The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BDO: Jordine
Egy Oblivionban latott arenanak orultem volna (lasd WoWban a Brawler Guild - fun, de jo gyakorolni, es meg reward is jon), de ahogy elnezem, az a megoldas inkabb 4 fos trialkent koszon majd vissza.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Röhögni ér!!! Ill nem röhögni hanem szánakozni, hogy szegény ennyire nyomorék.
Jah és jó lenne ha nem írogatnál senkinek a nevemben. Kösz
Idézet a levelébõl amit a Resonance nek küldött az Én nevemben :
"Nagyon remélem h a levél célba ér!
Aadwark vok, a Supernatural Covenant klán vezetõje a Elder Scrollsban DC oldalon.
Mid size guildem van sok jó taggal. Elvárás, jelentkezési form meg hasonló bullshit ek nincsenek nálunk, mivel ha nem tetszünk egymásnak az úgyis kiderül . Cél a kikapcsolódás, PVE és PVP tartalmak megismerése (small group al krokodilba resource-ok elfoglalása utánpótlás megakadályozása, dungeon ok beverése stb...), lehetõségek kiaknázása meg hasonló bla bla....
Még mielõtt oltogatnátok h a 16 éves kis pöcs minek irogat mondom h 31 éves vok nem gyerek.
Nem akartam irni nektek de forrt bennem a düh azok után ha a burkolt toborzásotok kikerült az eso fansitera. Gondolom tövig benyaltatok valami adminnak h ki ne hagyja a klánotok linkjét. Ez szerintem kurvára nem ettikus de mindegy.
Megnéztem a honlapotokat, nem rossz de süt belõle a felsöbbrendûség érzése elég volt a szabályzatot elolvasni. Megnéztem pár jelentkezést is, amit pár szerencsétlen jelentkezõvel mûveltetek, az már kritikán aluli, mintha élveznétek h megalázhattok embereket.
Nekünk nincsen weboldalunk meg egyéb szarságok, van egy 20 fõs mumble szerver és kész. Nem kell itt agyonszervezni semmit sem.
Végeztem egy kis kutatást mmo területen (google és társaik, klánok megkeresése több mmoban) és több fórumon is rendesen osztanak titeket, elég sok klánnak a bögyében vagytok és nem is csodálkozok rajta.
Azzal a mentalitással ami nektek van csodálom h még van tagotok!
Én soha nem voltam tagotok, nem ismerek embereket tõletek de el tudom hinni amikor rólatok fröcsögnek több fórumon (sg.hu, GSO fórum TOR és STO topikja, stb). Két vezetõtök neve pedig már közszájon forog, Zsolty és Mistgun.
Nem ismerem õket nem tudom kik õk de ha ezt két nevet említem mmos körökben mindenhol köpködést kapok, de sokszor elég, ha a klán nevét mondom csak ugyanezz a reakció.
Srácok, el kellene gondolkozni a változtatáson! Ha ennyire nem megy ez nektek - a jelek szerint nem megy- akkor ne eröltessétek. A két vezetõtöket meg ha ennyire utálják akkor nem lenne korrekt lemondatni õket? Gyurcsány Feri is lemondott végül nem baj az! Az alkalmatlan vezetõket el kell mozdítani!
Az arrogancia csak úgy süt a honlapotokról ezen kár vitatkozni, az ész nélküli terjeszkedésetek pedig egyre több ember irritál, nem lesz ennek jó vége.
Mi nem félünk tõletek meg ha meg is környékeztek minket abba kegyetlenül bele fog törni a bicskátok és kurvára oda fogok nektek csapni! Ezt vegyétek igéretnek!!! Azt hiszitek nagyon és erõsek vagytok de majd én helyre teszlek titeket ha velünk akartok szórakozni!!!
Ennyit akartam leírni és ezennel csatlakozunk mi is az anti resonance táborhoz!
Nem vagytok az ellenségeink (még) de ha belénk köttök akkor szétcsapunk titeket az ESOban és a többi mmoban ahol ott vagytok, mert nem fogunk leállni!
Jó játékot!
