24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Nemsokára lesz végre normálisan kinéző offical fórumdesign is: Link
  • Running
    Enjoy some new art of the upcoming Undaunted monster helms! These sets can only be received by completing Undaunted Pledges, one of the new features being released in Update 5. Below, you can drool over the Nightflame, Bloodspawn, and Scourge Harvester helms.
  • Omrega
    Mundus Stone-t nem szoktam cserélni, de több szerepkörre is tartok felszerelést, így pvp-re is: A jelenlegi kedvenc egy Stygian páncél + váll ( + 8 spell power ), Air sisak + lábszár ( +11 stamina regen ) , warlock 2xring + öv + csizma + kesztyű. Blessing of the Potentates Set :: sword + shield + nyaklánc ( stamina regen + ulti ocsóbb 10%-al ). Föleg arra épít ez a szett, hogy jól nézki + 140+ felett van a stamina és a magic regen is, így elég tartósan tudok ténykedni. Másik kézben egy healing staff.

A másik a már említett Twin Sister szettes felállás, ez kinézetre semmi extra, és a Blessing of the Potentates szett nyaklánca se fér bele. Viszont sima blokkolásra is vérzik az ellenfél, ami DK-k ellen elég hasznos tud lenni.

PVE-re meg van vagy 4-5 különböző felszerelésem ( medium 2H weapon power, heavy 2H, light seducer/warlock healing, warlock / martial knowledge magic DPS , medium seducer ), így sajnos szinte sohasincs elég hely a táskámba. Farmolni vagy questelni nem is megyek csak málhás lóval, pvp-re viszont ott van Holló, gyors és kitartó.
  • Running
    Terület miatt nem, sethez, buildhez érdemes választani. A leggyakoribb set kombó magicka buildeseknek az 5 warlock (nyaklánc+2gyűrű+sapka+egyéb)+ 5 seducer + 2 Torag (fegyverek). Ehhez valamilyen mana regen, max manás mondust szokták választani, de ízlés kérdése.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2014.10.28. 11:28:19
  • Lengyel2
    Szoktatok mundus stone-t váltani, ha átmentek PvP-re? Ha igen, tippek, hogy melyikre?
    Használja valaki a Warrior mundus stone-t? Bug-os még? (Régebben az volt a bug-ja, hogy nem lehetett róla másra átváltani.)
  • Pari
    Köszi!

tegnap elmentem Shadow bosst farmolgatni (csak egy fél szintet mentem fel, de így is megérte).
    Egyelőre csak figyelgetek és tanulok, mi merre...atméntem a tower farmra is, de nem találtam meg a grindelőket és a mobok gyorsan lezúztak...

• Omrega
    Kezdem becsülni pvp-ben a twin-syster szet képességét, a warlockkal együtt 1hs + resto hybrid szettel jól el lehet szórakozni a csatákban, support / counter tank szerepben. A blazing shield spam pedig vámpír gyilkos.
  • Bandras DaSilva #18335
    Hát vagy gyorsan felszintezel vr14re és akkor mehetnek a raidek, vagy pedig elquestezgetsz a másik két szövetség területein.

Craglornban pikk-pakk felhúzod a karit ha nem questezgetsz hanem csak grindolgatsz.

Questezgetés érdekesebb, de lassabb azért. Érdemes megcsinálni a veteran dungeonöket mert tudnak izgik lenni ha a szintjükön csinálod őket. Mondjuk jó csapat nem árt.

Az update 5 hoz majd sok újdonságot, szal majd azzal is változnak a dolgok.

Raidelni Aetherian Archive-ot érdemes kezdeni. Az könnyű meg lemegy gyorsan. A hel_ra nehezebb.

Az új raideket nem csináltam még meg az arénát sem, mert most új karit húzok (meguntam a régit és a nagyon gyors raideket). Azért azt érdemes észben tartani, hogy a raidek is általában nagy rohanások. Egy AA-t megcsinál a legtöbb csapat egy 10-20 perc alatt. Hel-Ra nehezebb, de ott is látni villám megoldásokat.

Lehet még questezgetni, bár Vraglorn olyan szempontból el lett rontva, hogy a történettel járó questeket csak akkor tudod csinálni ha találsz olyan embereket, akik ugyanazon a questen vannak..., szóval érdemes guild társakkal elkezdeni.

PvPben is több opció van, de majd akik jobban benne vannak írnak róla bővebben.

Miylen karik kellenek raidekre? Hát általában elég egy tank meg 1-2 healer a többi meg dps. Szóval érdekes módon ebben a játékban dpst nehéz találni (jót meg főleg:)...). Sorcik mindig jöhetnek, NB is jó. A kardos dpst nem annyira szeretik. Igazából destro staff a kézbe aztán mehet a hent. A követlező updatek egyébként ezekben is változást hoznak.

A crypt of hearts uccsó bossa roppant gusztustalan, szal oda érdemes jó csapatot vinni.

