24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#18382 Tök jogos, ott a pont! -
Uniel #18381 Semmi baj nem lenne ezzel a három frakciós végigjátszással és mind a három vezető seggének fényesre nyalásával ha így csinálták volna meg:
- kiszabadulás a túlvilági sittről (alap TES kezdés), választott fajodnak megfelelő frakciónál kezdés.
- végig tolod az első frakciót, majd mész a következőre, utána pedig az utolsóra.
- ha mind a három frakció vezetőjével lepacsiztál, és te vagy az aktuális Hypermegaszuperhős ( szintén alap TES stílus), akkor megtartják azon a szigeten a nagygyűlés Molag Bal elleni harc miatt. Így lenne értelme, hogy miért hajlandó veled beszélni a három góré. Az ott történ események után pedig, a Magusok és Harcosok Klubjával elmennél kinyírni a jó öreg Molagot.
- Miután Bal tesó megmakkant te dönthetnéd el, hogy melyik frakció színeiben vonulnál hadba Cyrodilban (pvp móka).
És ennyi, semmi alternatív realitys marhaság, nem lett volna szükség a VR rendszerre, valamint lett volna egy több hónapig tartó értelmes singleplayer módban is végig játszható tartalom. -
#18380 Hát ez így nagyon ígéretesen hangzik. Ez bejön a játékba instant újra előfizetés lesz ebből. :) -
#18379 A "Veteran", mint kifejezes marad a jatekban, mint a heroic verzioja egy adott raidnek vagy dungeonnak. Rang es zona vonatkozasaban viszont eltunik, teljesen. -
#18378 Nem lesz veteran zona, a valasztott frakcio zonai maradnak 1-50ig, utana a masik kett frakcio terulete egysegesen 50-50es szintu lesz. Nem lesz megkotes sem, hogy melyikre mehetsz, mint most mondjuk Cadwell sztorija miatti kotelezoen kovetendo "utvonal/sorrend". Oda megy, ahova akarsz, es azt ak uldetest csinalod, amit akarsz. MInden uj tartalom 50-es szintu lesz, vagyis friss 50-essel ugyanugy elerheted, mint regi, agyon hasznalt es feltapolt 50-essel.
50-es szintet elerve ugyanugy kapod az XP-t, csak mar nem szintet lepsz, hanem X mennyisegu XP-kent kapsz 1-1 champion pointot, amelyekkel turbozhatod az accounton levo osszes 50-es karakteredet.
Tegyul fel, hogy 1 champion pontert 100 000 Xp-t kell szerezned. Csinalod azt, amit akarsz (barmit, ami XP-t ad), ha elersz 100k XP-t, kapsz egy pontot. Ha egy nap 1 millio XP-nyi kuldetest, felfedezest, stb. csinalsz, akkor aznap 10 champion pontot szerzel. Ezekkel a pontokat pedig eloszthatod kismillio bonusz kozott, legyen az extra sebzes, extra vedelem, extra arany, extra akarmi uyganugy, mint megnovelt eselyu kincs, jobb lopakodas, csendesebb orvgyilkossag, meg anyamkinja, rengeteg bonusz cuccos lesz. Jo par jatek hasznal mar ilyen rendszert, nem az ESO talalta ki, csak ok is bevezetik, kisse atalakitva.
Lesz majd a tervek szerint egy champion rating, amely a megszerzett pontokbol, teljesitett achievekmentekbol, stb. all majd ossze. A kesobbi tartalmaknal, a veteran szintu dungeonok es raideknel ez a mutato lehet egy beugro pont, vagyis hasonlo, mint wowban az itemlevel. A normal erossegu dungeonok es raidekhez nem kell majd champ rating.
