24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #12187 Eltérő frakciókban eltérő cuccok is vannak, mindenkinek kölcsönös a frakciókon átnyúló kereskedés. :) -
Ubi™ #12186 Én a következőt csináltam:
1. RadeonPro feltelepít.
2. SweetFX 1.4 kitömörít egy tetszőleges könyvtárba.
3. RadeonPro elindít, és a beállitásokban (felül kis fogaskerék) a SweetFX részben meg kell adni azt a könyvtárat ahova kitömörítetted, válassz hozzá egy billentyűt is, pl scroll lock.
4. Nyitsz 1 új profile-t, ki kell választani az eso.exe-t, Visual tab-on FXAA kijelöl, medium beállítás már jó.
5. SweetFX tab-on beakapcsol, alul az importnál behúzod a linkelt oldalon lévő fájlt.
6. Launcher fülön a custom-ot választva beállítod a teso launcher exeít is.
7. Menteni nem kell semmit, mert rögtön érvényesülnek a módosítások.
8. Ezután vagy duplaklikkel a profile néven vagy a háttérben futva hagyva a RadenPro-t simán a launcher-el is mehet.
A játéknak ezután már SweetFX on-al kell indulnia. Scrollock-al lehet ki/be kapcsolni, amit a jobb felső sarokban ki is ír. (telóról postoltam, elnézést ha valamit félreírtam) -
Érezd magad rossz embernek, hogy a luxuskurválkodásod éled ki (szegény rákot is elhurcolták valahonnan, te meg pórázon sétáltatod majd ) ahelyett, hogy egy árvát fogadnál örökbe. 
-
Áruló
Majd lesz ilyen az EPben is. -
Nephin #12183 Ehhez csak frakción belüliek csatlakozhatnak? :)
A PvP-hez: a kereskedőklánok boltait is meg kell majd védeni (folyamatosan), ez is ösztönző lesz. -
Faszba, nekem a kisizé kell imperiallal, nem a rák. -
Á és tényleg. Utána néztem és a sima preorder a scuttler az imperial meg a mudcrab. -
Munkie #12180 Imperialhoz talán a scuttler jár (+mudcrab ami pedig alap preorderhez-függetlenül, hogy imperial v standar) HA jól rémlik. -
proba718 #12179 TimeCard -
Az mudcrab nem? -
Barbosa #12177 Minden pre-orderes megtette. :) -
Munkie #12176 Magasabb szinten, instákban kétlem, hogy annyi elég lesz. Szóval érezni fogod a hasznát, hogy lesznek kisebb-nagyobb időközök ahol épp nem kell healelned, akkor simán besegíthetsz a DPSbe. Viszont figyelembe kell venni, hogy véges a magicka, szóval ki kell tapasztalni, mikor lehet besegíteni, mikor kell spórolni a magickával. -
Örökbe lehet fogadni a legyilkolt mama kölykét #11601. Bocsássatok meg, hogy feltépem a régi sebeket, de valakinek gondoskodnia kell róla. 
-
Whysper #12174 Ezt úgy mondom ,hogy full resto vagyok meg leszek is...vagy legalábbis max szintű célom, de ez ,hogy a resto sebezz. vicc...Nem értem. mi fog engem meggátolni ,hogy refresh auraban full platebe rohangáljak resto templarral 8) -
Daggerfallosoknak >> alakuló kereskedelmi szövetség
A többiekre halál vár!
-
Nephin lesz a Mother of Dragons és lezúzunk mindenkit.
-
nem nagyon szoktam tudni hogy miről beszél a tag, meg pont annyira nem is érdekel, de menjünk, whatever :D -
Munkie #12170 első legendary item amit elcsíptem ma streamen:
-
Whysper #12169 Szerintem csi aljunk ESO-ba egy Game of Thrones. Oszuk fel a PvP teruletet.A Farkas klan vedi Eszakot. ;) -
Oké "isten", akkor mondd meg, szerinted kinek kellene lennie a Császárnak, mi alapján kapja meg valaki ezt a rangot és vele az extrákat? TE mihez kötnéd? Továbbítsuk a ZOS-nak, és lehet, hogy az egyik speciális campaignban berakják ezt, mint ruleset. Na? -
Annak van oka, hogy nem akarja megjegyezni az sweetfx beállítását? Kinyírtam a játék könyvtárából, de még így sem akar menni. Valami előzmény kell? -
thegodhimself #12166 ebben azért nem vagyok biztos. -
Munkie #12165 akkor megyünk? hozok nyalókát meg plüssállatkákat, te hozzál szörpöt! -
lényeg hogy nem halunk meg hülyén mostmár -
Petsereg -
Munkie #12162 Lehet azzal is játszani. :) -
thegodhimself #12161 azért azt tegyük hozzá ha már gw2-vel példálódzol, hogy az egy kihalt játék a wow meg él és virul.. és ott a trade-en kb minden 3. hirdetés arénapartner keresés. -
Susarc #12160 http://www.twitch.tv/tesoelite -
SANTANTICA #12159 Köszi a választ, de nem értek egyet vele, igaz "csak" a GW2 tapasztalataimra hagyatkozva. Bár ott is több szerveren a zerg a divat, de van létjogosultsága kisebb csapatok igen jó kis kalandozásainak is. Igaz ez szerver függő! Van olyan szerver ahol az open raidek a divatosak és egy commander-hez beállhat bárki, de van olyan is ahol szigorú guild eventek vannak és vagy tag-elsz vagy elzavarnak.
