24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20198 A g2a-s probléma abból fakadt, hogy sokat pár ezer forintért vettem ott játékkulcsot, aztán jól kiderült, hogy egy része lopott volt. Olcsó húsnak... az oldallal egyébként nincs gond, csak érteni kell, hogy ha valamit 13 helyett, 3-ért árulnak, ott kockázat is van.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.10.29. 09:54:03 -
#20197 Sziasztok,
A FAQ olvasása közben bukkantam az explorer's pack-ra.
Utánanéztem, az ESO support oldalán azt írják, már nem elérhető (előrendelői bónusz volt), helyette a Crown Store-ból megvehető Adventurer's pack-ot ajánlják (ami lényegében ugyanaz, csak kicsit drágább).
Plusz utánanéztem az általuk hivatalosan elismert viszonteladók listájának, az MMOGA nem szerepel közöttük.
Mivel láttam hogy volt már balhé a "hiteltelen" kulcsok visszavonásával (pl. G2A-ról szerzettek), szerintetek ha innen ruházok be egy Explorer's pack-ra, kerülhetek bajba?
Igazából csak azért érdekelne mert szeretnék dark elf sorcerert csinálni, de DC oldalon. -
#20196 Nekem is furcsa, hogy nem munka közben etetek és csinálom a napi gyártásokat. :))) -
#20195 Reggeli kave kozben megetettem a lovakat, mert tegnap nem volt idom ra (de egyebkent este szoktam), lehet ez kavart be :D
No de viccet felre, egyuttal aktivalhatnak az Orsiniumot is, ha mar igy alakult, ne kezdjuk elolrol ugyanezt a jovo heten is... -
#20194 Hi everyone,
Today, we had planned to bring all North American megaservers offline to perform some datacenter maintenance. During this process, all European megaservers unexpectedly became unresponsive, and were also brought offline. While we were able to restore service for the European megaservers within a couple hours, it extended our timeline for the North American megaserver maintenance and caused it to not only go longer than intended, but we weren’t able to finish what we had started.
Tomorrow, October 28th, we will be performing additional maintenance on both the North American and European megaservers for all platforms to complete our planned work. In short, we are upgrading our hardware and fixing bugs that could potentially cause unplanned outages, and want to do this before Orsinium is published next week to ensure a smooth launch. This maintenance will begin at 4:00am EDT, and could last upwards of six hours. While we always try to minimize downtime, please understand that regular maintenance is necessary for the health of the game and helps us reduce unplanned maintenances.
We’ll do our best to keep you updated, and will let you know when maintenance is wrapping up. Thanks, as always, for your ongoing patience. -
mikuc #20193 Én két progit próbáltam erről az oldalról amiről te is linkeltél, de mindkettőre azt írta a TESO hogy nem támogatott. Utána hagytam is a fenébe az egészet mert olvastam, hogy novemberben jön a hivatalos controller támogatás. Így ezután már nem merültem bele nagyon. -
#20192 Nem probaltam kesobb masik megoldast, foleg, hogy az ESO-t is parkoltattam egy ideig erdeklodes hianyaban. De most ujra van kedvem jatszani - foleg az erkezo tartalmak miatt- , igy majd ujra nekiesek a kontroller temanak, szerencsere ezuttal mar hivatalos support is lesz. Aztan majd kiderul milyen lesz, bar nem hiszem, hogy gond lesz vele most mar.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.27. 11:50:35 -
#20191 Ez nem volt meg? Link -
#20190 Anno nem addonnal probaltam, hanem egy kis progival, a gamepadtv nevu emulatorral/3rdparty cuccal, amelyet mas progihoz is hasznalok/tam PC-n. Ment vele, de a kiosztasok/bindek miatt szoptam, illetve volt annyi "lag", hogy a vegen hagyjam a fenebe es maradjak a bill+eger kombonal. Most ujra megprobalom majd a jovo heten, mert csak ugy lenne az igazi, teve+fotel komboval. :) -
#20189 Csak érdeklődöm, miért nem működött az addon? Csapattársaim közül ketten is használják már jó régen, sose hallottam, hogy gond lett volna vele. -
#20188 Nem te voltal a bena, vagy akkor mar ketten vagyunk. De ezt az egy hetet mar kibirjuk fel labon is. -
mikuc #20187 Próbáltam addont feltelepíteni de nem működött. Lehet én voltam a béna. Most már azt az 1 hetet megvárom. :-) -
#20186 Ezt mondjuk nem értem, kb másfél éve van erre lehetőség, egy tökéletesen működő engedélyezett addon formájában. Most mi változik, hogy a játék része lesz alapból? -
mikuc #20185 Végre jövőhéten már jön a controller támogatás is. Már erre várok 2 hónapja. Játék már feltelepítve....aztán indulhat a móka. :-) -
#20184 PTS 2.2.3 Patch -
#20183 Az útmutató frissítésre került, akit érdekel itt megtalálja: Link
> Alap szövegek és pontok frissítése ott ahol rászorult
> DLC-vel kiegészítve
> A két új dungeon leírással frissítve
> Attribútumokról leírás született
> Új karakter készítéséről segítség készült egy új pont alatt
>> Az endgame buildek is hamarosan elkészülnek és bemásolom
Aki talál elírást, hülyeséget, az írjon nyugodtan, javítom, ahogy időm engedi.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.10.26. 15:38:20 -
#20182 Köszönöm, meg is vettem.