De mindez meg koran sem vegleges, nagyon sok minden valtozhat a kovetkezo honapokban, mire kijon az update 6-7 korul a champion system.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.01. 17:40:47 -
#18377 Veteran rang is totál megszűnik és mindenki lvl 50 lesz a többi veteran zónával együtt ? Nem igazán világos ahogy olvastam. Azt látom, hogy majd attribute pontokat lehet osztogatni, meg lesz champinyon accra szóló jutalom :) -
#18376 Tegyuk hozza, hogy az ESO korai szakaszaban a frakcio teruletei nem voltak elerhetoek, csak az adott frakcio jatekosainak. Nem volt atjaras, nem volt bekukkantas, semmi. Ha visszaolvasunk itt a topikban, ez nem csak az early beta teszteloinel, de itt a topikban is kiverte a biztositekot, mondvan mindenki latni akar minden tartalmat. A fejlesztok megmondtak, hogy nem akarnak full pvp-t a vilagban, csak Cyrodiilban, ezert jott a veteran rendszer es veteran terulet, mint megoldas. Hirtelen megoldas, jo otletnek tunt... kesobb kiderult, hogy nem volt az. Maholnap meg is szunik az egesz rendszer, es helyette jon a valodi sandbox vilag, persze Molag Bal legyozese, vagyis 50-es szint utan.
Szemelyes velemenyem, amelyet az elso betak ota hangoztatok is, hogy ez a "jatszd vegig a masik ket oldal sztorijait is" engem nagyon zavar. Kemkent, vagy ellensegkent, oke. De ugy, hogy - ahogy te is irod - azok ellen harcoljak, akiket valasztottam, akikhez tartozok, akik a bajtarsaim, csak azert, hogy jussak el v1-rol v5-re, majd v10-re? Nonszensz. En szeretem a szerepjatekokat, szeretem a sztorikat, szeretem erezni azt, hogy kotodok egy-ket szereplohoz, vilaghoz, helyszinhez, buszke vagyok arra, amit elertem. Ezek miatt jatszok meg most is, mert ezek azok, amelyek szorakoztatnak es ezek miatt tudok picit kikapcsolodni a hetkoznapi mokuskerekbol. (ugyanez igaz a sorozatokra is). Erre jon egy ilyen Cadwell sztori fele csavar, es kvazi szembe kopom magam es a korabbi tetteimet, ugy, hogy nincs valasztasom.
Hozzateszem, egyetlen egy mmoban sem zavart, ha nem tudok bejutni az ellenfel zonajaba, vagy nem ismerhetem meg az o sztorijukat egy adott karakterrel. Ha kivancsi voltam, krealtam egy toont oda, majd jatszottam azzal a szovetseggel, oldallal, stb. frakcioval. Siman meg lehetett volna csinalni itt is, hogy 50-ig tart a frakcio, majd utana Craglorn es a tobbi - kesobbi - zona. Ha pedig kivancsi vagy a tobbire, csinalj meg 2 altot, es csokolom. Ez volt a tervuk. Kar, hoyg megvaltozott.
Powerlvl-hez annyit, hogy ezt a szukseges rossz/jo, akarmit csinalsz, mindig megtalalja a kozosseg azokat a megoldasokat, amelyekkel gyorsan lehet szintezni, legyen az karakter szintje, kepesseg/szakma, arany mennyiseg, barmi. A kozosseg mindig megtalalja a kiskapukat :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.01. 13:09:15 -
#18375 Köszi a választ. Mire kijönnek ezek megint lesz kedvem mmozni éééés back to Tamrieeel! :D -
Sir Critical #18374 Mindegyik ponthoz írok választ, de előrebocsátom: nyilvánvalóan tudom, hogy az én véleményemtől nem fog megváltozni sem ez a játék, és bármely más játékfejlesztő sem ezeket fogja alapul venni a következő MMO kifejlesztésekor (halkan kérdezem csak, reklám nélkül: játszott itt valaki a "közelsem-MMO", bár annak előszeleként is értelmezhető Túlélők Földje PB(E)M játékkal? Na ott vannak a megoldások ezekre a "problémákra").
Tehát a válaszok:
1. szerintem a teljes tartalmat mindenkivel végig kellene játszatni, nem szabadna kerülőutakat készíteni. Ezért hívják "tartalomnak".
2. Reaper's March-ig megtettem, onnan - egyelőre - azért nem folytatom, mert kicsit belehúztam a másikkal. Szünet, nem abbahagyás.
3. egyetértek, de akkor csinálják a játékot olyanra, hogy v1-ig van "PvE-élet", a többi frakció területeit nem látjuk, örüljünk a saját, választott frakciónk világának, majd csapjunk össze a többiekkel Cyrodiil-ban.
