24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    szerintem cute, én elvenném
    más: 10000 taken :(
  • PiszkosFred
    Az Altmerem már "jegyben jár", de lesz egy Ebonheartba átszökött Khajiit is a csapatban, az mennyire lehet nyerő nála? :)

• Eksz
    En kerek elnezest, az elso addonos videoban az addon mindent mutat %al es ertekkel is.
  • Ahet
    Sőt biztos, mert a sajátodat is csak egy csíkkal jelzi, arra emlékszem.
  • Ahet
    Staminát lehet valóban csak csíkkal jelzi, de az is elég.
  • Nephin
    Remélem észbe kapnak és beraknak valami tiltást. Majd meglátjuk. Sajnálnám, ha ilyesmivel lenne a gond.

@gatyo: a taktika része, igen, úgy, hogy megsaccolod, nem pedig pontosan látod, hogy elfogyott és lelövöd, mint egy agyaggalambot, mikor cselekvésképtelen :) (nem, a stun nem ugyanez, ott egyrészt kitörhet, másrészt sosem lehetsz biztos abban, hat-e és meddig)
  • Ahet
    Mindent mutat. Nem csak rajtad, hanem az ellenfeleken is. (Buff, debuff, hp, stamina, magicka, %-osan és számértékkel is.)
  • Nephin
    Az első addonos videó is? Nem ez, amit most linkeltek a 9978-ban.
  • PiszkosFred
    Szerintem csak értéket ne mutasson, mert nem tudhatod, hogy az ellenfélnek mennyi a manája, milyen cuccai vannak, milyen attribútumokra rakott. Legyen % érték, abból meg majd te kikövetkezteted, hogy kb mire lehet még képes.

Pl, ha egy blokk csak alig mozgatta meg a stamina csíkját, akkor tudod, hogy azzal vigyázni kell. Vagy, ha egy spell után elfogy a magickája, akkor tudhatod, hogy nem várható egy másik is instant. %-nál ez nem gond.
  • Count Adyn
    Tessék:D
  • gatyo
    Szerintem ezzel nincs semmi gond. Csodálkozom, hogy az alap ui nem mutatta. PvPben meg főleg fontos, mert lehet olyan skilled amivel te szívod el az ellenfél erőforrásait (stamina/mana). Pont a taktika része pl. egy sunyi nightblade megvárja a harc kimenetelét és hiába max hp, ha minden más nullán van, lecsapja. :-)
  • PiszkosFred
    Akkor tuti, hogy korlátozva lesz ez. WoWban volt anno az őskorban (2005-06 körül), hogy a mobhealth vagy mobinfo vagy ilyesmi nevű addon mutatta a ellenséges horda/ally szintjét is, amelyet eredetileg nem lehet látnod, ha 8/10 szintnél nagyob a difi a célpont javára - ilyenkor halálfejet látsz, hogy rettegj :D. Gyorsan letiltották ezt a funkciót.
  • Johika
    Nem kell addon. Elbujunk bokorban azt aki arra jar az kap ket snipe-ot. :))
  • Eksz
    Manat irja szazalekkal + ertekkel, a staminat csak 1 csikkal jelzi.
  • Nephin
    Ezért mondtam, hogy ilyet nem engednék. Szerintem nagyon durván belenyúl az egészbe PvP-ben. Nem szeretnék addonozni, mert eltakarja a szép tiszta UI-képernyőt és a játékteret+látványt, de valószínűleg nagyon kiszúrok magammal, ha nem teszem. És ez gáz. :(

@Fred: most nem tudom megnézni, de emlékeim szerint mindent, százalákot, értéket is, mint a saját karakterén.
  • Terawatt
    Ez amolyan penész mérickélő dolog. Gyorsan meglesz 50 és megy pvpre bezúzni a kisembereket. Meglesz emperror és az élete további hónapjait, amíg tart a kampány a gép előtt tölti, hogy megmaradjon rajta.
  • Nephin
    20-25%*
  • Nephin
    A kommentnek igaza van, biztos rengeteget dobott az imperialon a sok 0-25%-os discount, hiszen így kb. az alap eredeti áráért kaptunk imperialt.

Engem sem az imperial race érdekel, hanem a digitális itemek, sőt, a ló is csak addig, míg nincs pénzem arra, amit kinéztem. :)
  • PiszkosFred
    Nem néztem meg a videót egyelőre, de konkrét adatot ír, vagy csak százalékot?
  • Ubi™
    Igen ez gáz, de ha az addon API engedi ennek a lekérdezését, akkor az nem cheat. Sajnos.
  • Nephin
    Szerintem ez pont nem az a játék, ahol bármiféle értelme lenne az ilyesminek. Tökönlövöd vele az egészet, kimarad hangulat, sztori, minden, mire jó? :)
  • Nephin
    Az azért nem cheat, mert a kommunikációs lehtőség megvan a játékban is (chat, ingame voice, akármi). De a másik erőforrásainak állását a HP-n kívül egy ilyen addon nélkül sosem látnád (a buffok más tészta, azt a legtöbb játék mutatja), mert épp az egyik lényeg, hogy jól időzíts meg taktikázz, elfogyhatott-e neki vagy sem stb., gondolom érthető. Itt pedig az addon kijelzi?? Ne már.
  • PiszkosFred
    Hiteles, viszont elég szűk a keresztmetszete - valahol írták anno, amikor megjött ez a cikk. De az arányok nagyjából stimmelnek, de ha nem, akkor is három-négyszer annyit adtak el preorder/prepurchase időszakban, mint standard verziókat. Tippre.