Tényleg kifogytak a kulcsokból, "Keys are temporarily exhausted for this product" hibaüzenettel én sem kaptam, remélem tényleg lesz utánpótlás. -
#20181 Cyrodiil es Imperial City teljes terulete.
Ami a HB ajanlatot illeti, ugy fest, hogy kifogytak a keyekbol, bar lehet lesz utanpotlas. A kulcs egyebkent nem steames, vagyis az eredeti oldalon tudod aktivalni. -
#20180 Éppen gondolkodom rajta hogy beruházok rá.
Gyors kérdés: leginkább a pvp része érdekel a dolognak. Feltételezem lesz itt aki régebben WoW-ozott, ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy az ESO-ban is vannak-e olyan területek, ahol "összeeresztik" a népet, és gyepálhatják egymást miközben intézik a dolgukat (world pvp)? Nem szervezett csatákra gondolok, hanem random összecsapásokra, 1v1-ben, fejlődés közben. Pl. WoW-ban ez olyan lvl. 30-tól kezdődött.
(És igen, a FAQ-t elolvastam! :) ) -
#20179 Link -
Yodu #20178 Köszönom ,sikerult kezzel megcsinalni .
AD oldalon keresek klant,11 lv Nightblade
Koszi -
#20177 ESO -66%-os áron! -
#20176 Elkészült az ExH guild legújabb, Imperial City témájú videója. Akit érdekel nézze meg. Továbbra is keresünk aktív játékosokat a DC oldalon. Ingame: @Runningwild, mail: [email protected]
-
#20175 A c:\Users\< neved >\Documents\Elder Scrolls Online\liveeu\AddOns alá kell tenni az addon-ok mappáit. Ha nincs liveeu\AddOns, egyszerűen hozd létre kézzel.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.23. 19:21:01 -
Yodu #20174 Hali
Nem tudom telepiteni az ADDON-okat.
Mert nincs olyan mappam h /liveeu/mappam -
mikuc #20173 Szuper!Köszönöm! -
#20172 Nem jol ertelmezed :) Mindenki hasznalhatja (nem a DLC-tol fugg), az alapjatek/motor lesz mindenki szamara felkeszitve a controller hasznalatara. -
mikuc #20171 Sziasztok! Végre jön a gamepad support. Ezzel kapcsolatos kérdésem: az Orsinium DLC-vel jön ez a funkció. Vagyis ha az alapjáték megvan és kijön ez a kieg attól a játék még nem fogja a gamepadod támogatni csak ha megveszem a DLC-t is? Vagy nem jól értelmezem? -
#20170 PTS Patch 2.2.2
A patchel bevezetik a Mercenary Motif-ot. Megszerzését a napi Undaunted napi küldetések végrehajtásához kötötték. Vagyis a kapott kulcsokkal, a ládát nyitva kaphatunk motif fejezeteket. A motifhoz tartozó stíluskő a főboss-okból esik. -
Yodu #20169 Köszönöm,de most rakom újra :) -
#20168 link -
Yodu #20167 hali
Nem enged be a jatek /ERROR 210/ ezt irja
Vkinek vmi otlet?
Koszonom
-
#20166 Hja, a XB1-t el is felejtettem, ott nincs general :) Hat, akkor keress inkabb egy nepesebb aktiv guildet es akkor veluk talan egyszerubb lesz. Addig meg marad az LFG, hatha november kozepere (azt hiszem konzolra megint 2 het difivel jon) kicsit rendbeszedik, es hasznalhato lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 19:06:37 -
Daniel82s #20165 Huha, az xbox one-on csak ilyen voice chat asszem :) Lépjek be is kezdjem el mondogatni vagy hogy van ez? :D -
#20164 Nem, a játékosok száma korrekt, sajnos az LFG rendszer egy kalap szar, minden platformon. Most a következő DLC-ben át is dolgozzák kissé. Addig próbálj general chaten keresni csapatot, hátha. -
Daniel82s #20163 Köszi!
Gondoltam kiprobalom, bejeloltem hogy healer vagyok, masfel oraja queue a group finderben 0/4.... xbox one-on halott ez a jatek tulajdonkeppen? Ezert lettem healer, hogy tudjak masokkal jatszani :( -
#20162 Igen.
Később (lvl14 v lvl15 környékén) kapsz egy második fegyverhez köthető actionbart, úgy könnyebb lesz majd. De addig marad a pakolgatás insta előtt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 13:01:24 -
Daniel82s #20161 Sziasztok!
Még nem voltam instanceban csapattal de márlvl10 vagyok és most közeledek erre :) Healer templart fejlesztgetek es az lenne a kerdesem, hogy amikor belepunk majd, akkor el kell kezdeni majd atassignolni a skillbart ott az insta elejen? Vagy hogy fog ez mukodni, mert egyedul jatszottam eddig es szinte csak a offenziv skillek vannak a skillbaron. -
#20160 Úgy tűnik Anvil és Kvatch városok és a terület kidolgozása is folyamatban van, mivel az adatbányászok már találtak erre vonatkozó elnevezéseket a 2.2.0-ás verzióban.
Térkép a helyükről: Link
Anvil városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Anvil
Kvatch városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Kvatch -
#20159 Hogyan érinti a champion pontokat a változtatás: Link