka dps, azzal már am is lvl 20+ vagyok. Dungiban is szépen teszi a dolgát. Pláne ha az ember figyel a rotára (van passziv ami minden 3-ikként kasztolt képességet a bone tyrant treeből ha jól emlékszem 20%-al erősebbé tesz). Az 50-es DK dps-el végigpörgettem a morrowind-et, egész jó volt, meg belenéztem a summerset-be az kifejezettem tetszik, várom már az elsewyr-t, de azt majd mostani karival akarom tolni.
Meg így solo-ban elvagyok, de partyzni nem ártana.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Magickás dps-nek tervezem én is. High elfet javasolt eddig egy klántag, a +spell damage miatt.
Egyébként Elsweyr upgrade 20 euró alá esett gamivo.com-on. Ott vettem, beregeltem, műxik.
Utoljára szerkesztette: Jacky, 2019.06.05. 16:12:11
Az attól függ mire akarod használni, én pl. csináltam 1 altmer magicka dps necrot, meg most nekikezdtem 1 khajiit tank necro-nak is, és mindekettő bejön.

Ha a faji passzívok miatt kérdezed csak azok túl nagy búnuszt nem adnak, nekem elöző karim pl. 1 stamina dps Dragonknight Bosmerből, amit mondjuk most átraktam imperialra a napokban mert untam már kissé.

Nekrót milyen fajút érdemes indítani?
Nah a Helpe(T)r(oll) kijött belőled.<#idiota>
Am nem rossz, bár ugye kinek mi jön be, ez a combat metric pl. olyan h én érzésre szeretem nézni a dps-t ha gyorsan leölöm a mobokat és nem hasalok el akkor jó vagyok ha nem akkor fejlődnöm kell.
Azért köszönöm, szeretem ha valaki kicsit a viccesebb végét fogja meg a dolognak, értékeltem.
A vannak ott bajok arra utalt, hogy a kommenteden is érezhető volt, hogy még / már kicsit kómás vagy, amivel nincs is gond.
Másik én inkább ilyen skyshardok, stb dologra gondoltam az meg is van. Szóval thx for help thumbs up.<#awink>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.30. 18:06:46

Ja, akkor valóban félreértettelek 😊 Sajnos elég nehéz napom volt, mert bár imádom a munkám (laptopokat javítok álló nap), de néha ügyfelekkel is kell foglalkoznom és hát nem egyszerűek az emberek 😄 Szóval bocs és tényleg nem "méregből" írtam, mert egy qrva jófej ember vagy. Már ami a fórumon lejön, bár gondolom IRL is hasonló habitusod van.
PiszkosFred
Valamit felreertettel. Pontosan telibeszarom, hogy ki mit vesz, amig nem az en penzemet kolti (es nem azt koltod), nem erdekel.

En arra akartam ravilagitani, hogy addig, amig nem irtad a reggeli kommentjeidet EN MAGAM SEM GONDOLTAM ARRA, hogy ha vesz valaki unlockot a skill pont miatt, azt bizony osztani kell harmassaval, mert ugyebar skyshardrol beszelunk. En ezt az infot koszontem meg neked, mert mivel EN soha nem fogok ilyet venni - es megegyszer, leszarom, hogy te igen, no offense -, igy maximum igy, a kommented altal juthatok infohoz.

Amit, megegyszer, koszonok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ne haragudj, nem basztatás, mert egyrészt segítőkész vagy meg ilyenek, de az, hogy Te nem vennél marhára nem releváns.
Én meg vettem, korán volt és nem ugrott be azonnak, hogy 3 shard egy egész, kábé ennyi is a történet.
Egyébként a pénzért, amit erre költök ÉN dolgozok meg, szóval... érted. Én nem cigizek és nem iszom akoholt sem, most mondjam, hogy azt meg én nem vennék soha?!

Itt a link, ha nem találnád.. https://minion.mmoui.com/
PiszkosFred
Az eletben nem fogok venni unlockot, de mondjuk erre nem is gondoltam, hogy basszus, ha skill pont kell valakinek, akkor szamolnia kell a /3 arannyal is 😊

Nem arról van szó, hogy mi világít és mi nem. Egyébként mesélj még, milyen bajok vannak ott?
ESO mods

De egyébként szedd le a minions-t, tedd fel és abban tudsz keresni és még frissíti is a modokat.
@NiceScream
Húha vannak ott bajok.<#idiota>

Én skyshardokat az alapján szoktam nézni, hogy világít-e plusz van 1 féyncsóva az ég felé, ha van azt még nem szedtem össze, utána elvileg elvileg elhalványul meg a féyncsóva megszűnik ha összeszeded.

Másik:
Régen haver adott pár modot (minimap, stb) amik jók és hasznosak, nézegettem őket tegnap de múltkori win újratelepítés miatt (kb 1 éve), elhagytam ami volt.
Most melyik modok a jók?

Ja😄 Mindent értek.. 3/1 😄 Kávét kell innom..
Ezt most marhára nem értem.. ha Summersetben van 18 Skyshard, akkor ha meg akarom venni a másik karival már unlokkoltakat, miért csak 6-ot ad?
Sajna este fél 9 körül jutok ma csak gép elé.