Én speciel három imperialt vettem és/vagy rendeltem én személy szerint, és ebből biztosra tudom, hogy egyikünk sem fog imperial kezdeni. Viszont, sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, vagyis főleg azért vettem ezeket, hogy a lehetőség meglegyen mindenkinek, ha később mégis akarunk. :)

ui: egyébként számomra már maga a könyv megéri az imperial csomag teljes árát, de az már más kérdés :)
  • danone
    Én is ezt hittem, amíg ezt el nem olvastam. oO:

Imperial eladás vs. Standard

"Elder Scrolls Online Imperial 5X Standard Edition Pre-Order Sales"
    Nem tudom ez mennyire hiteles info.
  • Eksz
    Mas: Engem komolyan erdekelt voln a lvl 50 race, de olvastam ezt a tobbszoros mara gyuruzest... Eleg *vicces* minimum, ha igy marad.
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahahahah
    az a dráma, nem az esmeralda
  • Eksz
    Ennyi erovel a voip is cheat!!!44 Sose felejtem en vanilla wowbol a sracot aki nemjott fel ventrilora es kilepett a guildbol, mert hogy o nem cheatel.
  • j0nNyKa
    és akkor mi lesz még később :)
    range indikátorok meg hasonlók, fasza
  • Nephin
    első addonos videó*
  • Nephin
    Az a baj, hogy már az eső addonos PvP videó olyan votl, hogy az addon mutatta az ellenfél HP-ján kívül a stamina/magickáját is. WTF? Ha nem használod, olyan hátrányba kerülsz, hogy csak na. Utálom, hülye addonok. Repkedjenek a számok, meg a sebzések, meg a minimap vagy akármi, de ilyet nem engednék, cheat kategória nálam.
  • Ubi™
    Na ilyen ronda addonokat biztos nem fogok használni. Teljesen elrondítja a látványt, meg elvonja a figyelmet.
  • Arhenius
    Itt egy nem zerg pvp video, lehet látni azt is hogy a stealth hogy mûködik :
  • Player16
    "Skyrim kissé megtépázta a renoméjukat"
    1 kivétellel én mindig a birodalom helyreállításáért harcoltam:)

egyébként petekről van valami info? nagy vágyam hogy egy virtuális kutya kisérjen cyrodiil vér áztatta csatamezején:)

fizetési lehetőségekről vmi?
  • ShaiHulud
    en szabadidomben mmo champset szoktam olvasgatni, de meg mindig nem ertem a vegere:D meg tamrielfoundry.

mmochamp

TamrielFoundry
  • Munkie
    Melyik tekinthető jelenleg a "legnépszerűbb" nemzetközi fórumnak ESO-val kapcsolatban?
  • ShaiHulud
    ahogy neztem lesz minden fajbol szep szammal. talan argonian lesz a legkevesebb, mar csak a racialjai miatt is. forumokon mar megy eleg szepen, hogy melyik classhoz/rolehoz melyik faj lesz a jo.

mondjuk ugye kesobb amikor mar nagyon sikeres lesz a jatek (:D), es a keson joinolok mar nem tudnak preorder editionos, barmilyen fajt barhova opciot hasznalni, akkor pl ebonheartnal lehet megugrik az argon.
  • PiszkosFred
    Igen, az Imperial kiadással megkapod azonnal, a többieknek vszínű valahogy be kell szerezni, ami nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen. Valahol volt erről nyilatkozat, interjú.
  • Munkie
    In-game is elérhető lesz bárki számára, hogy hogyan még kérdéses. Ezzel csak kapásból megkapja az ember, nem kell felkutatni kiküldizni, szóval megcsinálni amit kell majd .érte
  • ShaiHulud
    de csak imperial editionnel kapsz gyurut. persze normallal is lehet, ha egy imperial editionos elvesz felesegul :D
  • PiszkosFred
    Nem hiszem, hogy annyi Imperial lenne majd. Skyrim kissé megtépázta a renoméjukat, már nem annyira népszerűek mint az Oblivion után. Illetve, "minden csoda három napig tart" :) Én sem azért vettem, mert impet akarok indítani, de jobb, ha megvan a lehetősége, mint akkor kapkodjak, amikor akarnék.