24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sir Critical
    Attól még nem lesz rusnyább. Amíg el nem fogadod a küldit, addig nem indul be a vámpírság. No offense, de hm, lehet, hogy tényleg nem láttad a vampirism állapotot?
  • Rannah
    Azt azért észrevenném, hogy sokkal rusnyább lett a karakterem:)
  • Sir Critical
    Te figyi, tutira megnézted már a karakterlapodat azóta, és tutira nem szerepel rajta a "Vampirism" bejegyzés? ;) :P
  • Fpocok
    VÓTMÁ?

• Rannah
    Miután már minden vámpírral szanaszét haraptattam magem, én már kínomban "cheat"-eltem is (megnéztem, hogy spawnolnak). De még mindig nem sikerült. Lehet, hogy fel kéne adni ezt a nagy in-character típusú játékot :)
  • Nephin
    Ez a spellcrafting atomjó lesz. :)
  • Lengyel2
    Az nagy élmény volt. :) Az a szuper ebben a játékban, hogy ilyen playerek is játszanak benne, aki látja rajtunk, mit akarunk, odalovagol hozzánk és tesz nekünk egy sejtelmes ajánlatot, hogy odavezet minket.
    Persze nekünk volt szerencsénk, akik nem is akartunk megsebződni, csak megnézni, hogy hol vannak...
  • Sir Critical
    Minket egyik éjfélkor (ingame és kb. RL is, úgyhogy igazán hangulatos volt :)) egy Bangkorai turistáskodás közben vittek el a "megfelelő" helyre, ahol meg is haraptak a "rare ones" :)
  • Rannah
    Grat, én még mindig hajkurászom őket :)
  • PiszkosFred
    Ugy nez ki Running terkepe valodi, igy igen, sanszos.

Targytalan, egy eldugott Bloodfiend csoportbol meglett (a lengyel eso fansite adminja segitett), sot nem csak az egyiknek, hanem mind a harom karakternek :)
  • HyperManiac
    Én nem ismerem annyira a lore-t. Whiterun belekerülhet?
  • PiszkosFred
    Sot, Wrothgar a solo PVE uj zona is stimmel, bar itt zona mappot pont nem lattam :)

• PiszkosFred
    Lehet benne valami, most jelentettek be a streamen az uj Adventure Zonat Black Marshban (Murkmire) es hasonlo a zona alakja, minta terkepen.
  • MaRee
    Haldoklik, nincs 1m előfizető!

Érdekes egyébként, én sokkal kevesebbnek gondoltam, úgy 3-400k-nak.
  • Kryon
    Soknak tűnik az a 162, szerintem néhány npc-t is beleszámoltál véletlenül :)
  • PiszkosFred
    Hazugsag, most neztem meg, semmi alapja nincs. Vegigjartam az osszes bankot a jatekban, es az ott levo emberekbol kiszamoltam, hogy osszesen ha vannak 164-en (illetve 162, mert egy en vagyok egy meg kovetett varosrol varosra) az elofizetok. Kamu.
  • Fpocok
    Report: SWTOR fourth biggest sub MMO, Elder Scrolls has over 770k subscribers
  • Running
    Érdekes térkép, pletyka, talán ezek a zónák kerülnek majd be >>

• Pluskast
    A chaten belül van külön magyar chat csatorna?
  • Running
    Az ESO útmutató-ba elkezdem beletenni az aktív guildeket, valamint kiegészíteném néhány karakter build-el is.
    Ha van időtök kedvetek és úgy érzitek, amit alkalmaztok build, az jó,akkor megoszthatnátok, pár sorral, valamint egy skill calculatoros linkkel.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • PiszkosFred
    Steam-es is elerheto mar az ESO (joarasitva az elso 4 napban + pet)
  • PiszkosFred
    Van 8-10k penzem (a tobbit elvitte a bank meg a respec) egy harapasra EP oldalon. Ha egy unatkozo vamp megszanna, megkoszonnem! (kb. egy hete kergetem en ezeket az bloodakarmiket, minden hold fazisban, meguntam) :)
  • Running
    Guild címerek
  • Sir Critical
    Ha jól értelmezem, akkor helyettesítik majd valami hasonlóval a megszűnő tárgyakat.
  • Running
    Ha látogatja guild tag, vagy vezér az itteni fórumot, arra kérném látogasson el a linkre, előre is köszönöm!
    The Elder Scrolls Online - A jelenleg is aktív magyar guildek (felmérés)
  • Running
    Valószínűleg akkor jó cuccai voltak, meg buffolta magát kajával, itta a potion-t, stb...
  • Jeffjohnson
    Igen azt tudom de az alaptámadások nem is sebeznek annyit. Ha meg van két 3as pakk és az elsőt gyorsan bedarálom, akkor a másiknak nem tanácsos nekimenni nulla magicával. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
  • Nephin
    Nem tudom, tudod-e, hogy itt az alaptámadás a fegyverrel megy (light és heavy), a skilleket akkor kell nyomni, ha úgymond "megéri" vagy célszerű, tehát a spammelés kb. egyenlő a halállal, mert elfogy az erőforrás. Tehát sosem kell úgymond "megállni és várni, míg feltölt", a fegyvert mindig használhatod.
  • Jeffjohnson
    Haver is azzal nyomja és ketten sem öltük úgy a mobokat mint az a gyerek.
    Én arra tippeltem volna, hogy az egy alt volt és mindenből a legjobb cucc volt rajta.
  • Running
    destro staff
  • Jeffjohnson
    Nekem a legfőbb problémám, hogy hamar kifogyok a magica-ból ha intenzíven használom a skilleket. Mindig meg kell állnom és várni, amíg töltődik. Így most már a pontjaimat szinte csak arra rakom. Hogyan lehet majd resetelni ezeket a pontokat?

