The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
köszi!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csali van több száz darab de úgy kb ennyi a horgászismeretem játékban<#idiota>#idiota>
Ha ennél is több lenne már értelme nem lenne az egésznek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
twitch.tv\mnk_official
Például most olvastam, hogy a destruction staff egyik skillje is talán "bugos", mert a pulsar 10 százalékkal csökkenti az ellenfél max hpját, de ha ezt többen használják akkor ez többször érvényesül. Erre sem az aoe cap a megoldás. Egyszerûen csak felül kellene írnia az elõtte lévõ hasonló debuffot.
Szerintem a vámpír témára a megoldás az lenne, ha az ultimate használata közben egyszerûen nem generálódna több ultimate pont, kivétel ez alól az olyan ultimate, ami önmaga ad valamennyit (mint a mage guild ultimate egy morpja). Így max csak 5 másodpercig denevérkedik az illetõ és nem az egész csata alatt.
Általában a pbaoe-ra megoldás lehet, hogy számítson a caster-target távolság, így ha valaki megpróbál elszaladni az aoe elõl rögtön nem teljes sebzést kapna... vagy akár azt is lehetne, hogy 5-6 target felett már csak töredéksebzést oszt a caster, de ne rögtön nullát.
Annyi más megoldás létezik még, amire valószínûleg én sem gondoltam, nem értem miért kell rögtön megkötni az emberek kezét és az agyatlan zerg felé lökni.
Olyat találtam, hogy kétszer annyi XP jár majd a killekért. Nos én most ha ilyen 5-10-et kapok egy killért (nyilván 1v1 szituációban többet, de hol van itt 1v1), akkor a 10-20 ponttal nem nagyon leszek elõrébb. És rengeteg ember van vele így, bár páran meg azt mondják, hogy killenként 500-1000 pontot kapnak, tegnap egyik guildie egy keep megvédéséért kb 30k VR-t zsebelt be, úgyhogy nem értem hogy mûködik ez. Healért meg egyáltalán nem kapni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nyah, ha kihívás kell, toljátok le egyedül, kb 20 halálból meglett 😊))
V10-re tényleg fel kell kötni a gatyát, mert ott már nem elég, ha "nem állok a piros körbe".
Végre találtam olyan trollt is, amit egyedül képtelenség volt megölni, de még két embernek is necces a regen miatt. 😉
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
twitch.tv\mnk_official
"Fixed an issue with several area-of-effect abilities where they could erroneously hit an unlimited number of targets."
Egyébként tetszett, ahogy közölték: 2 perc múlva lelõjük a szervereket (iszonyat gyorsan fejezd be a bossfight-ot 😊
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Obsidian shield és társaival az a gond, hogy nem a sebzéssel van a baj, hanem hogy õt nem lehet megölni, csak ha távolra pozicionáljuk a raidet, mert akkor ugye az aoe-s mókájával nem tudja healelni magát. Persze ha DK az illetõ, akkor érdekesebb a történet, mert ha benyomja a reflectelõs spelljét, akkor a távoli támadásokkal se megyünk sokra.
Természetesen mindez csak akkor mûködik ha van minimum TS meg értelmes csapat, a mapon körbe-körbe rohangáló százfõnyi zergeknek úgyis mindegy.
Mindenesetre nem tartom normálisnak, hogy egy spell miatt egy-egy player rettegésben tud tartani egy egész campaignt. Ha a devouring swarmot lenerfelnék, hogy ne minden targetre hasson hanem pl csak 5-6ra, akkor már nem lenne ilyen gond. És valszeg meg is fogják tenni, a több száz hozzászólásos fórum/reddit topikokat nem hinném, hogy figyelmen kívül hagyják.
De elvileg hat, tegnap voltak külön vámpírvadász különítmények, csak úgy repkedtek a nyilak 😄
Repatarurgyán
Pár pbaoe játékos max csak az agyatlan zerget állítja meg.
Errõl jut eszembe, egyszer kezdenem kell egy Dragonknightot is. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Veterán 3-on a karim:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Fred nem igazán hallani a konzolos verzió felõl már egy jó ideje. Drukkolok a startjának. Az csak nekünk jó, ha nekik is. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A mohának mindig a déli oldala fás!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sz.tem a 1.5 hónap nagyon kevés idõ.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10