24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#18262 Persze. Champion pontokat minden megszerzett Q mennyisegu XP utan kapsz majd, az 50-es szintet elerve. Aki most VR14, annak nem fog karbamenni a megszerzett VR1-14 kozotti mennyiseg, hanem kap erte X darab pontot, kiszamolva, hogy mennyi XP-t er a VR1-14 kozotti fejlodes. Aki pedig most lesz 50-es az meg ahogy csinalja tovabb a masik ket frakciot, ugyanugy kapja, csak o folyamatosan, minden Q mennyisegu XP-t elerve. -
#18261 illetve még vmi, ti mennyire szoktatok lag-olni? Vagy mi lehet az oka annak, hogy nekem a game tök simán fut, hetente 1-2 lag-ot tapasztalok max, míg a haver pár 100 méterre tőlem estéket "lag-ol" végig? Tényleg lag lehet, vagy inkább hardver probléma?
Tapasztalatok? -
#18260 mi van azokkal akik meg nem is 50-esek, azok valaha elérhetnek annyi champ pontot, mint akinek van 3-4 v14-es karija? -
artur003 #18259 ok köszi a válaszokat -
#18258 ZOS_GinaBruno admin
October 7 edited 3:03AM in Official News & Patch Notes Staff Post
Hi everyone!
Today, we will be pushing a hotfix to both megaservers to address some of the crashes you've been experiencing in Cyrodiil, though we are still investigating additional crashes.
We'll let you know when the hotfix for each megaserver is complete as you'll need to close the client to receive the new patch. -
#18257 Ki kell próbálni, lehet simán menni fog. -
Rannah #18256 Nekem gond nélkül futott új rendszer telepítése után is (külön partíción van nálam a rendszer és a TESO is). Nem javítgatott, nem töltögetett semmit. -
artur003 #18255 Sziasztok!
Gépemet fogom fejleszteni :alaplap,proci ,memória és ugye ezzel új rendszert fog kapni a gép ,akkor érdemes -e uninstalálnom a TESO-t,
Vagy ha rajta marad ,lehet ,hogy ki tudja javítani magát ha elindítom a játékot?
Utoljára szerkesztette: artur003, 2014.10.07. 19:23:26 -
#18254 Odebb lesz meg az a megjelenes, ki tudja mit kukaznak addig. Amit most hallottunk a mult heten, az is lehet, hogy 2 het mulva mar multido. -
#18253 Akkor úgy tűnik jól megjártam, hogy eddig csak 1 karaktert húztam, mondjuk többre nem lenne időm. -
#18252 Soft Cap el lesz torolve, de helyette ott lesz a Hard Cap. Minden statnak, minden jellemzonek lesz egy max erteke, amely miatt nem tudsz "vegtelenbe es tovabb" fejleszteni. -
Kalinka #18251 Annyi csak a bajom, hogy az ember be fog ülni Craglorn boss farmra 2 napig és megint ott a maxos championos karakter.
Ha meg szint limit se lesz nem tudom milyen terminátorokat fognak gyártani a (nevezzük így) több szabadidővel rendelkező emberek.
Ami egyrészről nem baj mert legyen meg a látszata ha sokat foglalkozik a játékkal, de azért maradjon meg egy balance...ha ez lehetséges még egyáltalán.
A vicces az hogy minden kasztból találkoztam már olyannal, hogy egyszerűen egy zerget is ledarál egyedül szóval vmilyen balance mégis van :) -
#18250 Hja, es keszul az osszefoglalo ezzel kapcsolatban a friss infokkal, csak lassan haladok vele :) -
#18249 Igen. Account szintu lesz, es minden 50-es karakterre hatni fog az a bonusz, amiket kivaltasz a Champion Systemmel. Mar a kovetoezo Update 5-ben eltunik a Veteran Pont, es jon az XP alapu fejlodes.
Ami a VR karikat erinti. Az Update 5-ben meg lesz hatarozva, hogy egy-egy VR ranghoz mennyi XP kell. (most VP-t kell farmolni, nem XP-t ehhez) Meghatarozzak az Update X-ben, hogy mennyi XP utan jar 1-1 Champion pont. Ezutan eltorlik a VR rangokat, minden karakter 50-es lesz, de minden karakternel megnezik, hogy addig a pontig 50 felett mennyi XP-t gyujtott, abbol kiszamoljak a kaphato Champion Pontot es kesz is. Ha van 5 darab VR14-es karaktered, akkor otszor annyi kezdeti CP-d lesz, mint masnak, egy darab VR14-es karakterrel.
