24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #14287 Az early accessért már fizetni kellett, az kiszűri a bétás idióták jó részét. -
Lengyel2 #14286 Én mindig azt szerettem a Bethesda RPG-iben, hogy nem volt lineáris sorrend, hogy merre "kell" menned a térképen, hanem akkor is összeállt a sztori, ha bármerre mentél, bárkivel beszéltél. Persze ennek most sajnos keresztbe tesz, hogy itt szintezettek a területek, ennek annyira nem örülök, de ez van, nyilván máshogy nem lehetett jól megoldani.
Viszont sajnos az a küldetés, ami jó bug-os volt a bétában, most is az, nem kevés időm ment el arra várva, hogy re-spawn-olódjanak a célpontok - egy idő után fel is adtam és otthagytam - lehet, hogy az lesz, hogy örökre ott marad egy-két küldetés a naplómban elvégezetlenül, a respawn problémák miatt. :(
Azt viszont nem tudom, mások is így látták-e, de tényleg kevesebben nyüzsögtek, mint a bétában, főleg a félreesőbb területeken, már nem rohangáltak csapatostul a playerek a public dungeonokban. (Lehetett sneak-elni, hehe.) Azt is észrevettem, hogy arányában mintha sokkal kevesebb lenne a "vicces nevű" avatar, sokkal több volt a lore-friendly nevű. -
Nephin #14285 Igen, a szakállas fickó ott áll jobbra a háztól, ahonnan kijössz, beszélsz vele, lemész a dokkba és át tudsz menni. -
nope, 3 napos vagyok, azért kérdezem, hogy ne kelljen vele holnap tökölnöm :D -
Ubi™ #14283 Én lementem a kikötőbe, ott a két hajó között a parton a pecás mellett beszélj a csajjal. De gondolom azóta már megtaláltad. :) -
zsír köszi
mi ennek a módja? ez a.. szakállas emberrel beszélős dolog? -
Johika #14281 Egybol visszamesz kezdo szigetre, es csinalhatsz mindent szep sorba. En is igy csinaltam. -
ja ez így nem tetszik, én szépen sorban akarok mindent csinálni, remélem nem kavar be nagyon a játék ebbe :) -
(Végül még léptem egy szintet, de mára tényleg ennyi volt :D ) Szerintem hármat. Skyshardot ilyesmit nem keresgéltem ott. -
Susarc #14278 na akkor jó :P én is azt hittem elskippeltem valamit....mondjuk visszamentem becsületből 7. szinten,de miért lehetett amúgy így kihagyni? mi bétáztunk oké "unalmas" ,de történetben azok vannak előrébb...nem vágom miért így lett megoldva -
Susarc #14277 mennyi SKill pontot szedtél PVP-ben ? -
Részemről első nap vége: lvl 12, pvp rank 3
-
Yodu #14275 Láttam játszani Somosi89 nevű játékost...
Le a kalappal előtte :))))) -
Sir Critical #14274 Egészségükre. Hátha a kezdőhónapot követően megunják, és távoznak :) -
ott cyroban elég jól jön az xp nem?
szal ők így 10es szinten oda begubóztak, aztán max levelig ki sem jönnek, ami.. így ~holnap -
Cyrodiilban látok már 24. szintűeket.
-
Semmit. A börtön után nem oda tesz.
börtön -> Megérkezel egy épületbe, abból kilépve ott lesz az épület előtt, egy szakállas NPC (a küldi nyíl is azt mutatja). Tőle kapod a küldetést, iránymutatást aminek segítségével visszatudsz hajózni. -
Semmit, vissza tudsz menni. Érdemes, csomó jó kis küldi van, meg érdekes sztori. -
tudom lame kerdes, de mintha nekem kimaradt volna a kezdo sziget, mit csesztem el? -
Yodu #14268 Valaki nm streamel? -
Sir Critical #14267 Valaki tudna informálni minket, később kezdőket, hogy a racial passive-ok terén milyen módosulásokat fogunk tapasztalni a korábbi bétákhoz képest? Finomhangoltak-e rajtuk úgy, ahogyan tervezték? -
Susarc #14266 miéééért kell ezt már első nap :D :D ennyire nem lehet unalmas:P
nah egy szuszra level 9 és fél:) holnap folytköv! sztem eléggé össze-vissza pakolom a skilleket egyelőre :) -
Di3Hard #14265 The Human Centipede -
:D
-
Susarc #14263 hopp németül beszél az egyik NPC :D
vannak itt bugok :) -
Susarc #14262 Bammeg!! néztétek a WORLD SKILL-ek közül a soul trap-et??? bugos mint a fene! már 5-6 körül volt sőt morfoltam is rajta erre most megint alap 1 -es en áll:) relog/ reload ui nem segített !! szimplán benyelte a skill pontot és resetelődött 0-ra !! WHAT???? -
LOL. A savegame-nél már sejtettem mi fog jönni :D -
Ez de király.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Susarc #14258 M KAI meg BETNIK kis kezdő zónákat miért skippeltem defaultban? nem figyeltem elnyomtam valamit? -
HyperManiac #14257 Mi az amit hiányolsz? Komolyan kérdezem. -
ha fenyegetnelek, azt eszrevenned
tultargyaltuk, hagyjuk meg a topicot a jateknak, es a jatekosoknak, koszi
-
cpuma #14255 Sziasztok!
robotoltam mostanáig hétfő óta, és most képtelen vagyok játszani, kell 1-2 óra pihi.
Mindenkinek jó játékot, aki már kalandozik! -
Where is my character from Beta??? do I have to make a new one... its showing me i do! omg -
Szerintem meg nem írtam le semmi olyat, ami miatt modival kéne fenyegetni. -
HyperManiac #14252 Valaki megtalálta már a Bal Foyen CE Treasure Map-et? Sehol nem találom pedig ott vagyok ahol kell. De még a neten au van hogy erről a helyről nincs infó. -
FNightWalker #14251 Fogjatok kezet
TDC bátyáddal, és "nyaljátok körbe"
egymást ha ekkora az egyetértés.
-
na igen, de ebben a topicban aktiv hazigazda is, es moderator is van sajnos, ugyhogy itt -afeneegyemeg- ez nem lesz meno :(
nembaj, tuti van masik! -
-
Ugye? Mintha az egyik első mmo próbálkozás lenne... alap dolgokat hiányolok (a stream alapján).