Aadwark"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van itt valaki aki a Resonance guild bõl van? Troll kodás áldozatává vált mit az kiderült a nevemben.
Egy 100 kilós lövedéket úgy 300 méterre lõttek el.
A szabadesés segített megadni a lövedék kinetikus erejét a becsapódáshoz.
Nem is rossz egy némi fémet és kötelet is tartlamazó faépítménytõl.
A középkori íjak csúcsát viselõ hosszúíj úgy 200 méterre lõtt el, de persze ez már nem célzott lövés, hanem ferde szögben, felfelé kilõve.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez már készen van, mivel már az induláskor nyilatkozták, hogy a játékosok igényeit figyelik és amit akarnak azt belerakják a játékba. Márpedig az egyik legtöbb poszt az indulás környékén az aréna igénye volt.
Szóval meg van az, csak amennyire lehet elhúzzák az adagolást...
Arra kell figyelni, hogy egy ilyen aréna rendszer teljesen más karakter kezelést teljesen más buildet és skill rendszert igényel. (pl a GW2-ben akik arénáztak profik lettek ebben, de gyakorlatilag ott élték az életüket) és ha itt nem lesz egy olyan megoldás, ami lehetõvé teszi, hogy itt és csak itt (aréna) egyedi setup-od lehessen egyetlen egy gombnyomásra, akkor a kezdeti "kipróbálom" játékos özön után eléggé le fog csappanni az érdeklõdés. Remélem erre gondolnak majd.
A mohának mindig a déli oldala fás!
Sokszor tanakodik az ember, hogy vajon mennyiért érdemes berakni X mennyiségû Y tárgyat a különféle kereskedelmi céhet boltjaiba. Vagy, mennyiért éri megvenni azokat...
A következõ #ESO weboldal adatbázisa talán segít ebben egy picit eligazodni. A jelenleg közel 284 guild eladásaiból készült becsléseket és megközelítõ értékeket az ugrás után találjátok. Minden adat és érték természetesen csak útmutató, ettõl a valóság eltérhet itt-ott. De az átlag árakat be lehet lõni nagyjából.
http://esomerchants.org/item-database/
Két apróság estére, Paul Sagetõl az #ESO egyik vezetõ fejlesztõjétõl, aki az #E3-on adott interjút az Alcehmic Dreamnek.
Egy, a 3v3 Arena jellegû móka nagyon pozitív visszajelzéseket kapott az #E3-on, pedig mindezt csak azért csinálták, hogy a látogatók tudjanak instant pvpzni. De, mivel ennyire jó a visszhang, akár még bele is kerülhet a játékba a késõbbiekben. Ki tudja?
Kettõ: írtuk már, hogy érkezik egy új 4 fõs "Trial" jellegû harc is hamarosan, a Dragonstar Arena. Na most kiderült, hogy ez a harc egy aréna küzdelem lesz, és a túlélésrõl szól. Négy fõs partyk fognak küzdeni a folyamatosan, újabb és újabb hullámban érkezõ (egyre erõsebb) ellenfelek ellen, és a kérdés csupán az, hogy meddig képes életben maradni a csapat. Részletek késõbb.
Mivel az 1.2-ben a jövõ héten jön a Crypts of Heart, aztán 1.3-ban jön a guild, bank és player customization (festékek, guild tabardok, licites kioszkok, miegymás), ezért a fentebb említett Dragonstar Arena leghamarabb 1.4-ben érkezhet, vagy még késõbb az 1.5-ben, ha lóversenyes frissítés hamarabb debütál. Meglátjuk.
Interjú

Bar igy lenne. Senki sem mondja, hogy minden jo, mert az ostoba. 😊 Sok minden hianyzik, vagy jelenleg rossz a koncepcioja az ESO-ban. DE, van ezek kivul sok egyeb, jo dolog ami viszont jol mukodik - csak hat, ami jo, arrol minek beszelni.
"Tehát te a fix tervezhetõ fizetést favorizálod, a bizonytalan fejlesztés mellett."
