24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Terawatt
    De ha már azt egyszer fel patchelte nem mindegy?
  • PiszkosFred
    Account managerben ott a link az uj es friss launcherhez/telepitohoz, teljesen felesleges a betas dvd-re kiirttal szorakozni.
  • Terawatt
    Volt akinél igaz nem fagyott, hanem csak "simán" összeomlott induláskor, neki az oldotta meg, hogy a launchert kompatibilitásnál XP pack 3ra állította. Ez is megér egy misét, ha minden kötél szakad. :)
  • PiszkosFred
    "mert mikor nézem a fő oldalt azt írja hogy aktív a előfizetés"

Akkor rendben van a dolog. Mellette lennie kell annak is, hogy "89 days left" vagy ilyesmi.
  • Terawatt
    MIelőtt az alábbi dolognak neki esnél, próbáld meg rendszergazdaként futtatni a launchert. Ha megint fagy, akkor keresd meg a játék mappáját és (nekem) a \game\client alatt van egy Eso.exe. Ezt próbáld meg megint rendszergazdaként futtatni. (jobbklinkk-->futtatás rendszergazdaként)

Spoiler alatt található kép szerint csinálj egy repair-t. Ne ilyedj meg, ez csak végig nézi a kliensed és ha talál benne valamit akkor javítja. Nem fogja leszedni az egészet előröl. Egy ideig el fog tartani, de általában segít.

• sznek1975
    ok
  • Terawatt
    Jussunk el odáig, hogy megpróbálsz a játékban belépni, hogyha hibát dob azzal, hogy nem vagy aktív vagy más dolgot kér, akkor erre vissza térünk, rendben? :)
  • sznek1975
    megy de fagy és semmi üzenet
  • Terawatt
    #18767. Korábban felpatchelte már. Itt most szerintem már a klienssel van a gond.

Sznek kapsz is a fagyás után hibaüzenetet, hogyha összeomlik ?
  • sznek1975
    akkor ott vagyunk hogy MANAGE SUBSCRIPTION honnan tudom hogy nemadtam már meg korábban a kódot? a Redeem Code ba vagy az nem ugyan az ? mert mikor nézem a fő oldalt azt írja hogy aktív a előfizetés
  • PiszkosFred
    Ez egy mmo, a tartalma hetrol hetre valtozik. Amit a boltban vettel, az mar akkor frissult, amikor az a doboz a polcra kikerult. Amit megveszel kvazi nem mas, mint az a 9-12 jegyu szamsor, a cdkey, a tobbi csak eldobhato felesleges holmi. Bar a polcon jol nez(het) ki, van aki szereti latni ott is. Nem hiaba szeretik az emberek a digitalis vasarlast, mert nincs doboz, nincs extra koltseg, kapsz egy kulcsot es kesz is.
  • Terawatt
    Okés akkor térjünk vissza oda, hogy azt mondtad, hogy amikor elindítod befagy. /ezt most látom valahogy kimaradt/ Már egyszer leszedted/fel patchelted a játékot? MIntha rémlene, hogy korábban lett volna téma, de nem vagyok benne biztos, hogy te írtad volna.
  • sznek1975
    most amit le töltöttem linket avval kell telpíteni a játékot? akkor minek raktam fel az eredetit amit rendeltem?
  • sznek1975
    egyszer már be írtam
  • Terawatt
    Mivel a feltöltőkártya beírásának opcióját választottad, ezért a feltöltőkártyáét. :)
  • sznek1975
    a második képnél melyik kódot kell beirni?
  • PiszkosFred
    Az mar akkor reginek szamitott, amikor a gyartosoron kiirtak ra a jatekot. Digitalisan szedd le, ott a download client opcio.
  • sznek1975
    Játék kliens letöltése, amit megtalálsz az account oldalon belépve. nem elég hogy meg vettem eredetibe?
  • PiszkosFred
    Boven eleg, igaz ez esetben az ultra beallitast erdemes hanyagolni.
  • PiszkosFred
    A kepek miatt spoilerben a ket lepes:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elobb ezt kivalsztod, majd kattints a Continue-re:

Aztan ide beirod a kodot es Redeem-re kattintasz:

Kliens elindit, frissit es jatszik.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.12. 14:34:23
  • sznek1975
    vagy sorban állás van?
  • sznek1975
    lehet azért nem indul el mert kevés neki az 1 giga videókártya?
  • sznek1975
    MANAGE SUBSCRIPTION
    Select SubscriptionBilling Address
    ELDER SCROLLS ONLINE
    Member Since January 12, 2015

ACCOUNT STATUS
    Active - Non-Recurring

SELECT SUBSCRIPTION
    Please choose a subscription or game time code below

SET UP YOUR RECURRING SUBSCRIPTION†ENTER PREPAID GAME TIME CODE
    Game Time Codes are available at major retailers. If you have a physical game time card, the game time code is located on the back of the card.

Game Cardos vagyok itt mit kell csinálni?
  • sznek1975
    sikerült aktíválni de mikor inditom befagy
  • Terawatt
    Először a játék kódját kéne és utána a kártya. Így lenne logikus.
  • sznek1975
    Sziasztok hogy lehet aktiválni a játékot? egyben kell megadni a játék regisztrációs kódját meg a game card ét is? probáltam de nem fogadta el úgy. mi a megoldás
  • Terawatt
    Lassan nincs már olyan játék amire nem rakom fel. Wow is egyből kinézett valahogy. :D Alapból nem feltűnő, de borzalmas szükséges van ott is.
  • Running
    A sweetfx sokat dob a színvilágon. :)
  • Terawatt
  • Terawatt
    GC-t vett valaki oroszoktól, vagy más trükkös módszerrel mostanában?
  • Sir Critical
    Így legalább egyszer kerülhetnék rövid ideig a közelükbe, mert többet nem lesz esélyem, az biztos ;)
    Bár bízom a rested XP-ben is...
  • Nephin
    Nem mindegy, hogy 70 vagy - tegyük fel - 583 pontot oszthatsz el. Könnyen lehetnének behozhatatlan előnnyel rendelkezők, főleg, akik sok karakterrel sokat játszottak. Nyilván benne van az valahol, hogy "megérdemelnék", de ez nagyon kétélű dolog szerintem. Így is meglesz a lehetőségük, hogy több pontot gyűjtsenek, mint akik kevesebbet játszanak.
  • Sir Critical
    Egyszeri a dolog, úgyhogy legfeljebb egyszer tudna az a "réteg" egy kis előnyt szerezni. Amit - köztünk szólva - a lejátszott játékidejük miatt talán meg is érdemelnének.
  • Nephin
    Gondolom nem akarják, hogy nagyon elszaladjon egy réteg.
  • Sir Critical
    Egyetlen pici apró dolog nem tetszik csak, a kezdeti (átváltáskori) 70 pontos CP-határ. Ha ez nem lenne, teljes lenne az örömöm.
  • sznek1975
    rendben értem köszönöm szépen
  • Nephin
  • Terawatt
    Bank account being charged Ez elég régi már, de az utolsó része nekem azt sugallja, hogy game carddal megoldható. Amíg valamelyik nincs meg addig nem fog menni.
  • sznek1975
    tud valaki olyan megoldást ami nem bank kártyához és utaláshoz fűződik? hogy el tudjam indítani a játékot?
  • Terawatt
    http://www.gamekapocs.hu/hir/43208/februar_vegen_jon_a_konzolos_teso? Vótmá?
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.10. 16:00:30