24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #15494 Megpróbálom majd jelzek,köszi szépen.
Most éppen fut a repair hátha az is segít. -
Hja, és akkor a folyamatosan pörgő researchot ne említsem... Igaz, hogy van még 8 nap mondjuk az egyikből, de már megvan a következő, és az az item is fogja a helyet. :) -
inventory grid view addon? Azzal egy fokkal jobb az átláthatóság. :)
ˆ TomStorm: állítsd be a játék proci prioritását high-ra a feladatkezelődől és akkor ritkább lesz sokkal. Szerintem egyszerre hirtelen sok dolgot akar betölteni és a játék alapból olyan, mintha ablakként futna még fullscreen alatt is, és a windows alapból nem hajtja annyira, mintha tényleges fullscreen lenne. Nekem ez segített.
Edit: csudálatos kép redditről.
-
Jaja, de ha nem is alkategóriát, legalább kapjon egy új oszlopot az inventory nézet (armornál a típus, materialnál a szakma legyen megjelenítve, stb.), amelyet lehetne rendezni és ezzel nagyjából egy helyre kerülnének az összetartozók - már ez is nagy segítség lenne.
Az a baj, hogy "harácsoló" vagyok, vagyis semmit sem akarok kidobni, aminek látom az értékét vagy hasznát. Ezért minden alapanyagból van legalább 2 stack a bankban, minden gazt összeszedek, a rúnákról nem is beszélve. A fun tárgyakat (kosztümök, vicces trophykat meg aztán meg sem említem...). Minden pénzem a bank és az inventory bővítésére költöm, de +10 hely is csak egy óráig húz ki a szarból. :)
Meg kellene tanulni lemondani- és ott hagyni dolgokat a világban, de tudom, hogy 10 perc múlva biztos, hogy arra lesz szükség, és verhetem a fejem a falba. -
Ubi™ #15490 A férőhellyen én is küzdök, de nekem nem ez a legfőbb bajom. Kb. 15. percet töltök el mindig azzal, hogy a fuul inventory-ból berakjam a bankba azokat amiket szeretnék, eladjam a szemetet és postázzam havernak amik neki kellenek. Ilyen béna inventory rendszer még nem láttam. Ráadásul mindig találok valamit, amit kihagyok a mazsolázás közben, hogy aztán kezdhessem előlről. Ha legalább lenne valami sub category, hogy pl. heavy-medium-light armor, vagy a nyersanyagokat is lehetne csoportosítani szakmák szerint már egy fokkal jobb lenne. Egy ilyen cuccot találtam, ami legalább automatice berakja a bankba, ami már be van stack-elve. De a bankos hiba miatt már ezt sem merem használni. -
TomStorm #15489 Hát ez a game nagyon jó!:)
Olyan hangulat van mint utoljára Age of Conan-nál volt így MMO játéknál.
Érződik a TES világa közben v.mi fantasztikusan eltalálták így fantasy környezetben mint MMO.
Na még lenne mit írnom csupa jót de nincs időm,játszanom kell..
Ja de egy kérdés gyorsan!Nincs fps drop megy ultra minden DE mégis néha megáll a játék és ez nem tetszik.Mitől lehet ez?Akkor talán mikor v.mi spell effect van de nem tudom pontosan inkább random.Aztán mintha felgyorsulna az idő miután megáll a kép és minden megy tovább.Ez mi lehet? -
Tegnap csinálni akartam egy alkimista altot, mert már nem férek a sok gaztól, de pont emiatt nem kockáztattam :) Eddig elkerültem a bugokat - kopp-kopp -, talán ha kétszer estem le a "semmibe", és egyszer szorultam be egy ajtóba, de más bugom nem volt 29 szint alatt.
Hozzáteszem, hogy Shadowfen indoor területeit szerintem rosszul kezeli a játék, ott technikai gond lesz, akár komoly leak is lehet, mert amíg az outdoor területekkel nincs gond, ahogy belépsz bármilyen belső területre, egyszerre kezeli az összeset, npckkel, játékosokkal, mindennel. Azt javítani kell, mert idegesítő tud lenni, hogy stabil 60 fpsről leesik 10-15re.
Más bugom nem volt eddig, viszont a férőhelyemmel (illetve annak hiányával) többet küzdök, mint eddig bármikor bármelyik játékban. -
Ubi™ #15487 Egy elég komoly hiba ütötte fel a fejét tegnap óta a játékban. Többeknek, köztük nekem is, eltüntek a már kibővített bank helyek. Másoknak a skill pontjai tüntek el vagy az éppen bankba betett sok-sok gold. A hiba akkor jön elő, amikor átlogolsz alt karakterre. Ekkor ha belépsz a bankba visszaáll az alap 60 slotra, a benne lévő dolgaid, ha van elég helyed az aktuális karakterednél, akkor oda kirakja, ha nincs, akkor így jártál. Rengeted bug report van már róla, de eredmény még semmi, csak az hogy tudnak róla. A support csak a szokásos reply-vel válaszol. Az eddigi hibákat még elnéztem, de ez már elég bosszantó és dühítő, amikor az ember idejével és pénzével játszanak. Emiatt most nem sokat tudok csinálni a játékban, a krafthoz hiányzik sok dolgom, questezni nem tudok rendesen, mert fél óránként tele a zsákom (111 férőhely), nem tudok hova kipakolni. Remélem rendesen csuklanak Zenimaxnál. 

