The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Kamuflázs fishing? Te leszel a mi emberünk. Mikor mehetünk hozzád halvacsira? 😛

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Crokin
Pont tegnap próbáltam, cyro-ban ugyanúgy crash-elget.

Repatarurgyán

Fogtam is kettõt,találtam egy jó bokor alatti helyet😄
köszi!
BEAST
Elmész egy horgászhelyhez, a megfelelõ pozícióban megjelenik a szöveg, hogy az E nyomva tartásával válaszd ki a csalit. Ezután E-vel pecázhatsz, amíg el nem fogy a csali.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na akkor az 5ft-os kérdés.Hogyan kell pecázni??
Csali van több száz darab de úgy kb ennyi a horgászismeretem játékban<#idiota>
BEAST
Így is van "cast time", mert bár instant spell az animációt végig kell vinnie a karakternek, hogy a következõt használhasd. Fõleg, ha ez egy kis "skill késéssel" párosul máris csak 2-3 secenként megy el az az instant cast pbaoe. 😊

Ha ennél is több lenne már értelme nem lenne az egésznek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Vagy pedig cast-time-os legyen az aoe spell, ne instant.
BEAST
Dehogynem, oda mész ahova csak szeretnél. 😊

Omrega
Veterán szinttõl már nem lehet visszamenni a kezdõ területekre alapanyagokat gyûjteni?

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Omrega
Köszi, már pont elkezdtem Warthunderezni.

Na ezek máris jobban átgondolt megoldások mint amiket produkálnak x)

twitch.tv\mnk_official

BEAST
De erre nem a cap a megoldás. 5-6 targetnél is félelmetesen gyorsan töltené a hpt és ami a lényeg az ultimatet is, tehát kb azonnal nyomhatja az újat.

Például most olvastam, hogy a destruction staff egyik skillje is talán "bugos", mert a pulsar 10 százalékkal csökkenti az ellenfél max hpját, de ha ezt többen használják akkor ez többször érvényesül. Erre sem az aoe cap a megoldás. Egyszerûen csak felül kellene írnia az elõtte lévõ hasonló debuffot.

Szerintem a vámpír témára a megoldás az lenne, ha az ultimate használata közben egyszerûen nem generálódna több ultimate pont, kivétel ez alól az olyan ultimate, ami önmaga ad valamennyit (mint a mage guild ultimate egy morpja). Így max csak 5 másodpercig denevérkedik az illetõ és nem az egész csata alatt.

Általában a pbaoe-ra megoldás lehet, hogy számítson a caster-target távolság, így ha valaki megpróbál elszaladni az aoe elõl rögtön nem teljes sebzést kapna... vagy akár azt is lehetne, hogy 5-6 target felett már csak töredéksebzést oszt a caster, de ne rögtön nullát.

Annyi más megoldás létezik még, amire valószínûleg én sem gondoltam, nem értem miért kell rögtön megkötni az emberek kezét és az agyatlan zerg felé lökni.

Vártam ,hogy valaki beírja és akkor nem kell nézegetnem, de így rám hárult a feladat. Megy a szerver
Át futottam hajnalban, viszont arra vonatkozólag nem találtam információt, hogy a pvp-s VR jutalmakkal mi lesz a helyzet.

Olyat találtam, hogy kétszer annyi XP jár majd a killekért. Nos én most ha ilyen 5-10-et kapok egy killért (nyilván 1v1 szituációban többet, de hol van itt 1v1), akkor a 10-20 ponttal nem nagyon leszek elõrébb. És rengeteg ember van vele így, bár páran meg azt mondják, hogy killenként 500-1000 pontot kapnak, tegnap egyik guildie egy keep megvédéséért kb 30k VR-t zsebelt be, úgyhogy nem értem hogy mûködik ez. Healért meg egyáltalán nem kapni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

danone
V10, kis szoba, kijárat nuku, quest fight. 2 elit ~8-10k hp; egyik assassin teleport strike+ulti, ami ha eltalál TS után 1 hit, másik egy mage, 3 hit kb, de ha ultija eltalál szintén 1. 😄 LOS nincs. Ha letoltad, azonnal kapod meglepiként a fõnöküket, ami kicsit erõsebb 😄DD

Nyah, ha kihívás kell, toljátok le egyedül, kb 20 halálból meglett 😊))
V10-re tényleg fel kell kötni a gatyát, mert ott már nem elég, ha "nem állok a piros körbe".