NB-el én is kacérkodtam egy ideig aztán elkapott a DK ezzel a VENOM builddel. A csak úgy rohangászással nincs bajom én imádok felfedezgetni meg persze leverni ami szembejön, persze néha velem törli fel valami a padlót, de az benne van a pakliban. Dungizni Én is szoktam, dolmenekhez szoktam csak úgy random beugrani még, most a sárkányokra leszek majd kjváncsi. Azt csípem ESO-ban még, hogy rengetegszer csak megállok hallgatózni mit beszélnek az npc-k azok a beszélgetések is marha jók.

Nekem 50-es NB karim van,akivel kimerül a játék abból hogy csinálom a tolvaj céhes rablásokat meg küldiket,meg házakat török fel és ki zsebelem a népeket.<#circling>
Nap közben úgysem tudok rendesen játszani mert valaki fix megzavar,így csak lébecolok,este szoktam rendesebben játszani,az új chapter nincs meg.<#whatever>
Bár ha meg tudom hogy érdekes dolgokat lehet rabolni vagy zsebelni új fejezet területén akkor lehet be szerzem.<#buck>
Nekem ESO kimerül abban hogy pecázok,rablok,.zsebelek főzőcskézek meg lébecolok a nagy világban.
Meg néha random instázok.
Bár mióta 50 lettem,főleg csak bűnözök meg főzök.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:28:49

Nekem olyan 87 giga kb Elsewyr-el együtt (Át kellett dobnom D-re mert figyelmetlenségből C-re tettem az meg OS only, szerencsére ctrl-c + ctrl-v aztán gyors telepítő újrafuttatás a jó mappával megoldotta).

Am ha véletlen ne adj isten EU szerón nyomod mehetnénk együtt van egy 50-es stam DK-m (cp 90 körül) amit gearelgetni kéne (tegnap belekezdtem Morrowindbe), meg szerintem csinálni fogok most hétvégén 1 Necro-t is abból is valószinűleg staminásat. Tegnap lőttem 2 képet is csak hogy húzzam havert aki még nem vette meg az új chapter-t.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.29. 13:25:29

Hát szerintem valami bibi lehetett a steammel,mintha a játékot duplán leakarta volna tölteni.
Végig ment a repair a játék mappája le csökkent 99.9 gigásra.
Előtte meg már 170 körül járt.<#whatever>
És fel is engedett,épp tevegelek.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:14:44

Fallout 76-ban nem volt ritka a 50 gigás "patch"
úgyhogy ez még nem is sok
Ez fix meg kattant,most meg 10 gigás frissítés.<#wow2>
Jó a frissítés megszakadt valami errorral,nyomok rá egy repair-t mert ez vicc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:59:55

Nálatok a játék hány gigát foglal?
Most fel akartam menni egy kicsit,erre frissít,de valami rohadt sokat tölt,ha jól látom még 7 giga van hátra,már 160 gigás a játék mappája.<#fejvakaras>
Frissítette magát erre most megint leszed valami 6.8 giga frissítést,meg hülyült a steames ESO?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:56:58

Nah közben megpróbálkoztam a dologgal és ment, van elsewyr-em tudok necrozni meg wardenezni is, megtaláltam már az új player home-ot is Elsewyr-en(lehet több is van nekem csak ezt jelölte), meg ráakadtam 1 dungira is.

Nah haverral addíg dumáltunk ESO-ról míg leszedtem megint. A hazai communityval mi lett megy még vmi?
Meg másik kérdés nekem ez a kiadás jó ha a 2014-ben vettem a gamet és utána kaptam egy tamriel unlimitedet helyette zenimax-tól? Kellenének a régi chapterek is.
https://account.elderscrollsonline.com/store/product/eso_elsweyr_edition
Plusz nem tudom klán szinten most milyen mozgás van de arra is vevő lennék.

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.28. 20:50:59

Király! Magica és általában a kaszával aratok. De idővel kipróbálok egy staminást is. majd..
Terawatt
Na srácok milyen az első benyomás a Necromancerről?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
Vannak asszisztens jellegu kovetok (bankos, orgazda, kereskedo), azoknak vannak funkcioik, de a diszjoszagoknak/peteknek egyelore semmi.

Semmi
Van valami haszna ezeknek a peteknek a játékban?
Nekem is van pár,de sosem vettem elő őket mert nem nagyon láttam értelmüket.
Wow-ban lehet velük keresni pénzt meg xp-t és egyéb dolgot,mert van pet battle,de ESO-ban nem láttam ilyesmit.

Oké, tárgytalan - csak késve(?) jött meg a levél, amihez scatolva voltak a cuccok. fakk 😄
Oké, hogy ott találom, de ... nem találom :/
Egyébként is akartam venni crown-t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PiszkosFred
Igen, lenyegeben jol gondoltad, annyi az egesz, csak az oltarnal kell lennetek kozosen. Ott pl nem fogy a verfarkas forma "ideje", igy van ido a muveletre ahrc nelkul is.

