sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Én mindig azt szerettem a Bethesda RPG-iben, hogy nem volt lineáris sorrend, hogy merre "kell" menned a térképen, hanem akkor is összeállt a sztori, ha bármerre mentél, bárkivel beszéltél. Persze ennek most sajnos keresztbe tesz, hogy itt szintezettek a területek, ennek annyira nem örülök, de ez van, nyilván máshogy nem lehetett jól megoldani.

Viszont sajnos az a küldetés, ami jó bug-os volt a bétában, most is az, nem kevés időm ment el arra várva, hogy re-spawn-olódjanak a célpontok - egy idő után fel is adtam és otthagytam - lehet, hogy az lesz, hogy örökre ott marad egy-két küldetés a naplómban elvégezetlenül, a respawn problémák miatt. :(

Azt viszont nem tudom, mások is így látták-e, de tényleg kevesebben nyüzsögtek, mint a bétában, főleg a félreesőbb területeken, már nem rohangáltak csapatostul a playerek a public dungeonokban. (Lehetett sneak-elni, hehe.) Azt is észrevettem, hogy arányában mintha sokkal kevesebb lenne a "vicces nevű" avatar, sokkal több volt a lore-friendly nevű.