24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
basho #18428 Köszönöm! De azért itt is megmaradok. Érdekes indformációkhoz jutottam máris. És mégiscsak játszom a TES IV-el, meg a Skyrimmel is fogok majd... -
#18427 Egyre jobban kezd megjönni a kedvem a játékhoz. :) -
#18426 Mai pvp-ről pár kép:
A hídon megint nagy a bunyó:
Zergek harca:
Pózolj egy megijedt sárgával:
-
#18425 Megvan a "legújabb" templar fun összeállításom:
Combat Player
Reflective Light
Vulcanic Rune
Blazing Shield
Repetance
--
Shooting Star
Tulajdonképpen a gyógyító oldalamat teszteltem. -
#18424 Nem épp a legjobb hely, de majd a többiek megmondják. Nézz utána hogyan lehet a leggyorsabban megszerezni az első házat, és akkor máris lesz hely ahova pakolhatsz. Vagy ott van az a csaj ( meg ne kérdezd a nevét ) az első kocsmába akiről hamar kiderül, hogy egy titkos társaság vezetője, ha vele összehaverkodsz, akkor a kocsma egy rejtett része is a rendelkezésedre áll, van benne legalább 2 nagy láda, amit kedvedre telepakolhatsz. -
#18423 Nem jó helyen jársz. Itt a link a Skyrim topikjához! -
basho #18422 Sziasztok.
A Skyrim fórumát kerestem, de csak Benneteket találtalak meg.
Remélem, hogy jó helyen járok...
A játék megvan nekem is. Bizonyos e s z t é t i k a i és e t i k a i okokból kifolyólag (Amelyeket a TES-IV. fórumán már közzétettem...), száműztem a fiókom legmélyére a lemezt, olyan mérhetetlenül megharagudtam...
És ennek már több mint egy esztendeje.
De t a l á n, ha kaphatnék majd Tőletek némi segítséget, akkor újra elővenném a játéklemezt...
Ugyanis, ha kínlódni támad kedvem, akkor parlamenti közvetítést nézek a televízióban, nem pedig a számítógépemen játszom.
Szóval - megvan (ezer esztendeje) az alapjáték.
De nincsen hozzá semmi más.
Kiegészítők kellenének.
Ami leginkább hiányzott, az a hordozható szoba, vagy lyuk, amely a TES-IV-ben megvan.
Élénken emlékszem rá, hogy a karakter nagy súlyt is képes volt elcipelni, de cserébe olyan lassúvá lett, akár a csiga.
Szó szerint...
És pihenni, aludni sem tudott akárhol...
Ha pedig eldobattam vele a jó cuccokat - nem tudott üzletelni, és így nem volt pénze a karakternek...
A Karakterszerkesztése volt az első Probléma, amellyel szembesültem a játékban.
Móricka mód leegyszerűsítették.
Magyarán - gyalázatosnak láttam...
Semmi finomság, semmiféle finom beállítások, amely a TES-IV-ben megvan.
Ez bizony, ez nekem már a legelején nagy Csalódás volt.
Kérdésem, így a kezdőkörben, hogy az ElderFaceCopy program használható-e a Skyrim-ben? -
#18421 Nagy feladat lenne, ha mondjuk a játékkal kapcsolatban kezdeményeznétek egyszer egy témafelvetést, vagy bármit. Jártok ide páran, akiknek közük nincs ehhez a topikhoz, ehhez a játékhoz, csak és kizárólag velem foglalkoztok. Ezt szerintem pm-ben is el lehet intézni, fölösleges, csak ezért idetojni, lehet újdonság lesz, de egyetlen olvasót sem érdekli az, hogy nektek milyen szociális problémáitok vannak. -
#18419 1.5 dungeon setek értékei -
#18418 Ettol fuggetlenul valoszinuleg hiba lesz, es a jovo heten korrigaljak, mert mas is panaszkodik hasonlokra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.06. 13:35:01 -
Bandras DaSilva #18417 Köszi, ezt nem vettem észre a patch notesban:) -
#18416 Thanks so much for the reports, everyone. We're going to dig into this today, and will let you know when we have an update!
