24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ubi™ #9929 A CC elvileg megtörhető némi stamina árán ha egyszerre lenyomod a bal+jobb egér gombot, de ez csak néhányra igaz, a stunra pl. nem vonatkozik. -
Munkie #9928 Elhamarkodott kérdés volt, bocsi.
"Right Mouse Button + Left Mouse Button – Perform a bash, interrupting some enemy attacks" -
Munkie #9927 Nem ugyan ez volt az interrupt is? :o -
ShaiHulud #9926 Hold Right Mouse Button + Click Left Mouse Button – Break crowd control effects
teso.mmorpg-life.com/teso-list-controls-keyboard-commands/ -
Susarc #9925 én is talentelem "sheep"-et sorcival,de az ökrök megütötték a mobot amit kiszedtem vele instában.... -
ShaiHulud #9924 ebbol kiszedne a breack CC kepesseg, ami staminat eszik nem? alapbol van ilyen, a keybindsnel lattam. mar nem emlekzsem default mi volt. -
nomiss #9923 semmit nem ér kb , sima cc ha több mob van , kb 5 böl 4 resist és nem tudod ütni stun alatt mivel rögtön törik. -
#9922 1v1-ben ez irreleváns, hacsak nem vagyok akkora ökör hogy rátegyek előtte egy DOT-ot :D
-
Eksz #9921 Joaz, rarakod a healerre aztan vegignezi ahogy meghalnak a tarsai (pve&pvp). -
Susarc #9920 effect is broken by damage from any source..... -
#9919 ha már stun: ezt használta a srác a PVP demóban, elég durva
12sec stun
Gyakorlatilag bármire elég, és nem látom hogy csak NPC-kre hatna.
-
#9918 Na, ez jó hír. -
Nephin #9917 + Eksz: na ti ketten szép páros vagytok! :) -
#9916 Bow sneak-ből nem stunnol (legalább is bétában nekem nem tette), megelőlegezem mellee-nél se teszi. Túl durva lenne, így is van elég CC-nk :) -
ShaiHulud #9915 johat altmer, meg woodelf, meg ez a tengeri elf, majdnem egyformak :D cicakat se szeretem :D -
Eksz #9914 Nahh... Nem is tudom melyik a rosszabb, barmelyik elf, vagy ezek az *elfajzott haziallatok*. -
Nephin #9913 Túl sok az altmer? A kezdősziget konkrétan macskaparadicsom, khajiit NPC-k, macskák mindefelé... cuuukiiii! -
ShaiHulud #9912 igen, es ezt nem erteztem az ADnal, ott nincsenek megszeretheto npc-k, legalabbsi szamomra nem voltak, pedig ott is olvastam ugyanugy mindent. persze ott is vannak dontesi helyzetek, de EPnel dramaibb. DC-t meg nem probaltam, nem tudom ott mi van. na meg nekem tul sok az altmer az AD-nal, Kate Beckinsale miatt jo kb. :D -
cpuma #9911 az első félórában én is untam a kezdőket, de szerintem jó, ha 1 nap alatt ki fogok onnan jönni - a hangulat az hangulat -
#9910 Nem volt az rossz, csak sok ember unta, a jelek szerint (lehet Skyrim utóhatása, bár nem értem, akkor miért ott kezdett az illető, ha már unja a Skyrim jellegű vidéket).
Nem akarok spoilerezni, de az EP prológban (ami nálam Stonefalls előtti rész) hoztam anno egy rossz döntést a vége előtt, és a béta alatt végig baszta a csőrömet a következmény, mert... na mindegy :) Élesben másként fogok dönteni. -
Betonfal83 #9909 Imádkozom ne legyen free! Évek óta most szórakoztam a legjobban. 3nap hihetetlen hogy elrepült nekem. AD-al kezdtem nem is bántam meg. -
#9908 Az egy olyan kis apróság volt, ami miatt tényleg érezte az ember, hogy jól döntött, hogy nem skippelte a szigetet. Nekem nagyon tetszett. -
Nephin #9907 Hmm, most, hogy mondod, tényleg, de esküszöm, nekem ez így nem tűnt fel. Sőt, inkább örültem (legelőször meg is lepődtem kicsit beljebb haladva, nem az elején, mert az értelemszerű), hogy ott voltak az NPC-k, kiderült, mi lett velük stb. Persze annak, akit nem érdekel a sztori, elhiszem, hogy unalmas is lehet. -
Eksz #9906 Egy jofele swtor + kesoi rift (amikor megvehetted a t1 raid lootot crediter) f2p modell es helyben is vagyunk.