A CP-k bekerulnek egy account szintu "pool"-ba, egy gyujtohelyre es onnan oszthatod majd el ugy, ahogy akarod. Minden kivaltott bonusz hatni fog az osszes 50-es karakteredre. -
Kalinka #18248 Tudom bennem van a hiba de kicsit értetlen vagyok most mi van ezekkel a champion szintekkel...
Ahogy kihámoztam egy régebbi vr14es karakter több champion pontot kapna mint egy friss, mert vhol eltárolták, hgoy "élete" során mennyi xp-t szedett még össze? Ráadásul ezt a szintet még ők sem fixálták, hogy mennyi is... Ma a helyzet ha több karakterem is van...mindegyik xp-je külön számít vagy account szintű ez a champion rendszer?
Ezekkel a plusz passzív képességekkel szerintem terminátort csinálnak a most is megölhetetlen kasztokból/emperrorokból, bár jó ötletnek tartom, remélem jól is hozzák össze :) -
#18247 Új minimap addon> Link
Fejlesztett inventory szűrő > Link -
#18246 Szeretnél te is gazdag lenni? Szeretnéd, ha mindig lenne elég aranyad drága ruhákra, ékszerekre, hátasokra, italokra és nem utolsó sorban nőkre? Nincs más dolgod, mint csatlakozni A Magyar Szövetséghez és megnyerni a lottót. Ugye, hogy nem bonyolult?
Ha már tagja vagy a szövetségnek, akkor nincs más dolgod, mint a Magyar Szövetség guildbankjában elhelyezni PONTOSAN 3500 gold-ot és ezzel meg is váltottad a hétre a jegyedet. Aki nem a pontos összeget teszi be, annak érvénytelen a jegye és visszaküldjük a betett pénzét.
Szabályok:
> A Szövetség Guildbankjában elhelyezett PONTOS összegek számítanak
> 3500 arany a beugró, egy játékos, egy accountról, egy héten csak egyszer fizethet
> Minden vasárnap este 19:00 körül sorsolás streamelve
> A heti nyertes a következő hétből kimarad
> A résztvevőket a https://www.random.org/lists/ oldal segítségével kutyuljuk össze, akit első helyre tesz, az viszi a heti nyereményt
Ha nem vagy Szövetségi tag, akkor jelentkezni a játékban tudsz, a felsorolt officereknél: @keksz888, @player16, @Runningwild, @chuckypayne
-
#18245 ZOS_MariaAliprando mod
October 3 edited October 3 Staff Post
Greetings! I am Maria Aliprando, Gameplay Designer on the Champion System.
We are hard at work on it and I’m here to answer a few of your questions. Most of these questions were also asked during our Guild Round Table in the last two days.
How will the current system change when the Champion System gets introduced?
The Champion System will introduce new past lvl 50 progression for your account where previously there was only an increase in Veteran Ranks and Attributes. The Champion System allows you spend points in the constellations to earn powerful passives such as giving your bash a chance to snare targets, reduce the amount of damage you take from flames or leech health on critical strikes.
What happens to the Veteran Ranks we currently have VR1-12?
We want to remove the Veteran Ranks from the game and rely on the more active progression provided by the Champion System. However, when we release the Champion System we will continue to maintain Veteran Ranks. We have several options as to how we will remove Veteran Ranks but all of them require time and careful planning. In the meantime, we are making Veteran Ranks earned by XP and reducing the overall time it takes to get a Veteran Rank. We are also rewarding an Attribute Point and a Skill Point each time you reach a Veteran Rank.
What happens to the Skill Points from VR1-12? Are they carried over to the CS instead?
The Skill Points we reward will not be removed from you! You will continue to have the same amount of Skill Points you do now. The Champion System does not reward any Skill Points, only gaining Veteran Ranks does. When we take out Veteran Ranks we will make sure that anyone that didn't make it max Veteran Rank will still rewarded with those Skill Points.
Does everyone that is a Veteran Rank get lowered back to lvl50? Or are the Ranks staying, but only being changed to lvl 51, 52, etc instead?
Similar to an answer before, we just don’t know yet.
Should players that are VR1+ still work towards VR12 or should they just wait until the new changes.