Végre találtam olyan trollt is, amit egyedül képtelenség volt megölni, de még két embernek is necces a regen miatt. 😉
Running
Rájöttek, hogy a szeretet ünnepén nem illik karbantartani. <#hehe>

PiszkosFred
Na jó, de legalább a német vagy francia CM tudná, hogy ápr.30. nem máj.1. 😊 Cseppet sem bánom, sõt... örülök, hogy ma van a karbantartás meló közben és nem a köv. négy nap alatt, csak már harmadjára kell szerkesztenem a cikkeket emiatt. És hát marha lusta ember vagyok ám 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vajh kinek jutott el a tudatáug az a bug; hogy a vamp pasdiv az ultira is hat egyeseknél, s ezért olx imba mert kb ingyen nyomogatja. Nálam nem bugos, nem is tudom annyit tolni s nem is leszek elpusztithatatlan, sõt. De megy a cryolás bután és megy az aoe capelés (tovább, mert eddig is volt pár skillen) zzergelés most fog majd èrtelmet nyerni. Zzerget csak zzergel veraz le 1.1ben. X)

twitch.tv\mnk_official

danone
A leveled elsõ felében válaszoltál a másodikra. 😊 A nemtõrõdömség, a közöny, és a tudatlanság egy igen sajátok egyvelege adja ki ezt a hozzáállást, ami a tengeren túl oly sok embert jellemez. Persze ez nálunk épp így érvényes lehet rájuk nézve. 😄
PiszkosFred
Ezért mondtam/javasoltam, hogy olvasd el a 1.1 patch notest.

"Fixed an issue with several area-of-effect abilities where they could erroneously hit an unlimited number of targets."

Hidd el, nem csak az USA fejekben van bibi. Ha még a németek is úgy köszöntik az egyszerû közép-európai cserediákot, hogy "tessék, ez a mosdószivacs, ez egy olyan dolog, hogy,... és így kell használni", akkor nem lehet csodálkozni, hogy kicsit össze vannak kavarodva a vízen túl is 😊

Egyébként tetszett, ahogy közölték: 2 perc múlva lelõjük a szervereket (iszonyat gyorsan fejezd be a bossfight-ot 😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Nos ezen vitatkozhatunk hogy ez így jó-e vagy nem, szerintem nem. A camapignökben rage-elõ és lelépõ (bár legalább kisebb lesz a lag 😄) ezernyi játékosnak sem.

Obsidian shield és társaival az a gond, hogy nem a sebzéssel van a baj, hanem hogy õt nem lehet megölni, csak ha távolra pozicionáljuk a raidet, mert akkor ugye az aoe-s mókájával nem tudja healelni magát. Persze ha DK az illetõ, akkor érdekesebb a történet, mert ha benyomja a reflectelõs spelljét, akkor a távoli támadásokkal se megyünk sokra.

Természetesen mindez csak akkor mûködik ha van minimum TS meg értelmes csapat, a mapon körbe-körbe rohangáló százfõnyi zergeknek úgyis mindegy.

Mindenesetre nem tartom normálisnak, hogy egy spell miatt egy-egy player rettegésben tud tartani egy egész campaignt. Ha a devouring swarmot lenerfelnék, hogy ne minden targetre hasson hanem pl csak 5-6ra, akkor már nem lenne ilyen gond. És valszeg meg is fogják tenni, a több száz hozzászólásos fórum/reddit topikokat nem hinném, hogy figyelmen kívül hagyják.

De elvileg hat, tegnap voltak külön vámpírvadász különítmények, csak úgy repkedtek a nyilak 😄

PiszkosFred
Értem én, hogy a legtöbb amerikai ember számára Európa egy város valahol az óceán másik oldalán. Azt is értem, hogy az idõzónák miatti 6-9 órás eltéréseket is nehéz kiszámolni, hiszen a legtöbb amcsi a két part közötti 3 órás difit sem tudja követni, inkább hord két órát, biztos ami biztos. De, hogy a fejlesztõk miért írják pár órával a karbantartás elõtt, hogy május 1-én lesz a leállás az EU-ban, majd belekezdenek ápr. 30-án, azt tényleg nem értem. 😊 Ennyire azért nem bonyolult a dolog. Vagy, csak mi vagyunk túlképzettek itt a "nagy városban valahol az óceán másik partján".

Omrega
Persze a 4 napos ünnepen nem leszek sokat a gép közelében, de így reggel pont ráérek egy kicsit, nekem se szerencsés ez a felállás.