-
#18415 Csak akkor kezdhetek Dwemer cuccot gyártani, ha teljes a könyv ? ( eddig 2-t találtam ) -
Lengyel2 #18414 Én inkább azokat vettem észre, amik kellemetlenül erősebbek lettek, két példa: 1, amikor kijössz stealth-ből, egy relatíve elég hangos "clang!!" hangot lehet hallani - ezt miért kellett? 2, amikor nightblade-ként ráugrom valakire Ambush-sal, ennek olyan hangos hanghatása van, ami erősebb mint bármely pusztító ulti hangja, borzasztóan zavar.
Ezt ellensúlyozandó, bizonyos fegyver hangok eltűntek, remélem, ezt majd javítják, mint pl. az a hang, amikor kihúzom a pengéimet (draw) - nem hallani a fém súrlódó hangját, ahogy eddig. Nem hallani azt sem, ahogy kaszabolok vele, emiatt nem érzékelem, hogy sebeztem-e vele, vagy belaggol, vagy mi a gond?
Sajnos, nekem csak bajom van a hangokkal eddig post-5. -
#18413 Meg nem volt idom megnezni az update 5-t, csak frissitettem "gyorsan" meg az addonokat raktam helyre, igy passzolok. Bar anno igy jartam en is a lovaglas hangjaval, de mint kiderult, nem en kezdtem megsuketulni, hanem tenyleg valtozott a pata dobogasanak a hangja. Nalad is lehet, hogy direkt a dolog, mert van egy ilyen sor a peccsnocc audio reszeben:
"Added new sounds to many effects, animations and abilities."
-
Bandras DaSilva #18412 Furi kérdés, de a patch óta nektek is furik a hangok? Vannak meg minden, de olyan mintha lágyabbak lennének (hülye leírás tudom), de korábban amikor odavágott az emberem, akkor annak tényleg ilyen odabaszós hangja volt most meg egy gyenge puffanás...
Nem nagy dolog tudom, de engem roppantul zavar.
Más játékoknál nincs gond ,szal nem nálam a hiba.
Csak érdeklődnék:) -
#18411 Két új pet érkezik. 6 hónapos előfizetés után ezt kapjuk: Dwemer Sphere
Rák: Link -
#18410 Ez gyors volt, valaki már így nyomja (vásárolt is):
-
#18409 Art
Some facial animations for NPCs are not functioning properly.
STATUS: We have a short list of NPC faces that need to be remedied, and we'll address these in a future patch.
The ability Repentance is causing you to have black blotches on your face and body.
STATUS: Investigating
The emote /leanbackcoin is not animating.
STATUS: Potentially fixed in patch 1.5.3
Crafting
Dwemer containers within ruins are usually empty.
Alchemy writs are not updating your quest log when you gather the appropriate reagents.
There is a 2-3 second delay when starting to craft certain items.
Gameplay
Swapping weapons while in stealth will temporarily break you out of stealth for a moment.
You can block or dodge roll the healing over time provided from the ability Momentum and its morphs.
You will sometimes fail to transform into a werewolf, but your Ultimate will still be used and movement speed decreased.
STATUS: This is likely caused by hitting the "Cast Ultimate" key rapidly. We are investigating a fix in the meantime.
Healing Ward appears to be firing its heal when the ability is recast onto you.
Undaunted pledges completed at silver or gold level are currently rewarding less Undaunted reputation than intended.
Miscellaneous
You cannot currently access Dragonstar Arena, Sanctum Ophidia, and new areas in Craglorn introduced in Update 4.
STATUS: Hotfixed on 11/3
There's currently an issue where you are not gaining as much XP as intended while progressing through Veteran Ranks.
UI
You cannot use E or X to navigate conversations.
Searching through one guild store will display the same items from other guild store merchants.
It is taking much longer than intended to form a group using the LFG tool.
STATUS: Investigating -
#18408 Mostanában sorra halmozom a különböző szetteket, kis túlzással már nem is elég a alpha addon 8 helye.
Van valahol egy lista az új undaunted szettek képességeiről?