+1. nem a fenti okok miatt, de valóban nem fogok sok MMO-val játszani. Sőt, szerintem eggyel sem. Különböző okok miatt már ezzel sem akartam, de csak rávettem magam, és a fentiek ellenére sincs rossz véleményem róla. Vannak hibái, de attól még élvezhető.
Máshogy gondolkozunk, más a véleményünk, de ez természetes. Csak hogy észrevedd: bár biztosan tudat alatt, de már megint elküldtél a sóhivatalba single player játékot játszani :) De ígérem, nem élesztem újra a korábbi "majdnem-flame"-t, és kitartok itt, mert vannak olyan "értékei", amiket kár lenne otthagyni :) -
#18373 A powerlevel nem egy gonosz dolog. Példa miért van jelen:
1. valaki leszarja a pve-et, pvp-zni szeretne maxos karival, minél hamarabb
2. altot húz, nem fogja a 3 frakciót végigküldiznni újra, te megtennéd?
3. v1 fölött nem fog küldizni, az általad említett ok miatt, vagy csak pont elég volt ennyi quest
Szóval az utolsó mondatod az egy nagy butaság, szerintem. Minden mmo-ban van powerlevel, ha ez ennyire zavar, akkor sok mmo-val nem fogsz játszani. -
Sir Critical #18372 Ráérős időmben most olvasgatom a Trónok Harca sorozatot. Nagyon jó általános képet ad az ilyen kardforgatós fantasy világokról, bár valószínűleg túl sok modern gondolatot és érzelmet ad a szereplői fejébe az író, mint amennyi valóban lehetne, de azért még jó. Az árulás mindenesetre köztük van, és az önös érdekek megvalósításának szándéka valószínűleg ez az egyik legősibb "érzelem" (legalábbis a hűség szerintem csak jóval később alakult ki ;)).
Érdekes (nyilvánvaló, persze...), hogy mennyire mások voltak ezek a "középkori-fantasy" körülmények, mint a modernkoriak. Ma simán megtervezed a teljes életedet, és némely változó faktor (betegség, munkahely alakulása, lottóötös stb.) kivételével gyakorlatilag meg is tudod valósítani. Feltéve, hogy elég reálisan gondolkozol. Namost a középkorban nem tudtad, hogy megéled-e a következő napot, és ha számoltál is ezzel a lehetőséggel, akkor sem tudtad, hogy a földesúr embere, vagy a szomszéd vágja beléd a fejszéjét.
Ezt csak azért hozom fel, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elsőre nekem sem tetszett, hogy amikor végeztem a választott DC-szövetség területével, és küldetéseivel, ahelyett, hogy csak "simán" felfedezném a világot, amikor Cadwell ezt felajánlja, nekiállok Ayrenn királynőt támogatni, sokszor a saját korábban választott/megmentett/trónhoz segített vezetőmmel szemben. Eközben persze öldökölve azokat a jelenlegi ellenfeleket, akikkel két napja még együtt küzdöttem, azok ellen, akik mellett most éppen őket aprítom. Ezt a fejlesztők és történetírók bizony elrontották, még ha tudom is, hogy nem ez volt az első elképzelésük. Simán el tudtam volna képzelni egy "eresszünk össze mindenkit, csak a PvP-t ne engedélyezzük Cyrodiil-on kívül"-dolgot, mint egyes más játékokban, illetve mint a single TES-játékokban (nyilván ott abszolúte PvP nélkül). Hülyén néz ki ez a párhuzamos univerzum, hogy csak a saját, korábban is látott DC-s veterán kollégáimmal találkozom pl. Auridonon, sehol semmi "igazi" Ayrenn-hűbéres. Valahogy nagyon máshogy kellett volna ezt megcsinálni. De most már mindegy persze.
Tehát, igazából reálisnak tűnik, meg egyszerre nem is tűnik annak, a "frakcióskodás" játékbeli megvalósítása, amikor már messziről tudod, hogy a hosszúfülű elf, aki szembejön, az a cimborád, hiába vagytok épp Stros M'Kai utcáján, ahol alapvetően egy elfnek nem sok keresnivalója lenne. Bátran bízhatsz benne, nem kell árulásra számítanod, annak ellenére, hogy a "lore" szerint nem feltétlenül kéne cimboráknak lennetek. Ott van pl. a "barátlista", ami itt - és általánosan az MMO-kban - gyakorlatilag szimplán egy kapcsolattartást és kommunikációt elősegítő dolog, játékbeli más funkciója (RPG?) nincs. Lehetne szerintem.
