The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Az utóbbi 5 nap eseményei alapján lassan azt érzem, mintha nem kéne nekik annyi elõfizetõ a következõ hónapra.

Élõ Craglorn PTS stream.
Már ha nem fõ le a szerver még jobban 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kezdhetnének már valamit ezzel az állandó laggal meg ledobálással, mert így értelmetlen akár be is lépni Cyrodiilba.

nagyjából ilyesmivel szórakozok most, a veteránok meg bossok sem okoznak gondot, néha egy-két skill csere fejlesztés/helyzet miatt:

templar mage
Az se lehet gyenge😊
Mindenképp ki fogom próbálni.Magicka-ra úgyis teszek mindig és elkezdem tanulni az összes Magic School skill-t is majd.
én is kiosztogattam, mindent fejlesztettem és lvl43 templar-ral elkezdtem szenvedni, most csináltam belõle egy "mage"-et.
1) destruction staff
2) resto staff
30 magicka, többi hp, plusz magicka kaja és megy, mint kés a vajban...

a lehetõségek tárháza óriási
sWbFII
<#worship>

"Not Weaken.... Weeeaken"

Az a 20% csökkenés semmi, az ultitöltést meg kb. épp legutóbb raktam ki, úgyhogy kipróbálni nem volt idõm, de borítékolnám, hogy nem mûködik vele, mivel ez egy bekapcsolható "passzív" skill, ami nem sebez.
Csak és kizárólag a siphoning attacks-ra éri meg szerintem morpholni, amelyik nem tölt hp-t, bár a tooltip bugos, mert bele van írva. Nem tudom amúgy miért olyan kurva nehéz egy ilyen typot javítani...
A másik morphja a life leechelõs is - ki nem találnád - szintén bugos, mivel a ráírt 4% helyett csak kb. 2%-ot leechel, de véleményem szerint még az eredeti értékkel sem érné meg használni.

PiszkosFred
Az eddig nem volt nálam (kopp-kopp), ezért én emiatt "sírok" jelenleg:
„Adjusted the time after you loot a delve or overworld boss before you are eligible to receive loot from these types of bosses again.”

De remélem, holnap pótolják és a hosszú hétvégén már éles lesz a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pedig ezt nagyon vártam:
Fixed an issue that would cause your screen to occasionally freeze and cause unwarranted CPU usage.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

😊...hát bakik vannak...
PiszkosFred
The maintenance is complete, and the European megaserver is now back online and available. However, due to an unforeseen issue during the maintenance, patch 1.0.6 was not deployed.

As our team is We are currently investigating the issue encountered that prevented us from rolling out patch 1.06. The previously announced maintenance scheduled for on the North American megaserver is cancelled and will not happen for today, Tuesday the 29th of April 29th.

sWbFII
Jah és mire morfoltad?

sWbFII
Hmm akkor kipróbálom. Csak az a 20% dmg reduction böki a szemem nagyon :/
Mûködik a siphon utolsó passzívjával? (ami ultit tölt)

Kit érdekel melyik a legjobb íjász,a lényeg Templarom 1H+shield olyan damage-t oszt basszus,hogy csak nézek ez igaz vagy sem lol😄
Én meg erõlködtem kétkezessel..
Nagyon durván össze lehet rakni a karaktereket.Nightblade-em is kezd már hasonlítani egy igazi Assassin-re😊
Azért abba hagyni mert nem tudsz rendes ranger buildot találni, ne marháskodj 😊 emlékszem mekkora sírás volt anno mikor kikerült, hogy csak 4 class lesz az ESO-ban, hát ehez képest egy havi játék után én még mindig csak a kaszt/skill kombinációkat próbálgatom és szerintem ez a legjobb része a dolognak.

Az ESO legnagyobb erõssége, hogy bármibõl bármit csinálhatsz, és ez tényleg így is van. Nekem is van nehéz páncélos sorcim kétkezed karddal VR1-en és és egyszer se volt vele gondom.

Most egy nightblade-et tolok kétkezes kard, íj párossal, és ezzel sincs semmi gondom questtelés, dungeon közben.

ezeket a skilleket használom:

nightblade
Pontosan ezért.

PiszkosFred
De itt nincs rossz döntés. Itt 4 jó válasz van, nem egy jó és három rossz.

Kognitív disszonancia. Õ a tökéletes példa rá. 😄

Érdemes próbálgatni. Ha neked a Nightblade tetszik, akkor indíts egy olyan karit. Nézd meg, hogy tetszik-e, tudsz-e vele játszani?

Fórumokon beszélnek mindenféléket az emberek, de a saját tapasztalat a legjobb. Az én esetemben pl. mindenki sír a hivatalos fórumon, hogy healerrel nem lehet fejlõdni, nekem meg egy pure healerem van 1 (1!!) dps spellel és eddig semmi bajom nem volt. Mindenen szépen átmentem, semmi problémát, hátrányt nem éreztem és még élvezem is.

Ha csak azért nem próbálod ki mert nem tudod milyen íjászt indíts, akkor ott egyéb gond van😊. Egy próbát megér. Ráadásul elég sok lehetõség van kipróbálni mást is...lehet hogy egy teljesen más kaszt jön be a legjobban.
Running
Biztos akarod tudni a választ? <#hehe>

PiszkosFred
Azért nyugtass meg, azért hagyod abba a játékot, mert szar/unalmas/csúnya/bugos/wowklón/stb, nem azért, mert nem tudtad eldönteni, hogy a négy class közül melyik a legjobb íjász?

Ha Templar karaktert indítanék, bow-al ellentmondanék saját magamnak.

