24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#23042 Elvileg a stamina mennyisége növeli a sebzést staminás karaktereknél a magicka meg a magickasokét.
Azt tudja valaki, hogy ha van egy teljes páncélszettem az alábbiakkal:
Boon: The Warrior - Trait: Divines - Enchant: Stamina
vagy ezzel:
Boon: The Tower - Trait: Infused - Enchant: Stamina
Akkor végeredményben vajon melyik hoz nagyobb damage –t?
Ugyanez a kérdés érdekelne magicka kombó esetén is:
The Apprentice – Divines – Magicka Vs The Mage - Infused - Magicka -
#23041 Delve napi kvesztet ado helye
World Boss napi kvesztet ado helye -
Plata #23040 Köszi,ma megkeresem.
Feltéve ha lesz időm játszani. -
#23039 A fovaros mellett, a varosfal alatt van (par meterre) egy kocsma, kis kerttel, stb., ott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.09. 00:39:03 -
Plata #23038 Az este láttam hogy valami orsionium event van és world boss-t kéne ölni hozzá.
De a world boss küldit hol kell felvenni?
Nem nagyon ismerem ki magam wrothgar-ban.
Bár a fővárosban szoktam lopkodni. -
Plata #23037 Értem,azt hittem valami idióta lecsapta,de akkor bug,mert a bank fullra üres,egy NPC sincs bent,csak a játékosok.
De megoldódott,be hívott dungi finder és mire visszarakott már itt van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.30. 19:03:51 -
#23036 Az vszinu bug, mert a bankos karaktert nem lehet megtamadni, sem leolni. Viszont van, hogy nem jelenik meg, mert az adott "instance/session" esetleg tul van terhelve. Ilyenkor vagy relog, vagy zonavaltas segit.
A megolendo npck egyebkent par perc utan respawnolnak, 4-5 perc talan - de sosem mertem le, csak tipp. -
Plata #23035 Volna egy kérdésem,kb mennyi idő mire egy NPC respawnol?
Be akartam rakni bankba felesleges cuccaim,de a bank üres,bankos sehol,csak a játékosok fosztogatják az épületben a ládákat.
Nos mivel én is kleptomániás vagyok én is néztem van-e valami érték,de csupa vacak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.30. 18:24:59 -
puddle #23034 Próbáltam írni in-game @piszkosfred account névre de Account not found..mindenesetre megírtam neked privátban a userid-m. -
#23033 FO76 most picit pihen, jelenleg ATLAS-t nezem, hogy mire jutottak az elmult 3-4 honapban, mert hat volt honnan fejlodni :) -
#23032 Ha van FB-d, akkor csatlakozz az Elder Scrolls Online Hungary csoporthoz es ott talalsz jo par magyar vonatkozasu guild promo posztot! Van kereskedelmi, van endgame, van kozossegi jellegu is, meglepoen sok magyar jatszik az ESO-nal :)
Ha PC-n jatszol es szeretnel csatlakozni a magyar kozossegi guildhez, akkor irj egy uzenetet a jatekban @piszkosfred cimzettnek (nekem), vagy itt az SG-n egy uzenetben ird meg a @account nevedet, vagy a pontos(!) karakternevedet es kuldok egy meghivot!
Egyszerre 5 guildben lehetsz tag parhuzamosan, account szinten, igy erdemes keresni melle meg 1-2 kereskedelmit, esetleg egy endgame jellegu tarsasagot, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.23. 10:33:58 -
puddle #23031 Megírnád Fred ESO UserID-jét hogy rá tudjak pmelni? Köszi. -
Irgum76 #23030 Fred kapitánynak van egy guildja most épp wastlanden kalandozik fo76
de szerintem nem sértődik meg ha ráírsz egy PM-et -
puddle #23029 Sziasztok! Aktív magyar guildet keresnék, ha valaki tud ilyen guildet szóljatok! Köszönöm előre is! -
Irgum76 #23028 oké
kösz még egyszer -
#23027 Akkor irany a bazis es csinalj par heist/crime spree/stb kuldetest, mert a cel a 10-es skill. A kovetkezo kuldetest majd 8-ason kapod meg, a finalet meg 10-esen, a khajiit asszisztenssel a vegen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.17. 13:48:20 -
Irgum76 #23026 na nagy nehezen sikerült belépnem
7-es szinten vagyok a guildban -
Irgum76 #23025 áh klafa
kösz -
#23024 Akkor van meg egy pici a vegeig. A TG Skill fa szintjet nyomd feljebb a dailykkal/ismetelhetokkel es beadja a kovetkezo kuldetest! -
Irgum76 #23023 valami esküvőt kellett megakadályozni és kiderült, hogy a régi guild master iron wheales áruló volt
és ha jól emlékszem a mostani csaj mestert meg elfogták -
#23022 Nem lehet, hogy a vegere ertel?
