24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #13278
    :)..az lehet, de vmit mókoltak vele folyamatosan mert szépen javult. tegnap délutánra már minden szépen futott, és nem sok bugba futottam bele. Próbálgattam pár buildet, szal egyfolytában újra csinálgattam az első kis szigetet...
  • PiszkosFred
    Ez már egyéni döntés kérdése. Ha akarod azt a hatást, petet, aurát, buffot - amelyet képességből nyersz - folyamatosan, és nem akarod, hogy megszűnjön ha fegyvert váltasz, akkor kirakod mind a két helyre. Ennyi.
  • Bandras DaSilva #13275
    Igen a pvp része érdekes lesz. Mondjuk, amikor voltam azt az idő élveztem. Volt pár szép ostrom meg be is védtünk pár kisebb erődöt. Arra a pár órára amit eltöltöttem a területen jó volt. Léptem is szintet, kaptam egy halom pontot stb stb.

Abban igazad van, hogy hosszú távon lehet, hogy unalomba fullad bár ugyanakkora esélye van annak is, hogy nagyon kellemes kis csatározások alakulnak majd ki.

Nyilván a zerg vs zerg itt is játszik, de ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. Anno WH Onlineban is élveztem a várfoglalósdit, amíg annyira nem egyszerűsödött, hogy mind a két oldal ment körbe-körbe és gyakorlatilag védekezés nélkül foglalták el a várakat a lootért:)

Ez valszeg azért rajtunk játékosokon is múlik. Az lesz a nyerő oldal ahol jól összeszervezik a csapatokat és jól végigvernek mindenkit...mint anno a Burning Sea kezdetekor a spanyolok:)

Lag a pvp területen durva és tényleg idegesítő, de talán tudnak mit kezdeni vele. Ugyanígy a ballistás dolog amit említesz. Gondolom lesz még egy nagy adag olyan dolog amire nem gondoltak és finomítani kell. Elvileg ezeket minél inkább reportolja az ember annál nagyobb valószínűséggel javítják is. Sok guild viszont arra játszik, hogy betakban exploitokat keresnek és az éles játékban ezeket szépen saját előnyükre ki is használják (pl. Darkfall úszás, futás cucc vagy a savas tavakban a skillek húzása).

• PiszkosFred
    "de azért az kiderült, hogy a3 beta alatt amiben részt vettem, ez a build volt a legrosszabb."

Ezért kérdeztem talán tegnap (vagy szombaton), hogy maradt e valaki US szerveren, és ha igen, ott milyen a helyzet. Ugyanis több régi ismerősöm is - akik maradtak az US szervereken - végig azt mondták a hétvége alatt, hogy szinte semmilyen bugba nem futottak bele, ami volt, az is inkább textura hiba és karakteranimáció (rosszul fogott tárgy az NPC kezében, player emote bugok, stb), de nem volt olyan kritikus egyik sem, mint nálunk EU oldalon, ahol... hát szóval, aki most látta először a játékot, az biztos fogta a fejét.

Gondolom ezért is vannak még az EU szervert kiszolgáló gépek amcsiban, nem hozták még át őket németbe, mert így lesz mit javítani. Sőt, van.
  • PiszkosFred
    Csak a szokásos elnyomott durcás óvodás, aki csak azért is odaszarik a szoba közepére, mert megteheti, és még neki áll feljebb ha szól neki az óvónéni, hogy hülye vagy kisfiam. Egyszer kinövi, vagy ha nem, akkor részvétem azért az életért, amely ezzel a stílussal jut neki. Annyi vér nincs a pucájában, hogy saját nickjén trollkodjon eheh... :)
  • j0nNyKa
    etessed csak fred, meg nyisd le a hszeit, az kell neki :)
    én vagyok az egyetlen sg user, aki használja ezt a lenyitós dolgot, miszerint kurvára nem nyitom le?
  • Ubi™
    "Istenem", te mennyire sötét vagy.
  • j0nNyKa
    3as party volt, amiből ketten egy shardon voltunk, a 3. tag sehogy nem tudott mellénk kerülni
    nem hiszem, hogy quest függő, a komplett területen belül nem tudtunk egy shardra kerülni
  • danone
    Nagy a szerelem úgy látom :)
  • PiszkosFred
    Természetesen shardokra, mint "szrverekre" gondoltam te agyhalott.
  • PiszkosFred
    Tedd ki a másik actionbarra IS a magelight és/vagy egyéb konstans képességet, és mindjárt nem szűnik meg, ha váltasz.
  • Lengyel2
    Én is elbúcsúztam a béta karakteremtől, de csak két hétre, mert őt szeretném újrakreálni az élesben (végülis már kitapasztaltam, mire képes). Tegnap este még búcsúzóul bezártam egy Dark Anchort egy csomó véletlenszerűen összeverődött playerrel, ez eszméletlen élmény, ahogy kinyílik egy Anchor, és elkezdenek összeverődni körülötte az emberek, a szélrózsa minden irányából, healerek is jönnek, mindenki a legjobbat adja magából, csodás volt. Alig várom, hogy milyen lesz részt venni egy PvP várostromban.