En orulnek neki ha jo soka nemlenne meg f2p jatek, de most komolyan. -
ShaiHulud #9905 nekem amúgy at EP kezdés jobban tetszett, mint az AD :) bár AD sem volt rossz. De EP-nél tetszik, hogy jönnek utánad/veled a "töltelék" NPC-k is. na meg havas táj <3 -
cpuma #9904 nightblade: F2P -> nincs stealth, havi 5$ stealth de csak 1sec, havi 10$ full skill :) meg lehet oldani mindent okosba :) -
#9903 Sajnos de, van, bár a sziget jelen esetben inkább képletes, mint sem konkrét. Ugyanis, Bal Foyenből nem szabadulsz (a kapu zárva van Stonefall felé), csak ha befejezed a Bleak Rockban elkezdett sztorit, annak minden "nyűgjével" és következménnyel együtt. Csak utána kapod meg az irányítást, és leszel tényleg szabad. -
Kryon #9902 Az úgy korrekt lenne. Aztán amikor jobban rákattan valaki befizet, amikor csak játszogat akkor nem. -
Eksz #9901 DCnel 2 sziget van igen, foleg a 2. elegge futkoraszos, bar engem oszinten nem zavart, ugysem, hogy mar 3 karakterrel toltam vegig. -
#9900 Lehet f2p, nem bánnám én sem abban az esetben, ha meghagyják mellette a "havidíjjal minden a tiéd továbbra is" rendszert, hogy ne kelljen foglalkoznom a limitekkel/unlock dolgokkal :) -
Nephin #9899 Igazából az EP-nél sincs két kezdősziget, Bleakrock után egyszerre a kontinensre megyünk. AD-nál szintén, a DC-t ennyire nem néztem, de elvileg akkor csak ott van duplázás. -
Kryon #9898 Kevés dolog lepne már meg mmo-val kapcsolatban, de csak tán nem :)
(bár f2p-nek szurkolok, azt nem tagadom) -
#9897 Ezt a cikket, meg a tegnap linkelt ShoddyCast videót ha elolvassa az ember, akkor azért más megvilágításba helyezi a játékot a 1-6 szint közötti gameplay alapján íródott cikkek állításával szemben.
Más kérdés, hogy ez a fejlesztők hibája is, mert lassan indul be a dolog az AD kivételével EP és DC oldalon. Legtöbben azt mondják, hogy az EP és DC két kezdő zónája eleve rossz megoldás, mert unalomba fullad, de az AD egyetlen tutorial szigete viszont egyből beszippantja az embert. A kvesztek is kiforrottabbak, a környezet is részletesebb, stb - vagyis van ebben azért fejlesztői részről is hiba. -
#9896 "even after 9 months of playing" Ó hogy kapja be. -
ShaiHulud #9895 ja eleg szep, terjedelmes iras. jo lenne elolvasna minden ellenzo, hater, bizonytalan ember. bar sajnos tul hosszu hogy sokan elolvassak azokon kivul, akik igy beta szuneteben minden kis informorzsara azonnal ugranak :D -
#9894 Egyébként iszonyat gyorsan elfogyott a gyűjtői. Bármi is lesz a vége a sztorinak, az biztos, hogy prelaunch már szép összeget termelt idáig. -
#9893 -
#9892 "In this review I will set out to give a comprehensive look at every aspect of The Elder Scrolls Online that I have experience with, and that is quite a lot. I have been participating in the weekend betas for over nine months, and the long-term beta for several months as well. I have played all of the alliances and classes in some capacity, reaching 50 in the Ebonheart Pact with my preferred class, the Templar. I have completed the main quest and progressed into the brave new world of 50+ content. I have seen most of the normal-mode dungeons in the game, but have not yet experienced a veteran dungeon. I have PvP’d as a scaled up player and as a level capped player, and have done so as the underdog and as the populous horde, the strike-team and the zerg. Now, finally, I have the opportunity to write about it."
Ha valaki nem olvasta volna eddig a TF elemzést -
Munkie #9891 Sőt, rájövök, hogy full lehúzás, és igazából úgyis f2p lesz, már el is tervezték, csak gyorsan el akartak adni pár száz ezer imperialt! :d -
Kryon #9890 Aztán megunod béta alatt és nem veszed meg. Ők se hülyék...