24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #18468 Nekem ugyanez a bajom:)
Így mondjuk nem annyira vicces a játék:( -
Johika #18467 Irtam 2 is, leirtam mivel probalkoztam meg nem reagaltak. -
#18466 Nem kell ujrarakni, isten ments. Addont rakd vissza, csak eppen X-eld ki - ingeame - ugy probald ki. Penteken jon valami fix - ideiglenesen megint lesz patch penteken -, talan az megoldja. Addig max irja egy ticketet a supportnak, ok megmondjak azonnal, hogy ismert bug e vagy sem. -
Johika #18465 Remek a jatek, minden mob utan lvlup V2re, kiirja xp bar ures de ha megnezem karakterlapon akkor meg mindig V1. :)
Enyiszer meg semilyen mmoban nem leptem szintet :DDD -
Johika #18464 Az az erzesem nem nalam van a hiba, mondjuk nem probaltam meg hogy ujra rakom az egesz jatekot de szerintem az sem segitene.
-
Johika #18463 Frissitve van minden, probalkoztam mar mindennel de nem akarja az igazsagot :)
Meg megprobalom hogy torlom addon konyvtart aztan repair hatha. -
Johika #18462 megtortent, restart, meg mindig ugyan az :) -
#18461 Akkor meg addon kavar be, nem lett lefrissitve az 1.5-re. Mult het ota kozel masfel misi XP kell minden veteran ranghoz, amit te is lattal addon nelkul. Lodd le az addont, vagy frissitsd! -
Johika #18460 Ja es a legjobb a jatek szolt hogy V2 lettem, csak epp meg sem :) -
Johika #18459 Erdekes a dolog mert addon nelkul azt mutatja hogy V1 1435031/1432550, addon pedig azt irja hogy 1435030/4000000. Ez valahol v10-v11 kozott van ha jol emlekszem :) -
#18458 Csak tippelek, nem biztos. :) Este megnezem. -
Johika #18457 Remek :D
Koszi
-
#18456 Lehet ez is egyike a tegnapi/mai elcseszett frissites okozta hulyesegeknek, amelyet Running linkelt. -
Johika #18455 Mi van akkor ha vp-ben elertem a V2-t, de a jatek szerint 4 millio vp kell hozza ezert nem lepek szintet? -
#18454 Dióhéjban, valamit elkutyultak, összekutyultak a patchel. :D -
#18453 En csak annyit olvastam tegnap este meg ma reggel, hogy volt valami gebasz az amcsi es az eu patch korul, talan az amcsira nem ment fel minden, az eura meg igen, vagy oda is csak reszben, fogalmam sincs. Valjoaban mi tortent? (reggel be tudtam siman lepni 8 korul a jatekba, elotte peccselt rendben) -
#18452 The Elder Scrolls HQ:
Apró kis frissítésre ébredtünk ma (is), ugyanis élesbe ment az 1.5.3-as #ESO patch. A szokásos javítások és egyéb fixek mellett talán a legérdekesebb változás, hogy a szakmai napi küldetések (writs) már nem küldik el a játékost 20-as szinten kapálni Coldharbourba, illetve a veterán szinten karóba húzott ellenfeleink után járó XP mennyisége is megváltozott:
- Crafting writs will no longer ask you to deliver to other dimensions unless you have reasonable means to reach them (such as Coldharbour).
- You will receive full credit for monsters 1-3 ranks below you.
- You will receive 75% of XP for monsters 4 ranks below you.
- You will receive 30% of XP for monsters 5 or more ranks below you.
Teljes lista a kattintás után.
1.5.3 Patch notes -
#18451 Mi ez a kavarás az 1.5.3 körül: Link -
Sir Critical #18450 Ha még valaki nem olvasta volna: patch notes
Továbbra sem rakták rendbe a küldetés-XP-t :S de legalább tervezik, a következő fix-ben:
"ZOS_GinaBruno -
Not in this patch as a fix is still being worked on - it just wasn't ready in time for 1.5.3."
-
#18449 Már tárgytalan! -
basho #18448 Szia! Ez mi volna? Sajnos, angol... -
#18447 Akkor pont jókor léptem be, nekem már a fix futott le. -
#18446 The fix has been pushed live. All players should now be able to access the European megaserver. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience. -
#18445 Én csak most indítottam el, lefutott egy patch, s simán be lehetett lépni, a játékon belül 1.5.2-t ír. -
hagirez_melo #18444 https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/6486?_ga=1.187195809.886416838.1414091679
Ezzel a módszerrel már működik!
Bent vagyok és játszok... -
hagirez_melo #18443 We have identified the issue and are now working to implement a fix. This fix will resolve login issues for players that are currently unable to log onto the EU megaserver. We will continue to provide updates on the status of the fix until it is live.
Ez a virágnyelvi megfogalmazása annak, hogy ne töltsd le a nem hivatalos megoldást hanem várj még pár órát - napot. :)
Utoljára szerkesztette: hagirez_melo, 2014.11.09. 14:52:27 -
runcájsz #18442 Sajnos a GM-ek kiszúrták, hogy valaki nem hivatalos megoldást kínál és hamar törölték. Pedig nálam működött és ahogy olvasom sokaknál. De egy ekkora amatőr hibát a Zenimax-tól... -
#18441 Akinek nincs türelme megvárni a javítást, itt talán talál megoldást, házi barkács módszerrel: Link -
#18440 We are currently investigating an issue impacting the ability for players to log onto the European Megaserver. We will provide an update shortly. -
#18439 Mint minden csoda, ez is csak harom napig tartott :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.09. 13:35:01 -
Nephin #18438 Ah, köszi, már repair is volt meg minden, kezdtem megijedni én is. :D -
#18437 Kinézetre nem lehet panasz. :) Jók lettek. Más: mindenki csontváz skinnel rohangál őrületnek vége lett gondolom. (Volt egy quest ami adott egy csontis disguise itemet és ... )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#18436 Na ennyi elég remélem. Most nem csapatos pózolásokat tettem.
-
-
#18434 persze:)
múlt héten kimentem pvp-zni...hihetetlen mennyire visszajött a daoc feelingje, minden annyira ismerősnek tűnt, persze, rossz a ******* **** rossz végén állni, mint AD harcos, de hát ez van:)
úgyhogy végül is valamennyire kibékültem az end game-el egyelőre, de remélem hamarosan jön vmi új tartalom is majd ami nem 100%-ban grind
nekem a legjobban a daoc-ból a battlegroundok hiányoznak (ami nem egyenlő egy arenával, vagy egy war scenario-val, aki emlékszik tudja miről beszélek) -
#18433 Szép. Addig pakoljatok képeket, hogy színesedjen a topic. ^^ -
#18432 Jogosan kuldted. Veletlenul elesbe raktak a hetfoi/keddi 1.5.3-as peccset igy a launcher frissitett. A gond az, hogy a szerverek tovabbra is 1.5.2-essel futnak.
-
#18431 már kezdtem megijedni, hogy csak nálam van a probléma, de akkor megnyugodtam, hogy jogosan küldtem el a qva anyukba a fejlesztőket supportnál. -
hagirez_melo #18430 Igen nagy öröm ez vasárnap, amikor végre tudnék játszani :D -
#18429 Nem megy a játék, patch-el, aztán hibaüzenet, meglátjuk mi lesz a megoldás, de központi gond lesz.