-
#18407 Amolyan gw2 feelingben képzelem el az ötletüket ez alapján. Volt egy könnyen elérhető rarity (exotic néven) és onnan jobb tárgyak ~5-10%al adtak több statot effektíven, de jóval több időbe is került megszerezni. Alig várom, hogy ez az új rendszer bekerüljön, mert ezzel egy nagy piros pontot szereznek minden Elder fannak. Megkockáztatom azt mondani, hogy ezzel lesz akkora szabadon bóklászási érzet mint a single részekben.
Sátor kivétele a játékból szerintem sem valami bölcs dolog, mert így is sok volt a rohangálás a várak között, imo túllőtték a méretét szerintem, mert a jóból is megárt a sok.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.11.05. 15:34:24 -
#18406 A vérfarkas tetszik, időnként kiütközik a bőrömön a likantrópia! Sok pvp és egy kis rift-es grindeléssel máris találtam 1 lapot a dwemer könyvből. -
#18405 A kovetkezo vagy az az utani frissitessel eltunik a Veteran Rang, mint megoldas, es onnantol minden targy 50-es szinten hordhato lesz. Minden 2-3. update soran, ahogy jonnek az uj tartalmak ugy jonnek majd erosebb targyak is - amolyan tier szinten -, amelyek picit jobbak lesznek mint az aktualisan megszerezhetoek, es amiert erdemes lesz majd kuzdeni. De, aki nem akar, siman megszerezheti a "regi" cuccokat is, azokkal is boven eletkepes lesz - nem lesz akkora differencia, a tervek szerint az egyes tierek/szezonalis targyak kozott.
Lesz majd egy champion rating, amely a korabbi teljesitmenyeink alapjan kerul meghatarozasra (szerzett ch.pontok, acsik, stb), de hogy ez mit fog korlatozni, kontentet vagy targyakat, meg nem tudni. Az sem biztos, hogy lesz, de par hete meg volt egy ilyen tervuk.
Aztan majd kiderul mi lesz ebbol megvalositva, mi lesz kukazva. -
#18404 A tárgyak szintkövetelményével mi lesz, hogyha a 2. 3. kontinens egy szintre kerül? :) -
Lengyel2 #18403 Crafting napi quest-ek: ki kell tapasztalni, melyik szakmában éri meg, és melyikben nem. A tegnapi clothing feladatom jutalma olyan csekély volt, hogy a befektetett nyersanyag árát se hozta vissza szerintem, a glyph-gyártó feladatom után viszont jóval többet kaptam, mint amit befektettem. De lehet, hogy holnap meg pont fordítva lesz. Kérdés, hogy mennyire kell értékelni a repair kit-eket, amiket crafting jutalomként kapunk? ha sűrűn jönnek, akkor lehet, hogy össze lehet szedni annyit, hogy nem kell sűrűn drága pénzért armort javíttatnunk.
Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2014.11.05. 12:48:30 -
runcájsz #18402 Azt jóslom update 6-ra, hogy valamilyen formában visszakerülnek majd a pvp táborok.
Ha jól tévedek, akkor most a VR szint hiányában is visszaestek a hp, mag, stam szintek. 49 pontot tettem HP-ra. Ha a maradék 12 pontot osztanám szét úgy mintha patch előtt lenne, akkor mennyit kellene tennem mag. és stam-ra? Magyarán, hány pontnyit esett vissza e két statisztika? Tudja valaki?
Erősítsetek meg abban lszi., hogy most annak is érdemes lehet vérfarkasnak állnia, aki egyáltalán nem használja, mert megkapja a +15% stam. újratöltést és nincsenek negatívumok, mert azok csak vérfarkas formában hatnak.
TIPP: A resto ág Healing Ward skill-je most vélhetően egy bug-nak köszönhetően brutál jó vész gyógyítás lett. Duplán nyomva nem csak idejét növeli a bubinak, hanem ki is 'pukkasztja' és rögtön megkapod a nagy gyógyítást is. -
#18401 Hypermaniac meg is kapta a bann-ját. Szóval minden visszatérhet a szokásos mederbe.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a patch-el? Mit jósoltok az update 6-ra?
