24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    hát úgy cakumpakk: kikkel mikkel hogyan tervezed a guild-létet?
    már ha ez nem valami szupertitkos infó
  • PiszkosFred
    Hogy érted?
  • Munkie
    Simán megoldható lenne... van talán 5 rang... 1. GM 2. officer (x számmal)3. hc kockák 4. nonhc kockák 5. casual rpg. Szép álmok ez a magyar ..."társadalomban"... :d
  • j0nNyKa
    Fred nálad mizu a guildesdivel ?
  • Nephin
    Hangulatban biztosan mi vagyunk a legnagyobbak, ez igaz.
  • Whysper
    Igen ez Nép betegség! 8)) Milyen jó lenne 1-2 max 3 guild minden oldalon 1-1.. Álmodik a ny..or 8) Mondjuk összefogni lenne jó,de inkább egymást oltogatja a magyar a fórumon.... 8)
  • Munkie
    Pedig szerintem jelenleg a Renegade a "legnagyobb" a magyar guildek között. Most az más kérdés, hogy alapjába véve nem lehet azt mondani, hogy tömeg lenne. :) Kíváncsi vagyok hány magyar fog játszani launch idején (nem csak preorderrel). 300 köré tenném a számot... Az 1 acc 5 guild miatt amúgy simán lehet egy összehangolt dolog, bár ebbe ne menjünk bele, ahány ház annyi szop...szokás. :)
  • Nephin
    Mi nem és nem is akarunk. :)

Gyűjtőklánban sokfelé kell osztani a sört (vagy valaki lenyúlná a gyümilémet!), a tröpe rohamcsapataink hisztisek lennének (márpedig a hisztis tröpéket még a kicsit szőrös, de aranyszívű bikinimodellünk sem állíthatja meg az ideálisnál hajszálnyival mélyebb hangjával).
  • nomiss
    guildstore miatt , 50 fő kell hozzá hogy tud használni , úgyis 100 magyar guild lesz mert az jó hogy szét vagyunk forgácsolva.
  • Whysper
    Nekem mind1 cask oroszokkal meg svédekel ne kelljen játszani! 8)
  • nomiss
    de jó lenne tudni melyik lesz a legnagyobb létszámmal bíró magyar guild..
  • mgerihun

Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
    Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.

Nemesis Guild
  • LadyWhox
    Mondjuk, az egy baromi jó érzés, mikor valamiért megküzdötök.
    Gyakoroltok amíg nem sikerül, találgattok mit és hogyan.
    Igaz, addig kínszenvedés, de mikor megvan az egy EPIC érzés! :D
  • Eksz
    Razorgore, Divine Intervention, Profit. (Nem igy toltuk.)
  • Whysper
    Dettó. Azt mondom igen is kelljen vért izzadni 8)) az a legjobb játék.
  • LadyWhox
    Hát ja.
    Nemtudom anno nyomtátok-e a Blackwing lair-t? Még 40-en?
    Mert mi igen. Méghozzá úgy, hogy nemvolt meg még a taktika.
    Ki kellett találni. Nem, nem volt még a neten sem.
    Az a szó szerint 1 max 2 Top guild (nem, nem az adott szerveren.Az össz. szerverből volt vagy 2 olyan guild) aki tudta az adott bossokhoz a taktikát..nos az nem mondta el. Senkinek. Pedig qrva sokan sírtak nekik. Voltak olyanok akik fizettek volna érte, de nem mondták el, mert ezzel biztosították maguknak, hogy ők kaparták ki a gesztenyét és csak ők tudták.

Nos, ez azt jelentette részünkről, hogy heti 4 raid min. este 19:00-01:30-ig majdnem 2 hónapon át. Vért köptünk. A raidek kezdetben arról szoltak, hogy haltunk végig. S mikor az első boss lement akkor az adott erőt a továbbiakhoz..
  • csimposz
    Miket? :) Várból várig tudtam teleportolni a shrine-al, illetve igen a feltámadó bázisról is tudtam, de annak a taktikájára még nem jöttem rá, hol és hogy érdemes használni, hogy ne gyújtsák rám azonnal és ugyanott legyek :) Milyen mini gw?
  • PiszkosFred
    Nem, se BS, se PT, de kezdetben főleg nem Horda :)
  • nomiss
    hmm Fredi te Pt-s voltál ? :) ha nem érted bocs
  • Count Adyn
    Azaz, tényleg:D Máig nem hevertem ki hogy zsaniznak ts-en, sohatöbbet ilyen nevet nem adok:D
  • PiszkosFred
    Meg hát, ezért kell lerakni egy-egy "ojjektum" mellé egy "feltámadó helyet" akármi is a neve az ESO-ban annak a mobil bázisnak :)
  • Whysper
    8))))))))))))
  • danone
    csimposz, a mini gateway-eket használtad ugye? :)
  • Eksz
    UBRS, öregszel kedves Zsanett!!!4

Fred: Nyilvan sarkitottam.
  • Whysper
    Akkor Ti voltatok a királyok. BWL-be pl első bosznál is ,ha a hutnerek szarul kiteoltak vagy stb... akkor ott táncolhatott a többi 20 is. vagy az off tankok.
  • Count Adyn
    Jah szegény paladinok nem győztek buffolni emlékszem 5 perces szarjaikkal:)
  • danone
    Ha minden két (nálam3)lövés, vagy ütés, akkor csinálod jól!
    Az ilyen szintérzékeny játékokban van nagyon kell figyelni rá, hogy milyen szintű az ellenfél, mert csak úgy haladsz normálisan, ha nem szenvedsz minden mobbal, és folyamatosan tudsz előrehaladni.
    Ha jól lövi be az ember, akkor a lények ilyenek, a questmobok/bossok meg kihívást jelentőek halál nélkül.

