24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#17776 The Future of ESO III. rész - A Justice rendszer -
#17775 Minden HP-ra, ruhát meg mágiára enchantolod. Nem tudom, annyira nem ismerem a templar-t, nightblade a main-em. -
#17774 Nem tűnik rossznak, de szerinted mennyire lehetne a destruction staff-ot pl. 1h/shield-re átváltani? Ha váltanék, akkor célszerű lenne kicserélni pár skillt?
Ezen kívül tudnál ajánlani egy PvP build-et is, csak hogy lássam oda milyen összeállítás lenne ideális.
Amúgy stat elosztásnak 5M/44H/0S vagy 0M/49H/0S lenne a jobb? -
#17773 PVE -
#17772 Hello
A hozzáértő Templar-ok segítségét szeretném kérni egy jó build létrehozásában, mivel kicsit el vagyok veszve a rengetek lehetőségben.
Nagyjából van egy elképzelésem mit is szeretnék, csak ehhez nem tudom melyek lennének a megfelelő skillek. A cél egy jó közelharci karakter létrehozása, ki ha kell a healer szerepét is vállalhatja. Ehhez (ha életképes) akkor 1h/shield + resto staff-ra gondoltam, de bármire nyitott vagyok.
Találtam egy jónak tűnő build-et, csak nem tudom mennyire működne, nem avult-e már el.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Nephin #17771 Persze, nyilván van, aki igényli, vagy van olyan helyzet, amikor hasznos lehet, nem is zavar, csak legyen rajta kapcsoló. :) -
#17770 A nametag is érkezni fog, ki/be kapcsolható opcióval. Az is segíteni fog. -
Lengyel2 #17769 A chat bubble jó kérdés, hogy lehet megoldani, hogy ne rombolja a látványt. Én se szeretném magam képregényben érezni, ugyanakkor viszont elmesélem, hogy tegnap este egy órát töltöttem Wayrestben a kikötőben a "Stormhaven RP" klán rendezvényén - képzeljétek el, hogy egy fogadásos ökölharc folyik egy kikötői épületben, körülötte a nézők, akik fogadnak a harcosokra, plusz folyamatosan szerepjátszanak egymással is a /say és a /emote csatornán - 24 karakter játszott egyszerre, direkt megszámoltam. Na most, odamenni és kifigyelni, hogy ki kicsoda, aki a chatben mond valamit, az hol áll éppen, a helyiség melyik végében, hát nem egyszerű, és ez megnehezíti a szerepjátékot is, mert nyilván nem tudom oldalba bökni a legutóbbi megjegyzéséért azt a karaktert, aki a szoba másik végében áll.
Szóval nem lenne rossz valahogy látni vizuálisan, hogy ki beszél, fogalmam sincs, hogy lehet ízlésesen megoldani. -
Nephin #17768 Remélem kikapcsolható lesz, nem akarom képregényben érezni magam. :D -
#17767 Hamarosan jon a chat bubble, na majd akkor latni fogjak ezek is. :) -
#17766 Ez is jó sztori. Egyébként igen, sokan kikapcsolják a chat-et, ami azért jó, mert kvázi totál hülyén állnak, ha valamit akarsz tőlük. -
Lengyel2 #17765 :) Az én support sztorim jobb szerintem.
Van Coldharborban egy olyan dungeon quest, ahova csak úgy lehet bejutni, ha az egyik NPC időlegesen kismajommá változtat. (Remélem, ez nem spoiler.) Tudtam akkor, hogy legutóbb bug-os volt a quest, a kismajom playerek ott ugrálgattak a dungeon előszobájában és nem jutottak át a falon. Amikor másodszor bementem, egy supportos mágus ült a szoba közepén a földön light robe-ban, és percenként bemondta a chat-be, hogy ha egy kismajom nem jut át, whisper-eljen rá, és átviszi. :)
Megtettem, hirtelen minden elsötétült, és a túloldalon találtam magam kismajomként ugrálva, velem szemben ott állt a Zenimaxos mágus, aki szintén ugrott egyet, jelezvén örömét, hogy segíthetett.
Még azt is elmondta whisperben, hogy nem érti, de sok player nem whisperel rá egyáltalán, csak ott ugrálnak szó nélkül és nem jutnak át. Mondtam neki, biztos lenémítják sokan a mindenféle chat-eket a sok reklám spam miatt. -
Nephin #17764 A supporttal nekem sem volt sosem bajom, gyorsak, segítőkészek, elnézést kérnek, ha csúszik az ügy megoldása stb. Teljesen korrektek.
Az elégedetlenkedők mindig hangosabbak, ráadásul sokan közülük keresztes hadjáratot folytatnak mindenféle elképzelt küldetéstudatból és a sok hate között olykor elvesznek a rendes kritikák és jogos észrevételek. Szerencsére lassan lepereg a kezdőszakasz és a trollsereg átvonul más friss játékhoz, végre a konstruktív kritikák és a pozitív élmények kerülhetnek előtérbe, lásd ezek itt lent.
