sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "Az akadályok alatt azt értem, hogy mindenféle gondok/problémák nélkül elbánjak 3-4 fős mob csoportokkal (lehet, hogy az én balfaszságom de NB-vel íjászként nem értem túl sokat)"

Pedig mint kés a vajon, bár kétségtelen, hogy néha futni kell :)
    4 fős csoportnál mindig a casterrel kezd. Sneakből egy, de max. két lövés (második rendszerint nálam egy Assassins Blade ability morphja, az Impale, amely 5m helyett 15m). Ahogy ez megvan, villámgyors Agony a melee-re, aki azóta már feléd rohan. Ez kiszedi őt a buli 15 secre. Marad két célpontod, amely egy siphoning+scatter shot+heavyattack/Impale után már csak egy. Azt is be kell gyorsan darálni, ha túl közel van, scattershot. Eddigre kijön az agonyból az utolsó, azt meg már agyonvered akár normál attackkal is. Nem mondom, hogy néha nem kell futni, ha mondjuk dodge-ra megy a staminám el, és nem marad a scatterre, de hát mégis csak 4 ellenfélről van szó, nem árt egy bekészített poti vagy ultimate.

Ha nem vagyok nagyon bátor (értsd hülye) vagy nem spawnol a nyakamba valami, akkor nincs gond 1 v 4-ben. Vagy csak ritkán.