24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• T800
    Srácok,az alapjátékot kötelező megvenni vagy le is lehet tölteni? ( lehet hülye kérdés) És ha megvettem ahhoz tartozik valamennyi lejátszható nap? Vagy egyből kell vennem mellé egy havi,2 havi feltöltőkártyát?
  • Running
    Nyugi majd jövőre.
  • Running
    11/25 - Patch 1.5.6 not live on EU Megaserver
    ZOS_MichaelServotteZOS_MichaelServotte admin
    11:18AM edited 11:18AM in Official News & Patch Notes Staff Post
    Good morning everyone,

Our team encountered a series of issues during the maintenance window on the European megaserver. Our team made every effort they could in order to fix a faulty game build, and deliver the patch 1.5.6 on our scheduled maintenance time. However, after further investigation, we have decided to bring the server back online without the incremental patch while we work to resolve the issue.

We do understand the frustration this may cause but please rest assured our team is doing its very best to address the issues we encountered and to deliver the patch at the earliest convenience. We will update with new information as soon as we have it.

We apologize for the inconvenience it may cause.
    Post edited by ZOS_MichaelServotte at 11:18AM
  • Pari
    ha lenne netadónk (felső korlát nélkül) akkor ez a peccs most 900huf lenne:)
    de szép is lenne...
  • Bandras DaSilva #18544
    Azért ideje volna a ZOS-nál egy kicsit gondolkodni.

Egy korábbi patchben elbaszarintják a hangokat, most meg teljesen újragondolják az egészet és kinyomnak megint valamit ami vagy jó vagy nem...ezek a több gigás patchek azért durvák. Mert ha elolvassa az ember a patch notesot, olyan nagyon sok extrát nem talál benne.

Jók voltak a hangok ahogy voltak korábban. Nem kellett volna hozzányúlni.

Most meg majd ha ez sem jön be, megint lehet letöltögetni x gigát, hogy az hátha jó lesz.

A félreértések elkerülése végett, nem betárcsázós netem van és le is jönnek ezek szépen pikk-pakk, de azért 6gb egy sima patchnek eléggé durva..
  • hagirez_melo
    g2play.net

6500-ért vettem 60 napot PAYPAL-al és működik.
  • Running
    Na elvileg van benne pvp lag fix is, kíváncsi leszek.
  • PiszkosFred
    A holnapi 1.5.6-os "fix" laza 6 gigas lesz, ugy keszuljon mindenki...
  • Running
    Elég sokan vették innen, meg a 60 napot is. Garanciát nem vállalok azért. :)
    Utoljára szerkesztette: Running, 2014.11.24. 15:50:20
  • T800
    Ez megbízható oldal? TI is innen vásároltok?
  • Running
    Pl livekodok.hu:
    Játék
    60 napos kártya
  • T800
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy hol lehet a legolcsóbb feltöltőkártyához jutni? Hol tudom megvásárolni? És itt is úgy van hogy van 1 hónapos is?

Köszönöm a választ előre is! :)

Üdv!
  • Running
    A kasztok/buildek/elemzések fejezetbe bekerült egy TRIAL és egy PVP csapatosra vonatkozó leírás. Link
  • Running
    Elkészült a magyar leírás, a Dragonstar Arénáról. Nem fordított, saját tapasztalat alapján íródott. Link
  • Running
    Akinek fejlődési gondjai vannak, itt egy új módszer, ami kipróbáltan működik:
  • PiszkosFred
    Nagyjabol 5-6 hetre erkeznek egymastol, igy talan december kozepe/vege kornyeken varhato. En speciel az unnepek elott dec 10-15 kornyekere lonem be, hogy legyen meg a holiday elott ido a fixekre, mert gondolom a tech csapat sem akarja az irodaban tolteni az ev utolso hetet. :) De, hogy a Zenimax hogy gondolkodik, nem tudom.