A patch itt nem nyílik meg :(, gondolom hosszú a kopipészthez, na mindegy, majd este átböngészem. :) -
#17763 Úgy látszik a sírás és a játék bukását kívánók mellett megjelentek azok, akik valamilyen szituációban pozitív élményekkel gazdagodtak >
A Quakecon-on 4 kollégista srác beszélgetett Jessica-val, hogy a játék tetszik nekik, csak nekik sok a játék ára, mert főiskolások és kevés a pénz, ezért Jessica hozott nekik 4 ingyen példányt az ESO-ból. Lelkesedésüket, meg is osztották a közösséggel > Link
Egy másik srác a support csoporttól ájult el, mivel szerencsétlenül beakadt az egyik küldetésbe, (amelyet ma javítottak) és a segítség 2 percen belül meg is érkezett, amely itt olvasható > Link
Jó azért ilyeneket olvasni.
-
#17762 A teszt szerverre megérkezett az 1.3.1 patch > Link -
#17761 Már megvan. -
#17760 Guildből hogy lehet kilépni? -
#17759 Holnap reggel frissül az #ESO. Érkezik az Update 3 előtti utolsó kisebb patch - a v1.2.6. - amely a múlt hétről erre a hétre csúszott a #QuakeCon2014 miatt. Apró javítások lesznek, semmi extra.
Link -
#17758 "Manche NSCs bleiben unantastbar. Dazu gehören z.B. die Anführer der Allianzen oder Questgeber."
Elso mondat innentol targytalan. -
#17757 A korabbi TES jatekokban a fontosabb karakterek "koronasok" voltak, talan itt is lesz valami hasonlo, mert kulonben elszabadul a pokol, az ketsegtelen.
A buntetesrol nem sokat tudunk (ha lesz egyeb), azon kivul, hogy lopas eseteben ha az orok/jatekosok levadasznak, akkor ugrik a lopott szajre. De gyilkossagnal nincs cucc a zsebben, igy ott halal utan az is lehet, hogy "skillel" fizetunk majd a buneinkert (mint a korabbi TES jatekokban), vagy olyan dologgal, ami miatt nem lesz hulla allando jelleggel a vilag.
Nagyon keveset tudunk meg a rendszerrol. Lesz peldaul Reputacioja is a karakternek, amely alapjan fognak az NPC-k szoba allni velunk. Az adott fovaros (megye szintu) verdijon kivul. Siman el tudom kepzelni, hogy gyilkossag eseten a "karma" vagy "repu" olyan melyre sullyed, hogy pl az adott zonaban nem tudunk majd kereskedni, vagy nem lehet gyorsutazni. Amig jova nem tesszuk, mondjuk verdijak begyujtesevel, vagy egyeb "nem gyilkossagokkal".
Hamarosan lesz majd errol bovebb info is a fejlesztok reszerol, nem hiaba kapott "csak" 3 percet az ESO panelen a Justice System.
A Tolvajok Ceherol tudjuk - ha nem valtozott azota -, hogy az erkezo uj kepessegek es skillek a pickpocket es a distract teruletrol kerulnek ki. Es ugyebar a tolvajok sosem gyilkolnak (csak ha erre felhatalmazza a tagot a Ceh vezetoje). A gyilkossagokkal majd a Sotet Testveriseg fog foglalkozni, de az otteni skillekrol, kepessegekrol meg semmit sem tudni. Leszmitva par koncepcios rajzot a panceljukrol :) -
#17756 Karesz kis összefoglaló >> Link -
#17755 Szerintem kezdjünk tiszta lappal akkor. Beast, próbálj konstruktívabb hsz-eket gyártani, jobban megindokolni, merre kéne tovább. Nephin és Fred pedig ennek fényében reagáljon, inkább kétszer átgondolva a dolgokat. A múltban történt sérelmeket, meg próbáljuk kihagyni a kommentekből.
Én ennyit kérnék, ha ezek nem valósulnak meg és megismétlődik a személyeskedés, akkor moderációt kérek rátok, magamra is ha kell, valamint visszatörlöm az üzeneteket ameddig kell.
