24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
pitt #12713 Jah, nekem egyáltalán nincs TV előfizetésem, ezért volt ennyire fontos, amúgy bejöhetett volna a T-is, mert úgy már annyival nem drágább (kb jól írtad az arányokat). Én a napom nagy részét az irodámban töltöm, ezért nagyon nem akartam 2-3e Ftnél többet fizetni azért, hogy reggeli után és éjfélkor a néhány órás napi netezésem meglegyen. Most hogy jön a TESO kicsit fontosabbá vált itthonra is, mert az asszony nem bánja hogy játszok, de ha egyedül ül itthon éjfélkor is, az rossz neki -> nekem rossz :))) -
gseldon #12712 OFF befejezve ja :)
Csak jó dolog néha civilizált módon vitázni valakivel trollkodás és személyeskedés nélkül :) -
gseldon #12711 Értem, csak gondoltam a magam szempontjából beszélek, vagy neked nincs TV-előfizetésed egyáltalán?
Ha a magam szempontjából nézem, és két szolgáltatásra van szükségem, akkor a UPC TV+NET kombós árát, meg a T TV+NET kombós árát fogom összehasonlítani, nyilván. Ennek a kettőnek az egymáshoz viszonyított aránya meg eltérhet attól, mintha csak NET árat a NET árhoz hasonlítanék. Az egyiknél lehet, hogy kétszer drágább a T, a másiknál meg lehet, hogy csak 1,5-szer.
Amúgy egyetértek, a T mindig, bármilyen csomagot is nézek, drágább. Ez tény. Hála Istennek, azonban a magasabb ár sem vág földhöz anyagilag, és ezért cserébe legalább minőséget várhatok el. Ne félj, ha ennyi pénzért ők is elkezdenek parasztok lenni, meg vacakul szolgáltatni, majd megyek innen is el. -
pitt #12710 De mielőtt még jobban szétoffoljuk: Mindkét szolgáltató egy multicég, más üzletpolitikával, átlagosan közepes szolgáltatásokkal. Az én utcámban rossz a T központ, rossz is marad, ezt onnan tudom, ezért itt a UPC szerencsésebb. Kategorikusan egyik sem nevezhető ki jobbnak vagy rosszabbnak, egy dolog viszont kimondható: Ha az ember csak internetet akar a UPC SOKKAL olcsóbb. -
pitt #12709 Azért mert most a NETRŐL van szó, ahogy írtam is. Nem azért mert tilos, vagy mert valaki megharagszik, hanem mert nem arról van szó. Ez olyan, hogy a mcdonalds drága vagy a burger king.. Lehet én minden alkalommal egy sajtburgert eszek a mekiben te meg a burger kingben óriás menüt. Nincs közös nevező, ezért nem lehet jól összehasonlítani. Érted? -
Ubi™ #12708 Nekem is ugyan ez a tapasztalatom. 2 év UPC után 4 éve van optikai 50/25 mbit a T-nél és azóta is működik. És ezen van a hangsúly, nekem ez most 6000 HUF és boldog vagyok. -
pitt #12707 Engem nem érdekelt volna ha néha nincs itthon net, ha mindez 8000 Ft helyett, ugyanúgy 2600 mint a UPCnél! Erről van szó, és ennyi slusz pasz. Az, hogy területenként éppen hol volt beállva a szerelő mikor telepítettek más dolog valóban, de ez az árképzés a T-nél minden bicskát kinyit a zsebemben, tényleg nem vagyok hajlandó ezért ennyit fizetni. -
gseldon #12706 Én azért nézem egybe, mert szükségem van mindkét szolgáltatásra. Miért nézzem külön?
Nekem nem kell vonalas telefon (azt is mindkettő, a UPC, meg a T is rád akarja eröltetni), kell viszont TV (ráadásul ANALÓG, nekem nem kell a boxos szar digitális, mert minek, a valóvilágnak nem mindegy?), meg NET. Ha a kettő együtt olcsóbb, az nekem csak jó nem? -
gseldon #12705 Ez meg a másik, a UPC és T ügyfélszolgálatát össze sem lehet hasonlítani. A UPC lehet, hogy olcsóbb, de kutyába se néznek. A telefonos operátor úgy beszél veled, mint egy idiótával, minden hiba természetesen a Te hibád, Ők sosem hibáznak, ha esetleg mégis központi hiba, akkor ne ugassál, már javítják. Szerelő, ha esetleg kell 2-3 napra jön ki stb. Egyszerűen arrogáns köcsögök és éreztetik is ezt az ügyféllel.
A T legalább gyors, korrekt módon viselkedik. Normális telefonos ügyintézés, aznap!!! kijövő szerelő stb.
