The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Egyébként azért ennyire béna a kép, mivel a játékban közelről nagyon gázosak a külső köves textúrák, sziklák.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.03.18. 07:46:49
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Alig egy órával ezelőtt elkezdtek érkezni a Crown (új virtuális fizetőeszköz az #ESO:TU esetében) mennyiségek a játékosok accountjaira.
FIGYELEM!
A folyamat nem azonnali, vagyis elképzelhető, hogy jelenleg a teljes várható összeg csak bizonyos mennyisége érkezett meg. Pánikra semmi ok, péntekig fogja a rendszer jóváírni az összes Crownt, addig legyen mindenki türelemmel. Aki persze egyből megkapta a teljes összeget, az ugorja át ezt a posztot!
Elvileg 500 Cr jár az alapjátékért, 100 Cr jár az eddigi hónapokért és 1500 jár a mai naptól befizetett hónapokért.
Link
×If you don't see your Champion Points, please log out and back into the game. Thanks!
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.03.17. 08:10:51
Itt is meg kell venni, végigjátszod mindhárom banda sztoriját és abban tuti több van mint 10-15 óra. Hm?
Gondoltam beírom, hogy már megy az unlimited, szóval ha nincs aktív előrefizetésed nem gond, már lehet játszani. 😊
Ha ezt időközben megállítóm, és a gépet kikapcsolom megmarad az eddig letöltés?
Na igen, a patchelés. Olyan netem van, hogy 1 óra alatt tölt le 1 GB-ot (3 Mbps). Kihozzák a cuccot szerdára, és még frissíthetek napokig.
Talán jobb lett volna bevárni ezt a TU-t, de most hallottam róla először. 😛
Utoljára szerkesztette: Snoop(y), 2015.03.16. 16:57:45
Bár a legjobb deal még mindig egy cdkey vásárllása digitálisan. (Az kaszál most sokat, aki anno megvett akciósan 4-5000 Ft környékén jó pár keyt. Arról nem is beszélve, hogy a 60 napos time cardok is elfogytak, ha vannak is, azokat meg aranyárban mérik)
Amazonon nézz körül szerintem, ott talán még van dobozos.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
A váltás után szeretnék elkezdeni játszani, de a játékot sehol nem tudom beszerezni (nincs raktáron vagy készleten).
Esetleg nem tudtok egy helyet, ahol a jövőhéten már ki tudnák hozni?
Dobozos verziót akarok, Steam és társai kilőve.
Kicsit nyugodtabb vagyok de azért várom hogy végre a support jelentkezzen.
A sztori meg a lvl 50+ másik oldalak először furcsa, de aztán úgy fogtam fel, hogy kémkedik a karakter, beépülő ügynök 😄, szóval így elmegy. A sztorik ugyanolyan jók, mintha indítottam volna egy AD-s vagy DC-s karaktert (amit egyébként nagyon utáltam volna, nekem ez így teljesen jó, hogy egy karakterrel láthatok mindent, utálom az altokat, egy karakterhez kötődöm).
Running, persze, majd belövik, csak ne lőjék túl, mert az sem reális, ha 3 hét alatt kimaxolja valaki a CP mennyiséget. 😊
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ezzel együtt szerintem elég érdekes történetek vannak és sok döntési lehetőség. Nem látom szerepjáték oldalon rossznak ezt a játékot. Egyáltalán nem.
Én most egy rövidebb kihagyás után újrakezdtem egy új karival és nagyon élvezem, bár most értem VR2-es szintre csak, szóval most indul majd a szopás. Viszont hetente alig pár nap van amikor tudok játszani, szóval így a sok questezés sem unalmas. Az egy másik kérdés, hogy ha elérem a VR12-14-et, akkor mennyire tudok majd raidelgetni, de majd ezen ráérek akkor aggódni.
A sztori nagyon keves embert erdekel manapsag, pedig kurva jo az ESO-ban minden egyes aprosag, rengeteg dontesi helyzet van, stb, ne nevezd legrosszabb dontesnek, mert ostobasag. Szamomra hibas a koncepcio, nehezen veszi be a gyomrom a sztori ezen reszet, de ez egyeni szoc. problem - ettol meg nem rossz a szerepjatek resze, sot...
