24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Én sem azt állítottam, hogy csak bug fixek jöttek, de lényegesebb új tartalmak nem kerültek be a játékba (lásd "future updates"). Csak ilyen Craglorn/Trial körüli témák. A Guild Wars 2 is hasonló lendülettek fejlődött. Így kaptunk emlékezetes Karka szigetet, meg a fractal insták. Egy időre leköti az embereket az ilyesmi is, de a nagy ígérgetések idején nem erről volt szó.
Én még azt is megértem, hogy a jó munkához idő kell, szépen dolgozzanak ki mindent mielőtt a játékba kerül. Csak akkor ne állítsuk azt, hogy mennyire iszonyat jó minden már így is. Vagy ha ez a tempó számít jónak, akkor tényleg van félnivalója az embereknek a f2p rendszertől. -
Lapozz lejjebb is, ott van a lista, hogy mi tortent/erkezett aprilis ota az Update 1 es 5 kozott :) De, nem akarok vitatkozni, hiszen lassan masfel honapja, hogy aktiv elofizu mellett en sem leptem be a jatekba (nesze neked unnepek, Revan es WoD), de azert valotlansagokat ne allitsunk, igen is jottek tartalmi frissitesek is az elmult 8 honapban, nem csak bug fixek. Sot, az a menku sok fix foleg ezeknek az uj dolgoknak koszonheto, mert mindig elbasznak valamit, ha uj tartalom jon. Update 6 utan speciel szerint 2 hetig nem is lesz erdemes a jatek kozelebe sem menni, amennyi minden valtozik, ez a minimum.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.03. 13:57:30 -
A "future updates" lista már akkor is kb így nézett ki, amikor én leléptem. Ha legalább a fele pár sorral lejjebb lenne, akkor valóban rosszul látnám. Érdekes úgy tűnik a plusz guildek már említésre sem méltóak, pedig a justice system környékérén biztos elfértek volna. Viszont igazad van, már tényleg mindegy. :) -
Hat, rosszul latod, de vegul is mar mindegy. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.03. 12:39:20 -
Legyen, de akkor lottek a masfel havi Updateknek, lottek a fejleszteseknek es marad a cicoma frissites, meg par alibizes ket nagyobb, fel evenkenti/evenkenti update kozott.
Most annyival jobb a helyzet? Lehet nem játszok már, de én most is főleg bug/quest fixeket látok a játék frissítéseknél. Nem látom azt a hatalmas plusz tartalmat, amiért hónapról hónapra fizettek a fejlesztőknek.
Engem személy szerint nem igazán érint a téma. Sajnos az ESO már eljátszotta nálam az esélyeit és az én szememben, nem lett jobb játék (fejlesztés szempontjából), mint a GW2. -
Nephin #18669 A GW2 féle, két hétig elérhető tartalmaktól mentsenek meg minket az istenek. :)
Egyébként megint a szokásos a helyzet legtöbbször, ahogy olvastam a hírek alatti kommenteket: hűűű, legyen f2p, úúúgy játszanék vele, alig várom stbstb., de a havidíj, azt persze nem adná meg érte. :/ -
Off: Jobb írói csapattal az is fasza lenne, de ez csak személyes vélemény. A Scarletes vonal végig egy hülyeség volt. Két hetente lenne valami új quest chain, egy történet amit elmesél nem hangzik olyan rosszul jó kis TES hangulattal. :) -
Na én ott be is fejeztem, ha olyan lesz, mint a GW2 fejlesztése. -
Legyen, de akkor lottek a masfel havi Updateknek, lottek a fejleszteseknek es marad a cicoma frissites, meg par alibizes ket nagyobb, fel evenkenti/evenkenti update kozott. Az elofizeteses rendszer - meg ha nem is kotelezo - nem rossz, ha megmarad, hadd hozzon folyamatosan bevetelt a huseges jatekosoktol, a f2p es a b2p kiszamithatatlan bevetel, foleg amennyire ruhelli mindenki ezt a jatekot. Szerintem. -
Kryon #18665 Vagy a GW 2 féle b2p+shop, az még jobb lenne. -
Nephin #18664 Hallgatnád egyfolytában, hogy még ezértmegazért is fizetni kell, ezmilyenmár nyeeee? :P :) -
Vegyek at az swtor rendszeret, es rendben is lesz a dolog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.01. 20:09:57 -
Sir Critical #18662 Ingyenessé, de utalni is lehet majd ;) -
sznek1975 #18661 ingyenessé válna vagy mi? vagy átutalásos? -
Vagy lehet, hogy nem? Ez most a valóság, vagy a mátrix? -
Arhenius #18659 Lehet megszüntetik a havi előfizetést ? -
sznek1975 #18658 szakmák hogy működnek a játékban ? -
"Ajándék a készletek erejéig: zenei CD!"
