24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Az early accessért már fizetni kellett, az kiszűri a bétás idióták jó részét.
  • Lengyel2
    Én mindig azt szerettem a Bethesda RPG-iben, hogy nem volt lineáris sorrend, hogy merre "kell" menned a térképen, hanem akkor is összeállt a sztori, ha bármerre mentél, bárkivel beszéltél. Persze ennek most sajnos keresztbe tesz, hogy itt szintezettek a területek, ennek annyira nem örülök, de ez van, nyilván máshogy nem lehetett jól megoldani.

Viszont sajnos az a küldetés, ami jó bug-os volt a bétában, most is az, nem kevés időm ment el arra várva, hogy re-spawn-olódjanak a célpontok - egy idő után fel is adtam és otthagytam - lehet, hogy az lesz, hogy örökre ott marad egy-két küldetés a naplómban elvégezetlenül, a respawn problémák miatt. :(

Azt viszont nem tudom, mások is így látták-e, de tényleg kevesebben nyüzsögtek, mint a bétában, főleg a félreesőbb területeken, már nem rohangáltak csapatostul a playerek a public dungeonokban. (Lehetett sneak-elni, hehe.) Azt is észrevettem, hogy arányában mintha sokkal kevesebb lenne a "vicces nevű" avatar, sokkal több volt a lore-friendly nevű.
  • Nephin
    Igen, a szakállas fickó ott áll jobbra a háztól, ahonnan kijössz, beszélsz vele, lemész a dokkba és át tudsz menni.
  • j0nNyKa
    nope, 3 napos vagyok, azért kérdezem, hogy ne kelljen vele holnap tökölnöm :D
  • Ubi™
    Én lementem a kikötőbe, ott a két hajó között a parton a pecás mellett beszélj a csajjal. De gondolom azóta már megtaláltad. :)
  • j0nNyKa
    zsír köszi
    mi ennek a módja? ez a.. szakállas emberrel beszélős dolog?
  • Johika
    Egybol visszamesz kezdo szigetre, es csinalhatsz mindent szep sorba. En is igy csinaltam.
  • j0nNyKa
    ja ez így nem tetszik, én szépen sorban akarok mindent csinálni, remélem nem kavar be nagyon a játék ebbe :)
  • Terawatt
    (Végül még léptem egy szintet, de mára tényleg ennyi volt :D ) Szerintem hármat. Skyshardot ilyesmit nem keresgéltem ott.
  • Susarc
    na akkor jó :P én is azt hittem elskippeltem valamit....mondjuk visszamentem becsületből 7. szinten,de miért lehetett amúgy így kihagyni? mi bétáztunk oké "unalmas" ,de történetben azok vannak előrébb...nem vágom miért így lett megoldva
  • Susarc
    mennyi SKill pontot szedtél PVP-ben ?
  • Terawatt
    Részemről első nap vége: lvl 12, pvp rank 3
  • Yodu
    Láttam játszani Somosi89 nevű játékost...

Le a kalappal előtte :)))))
  • Sir Critical
    Egészségükre. Hátha a kezdőhónapot követően megunják, és távoznak :)
  • j0nNyKa
    ott cyroban elég jól jön az xp nem?
    szal ők így 10es szinten oda begubóztak, aztán max levelig ki sem jönnek, ami.. így ~holnap
  • Terawatt
    Cyrodiilban látok már 24. szintűeket.
  • Ahet
    Semmit. A börtön után nem oda tesz.
    börtön -> Megérkezel egy épületbe, abból kilépve ott lesz az épület előtt, egy szakállas NPC (a küldi nyíl is azt mutatja). Tőle kapod a küldetést, iránymutatást aminek segítségével visszatudsz hajózni.
  • Running
    Semmit, vissza tudsz menni. Érdemes, csomó jó kis küldi van, meg érdekes sztori.
  • Jockey
    tudom lame kerdes, de mintha nekem kimaradt volna a kezdo sziget, mit csesztem el?
  • Yodu
    Valaki nm streamel?
  • Sir Critical
    Valaki tudna informálni minket, később kezdőket, hogy a racial passive-ok terén milyen módosulásokat fogunk tapasztalni a korábbi bétákhoz képest? Finomhangoltak-e rajtuk úgy, ahogyan tervezték?
  • Susarc
    miéééért kell ezt már első nap :D :D ennyire nem lehet unalmas:P

nah egy szuszra level 9 és fél:) holnap folytköv! sztem eléggé össze-vissza pakolom a skilleket egyelőre :)
  • Di3Hard
    The Human Centipede
  • Fpocok
    :D

• Susarc
    hopp németül beszél az egyik NPC :D

vannak itt bugok :)
  • Susarc
    Bammeg!! néztétek a WORLD SKILL-ek közül a soul trap-et??? bugos mint a fene! már 5-6 körül volt sőt morfoltam is rajta erre most megint alap 1 -es en áll:) relog/ reload ui nem segített !! szimplán benyelte a skill pontot és resetelődött 0-ra !! WHAT????
  • danone
    LOL. A savegame-nél már sejtettem mi fog jönni :D
  • Terawatt
    Ez de király.
  • j0nNyKa
  • Susarc
    M KAI meg BETNIK kis kezdő zónákat miért skippeltem defaultban? nem figyeltem elnyomtam valamit?
  • HyperManiac
    Mi az amit hiányolsz? Komolyan kérdezem.
  • j0nNyKa
    ha fenyegetnelek, azt eszrevenned
    tultargyaltuk, hagyjuk meg a topicot a jateknak, es a jatekosoknak, koszi
  • cpuma
    Sziasztok!

robotoltam mostanáig hétfő óta, és most képtelen vagyok játszani, kell 1-2 óra pihi.
    Mindenkinek jó játékot, aki már kalandozik!
  • drop
    Where is my character from Beta??? do I have to make a new one... its showing me i do! omg
  • Fpocok
    Szerintem meg nem írtam le semmi olyat, ami miatt modival kéne fenyegetni.
  • HyperManiac
    Valaki megtalálta már a Bal Foyen CE Treasure Map-et? Sehol nem találom pedig ott vagyok ahol kell. De még a neten au van hogy erről a helyről nincs infó.
  • FNightWalker
    Fogjatok kezet
    TDC bátyáddal, és "nyaljátok körbe" egymást ha ekkora az egyetértés.
  • j0nNyKa
    na igen, de ebben a topicban aktiv hazigazda is, es moderator is van sajnos, ugyhogy itt -afeneegyemeg- ez nem lesz meno :(
    nembaj, tuti van masik!
  • BEAST #14249
  • Fpocok
    Ugye? Mintha az egyik első mmo próbálkozás lenne... alap dolgokat hiányolok (a stream alapján).