Pont hogy az arénás rész ami kezdetben igen népszerű volt, mára uncsi kihalt lett, mert senkinek sem okoz örömet hosszú távon, hogy kontrol pontokat kell foglalni, meg zárt rendszer saját ruhákkal stb....szerencsére ESO-ban nincs külön PVE/PVP cucc.
Én abban látom a jövőjét a ESO PVP-nek, ha a guildek hajlandóak lesznek egymással kommunikálni TS-en online és a feladatokat egymásközt fel tudnák osztani.
Persze ez egy új rendszer és még korántsem kiforrott, de igen jó alapokon nyugszik. Nem lehet tudni, hogy az emberek hajlandóak átlépni a loti-futi zerg szinten és valami szervezettség felé is elindulni. Remélem igen :) -
Susarc #12158 de azokat könnyű kifosztani :D -
SANTANTICA #12157 "Szeretnének majd egy olyan rendszert is, ahol a játékosok a saját kezűleg készített cuccaikat saját kis boltjaikban tudnák kínálni eladásra, teljesen függetlenül a guildek boltjaitól."
hohohó! Nemzeti ESO boltot mindeninek!!!!! :) -
mgerihun #12156 na ugye, ha nem spammelek

Élünk, vagyunk, más úton, módon, helyen "reklámozzuk" magunkat. Feb óta 24en regisztráltak + vannak régiek, dúrva becslések alapján 30-40közé tehető jelenlegi létszámunk. Átköltöztünk fórumról facebookra, mert "mai generáció" jobban szereti, viszont még nem ért oda mindenki. Aki reggelt fórumra, de olyan aktív ott, hogy nem látta felhívást, annak ide is beszúrom : Nemesis FB csoport , joinoljatok, mert ott van élet és meg kéne beszélni jónéhány dolgot. Társaság fele már odatalált.
Ha új tag ként szeretnél csatlakozni, azt ott is megteheted, nem csak fórumon, viszont kérlek akkor jelezd valahogy, hogy új vagy miután felvettünk. Köszönjük. -
Érdekes, emlékeim szerint amikor Wintergrasp még jó volt, és nem fél hanem akár 10 órás is volt egy-egy kör, akkor még nagyon is élvezték az emberek.
Az lehet, hogy pár dologban elmarad a GW2 féle wvw-től az ESO pvp-je (például a supply hiánya, vagy a túl könnyen és gyorsan építhető ostromgépek), de vannak olyan részei amik talán pozitívan hatnak majd a csatákra, hogy ne csak az agyatlan zergfestekről szóljanak.
Például nekem nagyon szimpatikus, hogy mindenki képes osonni (sneak), így kisebb csapatokat sem feltétlenül gázolnak majd le a zergek. Ha megoldják, hogy a kisebb célpontok is fontosak legyenek, a helyőrségeket és a várakat pedig ne legyen túl könnyű bevenni a kisebb célpontok nélkül, akkor még működhet is a rendszer. -
thegodhimself #12154 "Kinek mi a tapasztalata? Várható, hogy több lesz egy zergfesztiválnál a pvp?"
nekem az a több évre visszanyúló tapasztalatom, hogy az ilyen ostromlós pvp-k megbuknak hamar. 1-2 hétig édekes, utána a kutya nem kinlódik vele. a wow-ban ilyen volt wintergrasp, tankokkal ostomgépekkel, hidakkal, várakkal, stb centire ugyanez. és később tolbarad az is kihalt 1-2 hónap után. a másik meg játékosok 90% idióta, tehát olyan feladat ami minimális gondolkodást igényel azt pug-al nem lehet megoldani. unalmas feladatra meg nem lehet guild-et alapítani, és az, hogy állsz közben nézed hogy omlik le a fal az unalmas. ami működik pvp-ben az az az aréna és a rated bg, na itt egyik se lesz. ráadásul az emperor kosztümöt azt nem is pvp teljesitményért adják, hanem azért, hogy kinek mennyi ideje van kockulni, mennyi napi/ismételhető quest-et csinált az adott héten. -
Közösségi kérdezz-felelek - Paul Sage a szakmákról
(majd reggel tiszta fejjel korrigálom az esetleges helyesírási hibákat, gyorsan dobtuk össze, korrektúrára már nem jutott idő :)) -
Nephin #12152 Aha, köszi. -
amikkamakka #12151 Nálam is működik a radeonProval, de amíg a játék könyvtárba hagytam a régi sweetfx mappát és tartozékait addig hibaüzenettel kidobott...Törlés után pöccre indult -
Ubi™ #12150 GW2 és SWTOR-al próbáltam ki, sokat mondok ha 2-3 fps esés volt 4 effectel. De mivel nekem fix 60 fps VSync van, ezért fel sem tünik. Egyébként mindenki ilyen értékekről számol be. -
Nephin #12149 Az FPS-re van hatása? -
Ubi™ #12148 Én is ez alapján csináltam és megy. Ráadásul a RadeonPro azért jobb mint a sima sweetFX, mert nem szemeteli tele a game könyvtárat, meg jobb az injectora, megy 64 bites klienssel is. A játékot indíthatod simán a saját launcher-el, ha közben fut a háttérben a RadeonPro, mert az berántja a hozzá beállított sweetFX-et. Mindez egy GTX 770-el, tehát nem csak Radeon kártyákkal megy.