Bangó Margit, vagy Madam X-otic CD-re tippelnék.
Kérlek egy kicsit szedd össze magad, mert az egy dolog, hogy egy angol nyelvismeretet igénylő programmal akarsz játszani nulla tudással, de a magyart hadd ne magyarázzuk már el. -
sznek1975 #18656 szerintetek ez úgy van hogy játék és mellé egy zene lemez? mindenesetre ez zavart okozott nekem.ESO -
fluency #18655 Szívesen, bár nem sikerült úgy linkelnem ahogy akartam. -
sznek1975 #18654 köszi a segitséget -
fluency #18653 [URL=http://www.gamekeys.hu/kezdo-lepesek/][/URL]
Ezt olvasgasd át. Ha nem akarsz rizikót, akkor megrendelheted az eredeti oldalról is a digitális kiadást kicsit drágában:
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: fluency, 2014.12.30. 11:55:00 -
Kryon #18652 Kiteheted a polcra, annyit érsz vele. A patcheket úgyis le kell töltened folyamatosan, az a verzió amit a dobozosban kapsz, már akkor lejárt amikor megvetted. -
sznek1975 #18651 és ha dobozos verziót szerzek? akkor legalább van egy biztos kézben ki tudja mikor kell gépet újra rakni vagy más nyalánkság -
Csak ha jatszani is akarsz vele. -
sznek1975 #18649 digitálist le kell tölteni?
-
Mert kulfoldrol valoszinuleg a digitalis verziot veszed meg, itthon meg a dobozost. -
sznek1975 #18647 ha imádott országunk határain belül rendelem meg akkor mért jön ki 10000 ft körül csak a játék? adtak itt egy külföldi címet igaz hogy 3000 - 3500 körül van de nem tudom mit raknak még rá és honnan szállítják, ebben még nincs tapasztalatom.
Hagirez_melo írt még egy lehetőséget de az a említett külföldi rendelés ha többet tudnék lehet bele vágnék. aki külföldről rendelte meg ossza
meg a tapasztalatát legyen szíves. előre is köszönöm szépen -
Csak Timecard (Gamecard) es bankkartya, ahogy te is irtad. Mas nincs, de mivel a WoW is most akarja befizetni az ingame goldert jatekidot es forditva, siman el tudom kepzelni a kesobbiekben. De egyelore csak az elozo ket lehetoseg van. -
sznek1975 #18645 lehet olyat itt csinálni mint a Eve Online ban hogy egy idő után játék pénzel fizetni vagy csak utalással és GameCard al? -
sznek1975 #18644 honnan hozzák melyik országból? menyibe kerül szállítási dijal együtt forintban? -
sznek1975 #18643 ez pénznem euró? eléggé kínai számomra. hogy működik itt a megrendelés? aki érti elmondaná? -
sznek1975 #18642 ez nem magyar. hogy működik ez a rész? nincs semmilyen kártyás fizetési lehetőségem. -
sznek1975 #18641 nagyon köszi mikor írtam erre nem gondoltam -
hagirez_melo #18640 Nem bántásból mondom , de tényleg.
Ha csak a mondatod második felét beírtad volna a fórum keresőjébe, akkor szépen kigyűjtötte volna neked az összes ezzel kapcsolatos infót.
Nem akarok reklámozni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy én a g2play.net -en vettem kb. 3000-ért, a 60 napos gamecard ollyan 6 és 7000 között mozog -
sznek1975 #18639 hol lehet olcsón megvenni a játékot és menyi egy 60 napos gamecard? -
Ha igazak az adathalaszok altal megszelloztetett szovegek, es ha tippelni is lehet, akkor szerintem a konzolos premierrel egyutt lesz bevezetve a trial/demo, de nem vagyok benne biztos, hogy PC-re is. -
Nincs ilyen információ. -
sznek1975 #18636 Sziasztok mikor lesz kipróbálható része a játéknak? hasonlóra gondolok mint wownál ingyenes 20 as szintig -
Zsírfeka