24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Berennior #15051 Nem. -
Susarc #15050 nagyon zsírkirály map
http://esomap.uesp.net/?centeron=Crestshade+Mine&world=Rivenspire
-
Susarc #15049 új rendszeremen nincs még sweetFX.... ez az alap:P csúnya mi ?:D
-
alapból úgy menti a dokumentumokon belülre a screenshotok közé
ha meg nem (bár de), szóval ha nem, akkor radeonproban állítasz be screenshot gombot, az tutibiztos -
Jól látom, hogy ezen a képen látszik a sweetfx? Ha igen, akkor hogy csináltad? -
Ejjj... de jól néz ki a dungeon része. Most sajnálom, hogy nem játszom... de hát egy félévet csak kibírok. -
pitt #15045 A kapott Pet-et hogy lehet fejleszteni? -
Bandras DaSilva #15044 jaja, ebben igaza van. Én is tapasztaltam már ilyet. Remélhetőleg javítják a z egész groupolásos dolgot mert néha vannak érdekes dolgok. -
Susarc #15043 if you know what i mean....... :P
-
Susarc #15042 24% spell crit 30-on :P
dzsádzsádzsá
-
Susarc #15041 vannak még finomítani valók :P -
Susarc #15040 -
"Az akadályok alatt azt értem, hogy mindenféle gondok/problémák nélkül elbánjak 3-4 fős mob csoportokkal (lehet, hogy az én balfaszságom de NB-vel íjászként nem értem túl sokat)"
Pedig mint kés a vajon, bár kétségtelen, hogy néha futni kell :)
4 fős csoportnál mindig a casterrel kezd. Sneakből egy, de max. két lövés (második rendszerint nálam egy Assassins Blade ability morphja, az Impale, amely 5m helyett 15m). Ahogy ez megvan, villámgyors Agony a melee-re, aki azóta már feléd rohan. Ez kiszedi őt a buli 15 secre. Marad két célpontod, amely egy siphoning+scatter shot+heavyattack/Impale után már csak egy. Azt is be kell gyorsan darálni, ha túl közel van, scattershot. Eddigre kijön az agonyból az utolsó, azt meg már agyonvered akár normál attackkal is. Nem mondom, hogy néha nem kell futni, ha mondjuk dodge-ra megy a staminám el, és nem marad a scatterre, de hát mégis csak 4 ellenfélről van szó, nem árt egy bekészített poti vagy ultimate.
Ha nem vagyok nagyon bátor (értsd hülye) vagy nem spawnol a nyakamba valami, akkor nincs gond 1 v 4-ben. Vagy csak ritkán. -
Bandras DaSilva #15038 Ha egy heavy armoros tank-szerű cuccot akarsz, akkor nem feltétlen kell sok pontot magickára tenned, mert a legtöbb skillt sztem staminából tolod. Relatíve könnyű capelni ezeket, szal kis enchanttal is lehet alakítani a dolgon.
A class skillek közül, kirakhatsz pár gyógyító skillt és akkor szépen healelődsz miközben ütöd az ellent. Ha ilyen kard/pajzs kombóra mész, akkor nem tudom, hogy milyen gyorsan tudod aprítani az ellent, de valszeg életképes a dolog.
Nekem healer templarom van light armorral mert ott jobban jön ki a dolog, de tervezek egy nehéz páncélos tank szerűt is.
Fórumon nézegesd, hogy miket írnak a kardos/pajzsos skillekről mert némelyik eléggé gyengusz az elején...mondjuk morphok után lehetnek akár ütősek is. Akikkel találkoztam dungeonökben aléggé jól aprítottak, szal hajrá:) -
Bandras DaSilva #15037 Ha jól emlékszem akkor a Falchous harc egy iylen házban zajlik (van egy hasonló egy dungeonben is, szal lehet keverem), no, szal ha ez a házas dolog, akkor mivel ég a ház potyognak lefelé az éfő gerendák. Nem bírja a tüzet, ezért érdemes belehúzni azokba a leesett tüzekbe és akkor stunolódik egy időre és szépen lehet ütögetni. -
gseldon #15036 Falchou-nál meg a teremben a földön tűzfészkek alakulnak ki, abba kell belevezetni, ott megáll 2-3 másodpercre és sebződik, közben lehet sorozni. -
Tegyük hozzá, hogy a gömbök egyúttal a játékost is healelik, ha melee rangeben "durrannak" ki. Ezért is érdemes hagyni egyet pukkanni saját magunk mellett, a másik kettőt meg rangeddel lelőni. -
Nem kell valakinek egy ESO imperial edition?:) Megvettem jóáron aztán rájöttem semmi időm nincs rá. Nincs még beaktiválva tehát megjött az a 3 kulcs a gmg-től. -
Minek raktál két charge skill-t egy skill barra (focused charge, critical charge)? Melee weapon set mellé szerintem érdemesebb egy ranged-et berakni, bow, vagy resto staff. -
Nincs ebben semmi meglepetés, ranged-el könnyebb szintezni, legalábbis az elején :) -
Doshia-nál healing gömböket kell leütni, Falchou-nál kite, plusz van egy spec ütése, amit védeni kell (parry, block), ekkor 2-3 secre stunolódik. Ha nagyon nem megy várj 1-2 szintet és menjél vissza, addig szerzel jobb fegyvert, páncélt stb. -
livekodok 5600 60nap -
pupyroby1 #15029 Gamecard-os fizetésbe nincs kicsivel olcsobb megoldás? Nem sokallom érte a havidíjat csak épp 2-300 ft al van kevesebb a bankkártyámon mint amennyi lenne az " ellenörizni kivánt összeg". :/ -
Wheyprotein #15028 UserSettings.txt-ben kicsit turkalva talan lesz valami hatasa az FPS-re is nezve.