Kicsit elkalandoztam, bocs, csak azt próbáltam jelezni, hogy azért van hiányérzetem nekem is. És amíg ezeket a dolgokat máshogy nem tudják megvalósítani, más játék-elemeket, mint a party-finder, nem tudnak beleépíteni, addig ugyanolyan "egykaptafa" marad ez is, mint a többi. Ettől eltekintve persze tökre jó játék, és kedvelem is, mert a fő dolog, ami miatt jelenleg mégis szüneteltetem az előfizetést, az nem(csak) a fejlesztők hibája, hanem sokkal inkább a "powerlevel-lootmániás" játékosoké. De ez más téma már :) -
Sir Critical #18371 Az utolsó bekezdés nagyon jó volt, és szerintem nagyon igaz :)
Az elsőben pedig ott a másik nagy igazság, amiért menekülnek egyes emberek (a "powerleveling" jelenléte ebben a játékban is). -
#18370 2014.04.01. > v1.0.1: Leginkább a megjelenés utáni nagyobb hibák javítása
2014.05.22. > v1.1.2: Craglorn terület, Trial (Raid), Trial ranglétra, Veteran rank v10>v12, Death Recap, Dungeon láda változások, Alliance War fejlesztések
2014.06.23. > v1.2.3: Veteran Crypt of Hearts Dungeon, FOV beállítás, Felvehető fegyverek, páncélok, Fejlesztett belső fények
2014.08.05. > v1.3.3: EU szerver költözés, Dye rendszer, Guildek és funkcióik fejlesztése (tabardok, címerek, új rangok, guild kassza), Bérelhető kioszkok a városokban, PVP: Új Campaignok, 5-7-30 napos veterán és nem veterán játékosoknak külön-külön, Játék színeinek fejlesztése, Instant lesz a weapon swap (váltás), Új nehézségi szint a raideken, Coldharbour dungeonjai masszívabbak, erősebbek, új emote-ok
2014.09.16. > v1.4.3: Upper Craglorn VR terület, Serpent Trial (12 fős raid), Dragonstar Arena (4 fős), Nirnhoned (új Crafting Trait), - Bangkorai, Reaper’s March és The Rift dungeonjai, romjai, stb. fejlesztése, partyban végzett tartalmak/küldetések átalakítása, PFX rendszer bevezetése, VR14, Új enchantok
2014.10.21-28. > v1.5.: Szöveg buborékok, City of Ash veteran dungeon, Továbbfejlesztett mimikák, arc animációk, Skálázódó dungeonok és tartalmak, Undaunted Enklávé és a kihívásaik, Dwemer stílus, Champion rendszer II. fázis, Új gyártható szett: Twice-Born Star, Szakmák változásai és újdonságai
Guild Summit 2014:
> 1. rész: Harcok, harci szituációk, ESO rendszerek, alrendszerek
> 2. rész: PVP, Imperial City (PVP Content)
> 3. rész: A Champion rendszer
> 4. rész: A Justice rendszer
A következő pár hónapban érkező fejlesztésekről:
> The Future of ESO I. rész - Bemutatkozik Imperial City
> The Future of ESO II. rész - Bemutatkozik a Varázslatkészítés (Spellcrafting)
> The Future of ESO III. rész - A Justice rendszer
> The Future of ESO IV. rész - A Veterán Rendszer megszűnése és a Champion Rendszer bevezetése
> The Future of ESO V. rész - Új PVE zónák: Upper Craglorn (+ Dragonstar Arena), Murkmire és Wrothgar
-
#18369 Abszolút. Én V1-en hagytam abba és nem csak IRL dolgaim miatt, hanem mert quest túladagolást kaptam és amikor megláttam, hogy a pincér még hozza előre a következő 5 fogást rosszul lettem. Opcionálisabbnak kellett volna lennie, vagy egységesen egy szintűnek és a player a V rangokkal vmi mást kapott volna. Ez sokat dobott volna még a szabadságérzeten.
