The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
ezek viszont jól jönnek:
- Automatic crowd-control immunity and crowd-control break immunity will now protect you from the same types of crowd-control.
- All weapon abilities can now correctly trigger weapon enchantments
- Impulse: When an enemy is damaged first by this ability, the target(s) will now display a hit reaction.
meg még van ami tetszetõs (szigorúan pvp szempontból 😊
Repatarurgyán
"A mai nappal megérkezett az #ESO 1.2-es frissítése a PTS-re (Public Test Server) és maga a teszt szerver is elérhetõvé vált minden aktív The Elder Scrolls Online accounttal rendelkezõ játékos számára. Az 1.2-es frissítés lényegesebb újdonságai és változásai az ugrás után."
Link
A pve contentek annyira nem hiányoznak, mivel már megjelenéskor annyi volt mint a rohadás, az én igényeimet simán kielégítik a jelenlegivel is hosszú hónapokra.
Viszont 2-3 honappal a start utan egy penzes name change johetne, vagy egy ingame golddal mukodo barber shop 😊
Kéne nekem is szerveznem valamit. 😊 A múlt hetiben az a glenumbra-i lóverseny, az nagyon tetszett volna. Na majd ha lesz annyi ráérõ szabadidõm nyáron, megkérdezem a klánvezéreimet, mit szólnának hozzá, egy gyorsulási lóverseny adott pályán, checkpontokkal, TS-en is végigkövethetõen, a végén gold nyereménnyel a gyõztesnek.
Remélem a 3. hónapban már lesz szerver költözés, meg valami más a trialokonk kívül.
Parasite Eve 2, best game EVER!
June 2 Staff Post
Hey guys, we plan on giving you some updates on new content later this week.
Nagyon kellemes órát töltöttem ott, önmagában azon is jól szórakoztam, amit a többiek elõadtak, de én is be tudtam kapcsolódni. Az egyik khajiit pl, azt játszotta, hogy sorban meg-zsebmetszi a vendégek bukszáit, miközben beszélgetéssel igyekszik elterelni a figyelmet arról, amit csinál. Egy másik heavy páncélos csaj nagyon kérdezõsködött valaki után, személyleírással, mintha nyomozna. Én leültem egy NPC-s asztalhoz és közbe-közbe azt játszottam, hogy becsípve fogadást kötök az ivópartnereimmel, hogy ki merek menni a színpadra táncolni egyet (van színpad a wayrest-i kocsmában!). Meg is nyertem a fogadást. 😊
Találtam a neten is bizonyítékát annak, hogy a kocsma kezd rendszeres játszó hellyé válni:
Wayrest Inn RP
Remélhetõleg a másik két alliance-nál is belefutok majd ilyen RP törzshelybe, ott még nem játszottam.
Elnézést,egyszer beírtam többet nem fogom,köszi!
Ajánlanám Craglornt is. Sima anomaly farm...ha csak egy kis xp kell...vagy ha van csapat tolhattok burial site-okat. A legtöbb public insta sem olyan nehéz. Tegnap csináltunk meg négyet és komolyabb gondot nem okoztak.
Pár xp farmoló helyet már nerfeltek, de a sima publicokból is elég jól jön.
ha egyedül vagy, fedezz fel egy anomaly helyet, aztán ha csak beállsz a tömegbe puffogtatni, akkor is körönként 5-20k xpt össze tudsz szedni.
Az eddigi veterán zónák összes quest-jét megcsináltam, az összes dolment bezártam és minden world boss-t és dungeont(kivéve a 3 group-ost) lenyomtam. Próbáltam újra csinálni a dolmeneket de azért már nem kapok xp-t. Próbáltam gyártani új (fehér)item-eket de azért sem járt xp. A mob-ok ölése minimális xp-t ad sajnos. Próbálkoztam PvP zónával is de az nem nekem való. 😊
Elõre is köszönöm a tippeket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
késõbb némileg finomított
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Vasárnap ki is próbálom végre.