Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #13263 Én is elbúcsúztam a béta karakteremtől, de csak két hétre, mert őt szeretném újrakreálni az élesben (végülis már kitapasztaltam, mire képes). Tegnap este még búcsúzóul bezártam egy Dark Anchort egy csomó véletlenszerűen összeverődött playerrel, ez eszméletlen élmény, ahogy kinyílik egy Anchor, és elkezdenek összeverődni körülötte az emberek, a szélrózsa minden irányából, healerek is jönnek, mindenki a legjobbat adja magából, csodás volt. Alig várom, hogy milyen lesz részt venni egy PvP várostromban.
A respawn bug-os questeken kívül semmi más nem bosszantott, nekem bejön a koptatott színvilág, a grafika, a háttérzene, a combat, ahogy taktikázni kell az ability-kkel meg a stamina pool-ommal; örülök, hogy kicsit próbálták a quest-eket kétféle végződésűvé tenni, attól függően, hogyan döntök. Én nem vártam semmi különöset a TESO-tól, nekem a béta kellemes csalódás volt.