Imádtam a játék minden percét és hacsak valami ultra hiper szuper mmo nem toppan be még biztos vissza térek ha lesz még egyáltalán ember. :D Utóbbi másfél hónapban nem igazán követtem a híreket. Gondolom vándorol a nép szokásosan át az Archeagere onnan majd WoWra stb. Újdonság a Craglorn óta mennyi volt? Miket terveztek, mi lett belőle? -
#18368 Érdekes, hogy mennyire nem szerették az emberek a V1-10-es területeket. Valószínűleg egy izgalmas kerettörténet az ami hiányzik onnan. Például ha nem lett volna elég egyszer legyőzni Molag Bal-t és a fő történet szál tovább folytatódott volna, akkor mindenki másképpen állt volna a történethez. Számomra ( tényleg szép lassan végigvittem az összes küldetést ) az jött ki mindhárom szövetség megismerése után, hogy mennyire értelmetlenek és mondvacsinált okokra vezethetők vissza a háborúk. Sehol nincsenek feketék és fehérek, csak bábként rángatott szürkék. Mindhárom fél ugyanazokat a mocskos eszközöket vetette be, de magát mindig valamiféle egyetlen és igaz igazságosztó szerepében tüntetve fel. -
#18367 A skyrimban... -
#18366 Hát ööö... sokat?
A skyrimban ez a 2 küldilánc volt a legjobb, 5x legalább letoltam őket. -
#18365 Nem tudom mit vártok tőle. Jön majd fejenként 10 küldetés, meg pár skill, meg ruha? Szerintem, ha a játék többi része nem jön be, csak ezekért fölösleges visszanézni, szerintem. Hacsak nem lesz több mögötte, amin csodálkoznék. -
#18364 Igazából a megaserver tech miatt nincs jelentősége, h mennyi az előfizető. Max a bevételeik csökkennek, és kevesebb tartalom jön.
Én a magam részéről a TG/DB részig tuti nem jövök vissza, jelenleg nincs olyan része a játéknak, ami megfogna :( -
#18363 Pontos adatok nincsenek, de szerintem nem is érdemes foglalkozni vele, mert a fontos az, hogy van ember ahhoz amit szeretnél csinálni vagy nincs. A helyzet állása pedig az, hogy van ember bőven mindenre, a sokak által utált VR1-VR10-es területeken lézengenek csak (sokan skippelik és craglornba mennek powerlevelezni), minden más területen bőven van játékos.
PVP kampány, van ami csurig van, sorbanállás 19:00 után. A többiben is vannak, de ott már egy-egy oldal túltelítettségével. 1-50. területek bőven vannak, craglorn bőven vannak. Partit mindenre lehet találni.
Magyar szempontból? A renegade tökéletesen rossz példa, mert az EP oldal gyakorlatilag meghalt magyar játékos szempontjából, sokan eleve kezdtek újat DC, vagy Aldmeri oldalon.
Egyébként meg DC oldalon van vagy 200 aktív magyar játékos, akikről tudunk, Aldmeri oldalon 100+ körül. A toborzásokat figyelembe véve, kéthetente jelentkezik kb 5-8 új játékos. Visszatérőek és teljesen új játékosok is.
Külföldi hozzászólások is arról számolnak be, hogy a kezdeti visszaesés, ami kb nyár végéig tartott, ha nem is gyors, de fokozatos emelkedést tapasztalnak.
Összefoglalva kijelenthetjük, hogy valószínűleg a játék tartja a megmaradt biztos játékosállományát, valamennyi növekedéssel. Hogy ez elég e a cégnek a havidíj megtartására, azt nem tudhatjuk, majd jövő nyárra kiderül.
Valószínűleg a PVP főváros, a Justice rendszer, a Champion rendszer és a spellcraft olyan minőségű tartalmat és egyediséget fog behozni a sok egyéb fejlesztés mellé, hogy még többet térnek vissza, és ne felejtkezzünk el a konzolos kiadásról sem, amiről ugyan nincs hír, de ha kijön, sokan meg fogják venni.