Korábban láttam egy nálam 5-6 szinttel kisebb karit és úgy darálta a velem megegyező szintű mobokat (destro staff volt nála), hogy csak néztem 2-3 fős pakkokat másodpercek alatt csomagolt össze. Mitől volt ennyire erős?
  • Omrega
    Tegnap aztán kicsit átalakítottam magam, hogy fejlődjön a karakter, ezért 1. sor kétkezes fejlődésre állítva ...
    az Invasion helyett Toppling Charge - szintén roham és megszakítás, csak magic-ből, a Puncturing Sweep mellé pedig Blood Craze. Így a Channeled Focusra és a Honor of the Dead-ra csak végső esetben van szükség.
    pár óra játék és 6-ról 22-re ugrott a Dual Wild

Mellette a 2. soron healing staff, az is fejlődik szépen: 18 -- keveset használom. A küldetések közben kap egy csomó pontot.

Nem kell nagyon izgulni a build miatt, ha a sorban van 1-2 megoldó skill, akkor a többi lehet tetszőleges, amit épp fejlesztesz.
  • Jeffjohnson
    Én max szinten healer akarok majd lenni de fejlődéshez az használhatatlan.
  • Jeffjohnson
    Köszi a helpet! Próbálgatom én is a buildeket, meg keresgélek a neten de a játéknak rendes fóruma nincs és a legtöbb build, amit találtam az eléggé régi és a sok patch, meg változtatás után lehet már nem olyan hatékony.
  • Running
    Elkészült az ESO útmutató, arra kérnélek titeket, hogy ha van időtök, kedvetek, akkor nézzétek át és ha valami nem pontos, vagy kimaradt, akkor jelezzétek nekem, mert javítom. Segítségeteket előre is köszönöm. A cikk természetesen átkerül majd a rendes helyére, ha végleges formába lesz öntve.

ESO útmutató kezdőknek
  • Omrega
    PVE templar
  • Omrega
    Lehet, hogy kicsit elkéstem vele, de templárral nekem v3 -> v5-ig a következő felállás vált be pajzsal és light armorral pve ellen:

- Invasion ( Shield Charge ) - roham és feldöntés
    - Puncturing Sweep ( Puncturing Strikes ) - fő terület sebzés és gyógyulás
    - Pierce Armor ( Puncture ) - ha épp kifogyna a magic mindig hasznos egy stamina sebzés, esetenként Silver Bolts-ot rakok be helyette
    - Channeled Focus ( Rune Focus ) - +páncél +varázslat ellenállás, +manna töltés
    - Honor the Dead ( Rushed Ceremony ) - gyógyítás elhúzódó harcokhoz

Ulti: Nova vagy Empowering Sweep a másik báron meg Rushed Ceremony

Amióta a puncturing sweep gyógyít is még a V10-es 4-es csapatok se okoztak gondot, persze a V++ terület könnyítése után.

A másik báron meg a destro staffot fejlesztettem, most térek át a resto-ra, de az nyilat és a kétkezes harcot is kipróbálom.
  • Nephin
    Jó, hogy kevesebb cucc lesz, bár remélem, nem pont azok esnek ki, amiből betáraztam. :D
  • Running
    Főzéssel kapcsolatos változások > Link
  • Running
    elderscrolls.hu >
    The Elder Scrolls Online - Az előző cikkből kimaradt érdekességek összefoglalója a hétvégi Sage/Konkle/Wrobel podcastokból