A TG skill fa hanyasz szintu?
Melyik volt az utolso TG kuldetes amit csinaltal? -
Daermon #23021 Passz. Én csak casualban tolom és még max szinten se vagyok :D
Itt levannak irva a questek is -
Irgum76 #23020 ha esetleg valaki erre téved
elakadtam a Thieves Guild mainel most ott tartok, hogy én lettem a kinevezett guild mester
de nem tudom hogyan tovább, adjak magamnak küldetéseket vagy mi?
keresgéltem cetliket kérdezgettem npcket de semmi további nyomot nem találtam -
Zozo0122 #23019 Sziasztok srácok, van köztetek olyan aktív játékos, aki kapott TES Legends Elswweyr pack kódot? Én játszom a TESL-t és nagyon örülnék egy ilyen kódnak :) Légyszi ha akad ilyen privátban írjátok meg. -
NiceScream #23018 Mik ezek a gázok még?
#23017 Hát rá.. -
#23017 Hat, arra tenyleg raferne :) -
NiceScream #23016 Én a fejlesztésen a hardver és a programoptimalizálásra gondoltam. ;) -
#23015 Pont ez a baj, hogy nagyon is fejlesztik. Minden evben jon egy-egy uj nagy kieg, es harom DLC, amelyik egy dungeon es ketto sztori jellegu. Ezekkel jonnek ujabb classok, szakmak, ujabb alrendszerek, stb. - es ez mindig kaoszt okoz. Mire vegre rendberakjak, addigra megint jon a kieg es/vagy dlc... Igy aztan folyamatosan van valami, ami oruletbe kergeti a nepet.
En speciel megallnek egy jo fel/haromnegyed evre es rebootnek par alrendszert es stabilla tennem a jatekot :) De mivel nem ertek hozza, mas farkaval meg konnyu verni a csalant, igy csak az szamit, amit a ZOS akar. Ok meg mennek elore, kituzve celkent a 15 millio jatekos szamot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.14. 12:18:29 -
NiceScream #23014 Értem... Azért bosszantó ez az egész, mert ahogy elnézem, nem kevés pénzt öntenek bele a játékba a gémerek, nyugodtan lehetne fejleszteni a cuccot.
Mondjuk kicsit bosszant az is, hogy minden sz*rba elakad a kari :D Kiáll egy kavics a földből és képtelen magától átmenni rajta. Ez azért .. na. Ablekk dezertnek egyedül a szabadságát irigylem :) Meg azért a grafika sem utolsó, bár az ESO sem ronda! -
Plata #23013 Kösz,kipróbálom. -
#23012 Ez direkt lett ilyen, igy is marad.
Hasznald a webes keresot es akkor nem kell maszkalnod. -
Plata #23011 Olyan jó lenne ha az aukciós házat megoldanák,nagyon rossz ha az ember keres valamit akkor mászkálhat összevissza vendorokhoz hátha ott van.
Pár aukciós klán NPc után meg van hogy feladom és tojok rá mert nem fogok ennyit mászkálni valami marhaság miatt.
Rohadt ciki ez a rendszer.
Más játékban az aukciós házba ha bemész akkor a szerver összes játékosának ott lesz a cucca egy helyen,nem kell rohangászni összevissza.
