24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
áh, mi vagyok a világítótornyok, kik Tamriel sötét mélységeibe is bevilágítanak majd! 
ÖÖÖ, persze csak ha A Dominionnal lesztek

-
Nem a skippel van a baj, nyilván sokadjára már nem annyira "izgi", és szívesen átugorja az ember, még ha ezzel kihagy pár szintet és lootot, de az, hogy unalmas, azt nem értem.
SOKADJÁRA elképzelhető, hogy repetativ - sőt, biztos :) -, de már elsőre is? Hát, sajnálom aki csak a lootért játssza ezt a játékot, mert nem arra készült. -
jogos, igazatok van
sajnálatos, de.. ja, igaz.
(bár nekem továbbra is olyan fura ez, hogy itt kibeszéljük, hogy milyen elbutult a mai gamer társadalom, dehát... mi vagyunk a gamer társadalom, nem?) -
Nephin #10251 Egyébként igen, skippeljétek csak, az összes alapanyag és lootláda az enyém lesz muhaha! :D :P -
Mert a szüleid nem vágtak nyakon hogy előbb edd meg a zöldséget aztán a desszert!:D -
Pedig rengeteg infót elárultak az NPC-k menet közben az egymáshoz való viszonyukról, az EP szükségességéről és törékenységéről, stb. A következő lépés az instant 10-es szint lesz, csak mert untat benneteket a lore meg a küldetés egy rpgben? No offense, de inkább szarozd le a kezdő szigetet, vagy mondd rá, hogy fostalicska, csak azt ne, hogy unalmas :) -
Nephin #10248 És akkor majd ott állsz lvl 2-n a nyolcas mobok között? :P -
Most mondjam azt, hogy van olyan gyűjtögetős kártyajáték a piacon (gyakorlatilag a mai legnagyobb a piacon), ahol az USA-ban forgalmazott kártyákon külön magyarázatok vannak, mert szájukba kell rágni? :)
Hülyülünk és ez trend sajnos. Nem egyénileg, hanem társadalmilag. :D
Egyszerűen nem mertnek szimplán az ES rajongókban bízni, és kénytelenek azt is becélopzni, aki egyszerűbb játékot akar pl. -
Köszi az infót :)
-
MaRee #10245 Hát azt tényleg ne, de a coll. detection nagyon kellett, a második meg opcionális ugye, én tuti átugrom az EP szigetet, mert már a bétában sem tetszett és unalmasnak találtam. -
Nephin #10244 Csak nehogy átessenek a ló túlsó oldalára a "mindent megteszünk, amit kértek" témában... -
MaRee #10243 - Collision detection with NPCs just got put in.
- You can also now skip the starter islands and go straight to the first city in your area. You can port back to starter islands if you want.
-
Arhenius #10242 Legújabb béta patch :
- Collision detection with NPCs just got put in.
- You can also now skip the starter islands and go straight to the first city in your area. You can port back to starter islands if you want.
- Mob difficulty increase slightly starting at level 5.
- Buffs and nerfs to class abilities
- Fixed an issue where many abilities were not properly obeying line of sight rules.
Forras
-
Berennior #10241 A karaktermozgásról (futás) írnak valamit? lesz változtatva? -
Köszönöm! :)
Így is max fpssel megy, nem oszt, nem szoroz. -
Susarc #10239 mondjuk az -5FPS:P :) -
Susarc #10238 NOFENE! -
Arhenius #10237 Enemy Collision Detection in latest closed beta build -
Ywalar #10236 Elég gyorsan elkészült az alap :) -
Susarc #10235 remélem a Curse Client készítői most már rávetik magukat,hogy a TESO-hoz is lehessen addonokat tölteni végre:P -
ShaiHulud #10234 hat ezaz hogy enis igy tudom, de a videoban levo gyerek meg tok mast irt es ezert nem ertem en mar hogy mivan.
"There’s so much information going out about this that is kind of wrong, because ZOS’s tooltips suck. Magicka increases damage for magicka-based abilities, yes. But it’s based on max magicka not the points you spend. Those 49 points should equate to 490 magicka, but in reality, will only contribute about 200 points. Here is an example of what that can do to your damage:
Let’s say my current Crystal Shards hits for 525 magic damage based on tooltip. If I added 200 more magicka? It would do 552. Do you really think that much is worth losing 980 hit points?"
szoval en ezt nem tudom elhinni amit ez irt. -
Chris #10233 Emlékeim szerint írta a tooltip, hogy a magicka max manát növelte és plusz spell sebzést adott, míg az endurance meg plusz fegyver-sebzést(?).