A respawn bug-os questeken kívül semmi más nem bosszantott, nekem bejön a koptatott színvilág, a grafika, a háttérzene, a combat, ahogy taktikázni kell az ability-kkel meg a stamina pool-ommal; örülök, hogy kicsit próbálták a quest-eket kétféle végződésűvé tenni, attól függően, hogyan döntök. Én nem vártam semmi különöset a TESO-tól, nekem a béta kellemes csalódás volt.
  • Bandras DaSilva #13262
    Milyen quest volt? Csak azért kérdezem mert a múlt betaban volt egy ilyen nekem is csak egy fél óra szarakodás után kiderült, hogy a quest csak soloban csinálható...

Mondjuk ha csak simán partyztatok, akkor működnie kellett volna. Nem sokat toltam ezen a hétvégén, hogy ne legyen minden annyira ismerős amikor majd indul élesben, de azért az kiderült, hogy a3 beta alatt amiben részt vettem, ez a build volt a legrosszabb.

Remélem tesztelgettek pár dolgot és az indulásra rendbe is pakolnak mindent. Amúgy változott a dolog a hétvége alatt is. Szombaton pl. nekem néha feldobta a play gombot, néha nem.

Aztán egyszerre megjavult, ráadásul az egyik indítás után betolt egy videot (coldharbor), amit eddig nem...de utána sem sikerült előhoznom:)

Azzal együtt nagyon várom. Hosszú lesz ez a két hét...

• PiszkosFred
    1. De vannak, attól függetlenül, hogy ez nem a Rift.
  • Nephin
    Köszi. :D
  • j0nNyKa
    persze, nyomkodtuk mi is bőszen a teleport to playert - ha valakik külön shardon voltak, azon is maradtak
  • titani
    Húúú ...hosszú lessz a köv. 2 hét :@
  • csimposz
    Na elbúcsúztam a beta karakteremtől, most játszottam vele utoljára. Pedig olyan jól felfejlesztettem már :)
    Két hét múlva találkozunk, addig is mindenkinek jó játékot/tesztelést/várakozást!
  • LadyWhox
    Illetve, nem is kellett erőlködni vele.
    Siman teleport to vmelyik csapattaghoz és kész.
    Fel sem merült, hogy nem lehetne..
  • LadyWhox
    Nekünk sikerült full csapattal..
  • Myselor
    jólnézki az a csaj:)
  • Count Adyn
    Magic Mushroom:D
  • j0nNyKa
    még ebben? ja ok, ráérünk végülis :D
  • SANTANTICA #13250
    De az ügye egy nem "olyan" gomba ott? ;)
  • Nephin
    :D
  • SANTANTICA #13248
    Pedig elvileg egy olyan rendszer van, hogy nem hogy a partitagokat, de még a kapcsolat rendszert is figyeli, hogy ha valakik 1 quildben vannak, akkor egy helyre kerüljenek. De lehet ez még ebben a verzióban nincs.
  • j0nNyKa
    uh az igen, adok helyette szexi pár képet
  • j0nNyKa
    ezért nem lehet még csak ugyanabba a világba se bekerülni? persze reális
    simán szar :)
  • ShaiHulud
    jaj de "csunya" ez a jatek. kis stonefall eletkep.

• Lengyel2
    Nekem ugyanez volt, bár én utólag arra gondoltam, talán mert nem ugyanannak a questnek ugyanazon pontján tartottunk?
  • j0nNyKa
    az megvan mindenkinek, hogy nem lehet sehogy shardot váltani? egy 3 fős partyval próbáltunk egy helyre kerülni, NEM lehet :)
    a másik shardon lévő party membernek az indikátorát lehet látni gyönyörűen, de annyi
    nicejob :D
  • SANTANTICA #13242
    nem is lett volna idő kifejleszteni
  • j0nNyKa
    az ott úgy áll a lovon, és fut
  • Barbosa
    Viccesek néha ezek a fantasy nevek, amiket tudnak adni a karaktereknek a játékosok.

Épp most jött szembe: Besaro.
  • ShaiHulud
    nem kinal fel? csak azt lehet researcholni amilyen targyat birtokolsz is.
  • Susarc
    egy csomó fegyvert,páncélt nem k³nál fel research-re :S:(( úgyhogy nem tudtam szetet csinálni:((
  • Nephin
    Köszi.
  • j0nNyKa
    az a 16+-os területe valamelyiknek? mert akkor át kell hajózni, a térkép közepe fele jobb oldalt van valami kis városszerű, az alatt van az átjárás
    nekem volt rá questem, miután... fuckit csinálok képet :D

update: ott jobb oldalt látod, ahol állok, az az átjárás
  • SANTANTICA #13235
    egy quest után lett oda wayshrine
  • cpuma
    sorci nekem is darálósnak tűnik, még amit kipróbáltam:
    templar sun vonal + bow -> aoe távolsági + support resto staff (egész jól működött még alacsony szinten is, látok benne fantáziát).

kb. arra volt jó a 3 béta, hogy a nightblade, dragonknight-ról induláskor inkább sorci, templar lesz...