Continue to play! We are tracking your XP as you advance your way through Veteran Ranks and even past VR14. When the Champion System comes out we will reward you points right away based on the amount of XP you have earned up to a cap. In general, most people won’t reach the cap and we do not know what that cap is yet. We're still working out that value and making sure to take a look at the XP you all are earning. -
#18244 Tegnap lőttünk pár fotót a csapatról:
A kocsmában:
Vízesés alatt:
Tisztljük urunkat és vezérünket:
Még a dínó is körbenézett mi ez a felfordulás a városban:
Daggerfall-ban is sikerünk volt:
Sportos, medencés :)
-
HyperManiac #18243 Én is mehetek? :) -
#18242 Érdemes 1-2 jól használható addont alakalmazni, pld: FTC addon , ha a settingben kikapcsolod a frame-t ( engem zavart ) akkor a normál csíkokon látod az ellenfeled életpontjait ( meg az aktív buffokat, és debuffokat is ) + DPS mérő is van benne. -
#18241 Kimaradt egyelore sajnos, pedig a tornyod most jol jonne :) (idovel persze lesz majd Housing is az ESO-ban, de majd csak idovel - jovo nyar elott eselyt sem latok ra) -
#18240 Üdv. Hülye kérdés lesz, de van lehetőség saját házat venni? -
Már 80 tagnál járunk. Szabályok:
- Minden magyar tag lehet
- Normális viselkedés
Trial és más szervezések már mennek. Jövőhéttől lottó is lesz.
Akit érdekel a történet és csatlakozna, vagy kérdése van, a következő Officereknek írhat: @keksz88, @player16, @Runningwild, @chuckypayne
Utoljára szerkesztette: Running, 2014.10.04. 13:30:12 -
#18238 Lesz olyan, amikor látszólag nálad gyengébb szintű ellenfél ellen még szinte esélyed sincs egyedül, azt hagyni kell, s visszajönni némi fejlődés után. -
#18237 Időközben rájöttem, hogy kihagytam a kezdőszigetet :D -
#18236 Az elején azt a vérfarkast a híd alatt esélyem sincs megölni, vagy ez normális? -
#18235 Köszi a sok tippet, nyilván ez így most hirtelen kínai nekem.
Ami kissé bosszant, hogy nem tartom magam bénának, de egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy újrakezdtem egy Night Elf/NightBlade Rugó szerűséget, és a velem egyszintű mobokat is alig tudom megölni... Hiába védekezek, hiába használom azt a kevés aktív skillemet, csak szenvedés. Nem hiszem hogy ilyen nehéznek kellene lennie a játéknak a legelején, nyilván valamit nagyon benézek... Valami tipp ? :D
Így utólag visszagondolva a "hunter" messze jobb mint ez a meele :D -
#18234 A leghasznossabb egy rugónak a Night Silent, szintén csak 3 trait. -
#18233 Én erre elég későn jöttem rá, mint templár kicsit messze is áll tőlem a lopakodás, de miután V11 környékén megmart egy vámpír kipróbáltam, meg cyrodilban küldetések közben fontos, hogy ne legyél feltűnő. Utána kigyógyultam a vérszívásból, de a tapasztalatok megmaradtak. Így most a kedvenc felszerelésem az egy kétkezes kard / íjj - 5 x közepes, 2x nehéz páncél ( fire set ), nem mondom, hogy ezzel óriási DPS-t tolnék, de azért jól működik annak ellenére, hogy stamina build. Az íj főleg amúgy kisegítő dps a hosszú harcok közben a nyílzáporral. lvl 15-től már 2 fegyvered lehet 2 skill bar-al ( akár ugyan olyanok is ).
Kérj meg valakit, hogy csináljon egy Death Wind szettet az sokat segíthet az elején, te is hamar meg tudod csinálni 3 trait kell csak hozzá.
-
#18232 Z .. heavy attack -
#18231 A Bow nagyon jó tud lenni. Az első lövés elött Z - lopakodás, akkor autómatikusan critikus és nagyot sebzel, utána light attack, gyors poison arrow, ha tömeg akkor meg nyilzápor a csapatra és közelharc skillekkel. A 3. bow skill pedig elküldi messzire aki közel kerül. -
#18230 Azert a siphon ag kornyeken is nezz szet :) Illetve, azt is erdemes eszben tartani, hogy mivel keves a slot az actionbaron, ezert egyet meg kell hagynod a vedelemnek (legyen +armor, +dodge, heal, barmi), egyen nem art, ha aoe skill van, es a maradek 3 az, ami kotetlen. Bownal eleve van ket olyan kepesseged, amely szinte kotelezo, a siphon agrol a leech meg szinte maszthev eleinte, es mar meg is vagy.
