sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #15038
    Ha egy heavy armoros tank-szerű cuccot akarsz, akkor nem feltétlen kell sok pontot magickára tenned, mert a legtöbb skillt sztem staminából tolod. Relatíve könnyű capelni ezeket, szal kis enchanttal is lehet alakítani a dolgon.

A class skillek közül, kirakhatsz pár gyógyító skillt és akkor szépen healelődsz miközben ütöd az ellent. Ha ilyen kard/pajzs kombóra mész, akkor nem tudom, hogy milyen gyorsan tudod aprítani az ellent, de valszeg életképes a dolog.

Nekem healer templarom van light armorral mert ott jobban jön ki a dolog, de tervezek egy nehéz páncélos tank szerűt is.

Fórumon nézegesd, hogy miket írnak a kardos/pajzsos skillekről mert némelyik eléggé gyengusz az elején...mondjuk morphok után lehetnek akár ütősek is. Akikkel találkoztam dungeonökben aléggé jól aprítottak, szal hajrá:)