Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
thegodhimself #12672 nem értem mi ez az álreg mizéreia. nyilán mindenki magából indul ki, bár ezt már írtam egyszer. ez az első és egyben utolsó regem is erre az oldalra. unalmas már hogy 10 éves lol fanboly hülye gyerekekkel kell vitatkozni olyan dolgokról ami fel se fog, még az is magas neki hogy jó topikra válaszoljon. nem érti amit olvas ezért egy reakciója van -> szidod az anyámat?
hogy ideges lennék? hagy érzékeltessem a helyzetet egy életképpel:
sétálok az úton, a kerítés mögül ugat egy kis korcs kutya. vicsorogva fut a kerítés mellett, ami le van bontva a végén. a kutya meglepődik, megtorpan én vigyorgok, most kirohan úgy felrúgom hogy átrepül a drót felett. de nem visszaugrik a kerités mogé és még agresszivabban ugat. én meg sétálok tovább, szép napos idő van.
hogy a gyengébb elméjűek is értsék:
én én vagyok, a kutya 10 éves (szellemi szinten vegzáló) lol-os kicspöcs, a kerités meg az internet.
tehát én minden vagyok csak ideges nem. az tény hogy nem bírom az idiótákat.