Eleinte minden nehez, de ahogy tobb skill lesz elerheto, ahogy jonnek a morphok, es lesz mar normalis gear is rajtad, egy bosmer Nightblade ijasz lesbol tamadva istenjo tud lenni. Csak, eleinte ovatosabban kell haladni, mert csuklik a draga, mint a kempingszek. -
#18229 Csak én vagyok a béna, vagy ennyire nehéz íjásszal?
Hát szenvedés megölni egy velem egyszintű mobot is, míg egy melee warrior pár sec alatt szétszed egy vele azonos szintű lényt.
Illetve én Wood Elf -> NightBlade lettem. Ez jó párosítás egy "hunter" számára? Nézegettem a skill fát, de csak a Bow, leather, és wood elf ágon van értelmes.... Viszont a class specifikus fa csak a meele-ről szól, azt nem is érdemes fejelsztenem?
Így elsőre elég bonyolult :D Vagyis inkább úgy érzem ,hogy a Nightblade inkább a meele irányt erölteti -
#18228 Attól függ mire szeretnéd alkalmazni... olvasd el az útmutatót akkor látni fogod, itt egy kicsit máshogy működnek a dolgok. -
#18227 Kösz szépen!
Még annyi, hogy inkább rugó, vagy hunter (itt nem tudom hogy nevezik a bow-os ranged dps-t)a jobban használhatóbb szerintetek? -
#18226 DC oldalon van a legtöbb magyar játékos. A Nightblade a leginkább rugó kaszt, de nem olyan könnyű vele PVE-ni mint a töbiekkel ( állítólag ). De szerintem nyugodtan választhatod mert mindegyik kaszttal élvezet játszani, és még templarral is lehet rugó stílusban tolni. -
#18225 Sziasztok!
Ma fogom elkezdeni az ESO-t. Egy kis segítséget kérnék tőletek, hogy ne rontsam el egyből a karakterválasztásnál a dolgot:
- melyik oldalon van a legtöbb magyar guild?
- PvE-ben melyik a legerősebb DPS kaszt? Én a WoW-ban imádtam a rugót. Itt is van hasonló?
Köszi előre is, üdv! -
#18224 AoE Target Cap Updates
Eric recognized the current meta of stacking in AoE and distributing damage throughout your group. This isn’t the gameplay ZOS wants, they want large groups of abilities to be vulnerable to AoE and afraid of AoE. Some important concerns to consider with increasing the AoE cap are:
Effect on Ultimate generation
Application of secondary effects (stuns, CCs)
Additional server load
Effects on PvE balance
The solution ZOS is currently considering involves healing remaining capped at 6 targets, but AoE damage being unlimited in the number of targets it can affect, but subjecting that damage to a damage falloff effect where as an AoE hits more and more targets the damage dealt to additional targets decreases by some scaled percentage. -
#18223 Justice system-ről pár új részlet:
The Justice System Introduces:
Laws, and the ability to break those laws
Outlaws and Enforcers (both players and NPCs)
NPC reactions to crime
What are the Crimes (details on TF)?
Theft
Trespassing
Murder
What are the Repercussions of Crime (details on TF)?
NPCs will react to your crimes
Witnessed crimes increase “Bounty and Heat”
NPC guards will accost you
The player is flagged for PvP
The justice system will introduce two new skill lines. A "criminal-themed skill line" and a "justice-themed skill line"
Outlaws have access to access to “Outlaw Havens” which are like smuggler’s dens with fences, vendors, and more
Enforcers also have a PvE component called “Bandit Dens” which give Enforcers fun ways to find reliable and fun enforcement activities to undertake. They also have access to Chapter houses which are towers outside cities
Joining the Enforcers gives you access to an Enforcer tabard which, when worn, will flag the player for PvP.
Gameplay is intended to not be just a “cat and mouse” game, but rather more similar to a capture the flag mechanic where stolen (and then possibly confiscated) goods must be returned to either an Outlaw Haven or an Enforcer Chapterhouse.