The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg így solo-ban elvagyok, de partyzni nem ártana.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Egyébként Elsweyr upgrade 20 euró alá esett gamivo.com-on. Ott vettem, beregeltem, műxik.
Utoljára szerkesztette: Jacky, 2019.06.05. 16:12:11
Ha a faji passzívok miatt kérdezed csak azok túl nagy búnuszt nem adnak, nekem elöző karim pl. 1 stamina dps Dragonknight Bosmerből, amit mondjuk most átraktam imperialra a napokban mert untam már kissé.
Am nem rossz, bár ugye kinek mi jön be, ez a combat metric pl. olyan h én érzésre szeretem nézni a dps-t ha gyorsan leölöm a mobokat és nem hasalok el akkor jó vagyok ha nem akkor fejlődnöm kell.
Azért köszönöm, szeretem ha valaki kicsit a viccesebb végét fogja meg a dolognak, értékeltem.
A vannak ott bajok arra utalt, hogy a kommenteden is érezhető volt, hogy még / már kicsit kómás vagy, amivel nincs is gond.
Másik én inkább ilyen skyshardok, stb dologra gondoltam az meg is van. Szóval thx for help thumbs up.<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.30. 18:06:46
En arra akartam ravilagitani, hogy addig, amig nem irtad a reggeli kommentjeidet EN MAGAM SEM GONDOLTAM ARRA, hogy ha vesz valaki unlockot a skill pont miatt, azt bizony osztani kell harmassaval, mert ugyebar skyshardrol beszelunk. En ezt az infot koszontem meg neked, mert mivel EN soha nem fogok ilyet venni - es megegyszer, leszarom, hogy te igen, no offense -, igy maximum igy, a kommented altal juthatok infohoz.
Amit, megegyszer, koszonok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én meg vettem, korán volt és nem ugrott be azonnak, hogy 3 shard egy egész, kábé ennyi is a történet.
Egyébként a pénzért, amit erre költök ÉN dolgozok meg, szóval... érted. Én nem cigizek és nem iszom akoholt sem, most mondjam, hogy azt meg én nem vennék soha?!
Itt a link, ha nem találnád.. https://minion.mmoui.com/
ESO mods
De egyébként szedd le a minions-t, tedd fel és abban tudsz keresni és még frissíti is a modokat.
Húha vannak ott bajok.<#idiota>#idiota>
Én skyshardokat az alapján szoktam nézni, hogy világít-e plusz van 1 féyncsóva az ég felé, ha van azt még nem szedtem össze, utána elvileg elvileg elhalványul meg a féyncsóva megszűnik ha összeszeded.
Másik:
Régen haver adott pár modot (minimap, stb) amik jók és hasznosak, nézegettem őket tegnap de múltkori win újratelepítés miatt (kb 1 éve), elhagytam ami volt.
Most melyik modok a jók?
Nap közben úgysem tudok rendesen játszani mert valaki fix megzavar,így csak lébecolok,este szoktam rendesebben játszani,az új chapter nincs meg.<#whatever>#whatever>
Bár ha meg tudom hogy érdekes dolgokat lehet rabolni vagy zsebelni új fejezet területén akkor lehet be szerzem.<#buck>#buck>
Nekem ESO kimerül abban hogy pecázok,rablok,.zsebelek főzőcskézek meg lébecolok a nagy világban.
Meg néha random instázok.
Bár mióta 50 lettem,főleg csak bűnözök meg főzök.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:28:49
Am ha véletlen ne adj isten EU szerón nyomod mehetnénk együtt van egy 50-es stam DK-m (cp 90 körül) amit gearelgetni kéne (tegnap belekezdtem Morrowindbe), meg szerintem csinálni fogok most hétvégén 1 Necro-t is abból is valószinűleg staminásat. Tegnap lőttem 2 képet is csak hogy húzzam havert aki még nem vette meg az új chapter-t.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.29. 13:25:29
Végig ment a repair a játék mappája le csökkent 99.9 gigásra.