En igy nottem fel, az elet ezt tanitotta. Lehet gyavasag, lehet beszarisag, de jobb szeretem a fix de tervezheto, kiszamithato jovedelmet, mint az adhoc jellegu fizeteseket, amelyek vagy vannak, vagy nincsenek.
De befejeztem, mert kaptam emailt, hogy most mar kussoljak, es teljesen jogos 😊
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Mi értelme az instáknak, ha a jobb cuccokat úgy is craftolni lehet, még ha csak fejlesztés szintjén is. Mi értelme hónapról hónapra ilyen irányba fejleszteni, ha az egész egy zsákutca? Miért nem az olyan fejlesztések élveznek elõnyt, amik egy igazi Elder Scrolls játékra jellemzõek.
Persze vannak itt páran akik túlzásba esnek a fikázás közben, de Ti is legalább ennyire túlzásba estek, amikor minden ponton véditek a játékot "mert én élvezem, szóval tuti jó minden".
én gyakolatilag a trial-okért fizettem +egy hónapot még annó, hát gyakorlatilag elsõ nap meglett, mind a kettõ. a loot egy nagy nulla, szintezõs szemét. mert õk úgy gondolták, hogy majd verseny lesz, mérik az idõt és az alapján lader lesz. és az lesz a menõ akinek a legkevesebb idõ kell hozzá. :W na az értelmesebbje itt lépett ki.
aki maradt az kb olyan aki ma is skyim-al játszik, de azt már unja és a saját töketlen módján élvezi a questelést. de skill hijján még egy veteán istát se tud letolni és vája a csodát."
Egy Pr0 kommentje a pH forumrol 😊 A kerdes pedig csak annyi volt, "Nincs valami magyar guild egyébként?".
Ha az ESO topikok ilyenekkel vannak tele, ezt kapja a pofajaba a kerdezo instant, akkor mirol is beszelunk? Felhivnam a figyelmet az utolso bekezdes uberpro kivagyisagara, hasonlo, mint a par napja itt rumlizo maximalista baratunk. (helyesirast hagyjuk, azert gondolom megkapta a "nyari iskolat" az uriember)
Ok gondoltak igy 😊
Szûrõként már rég nem állja meg a helyét a fizetõsség. Hisz apuka/anyuka mindent kifizet, csak szálljon már le róla a gyerek, ne nyaggassa, legyen el magában, játsszon!
Közelharcosként is nagyon élvezetes az egész. ( igazából még nem jöttem rá, hogy mi poén van távolról gyilkolászni az ellenfelet )
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Lesz ez nagyon sokáig mint az összes többi
Néhányunknak jó lenne F2P opció ez megvan?Nem minden hónapban akarunk fizetni ez is ok?Ennyi érted?
Jössz itt ilyenekkel,hogy tönkremegy a játék meg nem menti semmi meg.
Mindentõl függetlenül egy F2P opció már ALAP kéne,hogy legyen.Nincs ebbe semmi rossz nem is értem miért támadod.
Persze, a jatekosok szama noni fog, jajdejo, de mivel te es az elotted hozzaszolok kozott is tobben jeleztek, hogy csak ingyen fog vele jatszani, a bevetel nem feltetlen lesz akkora, ami lehetove tenne a jelenlegi fejlesztesi utemtervet.
Az ESO csak egy 5 eves projekt, a kovetkezo TES reszig, nem egy WoW aki mar 10 eves lesz lassan, vagy mas regi mmo. 5 ev es a kozosseg megmaradt resze a TES VI-ban folytatja, ezt a Zenimax is jelezte mar, igaz burkoltan, hogy csak 5 evre elore terveztek egyelore.
Nincs minden hónapban 3000ft egy ugyanolyan játékra pontosan ezt írtam erre írsz egy másik sztorit errõl,minek?Ott van feketén-fehéren HA van 3000-em befizetek HA nincs akkor nem játszok,példa a TESO,vagy igen játszok akkor is ha nem fizetek példa SWTOR.
Fizessem akkor amikor én akarom de a játékomat ne szakítsa meg senki hanem csak korlátozza.Szerintem ez a normális