PTS-re jon majd hamarosan, akkor tobbet tudunk majd.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.22. 12:05:49
  • Sir Critical
    Van-e már valami céldátum akár az 1.6 érkezésére? Fent van már legalább a PTS-en? Vagy hogyan szokott ez menni ("ütemeződni")?
  • PiszkosFred
    Az 1.6-ban - az elozo kepedet nezve - meg nem, viszont van par extra ikon es elem az uin (azok szinte tuti, hogy a championhoz tartoznak), vagyis erkezni erkezik a champ az 1.6-ba, de az 1.7-ben lesz kukazva az egesz VR es lesz kesz a folyamat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.22. 10:58:09
  • Running
    1.6-ból lőve:
  • Running
    Vagy az 1.6, vagy az 1.7-ben.
  • Kryon
    A veteran rendszer eltörlése kb. mikorra várható?
  • Running
    AA trial lement:

Hel Ra trial lement:

PVP:

• drop
    The transaction was not authorized. Please check the provided information again or contact your payment provider for assistance. ilyenkor mit lehet tenni mert nem tudom feltölteni a játékot :((
  • Omrega
    Rögtön el is vesztek a PTS-es karakterek és így lett 1 V14 meg 7 lvl20-as kari amiböl 3-at kitörölhetek.
  • Running
    Re: Character Copy on the PTS

During today's PTS maintenance, we copied all characters from the European megaserver to the PTS. Characters were copied today (November 19th.) If you have a character on the EU megaserver, you can now use them on the PTS which is up-to-date with patch 1.5.5.

Please keep in mind this is only a character copy; progression from the PTS will not carry over to the live EU megaserver.
  • Pari
    v5-ön kb. a negyede a korábbinak. 22k helyett 5,8k
  • Caliph
    Dragonborn come egy operaénekestől
  • Running
    Ha farmolni nem lehet, akkor valószínűleg mindegy. :)
  • Bandras DaSilva #18520
    Ez a része is érdekes:

Increased the experience you get for completing the following:
    Anka-Ra Burial Sites
    Magical Anomalies
    Nirncrux Mines

Kíváncsi vagyok mennyire emelik vissza az xpt:)
  • Running
    Game Performance in Cyrodiil

Game performance improvements are something we are constantly working on as a team, especially for Cyrodiil and other heavy-load scenarios. It's an important ongoing effort for us, and it's one for which your feedback is critical. We've read your recent feedback about game performance in Cyrodiil and understand how frustrating it is to have your abilities or character become unresponsive in the midst of a huge, important battle. We want you to know we do read your feedback, and we are dedicated to continuing our efforts to improve your overall experience.

There are a few key things we need everyone to know. When a large number of players clumps together and spams PFX-heavy abilities, it will cause slow-down. We've put in a number of fixes and tools to help reduce this, but the reality is there will always be some slow-down when this happens.

We've been tracking crashes in Cyrodiil, and the number one client crash we see come through our crash reporting tool is one that occurs due to broken or out-of-date add-ons. If you are frequently crashing in Cyrodiil, we strongly urge you to try playing with and without your add-ons to see if you experience any noticeable difference in crash frequency and game performance.

All that said, let's take a look at where we're at with efforts to improve game performance.

