24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9969 digital imperial tulajdonosként várom a ribancokat szolgálatra..:-p
jelentkezni pm teljes alakos fotóval..:-p -
Player16 #9968 Már most is limitálják mivel nem mindenki az imperial editiont vette/veszi meg.
a játék első pár hónapjában biztosan sok imp fog rohangálni(köztük én is:) ) de megjelenés után pár hónappal már sokkal kevesebbel fogunk találkozni mert addigra "felhigul" a játékos állomány.
a "házasság"(mara gyűrűje cucc) meg úgy tudom nem csak az imperialok kiváltsága hanem bárki számára elérhető. -
ShaiHulud #9967 gondotlam esetleg limitalni akarjak hany imperial legyen a jatekban vagy hany hazassag :D bar ugye minek, csak kevesebb cash lenne nekik:) -
Player16 #9966 *CTRL+v lemaradt,bocsi -
Player16 #9965 ha elkopik a fejlesztők CTRL+c gombja akkor elfog fogyni a digitális edísön:))))))))
egyébként a megjelenésig a pre-order kiadások elérhetőek lesznek. -
ShaiHulud #9964 vajon a digitalis imp edition nem fog elfogyni ugye?
cdgalaxisnal elojegyeztem dobozost de csak a masodik korbe fertem be, szoval nem biztos, hogy lesz, de addig meg nem akarok venni digitalisat, amig nem tudom :(
Van esetleg itt olyan aki elso koros a galaxisnal es mar most tudja hogy meg se fogja megvenni? -
#9963 Hát, ha a boltod nem küldi, én azért rátelefonálnék majd az EA előtt pár nappal, biztos ami biztos. -
#9962 Szóval kell találnom egy IE-esst akinek a ribanca leszek az xp ért...:D -
amikkamakka #9961 "....Ugyanez vonatkozik az Imperial verzió által nyújtott „Imperial faj, Imperial stílus, Mara Gyűrű és Paci” tárgyakra is. Kódot kell kérni a viszonteladóktól, azt aktiválni még előtte, és használható lesz minden az Early Accesben is...."
ezt nem gondolják komolyan remélem hogya kódokat is még nekünk kell elkérni.... -
#9960 Mai kérdezz felelek: Imperial kiadás és az Explorer's Pack, meg pár apróság -
MaRee #9959 Majd következő kiegben az epikeket is meg lehet venni -
gatyo #9958 Szerintem teljesen igazuk van. Én drágábban adtam volna a sok lustának. -
warcat #9957 Minek kell ezt felhozni,most jól esik egy kört gyalázkodni vagy mi?
Ha "olcsó" lenne,akkor meg az lenne a baj.
A kiegészítőig még hónapok vannak,ezért a jelenlegi 90boosttal egyből az endgame-be jutsz,ezt nem hinném,hogy bátorítani szeretnék,de ha kiköhögsz 4 havi előfizetést,rádhagyják.Meglátjuk mennyi lesz WoD alatt,akkor majd lehet kaszát fenni. -
#9956 Mindig is pénz éhes volt, nem értem miért kell ezen meglepődni. De ez már nagyon off. :) -
Susarc #9955 szánalmasan szar alak lett a Blizzard is..... -
Munkie #9954 Hahahahaha :) -
#9953 Ezt eddig is lehetett tudni, csak az árát nem. -
Susarc #9952 sry az OFF-ért ,de ez milyen már?!?!?!?!
http://www.blizzpro.com/2014/02/18/patch-5-4-7-level-90-character-boost-priced-90/ -
Munkie #9951 Sokféleképpen lehet nekiállni játszani... vagy minél gyorsabban végigpörgetni a contentet, vagy nyugisan kiélvezni minden apró questet. Én utóbbit fogom. :) -
Eksz #9950 5 nap. -
#9949 Szerintetek mennyi idő lesz amíg az első Veteran rank 10es meglesz? -
Ubi™ #9948 Hmm, érdekes cikk. Azon meglepődtem, hogy a PvP-s cuccokon nem lesz semmilyen "PvP" stat, ugyanúgy használható lesz PvE és PvP-re. Csak az armor set-ek más bónusz adnak PvE-re és mást PvP-re. -
Munkie #9947 Biztos dolgoznak már a megjelent cikk fordításán, de lenne egy kérdésem:
Jól értem, hogy ha ketten vettünk Imperialt, akkor egymásra elhasználhatjuk az XP bónuszt, hiszen összestackelődik?
"While wearing the ring and adventuring with the corresponding partner, both characters will receive a bonus to their experience. This bonus stacks with others." -
#9946 "Yeah, that was definitely one of the newer things. After we got the walls destroyable and the doors destroyable, we started looking at well, what can we do to push it? What else could we, for lack of a better way to put it, blow up? Because everybody likes blowing up things."
Brian Wheeler (PVP főmufti) interjú mmorpg.com -
Johika #9945 Igy van ez a torton is volt. En el is szorakoztam vele vagy fel orat. :)) -
Ubi™ #9944 Pedig de, még Johika is írta, hogy milyen mókás emote-ok vannak benne. -
#9943 tényleg? előzőben pedig nyakam rá hogy nem működött, sergettem egy csomót a karaktereimet :) -
Ubi™ #9942 Pedig ez már a private server kliensben is benne volt. -
Eksz #9941 Elso komment azert adja. -
#9940 :) előző bétában csináltam, akkor még nem volt ez bent -
#9939 -
Ubi™ #9938 Igen én is szerettem volna SHIFT+valamit, de a SHIFT ugye alapból futás. Amúgy szerintem a console miatt van ilyen több funkciósra tervezve minden gomb. -
ShaiHulud #9937 jaj kar nem tudok szerkeszteni, szoval elkuldes utan jutott eszembe, hogy: jol lattam hogy nem lehet bill kombokat bindelni? szoval pl shift+e-re rakni bash/pummelt? hiaba nyomtam csak egy gombot akart elfogadni. -
ShaiHulud #9936 jo de alapbol hold+balklikkre is bashel :D szoval kerdes mennyi ideig kell majd holdolni hogy breack ccnek vegye es ne bashnek. illetve ha rootban allva bashni (:D) akarok, akkor milyen gyorsan kell egymasutan lenyomni a gombokat, hogy ne break ccnek vegye. de a legjobb megoldas igen, hogy kirakni masik keyre. -
#9935 "Hold" <-- :)
Bár én kiraktam a szakítást más billre, csak használni felejtettem el sokszor :D A szabadulásra nem emlékszem, hogy használtam volna, blokkoltam a legtöbb ilyen jellegű támadást. -
ShaiHulud #9934 es vajon ha levagyo rootolva, es melettem all a caster akit meg akarok szakitani, akkor mi fog tortenni jobb klikk+balklikkre? :) -
Nephin #9933 Bizony, PvP-ben 3-ból kijöttem, de a negyedikre elfogyott. :D -
Ubi™ #9932 Igen ha támadsz, de ha CC-ben vagy akkor más a funkciója. Az említett CC megtörés. -
#9931 Staminával bármikor bármilyen CC-ből kiszabadulsz, kvázi egy szpemelhető "insignia", cd nélkül, amíg a staminából "fussa" :) -
ShaiHulud #9930 az szomoru, stun votl midnig is a legkocsogebb cc ami letezik.