24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #18669 A GW2 féle, két hétig elérhető tartalmaktól mentsenek meg minket az istenek. :)
Egyébként megint a szokásos a helyzet legtöbbször, ahogy olvastam a hírek alatti kommenteket: hűűű, legyen f2p, úúúgy játszanék vele, alig várom stbstb., de a havidíj, azt persze nem adná meg érte. :/ -
#18668 Off: Jobb írói csapattal az is fasza lenne, de ez csak személyes vélemény. A Scarletes vonal végig egy hülyeség volt. Két hetente lenne valami új quest chain, egy történet amit elmesél nem hangzik olyan rosszul jó kis TES hangulattal. :) -
#18667 Na én ott be is fejeztem, ha olyan lesz, mint a GW2 fejlesztése. -
#18666 Legyen, de akkor lottek a masfel havi Updateknek, lottek a fejleszteseknek es marad a cicoma frissites, meg par alibizes ket nagyobb, fel evenkenti/evenkenti update kozott. Az elofizeteses rendszer - meg ha nem is kotelezo - nem rossz, ha megmarad, hadd hozzon folyamatosan bevetelt a huseges jatekosoktol, a f2p es a b2p kiszamithatatlan bevetel, foleg amennyire ruhelli mindenki ezt a jatekot. Szerintem. -
Kryon #18665 Vagy a GW 2 féle b2p+shop, az még jobb lenne. -
Nephin #18664 Hallgatnád egyfolytában, hogy még ezértmegazért is fizetni kell, ezmilyenmár nyeeee? :P :) -
#18663 Vegyek at az swtor rendszeret, es rendben is lesz a dolog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.01. 20:09:57 -
Sir Critical #18662 Ingyenessé, de utalni is lehet majd ;) -
sznek1975 #18661 ingyenessé válna vagy mi? vagy átutalásos? -
#18660 Vagy lehet, hogy nem? Ez most a valóság, vagy a mátrix? -
Arhenius #18659 Lehet megszüntetik a havi előfizetést ? -
sznek1975 #18658 szakmák hogy működnek a játékban ? -
#18657 "Ajándék a készletek erejéig: zenei CD!"
Bangó Margit, vagy Madam X-otic CD-re tippelnék.
Kérlek egy kicsit szedd össze magad, mert az egy dolog, hogy egy angol nyelvismeretet igénylő programmal akarsz játszani nulla tudással, de a magyart hadd ne magyarázzuk már el. -
sznek1975 #18656 szerintetek ez úgy van hogy játék és mellé egy zene lemez? mindenesetre ez zavart okozott nekem.ESO -
fluency #18655 Szívesen, bár nem sikerült úgy linkelnem ahogy akartam. -
sznek1975 #18654 köszi a segitséget -
fluency #18653 [URL=http://www.gamekeys.hu/kezdo-lepesek/][/URL]
Ezt olvasgasd át. Ha nem akarsz rizikót, akkor megrendelheted az eredeti oldalról is a digitális kiadást kicsit drágában:
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: fluency, 2014.12.30. 11:55:00 -
Kryon #18652 Kiteheted a polcra, annyit érsz vele. A patcheket úgyis le kell töltened folyamatosan, az a verzió amit a dobozosban kapsz, már akkor lejárt amikor megvetted. -
sznek1975 #18651 és ha dobozos verziót szerzek? akkor legalább van egy biztos kézben ki tudja mikor kell gépet újra rakni vagy más nyalánkság -
#18650 Csak ha jatszani is akarsz vele. -
sznek1975 #18649 digitálist le kell tölteni?
-
#18648 Mert kulfoldrol valoszinuleg a digitalis verziot veszed meg, itthon meg a dobozost. -
sznek1975 #18647 ha imádott országunk határain belül rendelem meg akkor mért jön ki 10000 ft körül csak a játék? adtak itt egy külföldi címet igaz hogy 3000 - 3500 körül van de nem tudom mit raknak még rá és honnan szállítják, ebben még nincs tapasztalatom.