BAN-t talan nem osztogatnak erte de az idegesito kezdokepernyok eltuntek legalabb :D -
Susarc #15027 Veteran Rank 3-as 50-es "1 hitelt" /2 secig éltem:D/ :P PVP-ben.....ez a skálázódás xart se ér.... -
Wheyprotein #15026 1x volt Early Acces key es kell kulon jatek key is. Vagy lehet tevedek de en igy kaptam a GMG-tol. -
Yodu #15025 ezzel csak az a baj h beütöm azt a kódot amit kaptam a játékhoz/amivel aktíváltam/ és azt mondja h nem jó :)
köszi azért -
Wheyprotein #15024 Az account resznel van a reedem code. Ott kell majd megadni a kapott jatek key-t es utana tovabb visz egy oldala ahol papyal + egyeb fizetesi modok vannak. Na annak a legaljan van a gamecard lehetoseg.
1 fizetest mindenkeppen ki kell valasztani ebben a barati rendszerben ... :( -
Lengyel2 #15023 De az oké, hogy minden build használ stamina és magicka alapú ability-ket is (ez szuper, mert ha az egyik éppen lemerül, akkor dolgozom a másikból), de én azt hittem, hiba mindhárom pool-ra pontokat tenni, max kettőre érdemes, és mondjuk a magicka növelést megoldom azzal, hogy olyan passzívokat választok, olyan glyph-eket varrok az armor-omba, olyan kenyeret eszem a csata előtt, ami megdobja a max-ot.
Akkor ettől lehetek unbalanced, és rakni kéne mindhárom pool-ra? -
Yodu #15022 Köszönöm időközben rájöttem csak arra nem h hol kell ezt beállitani :)
-
Wheyprotein #15021 A fizetesi modot.
Vagy bankkartyas megoldas vagy Gamecard kell, sajnos. -
Yodu #15020 hali
Nem enged belépni a játék!
Azt irja h az Early acses lejart és h vmit be kell állitanom az oldalon ,.... -
Wheyprotein #15019 Az a gond, hogy ezt a mana-stamina dolgot nem gondoltak at teljesen.
A legtobb jatekban es ebben is jo elgondolasokat latok a fejlesztok reszerol csak a megvalositasokkal vannak mindig a gondok. Itt is neha olyan erzesem van, hogy tobbet akartak kihozni a jatekbol mint amire kepesek lettek volna.
Azokat a bonuszokat az Imperial tulajok kapjak. Nem az elorendelok :)
-
Berennior #15018 Én most egy videó alapján eldöntöttem úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Templart tankként (a pont elosztással ÉN is gondban vagyok, tanknak - mint minden MMO-ban - gondolom létszükséglet, hogy legyen HP-ja... itt stamina is kell, hogy tudjak blokkolni, stb... viszont magickara is kell "pakolnom" különben nem fogom tudni használni a class képességeket.)
Nézegettem a fajok passive képességeit és az Imperialt találtam a "legmegfelelőbbnek".
(Arra tudsz válaszolni, hogy ha bővítem a Standard változatomat Imperial változatra... megkapom-e azokat a bónuszokat amelyeket az előrendelők kaptak? (gondolok itt a lóra, ring of mara, páncél, stb ?)
-
A store-ban vásárolt Palomino code-ot a Redeem Code-ál kell aktiválni?
mert ha igen invalid code-t ir nekem -
Köszönöm! -
én hülye vagyok a templarhoz :)
sorcban tudok segíteni, vagy melee nightblade-ben
azt tudom hogy volt templar a guildben, aki nyűglődött, mert nem tudta hova tenni a kasztot - se stat kiosztást, se armort nem tudott eldönteni, és addig theorycraftoltunk, hogy az égvilágon semmit nem sikerült kitalálni közösen se :D -
Wheyprotein #15014 Lvl, 10 es "L" Alliance War es ott kell keresni a realmeket az egyik fulon majd. -
Berennior #15013 Szia,
itt egy videó a srác elmagyarázza részletesen, hogyan tudsz csatlakozni PVP hadjárathoz, stb
https://www.youtube.com/watch?v=-lyYxKYL2hE -
Sziasztok
Egy n00b kérdés: Hogy a fenébe megyek Cyrodiil ba?