Te jó ég megint nem megy a szerver,nem hiszem el.Ha a 4 napos ünnepen is lekapcsolják akkor írni fogok nekik az biztos
Nem tudom a következõt mert még mindig nem voltam Pvp-n de arra gondoltam,hogy ha ki lenne kapcsolva a lapozófile és ténylegesen csak a fizikai memoriát használná a játék akkor is lenne crash?Ha esetleg kipróbálta volna valaki akinek minimum 6-8gb Ram van(4gb az nem elég neki mert kihasználja) arról info érdekelne,köszi
Omrega
A vámpír playerekre nem ha a silverbolts ?

Crokin
Pont most játszottuk ezt... még ugye láthatatlan is hozzá, hiába mondjuk, hogy használjon mindenki aoe-t. Mindegy, "kihíleltem" mindenkit, aztán megunta magát és elment 😊

Repatarurgyán

BEAST
Nem tud, mert ugyan úgy meg tud halni, mint bárki más. Obsidian shield, Barrier és társai már most is elég jó védelmet adnak akár egy egész seregnek, ha mindenképpen muszáj lerohanni az ellent.

Pár pbaoe játékos max csak az agyatlan zerget állítja meg.

Errõl jut eszembe, egyszer kezdenem kell egy Dragonknightot is. 😊

Attól még nevetséges, hogy egyetlen ember beállva egy keep ajtajába meg tud állítani egy ellenséges zerget.

AntiHero
Most legyen a neve "Sanyi"? <#banplz> Inkább "Red Wedding"<#eplus2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PiszkosFred
Nézd meg az 1.1 patch notes, azt hiszem lesz elég komoly VR és Alliance War revamp.

PiszkosFred
Lehet, hogy téged nem tudlak, de esküszöm a lovadat agyonverem ha addig élek is, ha legközelebb összefutunk 😄 Ezzel a névvel ez a minimum.

AntiHero
Van infó róla, hogy mennyi lehet a max hp? Meg hogy vannak ezek a korlátozások?

Veterán 3-on a karim:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Arról nem szól a fáma valamelyik patch notban, hogy valamit kezdenek a pvp-s VR jutalmakkal? Jelenleg kb lehetetlen fejlõdni veteranként, 2-3 pont killenként meg egy keep foglalásért 200, vicc.

Terawatt
Ez egy íratlan szabály, hogy ha bántasz valakit, akkor a jobb kezét kell elpusztítani-megsemmisíteni-felaprítani. <#hehe>

Fred nem igazán hallani a konzolos verzió felõl már egy jó ideje. Drukkolok a startjának. Az csak nekünk jó, ha nekik is. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BEAST
Az inkább ~100, de nem is ez a lényeg. Majd ha az emberek megtanulják, hogy nem sorfalat kell állni, és a pvp nem a kicsi a rakásról szól, tehát szétszóródnak az aoe elõl, akkor majd nem lesz ilyen probléma.

Minden NPC-nek a jobb karja fáj?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Running
Én még 3 hónapig biztos maradok. 😊

PiszkosFred
Véget ér a "béta" és megjelenik konzolra is, június 14-én, ha jól emlékszem, de mindenképpen júniusban.

na Altmer templarral sikerült találnom egy Altmer motif-ot... úgy látszik ez így van beállítva 😊
rage
Miért pont másfél hónap? Mi lesz utána?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az kevés.Ezt mindenki maga döntse el hogyan tovább.Én várok,Age of Conan is kivártam,fizettem,kitartottam.Engem ez a TES világ nem enged el ahogy Conan se tudott😊
Sz.tem a 1.5 hónap nagyon kevés idõ.
Ha a devouring swarmra gondolsz te is, az nem bug. Cost reduction gearrel meg stage 4 vampirism-el nyomkodhatják az ultit világba 45-60 ulti pontért. Ez a probléma.

Running
Bugos a skilljük, nem fogyaszt manát.

PiszkosFred
Hja ok, azt hittem valami új dolog jött a karbantartással (ma még csak researchot elindítani léptem be). Még van másfél hónapjuk megoldani a hibákat, igyekezhetnének.

Plusz mindenki tvájlájt fan, és olyan nevetségesen imbák a vámpírok, hogy rossz nézni. VR 10-es DK vámpír fickó leveréséhez ma kb 50 ember kellett.

rage
Tegnap egy dungeonban volt brutál lag, néha úgy éreztem, körökre osztott stratégiát játszunk... 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Running
Lépj át a pvp zónára. Giga lag, dc, nulla oldalbalansz.

PiszkosFred
Na mesélj, mi történt?