Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
csimposz #11379 Varázsolgatok, abban meg nem láttam hasznát. Néha csodálkoztam is, h egy pontot sem kapott, mégis mindig maxon a stamina. Ha az ember folyamatosan fut és adott másodpercenként ugrik egyet, repülés közben töltődik vissza a stamina. Ezen flesseltem pvpben :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként a PvP-nél mindig ennyit kell futni majd? Mert az kb elrontotta nekem a fergeteges, amúgy soha nem tapasztalt játékélményt. Rohan a csorda, egymásnak esik, nagyon szórakoztató, imádtam, de miután meghalok olyan érzésem van mint ha a világ legrosszabb játékát játszanám azért, hogy a világ legjobbját tolhassam :). Minden halál után 10 perc futás, és imádkozás, hogy még éppen legyen csata ahova futok, rettenetes. Volt hogy 5x futottam a következő helyre, és mindenhol akkor ért véget minden mire odaértem. Nem jók ezek a nagy távolságok szerintem, így nem fogok sokat pvpzni hiába jobban élvezem mint a PvE-t, mert úgy érzem megöregszem :)
Lehet így oldható meg csak az, hogy egyenlően játszható legyen, vagy nem tudom, de ez így nagyon idegesítő. Vagy csak én vagyok ezzel így?