Ennyit szerettem volna, további jó fórumozást, szerencsére van miről beszélni, a quakecon hozott sok új infót, amit ki lehet tárgyalni. -
#17754 Erre én is kíváncsi leszek. Ha tényleg behozzák az eredeti TES varázs iskolákat, akkor nagyon sok kombináció lehet majd. Az pedig mindig jó, ha változatosabbak lehetnek a karakterek, csak találják meg az arany középutat. -
MaRee #17753 Látszik, hogy a fejlesztők dolgoznak, és egyre TES-esebbé próbálják tenni a játékot. Tetszik ez az irány. Rohadt jó lesz pl a spellcrafting, two worlds 2-ben is órákig tudtam szöszmötölni vele, remélem itt sem lesznek nagyon lekorlátozva a lehetőségek. Remélem lesz nekromancia! Jó olvasni ezt a sok új fícsört, újult érdeklődéssel lehet majd ősszel bele vágni a játékba -
#17752 Nem trollkodtam, nem kötekedtem, azt pedig sehol sem írtam, hogy nem járok majd a topicba. Szia. -
Kryon #17751 Alakul :) Lassan kijutnak a béta fázisból. Még egy housing és rendben is lesz. Jó az irány -
Lengyel2 #17748 Nekem inkább az Imperial City tervek az, ami kellemesen pozitív csalódás, ennél én sokkal kisebb tartalomra számítottam, ha ez mind benne lesz, amit mondtak, akkor én azt látni akarom ingame. -
#17747 Olvass pü-t. :) -
#17746 A hirek szerint rengeteg alapvarazslat lesz szetszorva a vilagban, amelyek darabjait (lapjait) ossze kell gyujteni, sot, egyes QC pletykak szerint a jatekban talalhato osszes varazslat (nem magicka kepesseg, hanem varazslat) alapjat meg lehet talalni - de ez csak pletyka egyelore), es onnantol mar csak a jatekoson mulik, hogy mit csinal vele, mivel alakitja: single target, AoE, buff, resistance, idotartam, mana cost, stb.
Elozetesen en azt hittem, a Morrowind/Oblivion fele spellmaking jon majd vissza, megtanulhato varazslatokkal, majd azokat felhasznalva elkeszitett beallitott hatasu, nagysagu, idotartamu, stb. spellekkel. Ami miatt akar olyan spellt is keszithetunk, amelyet sosem tudunk elcastolni :D De ez az ESO enchanting remake sem hangzik egyelore rosszul, bar ezuttal remelem, hogy ami ritka, az tenyleg ritka lesz, es nem fog egy het alatt mindenki azzal "rohangalni", lasd Daedric motifok, meg egyeb ritkasagnak szant dolgok. Igen is, legyen erteke a legjobb varazslatoknak, szopjon az ember ha kell neki, vagy nyuljon melyen a zsebebe.
Nick Konkle mondott egy olyat a Q&A Session vegen, hogy a staminat hasznalo kepessegekkel kapcsolatban is van egy tervuk, igaz masabb, mint a spellcraft, de talan ott kapunk kesobb nemi szabad kezet es modositasi lehetoseget. De ez csak egy kosza tipp a reszemrol. -
#17745 Aldmeri Dominion -
Nephin #17744 Jó kis rendszer lesz, ha bevezetik, a spellcraftinggal együtt, remekül fogunk szórakozni (mondjuk ezt előzetesen máshogy képzeltem, kicsit szabadabban, de ebben is nagy lehetőségek lesznek, úgy tűnik). A többivel meg a vadállatokkal pedig nem kell foglalkozni. :) -
Nephin #17741 Melyik frakció? -
Uniel #17740 remélem a quest npc-ket is lelehet majd, ölni és teljes lesz a boldogság. -
#17735 Nincs hely esetleg valami magyar klánba? Most 43-as szinten vagyok de baromira elakadtam és kicsit elegem van abból, hogy egyedül próbálom megoldani a küldiket. -
#17728 Köszi a fordításokat, most van meló bőven, látom kinyomtak egy csomó infót, nem semmi cuccok érkeznek. -
#17726 The Future of ESO I. rész - Bemutatkozik Imperial City
The Future of ESO II. rész - Bemutatkozik a Varázslatkészítés (Spellcrafting) -
#17725 Természetesen. :) Még 1-2 content patch és jövök is vissza amint anyagilag és időben is stabilizálódik a helyzet, de nem is személyeskedek. Topicot látogatom és ha van valami írok is, nem tűnök el. :) -
#17723 Neztem, hogy DC oldalon vagy, igy nem tudlak "megharapni". Igaz, meg csak lvl4 a vampire skill, de no ez mint a gomba, segitettem volna ha EP-n vagy. En ket hetig kutattam utanuk, aztan rajottem, hogy a neten talalhato spawn pontokat bemutato terkepek szart sem ernek, egeszen mas helyeken spawnoltak, legalabbis EP oldalon Rift kornyeken. Ahogy veget ert a telehold, a fogyo hold elso estejen aztan sikerult is, egy eldugott kis ut mellett alltak ketten, egy fa toveben. Igaz, 3-4 lengyel cimbora allt be a spawn pontokhoz, nekem csak oda kellett ugrani hozzajuk, de hat erre valo a lengyel-magyar baratsag :) -
#17722 Valtozik meg szinte minden ertek (mit-miert-hogyan) a premierig. Pl mennyi jutalmat/xpt kap a gyilkost levadaszo jatekos, mennyit a tolvajt elkapo, mennyit a tolvaj-gyilkost stb. :) -
#17721 Jónak tűnik, bár a lopásért több is lehetne a bünti.