Előtte meg már 170 körül járt.<#whatever>#whatever>
És fel is engedett,épp tevegelek.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:14:44
úgyhogy ez még nem is sok
Jó a frissítés megszakadt valami errorral,nyomok rá egy repair-t mert ez vicc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:59:55
Most fel akartam menni egy kicsit,erre frissít,de valami rohadt sokat tölt,ha jól látom még 7 giga van hátra,már 160 gigás a játék mappája.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Frissítette magát erre most megint leszed valami 6.8 giga frissítést,meg hülyült a steames ESO?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:56:58
Meg másik kérdés nekem ez a kiadás jó ha a 2014-ben vettem a gamet és utána kaptam egy tamriel unlimitedet helyette zenimax-tól? Kellenének a régi chapterek is.
https://account.elderscrollsonline.com/store/product/eso_elsweyr_edition
Plusz nem tudom klán szinten most milyen mozgás van de arra is vevő lennék.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.28. 20:50:59
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nekem is van pár,de sosem vettem elő őket mert nem nagyon láttam értelmüket.
Wow-ban lehet velük keresni pénzt meg xp-t és egyéb dolgot,mert van pet battle,de ESO-ban nem láttam ilyesmit.
Egyébként is akartam venni crown-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne vedd meg szerintem azt a csomagot, annyira nem nagy durranas! A peteket a Collection menuben talalod, a tobbi account szintu cuccokkal - mountok, ruhak, kozmetikai cuccok, szemelyisegek, mementok, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 11:06:56
Még egy. Van egy ilyenem, hogy The Elder Scrolls® Online: Newcomer Pack - ez azt mondja, hogy milyen jó nekem, mert kapok egy marha exkléuziv petet - nos, én ezt nem találom a többiek között... WTF?
Az biztos, hogy az Elsweyr chapter a kovetkezo egy hetben meg preordernek szamit es igy jar hozza par extra, ami junius 4 utan mar nem fog. De, hogy aktiv accountra ra lehet aktivalni a kulcsot, nem tudom. Hivatalos uj account kell hozza, de fb csoportban sokszor irjak, hogy be tudtak regelni es mukodott. En irnek a supportnak egy levelet hetfon, es kernek egy hivatalos valaszt...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 01:08:00
én csak saját tapasztalatomból tudok kiindulni
én a Summerset-et vettem meg és rögtön játszható is volt
ebből gondolom én, hogy ha már megvan az alapjáték nem kell telepítened csak a chaptereket
de mondom ez csak egy teória
A netet böngészve akadtam rá erre a kiadásra: The Elder Scrolls Online - Elsweyr PC elvileg ezt tartalmazza:
The base game
The Morrowind Chapter
The Summerset Chapter
The Elsweyr Chapter
Lehet-e ezt a kiadást már meglévő játékra telepíteni?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ez működik? Telepítettem, de hiába adom meg az addon mappa helyét (ahol vannak is működő addonok) nem történik semmi...
Elég nagy ökörség hogy csak egyesével lehet.
Az este sütöttem vagy 150 krumplit meg kb 200 söröcskét főztem,de kicsit sok volt a gombnyomkodás.
olyan van, hogy 1 darabból több kész árut kapsz
de PC-n erre is biztos van valami mod
Craftolásnál hogyan lehet egyszerre többet gyártani?
Szeretek főzőcskézni néha,na de ha mondjuk van 50 darab halam akkor mire mindet egyesével megsütöm akkor kinől a szakállam is.
Nincs valami megoldás arra hogy ne csak egyesével lehessen főzni,hanem a kari fogja magát és megsüsse az összeset?
WoW-ban lehet egyszerre akár 200-at is csinálni,ha van hozzá alapanyagod,igaz időbe telik de a karakter magától csinálja és nem kell egyesével nyomkodni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.19. 20:03:02
vadász olcsó cuccokra
illetve jobban jársz ha megveszed magát a tempert
illetve kész színes (zöld, kék, stb) cuccok szétbontásakor
vagy daly craft jutalomként arany templer