-
ShaiHulud #10232 marmitn skyrimnek, TESO az mas kerdes. -
ShaiHulud #10231 pedig a rendszere le van butitva(vagy mondjuk ugy felhasznalo baratibb) a korabbi eso jatekokhoz kepest. nem veletlenul. -
nagyon nagyon nagyon nem tudom elképzelni, hogy pl. egy skyrim-et a "mai hülye mmo társadalomhoz" butítottak (vagy akár a tesot)
ha ez így van, akkor fogjunk kezet, mert mi vagyunk az mmo társadalom :) -
ShaiHulud #10229 szerintem pont az akarja mondani hogy ahhoz hogy megfogjak kevesbe intelligens tomeget is, ezert vezettek be ezt a rendszert skyrimben, ugyebar konzolra is jott es a mar evek ota jol megfigyelheto altalanos jatekrendszer butitasok soran felnevelkedett gamer tabort is meg akartak fogni:) szerintem a veteran daggerfall/morro/obli es elodeiket jatszo egyenek nem orultek a skyrimes valtozasoknak, de megszoktak :) nekem pl hianyzik a mai napig skyrimbol az egyenileg krealhato spellek rendszere is. -
FTC Combat Log -
Munkie #10227 Szerintem a mai rpgmmorpg társadalomra gondolt... hozzájuk lett butítva minden. Lsd. más MMO-k, átlag RPG-k. Nagyon kevés a kivétel. -
ha most nekiállsz hülyének nézni a veterán morrowind (/oblivion) játékosokat, akkor szeretnék gratulálni a teljesítményedhez :) -
Ez sztem a skyrim 'hatása'. Ott volt az, h kivették a korábbi statokat, és szintenként csak a erre a 3 dologra lehetett tenni. Itt ua van, csak bevezették az overcharge-ot (ami egy faszság, nem csak itt, a többi játékban is).
A morrowindben (és sztem az obliban is) a hp/mana/stamina származtatott stat volt, str/endu/int/wp alapján. Ez gondolom túl összetett volt egyeseknek, ezért lett az, h ha a piros csíkra kattintasz szintlépésnél, akkor nagyobb lesz a piros csík... -
ShaiHulud #10224 hat de pont ebben nem vagyok en meg biztos, hogy tenyleg ugy van ahogy a videon levo gyerek irja, hogy a max magickabol kapja a spellekhez a sebzest. mert ugye a max magicka lesz overchargos, a spelldamage/weapondamage nem biztos.
de ha ugy van akkor meg max healthre is kell overcharge aztan jolvan:D classonkent mas erteknel erje el. en most mar total nem tudom a 3 stat kozul mi mit is ad valojaban.
eddig azthittem hogy:
magicka: max magickat ad, es magickat hasznalo spellek sebzeset is noveli
health: max healthet ad
stamina: max staminat ad, es a staminat hasznalo abilityk sebzeset is noveli
es akkor jon a kerdes hogy a normalattack es power attack skalazodik-e egyaltalan a tenyleges fegyveren talalhato erteken kivul barmivel is, illetve hogy staff ilyen szempontbol ugyanolyan mintha 2h kard lenne.
aztan kerdes hogy a recoveryket is modositja a 3 statra adhato ertek? -
Susarc #10223 Bojler:p
-
Chris #10222 De épp az a baj, hogy pont ez a választási lehetőséged nincs meg, vagy csak látszólagos, mivel a cappelés miatt 1 pont magicka hozzáadott értéke kb. 15-20%-os hatású, míg healthnél 100%-os. Ergo vagy csinálsz egy minimálisan jobban sebző, de nagyon törékeny karaktert, vagy egy általános sebzésű tankosat. A videó alapján egyszerűen nem éri meg az előbbi szcenárió.
Nem is értem amúgy miért erőltették azt, hogy pontokat lehessen osztogatni a három értékre, enélkül is lehet bőven változatos karaktereket csinálni.
-
ShaiHulud #10221 az egy dolog hogy nem fogyaszt recourcet, de elvileg az alaptamadasok sebzese is skalazodik valamitol, szerintem nem csak a staffra rairt erteket sebzi, hanem hozzajon a weapon damage is ami elvileg no a staminara koltott pontoktol, de ezeket kene majd letesztelni ha lehet vegre megint jatszani:D -
lenti imperial armor videóba lehet látni tényleg most néztem meg és ott már más kép van az alliance -
szvsz fogsz találni ilyen addonokat, ha nem is a köv. bétára, de legkésőbb megjelenésre -
köszönöm menyugotam -
Susarc #10217 az oké,hogy tooltip ír valamit....,de egy combat log kielemzés azért sokat dobna.....ha valami mondjuk 80-at sebez abból mennyi a resist mennyit misselsz stb.....meg hasonlók -
Ashyn #10216 Köszi Nephin, ez nekem is hasznos info volt. -
Nephin #10215 De az alaptámadások elvileg "ingyenesek".