The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ha nem fõ le a szerver még jobban 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
templar mage
Mindenképp ki fogom próbálni.Magicka-ra úgyis teszek mindig és elkezdem tanulni az összes Magic School skill-t is majd.
1) destruction staff
2) resto staff
30 magicka, többi hp, plusz magicka kaja és megy, mint kés a vajban...
a lehetõségek tárháza óriási
Csak és kizárólag a siphoning attacks-ra éri meg szerintem morpholni, amelyik nem tölt hp-t, bár a tooltip bugos, mert bele van írva. Nem tudom amúgy miért olyan kurva nehéz egy ilyen typot javítani...
A másik morphja a life leechelõs is - ki nem találnád - szintén bugos, mivel a ráírt 4% helyett csak kb. 2%-ot leechel, de véleményem szerint még az eredeti értékkel sem érné meg használni.
„Adjusted the time after you loot a delve or overworld boss before you are eligible to receive loot from these types of bosses again.”
De remélem, holnap pótolják és a hosszú hétvégén már éles lesz a dolog.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fixed an issue that would cause your screen to occasionally freeze and cause unwarranted CPU usage.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
As our team is We are currently investigating the issue encountered that prevented us from rolling out patch 1.06. The previously announced maintenance scheduled for on the North American megaserver is cancelled and will not happen for today, Tuesday the 29th of April 29th.
Mûködik a siphon utolsó passzívjával? (ami ultit tölt)
"Not Weaken.... Weeeaken"
Én meg erõlködtem kétkezessel..
Nagyon durván össze lehet rakni a karaktereket.Nightblade-em is kezd már hasonlítani egy igazi Assassin-re😊
Az ESO legnagyobb erõssége, hogy bármibõl bármit csinálhatsz, és ez tényleg így is van. Nekem is van nehéz páncélos sorcim kétkezed karddal VR1-en és és egyszer se volt vele gondom.
Most egy nightblade-et tolok kétkezes kard, íj párossal, és ezzel sincs semmi gondom questtelés, dungeon közben.
ezeket a skilleket használom:
nightblade
Fórumokon beszélnek mindenféléket az emberek, de a saját tapasztalat a legjobb. Az én esetemben pl. mindenki sír a hivatalos fórumon, hogy healerrel nem lehet fejlõdni, nekem meg egy pure healerem van 1 (1!!) dps spellel és eddig semmi bajom nem volt. Mindenen szépen átmentem, semmi problémát, hátrányt nem éreztem és még élvezem is.
Ha csak azért nem próbálod ki mert nem tudod milyen íjászt indíts, akkor ott egyéb gond van😊. Egy próbát megér. Ráadásul elég sok lehetõség van kipróbálni mást is...lehet hogy egy teljesen más kaszt jön be a legjobban.
Nem erõltetem tovább a játékot, van egy Imperial Editionom aki kiakarja próbálni írjon PÜ-t, megadom az adatokat.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Talán ez a felállás még egészen használható lenne: "majd a hideg acél"
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Ha csak az íjról van szó, a siphoning strikes akkor is kihagyhatatlan. Hogy is mondjam... nem tudnék olyan skillbart összeállítani, amiben a siphoning strikes ne lenne benne...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
BDO: Jordine
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha jól tudom akkor 100g/skill point a reset?!
Poénból ilyesmit dobtam össze (persze nem teljes a build csak ilyesmi lenne az elképzelés)
Szerintetek mennyi "életképes" csak ha weapon skill t használna az ember? Próbálta már valaki? 44 es temp em van, skill reset elött 😊 és azon gondolkodom hogy ráspec elnék most csak ilyen weapon skill line ra.
A templarral ellenben, egy darab nem sok, annyi nem esett 20-as szintig. Illetve hazudok, egy esett, Altmerként egy Altmer stílus, ami max egy gúnyos mosolyhoz volt elegendõ, és ment is a "bótba".
Akkor nem vagyok egyedül 😞
Ha lenne idõm akkor lassan a tankolást is ki kellene próbálni, 43-as szint és eddig kb. 4-5 dungeonban voltam. Sajnos nem az a játék, amivel 10-20 perc szabadidõt el lehetne tölteni, egy-egy küldetés is simán elvesz 1-2 órát is akár - töltés is lassú.
A mohának mindig a déli oldala fás!
"The rate at which you can earn racial motifs and provisioning recipes from lootable containers and furniture has been slightly reduced."
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd