The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Dye jon hamarosan, bar nem az update 2-vel. A jelenlegi es a kovetkezo frissitesekrol

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vedd le teljesen a grafikát.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Crokin
Érdekes, nekem egyre jobban fut, már nem is kell visszavenni nagy tömegeknél.

Repatarurgyán

Omrega
Egyre gyatrábban fut az ESO a laptopomon, konkrétan a fõ karakteremet be se tudom tölteni ( tölti a területet, majd közli, hogy ismeretlen hiba), de az off-okból is csak 1 varázslót, viszont azzal nagyon nem szimpatikus a játék menet.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Crokin
Nem kell az (templar vagyok), elég távolságot tartani 😊

ezek viszont jól jönnek:

- Automatic crowd-control immunity and crowd-control break immunity will now protect you from the same types of crowd-control.

- All weapon abilities can now correctly trigger weapon enchantments

- Impulse: When an enemy is damaged first by this ability, the target(s) will now display a hit reaction.

meg még van ami tetszetõs (szigorúan pvp szempontból 😊

Repatarurgyán

Running
elderscrolls.hu >
"A mai nappal megérkezett az ‪#‎ESO‬ 1.2-es frissítése a PTS-re (Public Test Server) és maga a teszt szerver is elérhetõvé vált minden aktív The Elder Scrolls Online accounttal rendelkezõ játékos számára. Az 1.2-es frissítés lényegesebb újdonságai és változásai az ugrás után."

Link

Running
Nem is hiányzik, de mondjuk egy eu szerver jól jönne, vagy pvp zónára a fõváros, esetleg páncélfestés.
A pve contentek annyira nem hiányoznak, mivel már megjelenéskor annyi volt mint a rohadás, az én igényeimet simán kielégítik a jelenlegivel is hosszú hónapokra.

PiszkosFred
Hat minden honapban nem fog erkezni uj zona, uj Trial, uj class, uj event stb. Ebbe most csak egy heroic insta kerul, meg par technikai upgrade (a szokasos fixeket es "balancet" leszamitva)

Viszont 2-3 honappal a start utan egy penzes name change johetne, vagy egy ingame golddal mukodo barber shop 😊

Köszi 😊 Látom, vannak rendszeresen visszatérõ heti események, mint pl. a feketepiac.
Kéne nekem is szerveznem valamit. 😊 A múlt hetiben az a glenumbra-i lóverseny, az nagyon tetszett volna. Na majd ha lesz annyi ráérõ szabadidõm nyáron, megkérdezem a klánvezéreimet, mit szólnának hozzá, egy gyorsulási lóverseny adott pályán, checkpontokkal, TS-en is végigkövethetõen, a végén gold nyereménnyel a gyõztesnek.
s0n1c
DK nerf sehol...😞
Running
Today, we applied a hotfix to the North American and European megaservers that temporarily turned off mercenary merchants in Cyrodiil. You can still use any mercenaries you purchased prior to the hotfix. We plan to bring these merchants back once a fix has been applied, and will let you know once that happens. Thanks for your patience!

Running
Inkább tûnik ez javító patch-nek, mint content patchnek. Habár mire kijön 4 hét múlva addig még sok minden kerülhet bele, de gondolom azok is inkább javítások lesznek.
Remélem a 3. hónapban már lesz szerver költözés, meg valami más a trialokonk kívül.

Fpocok
FoV slider? Még a végén játszható lesz. Mi a manó...<#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Friss Tamriel Chronicle - A vege fele nezd meg a friss eventeket!

PiszkosFred
Patch Notes 1.2 (PTS) Van benne par erdekes resz.

Majd úgy értékeljük, hogy az ige mûveltetõ verzióját használtad 😊

s0n1c
Kérnék egy selfiet 😄D
PiszkosFred
Na ez erdekes mutatvany lesz, mert tenyleg van ott piti penzert.

PiszkosFred
Nem, de le is sz*** magam, ha penzert ott lehet venni 😊

s0n1c
Fighters Guild-ben nézted?
PiszkosFred
Nagyon megkoszonnem, ha valaki pusztan joindulatbol a hatamban vagna egy training traites egykezes kardot, es ott is hagyna 😊 Mert az istennek sem talalok, se "boltban" se a vadonban.

Running
ZOS_GinaBruno admin
June 2 Staff Post
Hey guys, we plan on giving you some updates on new content later this week.

Na igen, ez az ami régen még szervereket töltött be ma már kocsmákba szorult vissza. 😊 Igen, jó pár bandát ismerek akik erre szakosodnak. Általában saját forumot is csinálnak próbáld kideríteni a címet, nem mindig verik nagydobra. Ma már fõleg nem. Nekem az elsõ az egy 24 fõs raid rp event volt, 2008-ban, norvégia és svédország legjobbjaival, sose felejtem el 😊

Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket! Megpróbálom ezeket.

Although jelentése habár.

Kinek adjam kölcsön?Ki az a Habar úr?
Köszi!! utánanézek.
PiszkosFred
Minden kedden megjelenik a "The Tamriel Chronicle", annak a vege fele fel szoktak sorolni azokat az RP esemenyeket, amelyek nem ad hoc jelleggel jonnek letre, hanem elozetesen leszervezik. "Ott" is erdemes szetnezni.

Akiket esetleg érdekel néha a szerepjátszás is a TESO-ban, és Daggerfall oldalon játszanak, azoknak tudom ajánlani, hogy néha nézzenek be Stormhaven-ben a fõvárosba, Wayrest-be, a helyi kocsmába. Én mostanában ahányszor voltam ott (be szoktam nézni egy italra és zenehallgatásra), mindig játszott ott két-három ember a /say és az /emote csatornán, sajnos legtöbbször németül vagy franciául, de most hétvégén belefutottam végre angolul játszókba is (sajnos csak azt értem).

Nagyon kellemes órát töltöttem ott, önmagában azon is jól szórakoztam, amit a többiek elõadtak, de én is be tudtam kapcsolódni. Az egyik khajiit pl, azt játszotta, hogy sorban meg-zsebmetszi a vendégek bukszáit, miközben beszélgetéssel igyekszik elterelni a figyelmet arról, amit csinál. Egy másik heavy páncélos csaj nagyon kérdezõsködött valaki után, személyleírással, mintha nyomozna. Én leültem egy NPC-s asztalhoz és közbe-közbe azt játszottam, hogy becsípve fogadást kötök az ivópartnereimmel, hogy ki merek menni a színpadra táncolni egyet (van színpad a wayrest-i kocsmában!). Meg is nyertem a fogadást. 😊

Találtam a neten is bizonyítékát annak, hogy a kocsma kezd rendszeres játszó hellyé válni:

Wayrest Inn RP

Remélhetõleg a másik két alliance-nál is belefutok majd ilyen RP törzshelybe, ott még nem játszottam.
PiszkosFred
Mindenfele hatso szandek nelkul mondom, szerintem add kolcson Habar Urnak par hetre az accountot. Egy uj karakterrel hadd erjen el legalabb 30-40 szintre (addigra mar nagyjabol kepben lehet mindenki), es legyen lehetosege megnezni a TES lore hogy alakul/koszon vissza a jatekban, a sztorik meseleset, alakulasat, vezeteset, illetve azok minoseget, es egyeb dolgokat.

Nem lesz pénzem majd tovább fizetni legalábbi ilyenre nem lesz.Ezért ha v.kit érdekel az Acc. még 48 nappal az írjon.Lehet cserélem is v.tényleg jelképes összegért átadom.
Elnézést,egyszer beírtam többet nem fogom,köszi!
Nem tudom, eddig kb csak vmi 1 órát pvpztem ebben a játékban, azt is olyan lvl 20 környékén. egyelõre arra hajtok, hogy megcsináljam a questeket meg Craglornban haladjunk. Ha minden jól megy, akkor ma vet 8 leszek, szal lassan, de haladunk.
Ezt szerintem nektek kell kitapasztalni, nem a cégnek közhíré tenni.