What have we done so far?
    We've fixed quite a few issues where effects were failing to clean up as they should. This has improved performance related to ability effects, but it is an ongoing effort.
    We put in a PFX slider to help with game performance in heavy combat situations where there is a high amount of PFX simultaneously firing off. Dropping this down to the minimum setting can help with lag in crowded areas. (Reducing graphics settings in general can provide better performance when in Cyrodiil, too.)
    The removal of Forward Camps has cut down on some of the player-character pile-up, which has helped game performance in Cyrodiil.
    What more are we doing?
    Evaluating ability particle effects and fixing any issues we find with effects failing to clean up, or being too taxing, is an ongoing effort.
    We have a fix going in today (1.5.5) that will fix a region crash issue in Cyrodiil which was related to a scenario where someone could teleport to Wayshrines while still targeted for an attack (this could not be done on purpose—it just happened sometimes.)
    We have a fix for the issue where the game client gradually slows down over time when weapon swapping. We’re aiming to get this fix into the next incremental patch (1.5.6.)
    Our QA team hops onto the live servers to observe, take metrics, and report back on anything unusual they see.
    If you are encountering severe lag, crashes, or unresponsive abilities in Cyrodiil, there are a few bits of info we'd like to get from you to help us further improve your experience.
    Do you have your PFX slider turned all the way down, to minimize particle effects load?
    Do you have your graphics turned down? If so, what are they turned down to?
    Are you using any add-ons? If so, which ones? (We are not trying to place blame on add-ons; rather, knowing which ones people are using may help us pinpoint potential issues.)
    We hope that helps explain our past, current, and future efforts to improve game performance, particularly in Cyrodiil. Thanks again for your ongoing feedback and support.
  • Running
    The Elder Scrolls HQ:
    Holnap reggel újabb ‪#‎ESO‬ patch érkezik, ezúttal egy aprócska. Az 1.5.5 tartalmát a link mögött találjátok. Ami érdekes lehet,
    - a veterán területeken összeszedett felfedezés-xp mostantól ténylegesen a karakter szintjéhez igazodik/azzal együtt skálázódik,
    - a Dragonstar Arena már VR1-től elérhető lesz mindenkinek, legyen az normál vagy heroic (jó, akkor veterán) verzió, partyval vagy LFG-ből.
    - és végre tényleg 1 misit fog kiírni az UI is a 4 misi helyett (veterán rangoknál), vagyis végre javítva lett ez a kis elírás az interfész ide vonatkozó részében
    http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/140042/patch-notes-v1-5-5
  • PiszkosFred
    Experience awarded for discovering new areas in Silver and Gold content now correctly scale to your level.
  • Running
    Született egy jó kis topik a pvp kampány giga lagokról. Akit zavar, írjon egy kis megjegyzést a fejlesztők számára, hátha komolyabban kezelik majd az ügyet.
    Link
  • Running
    Egy szép csoportkép pvp területen:
  • Sir Critical
    Dehogy nincs visszaút. Pontosan azért van (vagy nincs :)), mert onnantól nem lesz út. Ha eltörlik a vet szinteket, akkor tökmindegy, hogy hol álltál addig, vet1-en vagy vet14-en (most a szintre utalok nyilván, nem a szerzett XP-re, hiszen annak természetesen lesz jelentősége, a Champion Pontok tekintetében). Ez az egész mostani helyzet inkább csak azért rossz, mert valaha, amikor indultunk, volt egy vet-maximum, a 10-es, amiért megérte "gürcölni". Kinek kicsit, kinek nagyon (a.k.a. Craglorn... ;)), de ebbe most nem megyek bele. Aztán lett a 12, a 14 az elérhető maximum. De folyton volt bennünk valami vágy, hogy elérjük a "végcélt".

És most ez az "út" egyszeri kvesztelős játékosnak (akit én ugye alapból jobban kedvelek, mint a "másik" félét), a végtelennel egyenértékűen hosszú lett. Bár egy ideje már nem logoltam be, de nem tudom hirtelen, hogy a quest-eken kívül honnan máshonnan gyűjtenék XP-t, hogy elérjem a vet14-et, tisztán abból, ha végigmennék a 3 (4-5) területen viszont nem lenne meg. Tehát gyakorlatilag számomra elérhetetlen lenne az a "végcél", aminek az elérését pedig az első napon kitűztem magam elé.