Ne vedd meg szerintem azt a csomagot, annyira nem nagy durranas! A peteket a Collection menuben talalod, a tobbi account szintu cuccokkal - mountok, ruhak, kozmetikai cuccok, szemelyisegek, mementok, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 11:06:56

Áááá.. értem! Köszi! Azt hittem, hogy odamegyek, megharapom, oszt' jóvanazúgy 😄

Még egy. Van egy ilyenem, hogy The Elder Scrolls® Online: Newcomer Pack - ez azt mondja, hogy milyen jó nekem, mert kapok egy marha exkléuziv petet - nos, én ezt nem találom a többiek között... WTF?
PiszkosFred
Mind a vampiroknak, mind a verfarkasoknak van egy-egy oltarja (bankgkorai, riften es reapers march zonaban), ahhoz kell elmenni a vampirnak es a leendo vampirnak es ott meg tudja harapni. Het naponta egyszer. Elotte persze kell, hogy a vampir/vvnek legyen meg az a vamp/vv passive skillje, ami ezt lehetove teszi.

CS@
Tippnek én azt mondanám, működni fog, unokatesómnak vettem egy olyan kiadást, ami alapjáték+Morro és ez ment arra a kiadásra, ami az Xbox Game Pass ban volt, ez gond nélkül megy.

Hogy lehet vámpírként vagy farkasként valakit megfertőzni?
PiszkosFred
Sajnos nem tudom, hallottam mar tobb fajta valaszt erre a kerdesre, en pedig sosem probaltam (beta ota 0day veszek mindent), igy nem merek mondani semmit sem.

Az biztos, hogy az Elsweyr chapter a kovetkezo egy hetben meg preordernek szamit es igy jar hozza par extra, ami junius 4 utan mar nem fog. De, hogy aktiv accountra ra lehet aktivalni a kulcsot, nem tudom. Hivatalos uj account kell hozza, de fb csoportban sokszor irjak, hogy be tudtak regelni es mukodott. En irnek a supportnak egy levelet hetfon, es kernek egy hivatalos valaszt...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 01:08:00

majd biztos jön Fred kapitány aki biztosan tudnifogja

én csak saját tapasztalatomból tudok kiindulni
én a Summerset-et vettem meg és rögtön játszható is volt
ebből gondolom én, hogy ha már megvan az alapjáték nem kell telepítened csak a chaptereket
de mondom ez csak egy teória
Sziasztok!

A netet böngészve akadtam rá erre a kiadásra: The Elder Scrolls Online - Elsweyr PC elvileg ezt tartalmazza:
The base game
The Morrowind Chapter
The Summerset Chapter
The Elsweyr Chapter

Lehet-e ezt a kiadást már meglévő játékra telepíteni?

Terawatt
Bármikor kétségeid támadnak csak indítsd újra a gépet és telepíts adobe readert 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

😄 hazaértem, elindítottam - működik 😄
Srácok. Van ez a minion nevű cucc, ami elméletileg frissíti a telepített addonokat.
Ez működik? Telepítettem, de hiába adom meg az addon mappa helyét (ahol vannak is működő addonok) nem történik semmi...
Köszi majd kipróbálom,azt hittem van talán valami ilyen opció a játékban alapból csak én nem találtam meg.
Elég nagy ökörség hogy csak egyesével lehet.

PiszkosFred
Van, hasznos tud lenni.

Az ördögbe,azt hittem van rá valami lehetőség csak nem vettem észre.
Az este sütöttem vagy 150 krumplit meg kb 200 söröcskét főztem,de kicsit sok volt a gombnyomkodás.

alapból szerintem nincs
olyan van, hogy 1 darabból több kész árut kapsz
de PC-n erre is biztos van valami mod
Volna megint egy kérdésem.
Craftolásnál hogyan lehet egyszerre többet gyártani?
Szeretek főzőcskézni néha,na de ha mondjuk van 50 darab halam akkor mire mindet egyesével megsütöm akkor kinől a szakállam is.
Nincs valami megoldás arra hogy ne csak egyesével lehessen főzni,hanem a kari fogja magát és megsüsse az összeset?
WoW-ban lehet egyszerre akár 200-at is csinálni,ha van hozzá alapanyagod,igaz időbe telik de a karakter magától csinálja és nem kell egyesével nyomkodni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.19. 20:03:02

vegyél egy teherautónyit 😊
vadász olcsó cuccokra
illetve jobban jársz ha megveszed magát a tempert
fakk... 😄 Köszi! Egy teherautónyit eladtam már... :/
nyers alapanyagokból eshet finomításkor pl acél rögből acél tömbbé olvasztáskor
illetve kész színes (zöld, kék, stb) cuccok szétbontásakor
vagy daly craft jutalomként arany templer
Srácok. Vannak ezek az izék.. ezek a szmötyik, amikkel a fegyvereket lehet fejleszteni (mastic meg még mit tudom én mik..). Ezeket lehet kraftolni vagy csak bosszok írtásával szerezhető?