Szerintem soha ennyien nem utáltak játékot úgy, hogy lövésük nem volt róla, milyen. Ez a cég ügyetlen kommunikációjának is köszönhető. Kiváló példa pc bemutatók olyanoktól, akik 3 órát töltöttek a játékban, vagy a steam-es kritikusok, akik szintén 3 óra játék után kb lvl8-ason eldöntötték, hogy ez egy szar játék. Ehhez képest az ESO kiválóan elvan, fejlődik, van is hova minden téren és boldogan meglesz, ahogy az összes többi bukott mmo. :D -
#18362 En nem ertek hozza, de az biztos, hogy a supdataresearch adatait el szoktak fogadni, mert... el szoktak, fasz se tudja miert, talan mert tudnak valamit - egyebkent leszarna mindenki a kimutatasait, ahelyett, hogy figyelnek mit irnak. En ugy tudom, ez csak digital sales, de tuti van itt okosabb, aki megmondja, hogy nem. Vagy hogy igen.
Egy fiatalkori botlasomat leszamitva kerulom a magyar nemzetisegu guildeket, mert inkabb jatszok idegen nemzetek fiaival/lanyaival, ismerkedve kozben a kulturaval, mint sem hallgassam ingame ugyanazt, amit munka es irl is hallgatok nap mint nap. Nekem eleg par fo kozeli magyar ismeros a jatekban, nincs szuksegem guildre - igy fogalmam sincs hogy allnak jelenelg. Running szerencsere koveti az allapotokat, igy o errol tobbet tud mondani.
Jelenleg en sem jatszok, szerintem eu szerverre 2 hete be sem leptem, amcsira is 4-5 napja utoljara, de fizetni fizetem (pont ma csekkoltam a nov. negyediken lejaro elofizu adatait) az elofizetest :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.31. 16:15:12 -
#18361 Check out the full list below, and keep in mind that this only takes into account revenues from in-game spending on PC (so no subscription revenue for World of Warcraft or mobile spending for Hearthstone).
Ha jól értem, akkor az előfizetési díjakból keletkező bevétellel itt nem számoltak, csak az ingame shopban eladott szarokkal? Az ESOban nincs mikrotranzakció, ha jól tudom (jó, lehet venni lovat, de abból 10kk darabot kellene eladni ilyen bevételhez). Ellenben ha ez az összeg tartalmazza a dobozos eladások bevételét is, akkor már nem olyan fényes az összekép.
Nyáron félhivatalosan 780k sub volt, 3 hónappal az indulás után. Ezt az 1.2kk-t átlagnak számolva nagyon nagy esés/fluktuáció jönne ki, ami nem jellemző az mmo piacra. De egyébként elég megnézni a magyar guildek jelentkezési oldalait, a renegédbe ~2 hónapja nem jelentkezett senki esoba (1 ipse, de az 1 hónap után bejelentette, h lelép). Nyár közepén amúgy már hasonló tendencia volt a nemzetközi guildekben, ahol voltam (300+ból 5-10 aktív tag). -
#18360 ZOS_GinaBruno admin
9:26PM Staff Post
Yes, announcement confirmed! We are aiming (keyword: aiming!) to release Update 5 to the Live megaservers next week.
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/comment/1347465/#Comment_1347465 -
#18359 Pedig az, mind a ketto. -
thegodhimself #18358 Nagyon hiteles lehet ez az adat, amikor mmo-k közé berakták az cs-t meg a hs-t... -
Gudott #18357 Mire fizetnek? Gondolom skin és egyéb cosmetic cuccok. a fő bevételi forrás
Ahogy az swtor-ban is nem a "lényegi" tartalom a népszerű, hanem a stronghold és conquest, pedig mindkettő egy nagy credit/cc/stb sinkhole.