Nem erõltetem tovább a játékot, van egy Imperial Editionom aki kiakarja próbálni írjon PÜ-t, megadom az adatokat.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Omrega
Volt, hogy nagyon meguntam a "csillogást" és kidobáltam a varázslatokat, próbáltam kétkezes módon menni, de nem tûnt túl kifizetõdõnek.

Talán ez a felállás még egészen használható lenne: "majd a hideg acél"

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Path of darkness, drain power és siphoning strikes kötelezõ aoe képességek szintezéshez, legalábbis ahogy én kvesztelek az NB-vel. 6-7 fõs pakkok gond nélkül mennek le.
Ha csak az íjról van szó, a siphoning strikes akkor is kihagyhatatlan. Hogy is mondjam... nem tudnék olyan skillbart összeállítani, amiben a siphoning strikes ne lenne benne...

Count Adyn
Én altozok is amikor kiakasztanak a vr mobok😄 Sorciként minden klassz skillem megvan ugye vr7 en már és cserélgetni is kell helyzethez illõen ha haladni akar az ember. Szóval hajrá, kísérletezni kell, ez a játék megengedi^^ A leg kihasználtabb skillem egyértelmûen a shard nélküli feltámadás óránként😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Eddig almost full temp skill el nyomtam, csak mivel lehetõséget ad a game 1 karakteren belül akár teljesen mást játszani ezért gondoltam, hogy kicsit frissítek magamon és mást játékstílust próbálok ki. (nem feltétlen kell altozni 😊 )

BDO: Jordine

Count Adyn
Hát 5 medium 2 heavy armorral talán😊 De tényleg kicsit olyan mint egy kézzel bokszolni a sok jo templar skill miatt ami kimarad😄 Veteranon vilámgyorsan át fogod gondolni azt garantálom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor csak rám marad a test 😊

Ha jól tudom akkor 100g/skill point a reset?!

Omrega
Attól függ, ha valamilyen botot választasz, akkor staminát és mágiát is kell használnod, így az még mûködhet is. Viszont a templárnak van egy tucat hasznos képessége amit kár kihagyni.

Persze tudom, most is van "feles" 20 pontom, csak akkor nem osztanám ki oda amig nem használnék.

Poénból ilyesmit dobtam össze (persze nem teljes a build csak ilyesmi lenne az elképzelés)

Crokin
Nem gyõznéd staminával szerintem 😊

Repatarurgyán

Count Adyn
Annyi skillpontod lesz mint a szemét, úgyhogy teljesen felesleges ezen gondolkodni szvsz😊

Üdv Hölgye/Urak,

Szerintetek mennyi "életképes" csak ha weapon skill t használna az ember? Próbálta már valaki? 44 es temp em van, skill reset elött 😊 és azon gondolkodom hogy ráspec elnék most csak ilyen weapon skill line ra.

Bocsánat! félreértettem.
PiszkosFred
Két karakter felett bábáskodok, egy Bosmer NB és egy Altmer Templar. Az NB esetében szinte minden racial kiesett, volt, hogy egy "házban" vagy "ojjektumba'" akár több is elõkerült a szekrényekbõl, harminc X szintre szinte minden megvan vele, kivéve a 4 "speciálist" motift.

A templarral ellenben, egy darab nem sok, annyi nem esett 20-as szintig. Illetve hazudok, egy esett, Altmerként egy Altmer stílus, ami max egy gúnyos mosolyhoz volt elegendõ, és ment is a "bótba".

Itt a könyvekrõl van szó nem a kövekrõl.

Nekem is feltûnt, hogy szinte alig találok stilus követ.
Akkor nem vagyok egyedül 😞
A fegyverváltás mindig nyögvenyelõs. Legalábbis nekem folyton beragad a legváratlanabb pillanatokban.
Running
Mai Update vagy 40-50 küldetést fog javítani.Nem hiszem,hogy maradni fog bugos quest
Omrega
Mióta átálltam kétkezes kardról kard + pajzs felállásra azóta sokkal életképesebb a templárom. Így már sokkal kevesebb problémám van a nehezebb ellenfelekkel szemben, csak a általában eléggé szaggat a net, így a fegyver váltás eléggé nyögvenyelõs.
Ha lenne idõm akkor lassan a tankolást is ki kellene próbálni, 43-as szint és eddig kb. 4-5 dungeonban voltam. Sajnos nem az a játék, amivel 10-20 perc szabadidõt el lehetne tölteni, egy-egy küldetés is simán elvesz 1-2 órát is akár - töltés is lassú.

Akkor jól éreztem, szerintem ez már most van, (gw2-ben rendszeresen birizgálják a háttérben a drop rate-et), de ha nem, kb 0-ra redukálódik az esély nekem 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

Hmm,akkor csak a szokásos: ESO-ban sem nagyon van mellettem a szerencse 😞

PiszkosFred
Még nem, de hamarosan az 1.1 patchben igen.

"The rate at which you can earn racial motifs and provisioning recipes from lootable containers and furniture has been slightly reduced."

Nem hinném, én az utóbbi napokban vagy 3-at találtam, eddig szinte semmit..

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Az létezik, hogy levették a megtalálható stílusok esélyét? Mostanában nem igen kurkászok sehonnan ilyesmiket.

PiszkosFred
Azért a dinnyét ne hasonlítsuk a krumplihoz 😊 CC nem stun, de a stun sem CC.

sWbFII
3sec knockback > 12sec agony

Count Adyn
Mármint 3 sec knockback > 12 sec stun. aha 😄DD