Szoval kerlek, most nyugodj le es maradjunk a realis kommenteknel, ne az ideg es a sertetseg szoljon beloled. Inkabb varj par napot es utana kommentelj, mert igy nem sok ertelme van.
Persze akinek csak az számít hogy hány playert zúzott le a haverjaival mert akkora imba hogy jobb rá se nézni, azt ez nem érdekli. De aki szerepjátékra vágyik, annak a TESO a lehető legrosszabb választás. Kivéve ha végigtolja a sztorit és uninstall.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.10. 08:58:40
Ebben nagyon egyet értünk.
Hadd osszam meg veletek a mai napi eso élményemet mert nagyon izgi. Ma délután beloggoltam a vet10-es dragonknightra, mondom haladjunk vele egy kicsit. Ahogy a töltőképernyő eltűnt kaptam egy 3 másodperces fekete képernyőt, majd belépett a játék na de hogy!!!! A színek fakók, a grafika szürke, nincsenek fények stb. Na kilogg belogg ugyanaz. Kliens javítás hetedik után meguntam a 209-est belogg szar. Videokártya driver frissítés belogg szar. 2 órás szenvedés után mondom belépek már a sorcival minden oké, belépek a NB-el minden oké. Belépek a Dk-val csak szar.
Supportnak írok, semmi válasz. Próbálok questelgetni hát bugos a szűzmária is, a charge, a növények, az állatok, az npc, bugos a rohadt gurad a városban, semmit nem loptam erre ha a közelébe megyek a kari megáll felteszi a kezét, leteszi, felteszi, leteszi, kilogg belogg ugyanaz.
Időnként 10 perccel visszadob a game.
Ez egy katasztrófa. Ma 5 órát töltöttem el baszkódással, az embernek a maradék kedve is elmegy az egésztől komolyan mondom.
És hogy milyen bugot kapott a DK halvány lila gőzöm sincs, de a hiba nem az én gépemben van mert a két másik kari müxik.
Szerintem Nephim nem egy játékot játszunk , vagy lehet csak engem szívatnak.
A kérdés csak az, miért kell mindig...
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Grindfest? Mit jelent nalad a grindfest? Ha meg kell olni egy mobot, akkor az mar az? Mert a gw2ot leszamitva egyetlen nyugati jatekban sem kell kevesebbet "grindelni", mint az ujabb koreai "grindfest fosokban", csak az a baj, h a tudatlansagod...Mert azzal semmi gond sincsen, h a teso vilaga neked bejon, kinek ez, kinek az, de alapveto mechanizmusrol ne alkossal olyan onallo velemenyt, amivel kategorikusan allitasz egy hazugsagot, vagy azt, hogy az ellenpeldakent szolgalo jatekra, ezesetben a tesora, kevesbe lenne jellemzo a negativ allitasod, akarmelyik is volt a cel, mindket megkozelites faszsag igy kategorikusan, de 1-1 jatekra igaz lehet. Hurkale
Igazából akkor oldódik majd a dolog ha kiveszik a veteran szinteket. Majd akkor meglátjuk, hogy mi lesz😊
Addig meg legalább nem kell előfizetést fizetni érte😊
Off: ja, az Elite vicces. Megvettem én is, de nekem meg arra nincs időm, hogy többet foglalkozzam vele. Hol vannak már a régi szép idők, amikor annyit játszottam amennyit akartam😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.09. 16:40:02
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kénytelenek lesznek pár dolgot megjavítani még, mert ebben az állapotban a konzolon nem lesz jó fogyás. Én azért gondolom, hogy hamarosan váltanak majd managert is.
Annyi tartalom van benne, ami siman meger egyszeri 10 ezer forintot. Sot, a szingle resze egeszen zsenialis. Lehuzni nem fogjak a rolot, siman el lesz a jatek konzolon elofizetes nelkul. Aztan jon a kovetkezo single TES resz a Fallout Onlinenal egyutt, az majd csokkenti a fajdalmat. A tobbiek meg maradnak, es mivel nem fog penzbe kerulni a jatek, megvarjak mi lesz az ESO-bol nyarra.
