Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #13275 Igen a pvp része érdekes lesz. Mondjuk, amikor voltam azt az idő élveztem. Volt pár szép ostrom meg be is védtünk pár kisebb erődöt. Arra a pár órára amit eltöltöttem a területen jó volt. Léptem is szintet, kaptam egy halom pontot stb stb.
Abban igazad van, hogy hosszú távon lehet, hogy unalomba fullad bár ugyanakkora esélye van annak is, hogy nagyon kellemes kis csatározások alakulnak majd ki.
Nyilván a zerg vs zerg itt is játszik, de ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. Anno WH Onlineban is élveztem a várfoglalósdit, amíg annyira nem egyszerűsödött, hogy mind a két oldal ment körbe-körbe és gyakorlatilag védekezés nélkül foglalták el a várakat a lootért:)
Ez valszeg azért rajtunk játékosokon is múlik. Az lesz a nyerő oldal ahol jól összeszervezik a csapatokat és jól végigvernek mindenkit...mint anno a Burning Sea kezdetekor a spanyolok:)
Lag a pvp területen durva és tényleg idegesítő, de talán tudnak mit kezdeni vele. Ugyanígy a ballistás dolog amit említesz. Gondolom lesz még egy nagy adag olyan dolog amire nem gondoltak és finomítani kell. Elvileg ezeket minél inkább reportolja az ember annál nagyobb valószínűséggel javítják is. Sok guild viszont arra játszik, hogy betakban exploitokat keresnek és az éles játékban ezeket szépen saját előnyükre ki is használják (pl. Darkfall úszás, futás cucc vagy a savas tavakban a skillek húzása).