WoW-ban sokkal több játékos van még is meg tudták oldani. -
#23010 Sajnos ennek mas az oka. Jelenleg az ESO nagyon nepszeru, rengetegen jatszanak vele (de tenyleg), es sajnos a tomeget a szerver(ek) kapacitasa nem birja. Mondtak, hogy bovitik meg minden szar, de valoszinuleg az csak ideiglenes tuzoltasnak volt jo, megint a veget jarja a kapacitas. Na most emiatt lagzik, desync van, stb., arrol nem is beszelve, hogy a legtobb alrendszer szerver oldalon mukodik es folyamatosan onellenorzi magat a csalok miatt, igy aztan tenyleg elfogyott a nafta. Egy kurva nagy upgrade kellene vagy egy-egy alrendszert atdolgozni.
Pl par napja mar a komplett guildhistoryt is kikapcsoltak, nem keves fejfajast okozva a heti kvotas kereskedelmi guildeknek :) -
Plata #23009 Én mindig íjásszal játszom,vannak ennél gázabb dolgok is vele.
Még jó hogy a rablásnál nem kell harcolni. -
NiceScream #23008 Én nem túl régóta játszom a játékkal, szóval nem akarok siránkozni vagy észt osztogatni :D de egészen elképesztő, hogy miylen bugok vannak a játékban, és gyanítom indulás óta jelen van. Konkrétan most arra gondolok, aki íjat használ.. képtelen a játék normálisan lekezelni a lassítást vagy a megállítást.
Van például a Bombard, ami csökkenti a sebességet és gyakorlatilag rootol is. Nos, ha elmúlik a hatás, akkor a lassított vagy a mozgásképtelenné tett ellen ha még él, akkor azt az utat, amit megtett volna ha nincs rootolva, hihetetlen gyorsan behozza. Ha megpusztul, akkor nem lehet (vagy csak sok próbálkozás után) összeszedni a lootot, mert nem ott pusztul el, ahol a test van - azt írja ki, hogy nem tudod összeszedni, mert messze van, de ott állsz a hulla mellett... Talán érthető, amit összehordtam :D bár aki játszott már nyilassal, az valószínűleg tudja, hogy miről beszélek. Persze lehet játszni ezek mellett, ezekkel együtt is, csak "kicsit" bosszantó, hogy ilyesmit nem javítanak ki.. -
fluency #23007 Simán élvezhető a játék egyedül vagy baráttal/barátokkal. Nem véletlenül szokták többek között ezt a játékot ajánlani azoknak, akik szóló barát MMORPG-t keresnek. Van rengeted küldi és sok felfedeznivaló helyszín. Nézz azért róla gameplayt és vessd bele magad nyugodtan. :) -
Joob81 #23006 Sziasztok!
Most, hogy ismét akciós a játék megvásárolnám. Kérdésem lenne, egyedül illetve max duóban élvezhető a játék?
Anno játszottam a Skyrim-mel egy keveset az nagyon tetszett.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#23005 Mindenki jobban jart a dontesevel :) Sok sikert neki! -
Irgum76 #23004 én nem fogalmaztam ilyen sarkalatosan én nem tudom konkrétan, hogy meg miként mennek ott a dolgok
jó pár éve játszottam pár hónapot
és csak kb-ra tudtam elmondani mi volt a problémája
ő nem volt a magas lovon nem akart dunába lövetni senkit egyszerűen csalódott és lehangolta
volt neki normális közössége de így is belefuthatott random ismeretlenekbe
így nem szórakoztatta már a játék és otthagyta, ennyi
keresett más hobbit most rohangálnak az országban, európában háromszögelni a kékekel meg a zöldekkel
na de off off
uff -
#23003 Ertem.
Azt mondjuk nem ertem, miert a boost token hibaja a tajekozatlansag? Vagy a cimborad szerint a kezdoket a dunaba kell loni? O sosem volt eloszor sehol sem, egybol verprofikent kezdte? :)
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha a cimborad jatszik X eve es megis random puggal szop, akkor nagyon rosszul csinal valamit. Marha gyorsan keressen egy normalis kozosseget, akikkel tud menni flashpointra vagy opra, mert ahogy mondani szoktak lfgs csapattal kapcsolatban: "aki kurvanak all, az ne csodalkozzon ha megbasszak".
Ettol fuggetlenul ertem a frusztraciojat, de azert neha szalljon le a magas lorol, vegyen elo egy tukrot es nezzen bele...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.06. 21:28:47