No, most ezekkel nem foglalkoztak, hanem jött ez a mi jobban tudjuk duma, meg majd a live-on nem így lesz. Aztán meg úgy lett.
Ráadásul sikerült elfelejteniük azt is, hogy sok ember már x karival kimaxolta az összes questet, ők meg nem annyira lesznek életképesek az új rendszerben. Azt sem sikerült elfogadniuk, hogy a veteran rankok nem igazán működnek, mert túl sok idő és az emberek megunják. Mert Vr10-12ig nem nagyon kellesz raidelni sem, a sima vagy a veterán deungeonök meg nem adnak elég xpt, hogy úgy érezd fejlődsz. Ráadásul egy idő után nem annyira izgalmas questezni.
Craglorn is félrement, mert bár ugyan a group content elvben jól hangzott, az, hogy csak azokkal tudod csinálni a storyt akik pont azon a questen vannak mint te, tehát a később érkezőknek egyre nehezebb ezeket megcsinálni. Ezt is elmondták már jó sokszor, de ha jól tudom, nem nagyon változott a dolog.
Szóval ezért merült föl több emberben az, hogy jó lenne ha játszanának egyet a saját játékukkal. Nem teszt környezetben dev accounttal, hanem vigyen fel egy karit 1 től vr14ig. És mondja, hogy nem unja egy idő után. A vicc az, hogy 5ig tök jól lehet fejlődni, utána gáz a dolog.
Majd egyszer, ha kiveszik veteran rangokat és 50en lehet mér menni trialozni meg mindenhová, akkor lehet érdekesebb lesz a dolog, mert pár trial után mész néhány dungeont, aztán questezel egy picit és esetleg aztán egy kis pvp. Ez így nem is tűnik oylan rosszank. Ezért kellett volna már most, ezzel a patch-csel kivenni a veteran rangokat, nem csak valamikor a távoli homályos jövőben.
A group finder sem működik már jó ideje. Ott is csak mellébeszélés van, hogy dolgoznak rajta... Pedig a hivatalos fórumon nagyon sok olyan ötletet felvetettek, amit meg lehetne oldani és más játékokban kiválóan működik. Itt egyelőre még nem.
Most kiírták azt, hogy javasoljunk dolgokat és majd jól figyelembe veszik. Ott is van sok jó javaslat, de valszeg megint nem az lesz, hanem egy kicsit mókolnak csak a dologgal aztán majd azt mondják, hogy ez van, ezt ti kértétek. Amúgy meg egy kicsit eső után köpönyeg esete.
Mondjuk én most megint játszom a TESOval és egy VR1es healerrel tolom és még élvezem is, de az, hogy milyen lassan jön az xp az egy vicc. De tényleg, korábban (x patchcsel ez előtt) ugye úgy ment az xp, hogy a questekért a következő szinthez szükséges xp bizonyos százalékát kaptad. Ez ég jó is volt, bár sokan akkor meg azért sírtak, hogy ha megcsinálnak minden questet, akkor hamar kinövik a zónát. persze erre is volt javaslat, hogy hogy lehetne orvosolni, de azt ismét figyelmen kívül hagyták.
Amúgy még egy kis adalék:
Anno az NGE után az SWG fejlesztői be is vallották, hogy ők nem játszanak a játékkal mert nekik csak a matek a fontos. Tehát ha papíron jól néz ki, akkor élőben is mennie kell a dolognak. Nem is nagyon sikerült semmi jót kitalálniuk. És elcsodálkoztak olyanon, hogy miért jó, hogy tábort verhet az ember mert akkor nem csinál semmit. Amikor töben írták, hogy mert hangulata van a vadonban letáborozni és sztorizgatni a tábortűz körül miközben nézik a naplementét, akkor nem is értették, hogy miről beszéltek a játékosok mert szerintük az volt a menő, ha 2 méterenként mob csportok vannak, amik akkor is rád aggroznak ha 30 szinttel felettük vagy. Én most egy kcisit hasonló hozzáállást vélek felfedezni itt is.