Utoljára szerkesztette: Running, 2014.11.05. 10:47:40 -
#18400 Szerintem teljesen jogos, hogy Running felrakja a csapat képeit. A pvp táborok nélkül elég necces, rengeteget kell lovagolni ha nem elég óvatos az ember. Tegnap be is szereztem 3x Cyrodil's Ward szett darabot ( +15% mount speed Cyroban ) -
Although #18399 Mi bajod azzal, hogy szereti a játékot és reklámozza? -
#18398 Horda Team néven játszottunk kb 2005 novemberétől 2012 szeptemberéig. A Battlefield sorozatokban sok szép eredményünk volt. Majd áttértünk mmo-ra, csapatosan először a GW2-ben kezdtünk, majd ott új nevet választottunk, mert sok irányból, sok más csapat tagjaiból állt össze a csapat. A horda nevet emlékből megtartottuk, feláldozhatók meg azért lettünk, mert pvp-n sokszor feláldozhatóak voltunk. Így egy szavazás eredményeként a The Expendable Horde nevet vettük fel. Azóta alkalmazzuk ezt a nevet.
A képekről ezidáig nem érkezett jelzés, hogy bárkit zavarna, csak tőled, de szerintem tőled is csak azért, mert képtelen vagy elviselni a jelenlétem. Ezen sajnos nem áll módomban változtatni, mivel a játék előfizetője vagyok, leszek még sokáig, valamint az én feladatom, hogy ezen a fórum rend és nyugalom legyen, érdekes és hasznos infókkal kiegészítve. Ezért, ha gondod van, szerintem neked kell változtatnod. Sajnálom, hogy így alakult. -
#18397 Tegnap megnéztük a pvp-t, csak benéztünk. A sátort tényleg nem lehet megvenni, már csak azokat lehet letenni, akinél még inventory-ban, vagy bankban van. Lassult is a játékmenet. Az olajnak meg nincs hatása, ha nem elég mélyre öntöd. Érdekes lesz, ma lesz egy nagy csapatos menetünk meglátjuk gyakorlatban mi lesz.
A trükkös nagy guildek azért tegnap bevásároltak pár ezer darabot biztos ami biztos. Nevetnék, ha kitiltanák a játékból. Szóval pvp-ben is egy új, óvatosabb korszak következik, viszlát sátor:
-
#18394 A veterán dungeonokkal óvatosan, baromi nehezek lettek. -
#18393 -
#18391 -
#18389 Kíváncsi leszek a nameplate mikor lesz bekapcsolható opció, nem mintha igényem lenne rá. -
#18388 Csetbubi mukodes kozben:
-
#18387 A vérfarkas küldetés szépen felskálázódott v12-re, az 5 új skillel már egészen életképes a farkas, és ember alakban is kap +15% stamina regeneráció bónuszt. A Blessing of the Potentates szettel ( pvp kard + pajzs + nyaklánc :: +11 stamina regen -10% ulti ) most a változás nekem ( v14 redguard templar) már csak 258 ultiba kerül. -
#18386 Na itt van angolul a teljes patch notes:
http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/2l5t3a/news_eso_152_patch_notes_readable/
Magyarul egy rövidebb összefoglaló a főbb pontokról:
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/345-update-5-pts-preview
Akinek gondja van a játékkal, itt jelezze, gyűjtik az update 5 hibáit:
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/138063/known-issues-for-update-5/p1 -
#18384 ZOS_GinaBruno:
We're happy to let you all know that Update 5 will be coming on Monday for NA, and Tuesday for EU! -
Sir Critical #18383 Teljesen egyetértek, ez is jó lett volna.
Bár ez sem lenne megoldás az "alternatív reality-kre", csak akkor, ha a frakciók területe között szabadon tudsz mászkálni, és mindenhol megmarad a mobok eredeti szintje (azaz a vet-skálázódásos baromság nélkül), esetlegesen hosszabb fejlődési idővel, azaz ahhoz, hogy ki tudd nyírni az Auridoni mobokat, hogy versenyképes tudj lenni itt is, előbb meg kell csinálnod Khenarthi's Roost, Stros M'Kai+Betnikh, valamint az EP-"kezdőterületet" is. Utána, hogy tovább tudj jutni Grahtwoodba (mármint hogy meg tudd lépni a szükséges szintet), ki kell végezned nem csak Auridont, hanem Stonefalls-t és Glenumbrát is stb.
Utoljára szerkesztette: Sir Critical, 2014.11.02. 09:20:01