Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
gseldon #12700 Azért ennyire általánosítani sem szabad. Nálam ugyanez teljesen fordítva volt. 2009-ben épült társasház, UPC bent. 9000 forint körülért volt 40 csatornás TV, meg 25 megás net. Nem volt rossz és túlontúl drága sem, csak éppen sohasem működött. Minden hétvégén, vagy esténként, amikor egy icipicit is nagyobb terhelés volt, azonnal szakadt a net. Én jó fogyasztó lévén ilyenkor mindig betelefonáltam, hibát jelentettem be (volt, amikor 20 percet vártam zenét hallgatva az ügyfélszolgálaton), MINDEN alkalommal elisertmék, hogy központi hiba van, már dolgoznak az elhárításon. Panaszt tettem, megígérték, hogy jóváírnak pénzt a számlámban, semmi sem történt. Ez ment 2 évig (én tényleg nagyon balek türelmes vagyok). Átmentem a T-hez a 9 ezer helyett 12 ezerért, de legalább most minden működik.