Nekem fordított a tapasztalatom. Lehet, hogy egyes területeken az alközpontban van valami probléma, hibás eszköz stb, ami miatt a T nem megfelelő minőségben szolgáltat, de általánosságban elmondani, hogy szar, szerintem nem szabad. -
Területenként, városonként, sőt utcánként is változó melyik szolgáltató a jobb. Nálunk pl fibernetes időben volt amikor 2 hétig net sem volt, mert majd jönnek a szerelők. Ekkor felhívtam a T-ét, erre benyögték, 3 mbit a max, amit nyújtani tudnak, miközben a fiber már akkor 60mbit-tel tolta a netet. Mióta a UPC átvette a fibernetet, azóta jobb a szolgáltatás, nálunk. -
pitt #12703 Tök jogos, igen, de én nagy költöző művész vagyok, és a sok-sok szolgáltató és egyéb tapasztalatok azt a következtetést hozták, hogy a UPC általában nem sz*rabb a T-nél ugyanott, de egy biztos, jóval olcsóbb. NEM szabad összehasonlítani a TV-s csomagos árakat, mivel az csalás. Internetről van szó, és ha csak netre lebontod, kijön h fele olyan lassú netet kapsz 3-4x annyi pénzért a T-től, és ez az egész országban így van. Sajnos a T-nél egy csomagnál is 3 csomagot fizetsz, van hogy olcsóbb a net akkor, ha kérsz hozzá TV-t is. Csupasz net 8000, Tv-vel 6000. Ez már szerintem tisztességtelen kereskedelni magatartás egyébként. -
az a baj, hogy nálam is volt ilyen fos, viszont akkor ahelyett, hogy kirugdostam volna őket (1: nem tudtam hogy lehet, 2: nincs másik), inkább megjavítattam - meglepően gyorsan, és szakszerűen megoldották
pedig amiket írtok, azok... hát na, tetszenek. tudnék nélkülük élni -
pitt #12701 Én is majdnem fibert köttettem ha jól emlékszek (mind1 csak ne T legyen) de hosszas fórumozás után kiderítettem, hogy még rosszabb, mert ezek is a T-től veszik a hálózatot, ergo ugyanaz, csak még két céggel kintebb vagyok a céltól. -
gseldon #12700 Azért ennyire általánosítani sem szabad. Nálam ugyanez teljesen fordítva volt. 2009-ben épült társasház, UPC bent. 9000 forint körülért volt 40 csatornás TV, meg 25 megás net. Nem volt rossz és túlontúl drága sem, csak éppen sohasem működött. Minden hétvégén, vagy esténként, amikor egy icipicit is nagyobb terhelés volt, azonnal szakadt a net. Én jó fogyasztó lévén ilyenkor mindig betelefonáltam, hibát jelentettem be (volt, amikor 20 percet vártam zenét hallgatva az ügyfélszolgálaton), MINDEN alkalommal elisertmék, hogy központi hiba van, már dolgoznak az elhárításon. Panaszt tettem, megígérték, hogy jóváírnak pénzt a számlámban, semmi sem történt. Ez ment 2 évig (én tényleg nagyon balek türelmes vagyok). Átmentem a T-hez a 9 ezer helyett 12 ezerért, de legalább most minden működik. -
pitt #12699 Az sajnos megvárós általában, vagy ki kell fizetned a T felé a fennmaradót. Viszont ha most elindítod az fél év kb, ezért érdemes neki kezdeni, mert lejár az mire jön a UPC. ( nekünk volt közben egy tél amikor nem lehet utat bontani, ezért nem kötnek csak lakáson belül).
+infó: (nem néztem de régen volt olyan akció, hogy szolgáltató váltásnál az új cég átvállalja a maradékot, csak menj át. Kérdezz erre is rá) -
Felmondható, ha a rendelkezésre állást, vagy mit, 95-99% körülre lőtték be a szerződésben/ÁSZF-ben. Én ezzel rúgtam ki a fibernetet anno, amikor két hónapig folyamatosan szar volt, ha pedig ment, akkor volt, hogy 25%-os packetloss volt csúcsidőben. :) -
ez.. ez tetszik, erre rámegyek :)
de mi van a már meglévő T-s hűségnyilatkozatokkal? -
pitt #12696 Kiderült h mindenki nagyon elégedetlen a T-vel csak mindenkinek azt kamuzta a közös képviselet h nem lehet, mert ők ezt megszavazták. Csajom bement h akkor mutassák meg az iratot jogilag hol van ez megtiltva. Kiderült h nem volt ilyen határozat, az egész hazugság. Aztán azzal magyarázták h csúnyák a kábelek azért nem lehet. Körbementünk, kiderült h mindenki váltani szeretne, mert hetente szünetel a T-net, aláírattuk, a lakók akarata szent, így muszáj volt a közös képviseletnek aláírnia a papírt a UPC felé, hogy megengedik a köttetést. Ez már a második épület ahova beimádkoztam őket, lassan jutalékot kérek tőlük. :) Szóval ez a módja, hajrá! T annyira rossz és drága és pofátlan hogy kifizettetik a TV-t akkor is ha nem kell, ki kell őket szorítani, hátha észbe kapnak :))) -