Hagirez_melo írt még egy lehetőséget de az a említett külföldi rendelés ha többet tudnék lehet bele vágnék. aki külföldről rendelte meg ossza
meg a tapasztalatát legyen szíves. előre is köszönöm szépen -
#18646 Csak Timecard (Gamecard) es bankkartya, ahogy te is irtad. Mas nincs, de mivel a WoW is most akarja befizetni az ingame goldert jatekidot es forditva, siman el tudom kepzelni a kesobbiekben. De egyelore csak az elozo ket lehetoseg van. -
sznek1975 #18645 lehet olyat itt csinálni mint a Eve Online ban hogy egy idő után játék pénzel fizetni vagy csak utalással és GameCard al? -
sznek1975 #18644 honnan hozzák melyik országból? menyibe kerül szállítási dijal együtt forintban? -
sznek1975 #18643 ez pénznem euró? eléggé kínai számomra. hogy működik itt a megrendelés? aki érti elmondaná? -
sznek1975 #18642 ez nem magyar. hogy működik ez a rész? nincs semmilyen kártyás fizetési lehetőségem. -
sznek1975 #18641 nagyon köszi mikor írtam erre nem gondoltam -
hagirez_melo #18640 Nem bántásból mondom , de tényleg.
Ha csak a mondatod második felét beírtad volna a fórum keresőjébe, akkor szépen kigyűjtötte volna neked az összes ezzel kapcsolatos infót.
Nem akarok reklámozni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy én a g2play.net -en vettem kb. 3000-ért, a 60 napos gamecard ollyan 6 és 7000 között mozog -
sznek1975 #18639 hol lehet olcsón megvenni a játékot és menyi egy 60 napos gamecard? -
#18638 Ha igazak az adathalaszok altal megszelloztetett szovegek, es ha tippelni is lehet, akkor szerintem a konzolos premierrel egyutt lesz bevezetve a trial/demo, de nem vagyok benne biztos, hogy PC-re is. -
#18637 Nincs ilyen információ. -
sznek1975 #18636 Sziasztok mikor lesz kipróbálható része a játéknak? hasonlóra gondolok mint wownál ingyenes 20 as szintig -
#18635 Zsírfeka -
#18634 Ezzel a videóval zártuk az ExH-val a 2014-es évet. Jó szórakozást.
-
Szuni #18633 Elértem a provisioning 50-es szintjét, van értelme még gyűjtögetni az alapanyagokat (persze van pár favorit, amiből a nekem tetsző kekszet sütöm, de ezen kívűl? Lesz-e még vajon később pluszban valami peccsben később szintemelés, amiért érdemes lenne a sose elég bank helyeket pazarolnom ilyesmire? Kereskedni nem nagyon akarok ár ezzel, más szakmába fognék.
Utoljára szerkesztette: Szuni, 2014.12.25. 10:08:06 -
#18632 Kellemes Ünnepeket kíván Mindenkinek az ExH!
-
Szuni #18631 Nem tudom szabad-e itt ilyet, én voltam aki kereskedő guildet keresett nem olyan rég. Mázlim volt, cseten hirdetett valaki pár megüresedett helyre felvételt, kértem invet, felvettek, és egész szépen zajlik az élet (én ugyan csak három hete játszom kb, harmatos lepkepuki a hozzáértésem, de ahogy felmértem van minden mindenkinek mindenből a kapanyéltől kezdve a legendary cuccokig), szóval ha valakit érdekel, elküldöm a tag elérhetőségét, aki a tagfelvételt intézi. -
#18630 Érdekes megoldás lesz a champion rendszer bevezetésekor, hogy a v14-es karakterek ugyanúgy 30 CP-t kapnak mint a v1-es karik. Azok járnak jól, akiknek sok veterán altja van.