sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    De nem az a lényeg,hogy szükséges-e vagy sem .. hanem ,hogy olyan regem van egy alap szintű refresh auraval ami instant és majdnem ingen van manaból,hogyha nem staminas skillekre gyúrok hanem varázslásra akkor a futás meg az elugráson kívül másra nem is kell.

1:instant heal ami chain heal is
    2:refresh ami instant staminat meg életet tölt mindenkinek12 secig és 6 secig +80%-al
    3: aoe heal ami hotol is castolos de mozoghatsz vele.(harcos templarral mindig van manam ra)
    4:cleansing ami leszed instant lszedi a negatív effekteket és healeli az allaince és remove all negativ effekt! 8)
    5:rune focus 12 secig dmg és spell resistant

6: ultimate: mindenkit felhúz maxra kb és közbe dmget is csökkent.

--- ha ebből nem oldod meg akkor már az action bar váltás sem segít.

Probléma az , ha szeretnél egy dual speces karaktert..mert talán ,hogy ne legyen üres berakom secondbe a másik templar ágat ,de,ha 5 stunt kapok attól még a pajzs sem fog megvédeni! 8) max a kiteolás . line of side-ba menés...

Ezzel csak arra célzok ,hogy vannak olyan kasztok szerintem aminek nem éri meg osztott kasztúnak lenni,ha eredményes tagja a akarsz lenni raidnek..lásd amit leírtam. tökre fölösleges bárminek is a kezemben lenni oké beteszek egy pajzsot. viccből mert úgyse én fogok ott ölni meg egy dps staffot off-ba de az 5 resto spellből megoldom az összes problémát.Mivel csak a ultin van cd...8)