Persze ha valakinek erősebb karaktere van, nekimehet 2-3 szinttel nagyobb ellenfeleknek, de attól még ott is igaz ez a szabály.
  • PiszkosFred
    Hát nálunk nem. Ha pl "a maradék 20 világtalan" közül kapta vki a "bombát" Geddon alatt, és berobbant, vagy behúzott egy kikerülendő trash pakkot, akkor kezdődtek a kickek. Én legalábbis kivágtam az illetőt, mint macskát szarni, volt, hogy a guildből is repült. Más világ volt akkoriban :) Nem azért vettük fel az illetőt egy top guildbe (nem nagyképűség, de akkoriban - kezdetben(!) - szerverenként nem volt sok, aki MC-t járta stabilan, felkészült fr tankokkal). Pull előtt 10 percig buffolni megint, inni a drága potikat újra, stb. - hát tudod ki tolerálta azt, ha valaki világtalan volt :)
  • Count Adyn
    BRD firebuff Ragna előtt:D
  • Nephin
    Mert olyan fegyvert használ, amilyet akar, tökmindegy, milyen class. :)
  • Whysper
    Amúgy nem figyeltem. a Templar-t miért mutatjak 2 kezes fegyverrel? mármint én ezt csináltam mert ilyet akartam ,de Ardric Spear ág nem függ a fegyver sebzéstől vagy igen? ott is inkább pajzs meg egykezes úgyis spellből sebbzel. Dawn's Wrath szintén zenész és ahogy nézetm a resto is.! 8)
  • danone
    Ezzel azért vitatkoznék... Vagy legalábbis tiltakozom. :D
  • danone
    Na látod, erre ráhibáztál, mert azt tényleg venni kell xd
    Prémiumnál van 4 perced editálni, vagy mennyi.
  • Eksz
    Azert a 40es vanilla raidek talan nem a legjobb peldak, azokat elvitte 20 ertelmes ember is 5 autoshot afk hunterrel meg 15 aztsetudom merrevagyok figuraval.
  • Whysper
    De nem az a lényeg,hogy szükséges-e vagy sem .. hanem ,hogy olyan regem van egy alap szintű refresh auraval ami instant és majdnem ingen van manaból,hogyha nem staminas skillekre gyúrok hanem varázslásra akkor a futás meg az elugráson kívül másra nem is kell.

1:instant heal ami chain heal is
    2:refresh ami instant staminat meg életet tölt mindenkinek12 secig és 6 secig +80%-al
    3: aoe heal ami hotol is castolos de mozoghatsz vele.(harcos templarral mindig van manam ra)
    4:cleansing ami leszed instant lszedi a negatív effekteket és healeli az allaince és remove all negativ effekt! 8)
    5:rune focus 12 secig dmg és spell resistant

6: ultimate: mindenkit felhúz maxra kb és közbe dmget is csökkent.

--- ha ebből nem oldod meg akkor már az action bar váltás sem segít.

Probléma az , ha szeretnél egy dual speces karaktert..mert talán ,hogy ne legyen üres berakom secondbe a másik templar ágat ,de,ha 5 stunt kapok attól még a pajzs sem fog megvédeni! 8) max a kiteolás . line of side-ba menés...

Ezzel csak arra célzok ,hogy vannak olyan kasztok szerintem aminek nem éri meg osztott kasztúnak lenni,ha eredményes tagja a akarsz lenni raidnek..lásd amit leírtam. tökre fölösleges bárminek is a kezemben lenni oké beteszek egy pajzsot. viccből mert úgyse én fogok ott ölni meg egy dps staffot off-ba de az 5 resto spellből megoldom az összes problémát.Mivel csak a ultin van cd...8)
  • PiszkosFred
    Erre mondtam "reggel", hogy érdemes lenne újranézni a nagyobb szintű streameket.
  • cain
    nyilván.
  • Ubi™
    Spoileres high level terület!!! lvl38-as sorci
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején próbál eredménytelenül solozni egy lvl33-as boss-t, aztán később a haverjával is meghallnak párszor. A láda tartama meg LOL, lvl6-os kék cucc. Gyorsan tartott is egy "technikai" szünetet. Remélem ez csak valami bug.
  • csimposz
    Varázsolgatok, abban meg nem láttam hasznát. Néha csodálkoztam is, h egy pontot sem kapott, mégis mindig maxon a stamina. Ha az ember folyamatosan fut és adott másodpercenként ugrik egyet, repülés közben töltődik vissza a stamina. Ezen flesseltem pvpben :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébként a PvP-nél mindig ennyit kell futni majd? Mert az kb elrontotta nekem a fergeteges, amúgy soha nem tapasztalt játékélményt. Rohan a csorda, egymásnak esik, nagyon szórakoztató, imádtam, de miután meghalok olyan érzésem van mint ha a világ legrosszabb játékát játszanám azért, hogy a világ legjobbját tolhassam :). Minden halál után 10 perc futás, és imádkozás, hogy még éppen legyen csata ahova futok, rettenetes. Volt hogy 5x futottam a következő helyre, és mindenhol akkor ért véget minden mire odaértem. Nem jók ezek a nagy távolságok szerintem, így nem fogok sokat pvpzni hiába jobban élvezem mint a PvE-t, mert úgy érzem megöregszem :)
    Lehet így oldható meg csak az, hogy egyenlően játszható legyen, vagy nem tudom, de ez így nagyon idegesítő. Vagy csak én vagyok ezzel így?
  • Whysper
    En meg tudod mikor banyasztam. Instaba be itemeket szedtem ezerrel Cel.be es szetszedtem oket. ;) fejlodtem meg meg anyag is lett. ;)