same thing here
végülis most akkor tréonline-otok van, vagy sikerült behekkelni másik szolgáltatót? -
Susarc #12694 uhh durva! havernak Monor-on van hasonló....ott a méregdrága ellenben atomlassú egyetlen szolgáltatón kívül nincs más opciója.... -
Munkie #12693 Grat hozzá! :D -
pitt #12692 Hát kb úgy éreztem magam. A lakás amit megvettem csak Tréonlájnt engedte be (a közös képviselő ledílelt velük mint kiderült), én meg ideköltöztem és kivertem a balhét, hogy 2013-ban nem választhatok szolgáltatót, csajom aláírásokat gyűjtött, behozták a házba, ma pedig végre megérkezett a modem is. És igen, ez Budapest. Nem Röcsöge. Köszönöm az együttérzést. :D Mi eddig csak barlangnak hívtuk a lakásunkat (térerő sem volt), csekkoltam s a WC-n is van wifi, így átkeresztelem lakássá végre.. :)) -
Susarc #12691 te hol éltél eddig ? :D fúrótornyon a sivatagban ? :P :)
amúgy Gratu:) -
Ubi™ #12690 Itt nem veszekszik senki, néha jön egy IQ betyár, aki az asztal közepére sz@rik, de ilyen lelki sérültek mindig lesznek. A legjobb ha észre sem veszed, nem reagálsz rá. Hidd el, nagyon fáj az neki, ha nen látja a válasz reakciókat. -
pitt #12689
Én meg örömmel jelentem, h fél év küzdés után bekötötték itthonra a netet! :) Jöhet április 1! :))) Eddig az irodából voltam kénytelen betazni.
Hétvégén jövök! Ti meg ne veszekedjetek.
-
Kryon #12688 Hagyd őket, ezek még trollnak is hülyék, így beleszaladni a banhammerbe :D -
HyperManiac #12687 Én sem kedvelem Running-ot, de ezt a topicot ne tegyük már egy alpári kocsmává plz. Írd meg neki PM-ben a véleményedet.
Köszi. -
Ubi™ #12686 És, hogy lehet spam-elni, amíg van magicka-d. Azaz jó esetben 10mp-re is eltünhetsz. -
Megkérnélek titeket, hogy ne reagáljatok ezekre, jelentem őket a megfelelő helyen, aztán majd törlöm a hszt. -
Susarc #12683 ne feledjük,hogy only 2.5 seconds:P -
Aki még nem járt Cyrodiil-on, de játszott a GW2-vel és kipróbálta a WvWvW-t, azok számára - de ettől függetlenül is - remekül érzékelteti mekkora is a pvp terület a TESO-ban.
-
Munkie #12680 (Hoppá a dupla tárgyeset reggelről x) -
Munkie #12679 Hát miért nem ezzel kezded. Szeretem a netharcos vérpistikéket nyakát tekergetni. :) -
jóaz, kötekedjen vissza, legalább hamarabb jön a halálfej :) -
Munkie #12677 Nem tudja követni, hagyjad. -
Ubi™ #12676 Az alap spell az nem invisibility, mert ha ott álsz előttem akkor látlak, ha SHADOW CLOAK-ot használsz, akkor ha rajtam ugrálsz, akkor sem foglak meglátni. -
Susarc #12675 de srác! te tök hülyeségeken elkezdtél vergődni nyugodj meg oszt peace -
Susarc #12674 köszönöm! akkor valaki felhasználta,de nem írta be na mindegy:) -
thegodhimself #12673 lehet, de itt mintha az alap spell-ről lett volna szó...
-
thegodhimself #12672 nem értem mi ez az álreg mizéreia. nyilán mindenki magából indul ki, bár ezt már írtam egyszer. ez az első és egyben utolsó regem is erre az oldalra. unalmas már hogy 10 éves lol fanboly hülye gyerekekkel kell vitatkozni olyan dolgokról ami fel se fog, még az is magas neki hogy jó topikra válaszoljon. nem érti amit olvas ezért egy reakciója van -> szidod az anyámat?
hogy ideges lennék? hagy érzékeltessem a helyzetet egy életképpel:
sétálok az úton, a kerítés mögül ugat egy kis korcs kutya. vicsorogva fut a kerítés mellett, ami le van bontva a végén. a kutya meglepődik, megtorpan én vigyorgok, most kirohan úgy felrúgom hogy átrepül a drót felett. de nem visszaugrik a kerités mogé és még agresszivabban ugat. én meg sétálok tovább, szép napos idő van.
hogy a gyengébb elméjűek is értsék:
én én vagyok, a kutya 10 éves (szellemi szinten vegzáló) lol-os kicspöcs, a kerités meg az internet.
tehát én minden vagyok csak ideges nem. az tény hogy nem bírom az idiótákat.