Az ESO is szépen pörög annak ellenére hogy, a konzolos megjelenést eléggé eltolták, pedig abból lehetne nagyot akasztani. (meg egy cartel markettel, úgy néz ki az emberek vevők erre is)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.29. 13:54:29 -
Kryon #18356 SWTOR 12x-es bónuszt sajnálom, de újra beszippantott a wow úgyhogy most minden más pihen, egyszerre mindent nem lehet sajnos, pedig jó lenne :)
ESO is megvan, de most már szerintem megvárom ezt a veteran átalakításos/eltörléses patchet, és majd utána kezdek neki valamikor. -
#18355 Mire fizetnek a League of Legendes játékosok annyit ? Annyian költenek arra, hogy gyorsan elérjék a max szintet plusz meglegyen minden karakterük ? Játszottam egy keveset azzal is ( már éppen elértem a verseny szintet, persze csak favágó módon mert nem voltam valami igazán kompetens játékos benne ) , de ha jól emlékszem pénzért vettem 1 skin-t és annyi, így is rengeteg karaktert összeszedtem. -
#18354 En csak linkeltem, nem en szamoltam ki/utana - csinalja az, akinek hat anyja van :) Sot, meg csak nem is jatszok mostansag az ESO-val - picit sok volt a fantasy, foleg, hogy hamarosan itt a Dragon Age is. Jelenleg az Swtor preorderes 12x XP bonuszos levelupja es WoW uj peccse boven eleg mmonak a kovektezo honapra. Sot, szerintem a champion system/justice systemig maximum a researchokat intezni fogok belepni, mint az elmult hetekben. (fizetni tovabbra is fizetem a havidijat, az en penzemen ne muljon, no meg ha van erdekesseg, akkor azt latni akarom), -
#18353 Számomra érthetetlen, hogy a Lineage 1 mit keres még mindig a 7. helyen. -
Kryon #18352 Hogy kukacoskodjak kicsit, az alapjáték árát beleszámolva, még ha az imperialosoktól el is eltekintünk, akkor inkább olyan 800 ezer körülire jön ki a matek átlagosan.
A lényegen persze ez nem változtat, jól elvan a játék. -
#18351 Jaja, es amcsi szerveren is ugyanugy, es csak bizonyos zonakban csinalja ezt. Jo par hete mar, tenyleg ideje lenne mar orvosolni. -
#18350 De azért mmo-ban olyat se sűrűn láttam, hogy sima pve zónában 3-4 mp-es lagok vannak. Nem tudom mennyi idő kell még nekik, de reagálhatnának erre a lag dologra valamit, mert olyan mély hallgatás van, ami nem méltó egy havidíjas AAA katergóriás mmo-hoz.
-
#18349 Szerintem is teljesen jó. Ember van mindenre, a játékot is jó irányba tolják, habár az tény, hogy az eu szervert lagmentesíteni kéne, főleg pvp-n, mert mostanában rosszabb, mint amikor az USA-ban volt. -
Bandras DaSilva #18348 Nem hiszem, hogy ez rossz szám lenne és én úgy látom, hogy az új tartalmakat is szépen pakolgatják be, ráadásul szerintem jó irányba is mozdulnak.
Persze lesz mindig mit javítani meg alakítani, de én elégedett vagyok a dologgal...tudom ez nem sokat számít, de egy előfizetővel több. -
#18347 Eddig nagyjabol 111m dollart termelt az ESO (ezzel 11. a sorban az mmo es online jatekok 2014. jan-szept beveteli listajan) igaz ok csak aprilistol termelnek, viszont konzolos szamokkal meg ezutan kell majd szamolni. A jelenlegi adatok alapjan ugy fest - persze nem hivatalosan -, hogy 1.2 millio elofizetoje van, legalabbis a tobbi mmo es a bevetel/ido aranyaban erre kovetkeztettek a redditen.
Termeszetesen ezt a szamot lehet kopkodni, lehet dicserni, mindenki a sajat inteligenciaja es partallasa alapjan dontse el hogy tesz. (Hozzateszem, az egyesek altal sokat szidott SWTOR is koszoni szepen, iden "csak" 106 misit hozott "bukott" jatekkent.) -
#18346 Mégezis:
Found these new settings in the PTS 1.5 API Documentation
CAMERA_SETTING_THIRD_PERSON_HORIZONTAL_OFFSET
CAMERA_SETTING_THIRD_PERSON_HORIZONTAL_OFFSET_MULTIPLIER
CAMERA_SETTING_THIRD_PERSON_VERTICAL_OFFSET
They aren't active yet, but it looks like they are coming eventually. -
#18345 + Remélem mobilról el lehet majd érni a főmenüt ( a jelenlegi változatban nem ) . Minél nagyobb egy cég, annál nehezebben születnek meg a döntések.
Ezek a sisakok jók lesznek, meg a vállvédők is. -
#18344 Nagyon jó lesz, mondjuk nem nehéz, mert ilyen rossz és átláthatatlan fórum designt, mint a mostani, keresve sem találni. Mondjuk egy webfejlesztőnek ez kb 1 hetes munka lazán, tévézve, ásítozva, nem világos miért kellett ehhez is 8 hónap. -
#18343 A dev tracker jol nez ki, vegre atlathatobb lesz.