Úgyhogy igen, most egy megoldás látszik, mihamarabb "odaadni" a vet14-et mindenkinek, akit ez hajt (én még továbbra is képes lennék akár halálra küldetésezni magam, ha abból úgy el lehetne érni, mint ahogyan az volt az 1.5 előtt, azaz területenként 1 vet-szintet lehetne szerezni), mert muszáj megadni a lehetőséget mindenkinek, hogy elérje a - sokszor említett - "végcélt".
  • PiszkosFred
    En nem bannam, ha tovabb csokkenne, mert egyszeruen keptelen vagyok ravenni magam, hogy tovabb vigyem az eu szerveren levo karaktereket v2-3 szintrol. Egyszer eleg volt elerni a maxot odaat, itt most akarhanyszor belogolok, elmegy a kedvem. Sot, SWTOR-ban most a SoR preorder akcioja miatti 12x XP-vel pedig ugy szintezem fel a hianyzo altokat, hogy orom nezni. Vagyis nem vagyok ellene, csak nem tudom, hogy mennyire lenne jo megoldas, kvazi "ajandekba" adni a veteran rangokat, amelyek azert meg a jatek szerves reszeit kepezik x hetig/honapig. Ki lehetne probalni, csak a gond az, hogy onnantol nincs visszaut.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 13:32:21
  • gseldon
    Tudom, hogy kicsit ingerülten irogattam, elnézést kérek a fórum közönségétől, de ez tényleg nagyon lehangoló. Szomorú vagyok, olyan sok tervem volt, különböző build-ek amiket ki akartam próbálni. Most meg "kényszerszabadságra" kell mennem, mert tényleg ez lesz belőle, ha megpróbálnék maradni, csak magamat idegesíteném, az meg kinek jó. Addig elleszek a Dragon Age-el, azt úgyis nagyon várom már, aztán visszanézek Karácsony környékén. Ha következő, 1.6-os update nem tartalmazza majd a champion rendszert, akkor ez az átmeneti időszak viszont túl sokáig fog nyúlni, ami szerintem már mérhető mennyiségű előfizető elvesztését jelenti majd, hogy átmeneti vagy örök időre, az majd kiderül. Ezt pedig nem szeretném, mert drukkolok a játéknak. A fejlesztők balfaszkodása érthetetlen.
    Hogy mit tudnának tenni? Szinte magad mondtad ki Fred, ha már egyszer belőtték a különböző tevékenységekért kapható xp-ket, akkor csökkentsék le erre az átmeneti időre a VR szintekhez szükséges mennyiséget mondjuk 200k-ra az 1M-ről. Ennyi, egy paraméter. Amikor meg jön a champion rendszer, akkor meg visszaviszik 1,5M-re. Így mindenki elégedett lenne.
    Utoljára szerkesztette: gseldon, 2014.11.14. 13:22:14
  • PiszkosFred
    Szerintem ertik, sot latjak is. De mit tudnak csinalni? Ha most atirjak az osszes monszter es esemeny altal "adott" XP-t, amelyet most lottek be - mar gondolva a champ systemre -, akkor azzal csak magukkal csesznek ki, mert par het mulva, a fazis 3-ban ujra megint at kell irni midnent. Csak annyit tudnak csinalni, hogy a jatekos oldalon csokkentik az ertekeket, vagyis a szukseges XP mennyiseg/szint parost. A mostani event/mob/boss/anyamkinja utan kapott XP nagy resze mar a kovetkezo, veteran rang nelkuli, poszt 50-es mechanizmusokra van belove, amelyek soran majd account szinten fogod gyujteni a champion pontokat.

Hogy mikor erkezik? Par nap, es kiderul, ahogy fellovik a PTS-t. En szemely szerint ugy hiszem, hogy a kovetkezo 2 Updateban (6-7) a vegere is erunk a dolgoknak, vagyis december vegen/januar elejen mar itt a champion rendszer. Utana pedig, a konzol premierrel egybekotve - ha meg nem fujtak le az egeszet -, johet a justice system, valamikor februar-marcius kornyeken. Lesz meg kozben egy Imperial City is, de szerintem az barmelyik fazissal egyutt megerkezhet.
  • Bandras DaSilva #18510
    Ebben a témában gseldon-nal értek egyet. Nagyon elhibázott ez az egész átmeneti dolog. Miért nem egy nagy váltással csinálták meg? Részletekben meg lehetett volna PTS-en tesztelni a dolgot.

Több xp nem nagyon jön és az xp követelmény csökkentésével csak azt érték el, hogy visszaállt az a dolog, hogy 1 veteran terület 1 szint.

A fő gond ott van, hogy a devek szerint egy 12-15 óra játékidő a megfelelő egy veterán szint meglépéséhez. Ami ha napi 2-3 óra játékidővel számol az ember, akkor az közel egy hét. Hetente egy szint az nem túl gyors, tehát 14 hét múlva már VR14 is vagyok. Az 3 hónap...

Ezzel van a legtöbb embernek gondja és ezt nem értik meg a ZOS-nál.

Persze, tudom, hogy a champion rendszer majd ezt megoldja, de azt nem lehet tudni, hogy mikor jön? Lehet 2 hét, de lehet 2 hónap, fél év stb. Ráadásul azt is biztosra lehet venni, hogy lesznek vele gondok.

• Running
    Neked pihentetni kéne ezt a játékot.