• Pari
    Jogos! Sokat segített.
  • Running
    Kiegészült az útmutató: Link
    > V10-es Crypt of Hearts leírás, most már normális, saját élmények alapján
    > Egyéb veterán dungeon kiegészítések, saját élmények alapján
    > Update 5-ös elemekkel kiegészítve
    > Harbonah haladó szakmájával kiegészítve
    > Egyéb javítások, változások a szövegben javítva
    > Sweetfx rész átalakítva és jobb prezentációval kiegészítve
  • PiszkosFred
    Nem keves energiat es idot olt bele Running, mire a kezdoknek szolo utmutatoja elkeszult. Tenyleg erdemes lenne ranezni eloszor, es utana kerdezni celiranyosan. :)
  • Pari
    kicsit lehiggadva már, tuliképp leírná valaki, hogy most, hogy megy az end game...
    pvp-ről pár szó mikortól érdemes kimenni, tippek/trükkök, ha nem csak a port akarja nyalni az ember,
    milyen kezdeti raidek vannak, ott mire van szükség (role/build/gear)...stb
  • Kryon
    Hogy nem kell teljesíteni egy negyediket is? :D
  • Omrega
    Föleg arra nem vagy felkészülve, hogy a 3 zona teljesítése után mekkora jutalom vár rád!
  • Running
    Powerlevel, problem solved
  • PiszkosFred
    Ez ilyen, tetszett volna tajekozodni elotte :) A jo hir, hogy mar elkezdodott a teljes rendszer lecserelese, aminek a vegen az egesz veteran marhasag megy a faszba. Addig viszont vagy tartasz kis szunetet, vagy nekiesel a veteran teruleteknek. Pvp, Craglorn, veteran dungeonok, kezdeti raidek, stb. itt is lehet fejlodni nagyon jol, de ezekhez kellenek emberek is, szolozva felejtosek.

Ha majd megjon a Champion System, es nem lesz tobb Veteran Rang meg Veteran ranghoz kotott szarsag, akkor jobb lesz a helyzet. Remelhetoleg.
  • Pari
    Naiv hozzászólás következik.
    Tegnap első karimmal elértem a v1-t, lenyomtam becsülettel minden questet, a main story-t - jó volt elég volt a solo pve-ből (utolsó 10 szintet robot módjára grindelve gyorsan csináltam...(bele is fásultam a solo pve-be).
    Várva vártam mi lesz ezután, pvp, raid stb...gondoltam, hogy a v1 nem elég ezekhez eleinte, mert pvp területen, meg a raideken is mindenki valszeg v10+, de gondoltam, hogy a game majd átvezet ezen valahogy, de arra rohadtul nem voltam felkészülve, hogy gyakorlatilag kezdhetem elölről az egész gamét solo pve-ben, csak mást területen ...nagyon elmenet a kedvem az egésztől hirtelen...
    vki eligazítana, hogyan tovább? vagy tényleg ez az end game jelenleg, hogy solo pve v10-ig aztan jöhet a pvp, meg a raid?
  • Running
    PVP csapatos Szövetség + ExH tagjai:

• Running
    Harbonah cikke a szakmákról, haladóknak!
  • HyperManiac
    TES könyvek várhatóak...
  • Running
    Yuke 2. videója DK-val:
    Link
    Utoljára szerkesztette: Running, 2014.10.22. 08:21:57
  • Running
    PTS szerveren az 1.5.1 >> Link
  • Running
    Buildje:
  • Running
    Kétkezes kard + íj templar:
  • sznek1975
    oks köszi nem sürün mászok fel ide
  • Sir Critical
    Szelektíven olvasod a topic-ot, ugye? :)

Még nincs trial-lehetőség, de valószínűleg lesz. Azonnal szólunk, ha bevezetik, de szerintem addig ne vedd még meg a játékot, hátha feleslegesen csalódnál, és csak ablakon kidobott pénz lenne.
  • sznek1975
    Sziasztok TESo ban van olyan lehetőség hogy ki próbálni? trialra vagy hasonlóra gondoltam mint wow nál anno
  • sznek1975
    Csapatos buli sem idegen anno volt jó ideig wow nekem
  • HyperManiac
    Ha olyan élményekre vágysz mint a skyrim, akkor nagyon gyorsan meg fogod unni. Abban megvolt a magányos hős szerep, ami felülmúlhatatlan hangulatot adott. Itt ez nincs meg.
  • Omrega
    Csapat nélkül is biztos leköt 2-3 hónapig, de gyakran fogsz másokkal is játszani. A pvp rész pedig fergeteges, azt kár kihagyni. Mivel minden kaszt többé-kevésbé minden szerepkörre alkalmas, ezért egy karakterrel se unalmas a játék.
  • sznek1975
    bővebben léci kíváncsi vagyok nagyon.
  • HyperManiac
    Lehet szakmázni igen. A legnagyobb különbség, hogy csoportos eseményeken vehetsz részt. Dungeon, party quest stb. És hogy más játékost is látsz, a skyrimben egyedül vagy.
  • sznek1975
    mesélnétek léci hogy milyen is ez a online játék? lehet olyanokat csinálni benne mint Skyrimben? kovácsolás nyuzát bör ruhák alkémia és többi.
  • Sir Critical
    Tessék, most hogy felpörgött a topic :)

Egyébként én pl. naponta számtalanszor nézek el erre, de csak ritkán kommentálok (amikor meg igen, abból vita van )

Sajna én nem ismerem az LFG- dolgokat, ezért én simán elhittem, hogy amit Fred mond, az a frankó :) Mi volt benne egyébként a "baromság"? Az első mondatban az a rész, hogy megkülönböztetted a "direkt party"-t és az "LFG tool által összerakottat"?
  • sznek1975
    :) hibázni tudni kell bennem van a hiba
  • HyperManiac
    Azért a mi nyelvünkhöz sem értesz annyira, a helyesírásodat nézve :)

Van különbség nem is kicsi. Itt sosem lesz meg a magányos hős érzés, ami a Skyrim-ben nagyon ott volt a szeren. Más a két játék teljesen. Ez MMO.
  • sznek1975
    nagy van külömbség azért e között és Skyrim között ?
  • sznek1975
    wow al is hasonló kép voltam sajna akár eredeti akár tört volt
  • sznek1975
    csak a mi nyelvünkön
  • sznek1975
    nem értek a angolhoz , ma már sajnos minden azon szol.