Szaruman
Keveset.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

PiszkosFred
PVP mennyi xpt hoz veteran szinten?

Ha csinálsz egy-két veteran dungeont, azzal is bõven összejön. Banished cells a legkönnyebb, az már csinálható veteran 1-es szinten is.

Ajánlanám Craglornt is. Sima anomaly farm...ha csak egy kis xp kell...vagy ha van csapat tolhattok burial site-okat. A legtöbb public insta sem olyan nehéz. Tegnap csináltunk meg négyet és komolyabb gondot nem okoztak.

Pár xp farmoló helyet már nerfeltek, de a sima publicokból is elég jól jön.

ha egyedül vagy, fedezz fel egy anomaly helyet, aztán ha csak beállsz a tömegbe puffogtatni, akkor is körönként 5-20k xpt össze tudsz szedni.
Sajnos ez a tendencia egyre jobban elõjön, magasabb szinteken meg fõleg. Minden zóna public dungeonjába szoktak fram groupok indulni, ott lehet próbálkozni.

Running
Itt a második teremben a tigriseket lehet ölni, valamint a hosszú folyosón. Gold és xp farm hely.

Azt szeretném kérdezni, hogy veterán szinteken, hogyan lehet jól xp-t farmolni? A veterán zonákat Rank 1-es szinten kezdtem. Most végeztem a 3. zónával így épp el kellett volna érjem a rank 4-et, de sajnos hiányzik még hozzá pár ezer xp. Nem szeretnék továbbmenni a következõ területre amíg el nem érem a szintjét.
Az eddigi veterán zónák összes quest-jét megcsináltam, az összes dolment bezártam és minden world boss-t és dungeont(kivéve a 3 group-ost) lenyomtam. Próbáltam újra csinálni a dolmeneket de azért már nem kapok xp-t. Próbáltam gyártani új (fehér)item-eket de azért sem járt xp. A mob-ok ölése minimális xp-t ad sajnos. Próbálkoztam PvP zónával is de az nem nekem való. 😊
Elõre is köszönöm a tippeket!

PiszkosFred
Koszonom.

a fragmentset vylaer írta tamrielfoundryn, amikor rákérdeztek, mennyire up-to-date a buildje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This build is pretty outdated. I have changed things for a while now, but have been too busy to update this thread. I don’t want to post anything currently because patch 1.2 is going to change many aspects of the sorcerer build, such as our beloved Crystal Fragments. As far current dps, it ranges from boss to boss somewhere between 800-1300 depending on the fight.

késõbb némileg finomított
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keep in mind everyone that the Crystal Fragments nerf I mentioned is only something still in testing phase. It might not pass. Don’t blow up your builds quite yet. I still am built heavily for Crystal Fragments just as pretty much every sorcerer should be. I’ll try to most more information this week for everyone. I’ve been pretty busy since my promotion to officer. I won’t lie that keeping this updated has fallen far behind on my list of priorities at the moment. There are many great players out there though that are post some impressive builds. While my current build isn’t the exact same. It is similar and it still uses a similar approach it always has.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Varázslatos, köszi!

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Hey there, everyone. We'd like to provide some additional information on some of the issues associated with this recent patch. The missing achievements are not actually missing, as it's strictly a visual UI error. Rest assured, all your data still exists, so you can still continue to play and gain achievements. We'll be pushing a fix as soon as we can.

Ámen!

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Ott vannak azok, azt mondtak par napja, hogy elvileg csak UI bug miatt nem lathatoak. Talan kedden fixaljak azt is.

Én azért annak is örülnék, ha az eltûnt 8-900 acsipontom visszaadnák :<

twitch.tv\mnk_official

Elõzetes: link

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

<#eljen><#eljen><#eljen>

Vasárnap ki is próbálom végre.

PiszkosFred
"Before Wednesday evening, the pre-authorization amount was for the full cost of the subscription. As stated above, we've now lowered the pre-authorization charge to $1."

Erre most el eresztettem egy Darth Vaderes NOOOOOOOOOOOOOOOO-t. Pvpben alap nálam a crystal fragments, egyik legjobb spell.