-
Az egyenlegből levonja végrehajtandó tranzakciók közé kerül így a bank szerint az elérhető egyenleg a havidíj árával kevesebb lesz. A pénz ott is van a számláján meg nincs is :D majd visszakerül mikor a terhelés vissza lesz vonva jó esetben legalábbis így kéne működnie :D -
amikkamakka #15485 Igen levonta 600 ft maradt rajta -
Biztos, hogy levonta? Nem csak zárolta, lefoglalta? -
amikkamakka #15483 Köszi én is így gondoltam, csak vajon vissza kapom-e az élesítéskor levont 1 hónapot -
Pár fő- vagy guild küldetésből származik, ezért spoilerbe rakom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Cancel sub, aztán beírod a gamecard kódot, szerintem. A kártyás fizetést lehet bármikor élesíteni, ha mégis úgy jön ki. -
amikkamakka #15480 Szeretném megkérdezni hogy amikor beélesítettem a játékot megadtam neki a számla számomat, (tudom rengetegszer volt róla szó nekem is levonta a kártyámról) de most vásároltam gamecardot. Mit javasoltok adjam hozzá az accountomhoz vagy cancel subcription (gondolom ez kell ahhoz hogy többet ne vonja a bankkártyámról) és azután mehet a kód. -
cain #15479 az meg, csak az inventory management okoz komoly fejtörést :( -
Susarc #15478 -
Nyomjatok ti is párat, ha van pózolós...
-
Szép.
-
EPnek igen, de tudod, van még 2 másik szövetség. -
Barbosa #15474 Bangkorai? Az a VR5 volt... -
TomStorm #15473 Ilyenkor utálom a vasárnapot.Alapjáték meg is van de GC kódot csak reggel küldik.Viszont annyiból megérte várni,hogy nem kezdtem a hétvégén,hogy így mindösszesen 11ezer ft-ból kijöttem és van 90 nap játékidőm,ráadásul nem is használt account hanem teljesen új Standard edition:) -
Susarc #15472 BANGKORAI katasztrofa......a questek és a belogolás is problematikus :((( pedig már 43 :P -
Nos #15471 Köszi a válaszokat mindenkinek!
Egyébként a pvp engem is vonz, ott ahol indokolt jó, ha sok ember van. Tehát a nagy csaták tényleg jónak tűnnek.
Megmaradtak a vegyes érzéseim, de szerintem ki fogom próbálni, főként, ha valamelyik ismerősömet is be tudom fűzni :) -
Arhenius #15470 NA server, szombat este 10 az USÅ-ban, maintenance... -
Mögötted a csaj kilát a szeméből?
-
Lengyel2 #15467 Én azt kell mondjam neked, hogy ez nem változott. Ugyan a vadonban már nem több a játékos mint a farkas, de még mindig megvan ugyanez a "vidám jelmezbál" érzés, amiről írsz, a public dungeon-okban meg a public boss-ok körül.
Nekem ez eleinte nagyon furcsa volt, mert mindig single-player voltam, de valahogy én át gyorsan tudtam állni rá úgy, hogy inkább jól szórakozom rajta, mintsem bosszantana. Poénnak fogom fel. Nem tudom megmagyarázni de valahogy itt is megvan az "immersive" érzés, de máshogy, mint egy single-ben. A legjobban ezt tényleg a pvp területen lehet érezni, ahol a "vidám jelmezbál" érzést áttöri egy sokkal erősebb, az egyazon hadseregbe tartozás érzése, ahol már nem vidám jelmezbál van, hanem egymás életét véditek miközben törtök előre vagy véditek a várat, és próbáltok összedolgozni.
Hihetetlen érzés a pvp, ezt nem gondoltam volna, emlékezetes perceket ad, pedig még szinte el se kezdtem. -
hát, mi a neved, adok ingyen mert nem győzőm kidobni őket .)
-
Yodu #15465 Hali
Nem tudom h ki hogy van vele ,de én nem találtam sok receptet a játékban.
Ha van vkinek a Dominium oldálán eladó receptje,irjon rám egy privit köszi -
Vámpír csócsa.
-
Nekem is nagyon bejön egyelőre, pillanat alatt beszippant a hangulatos világ. Amúgy az a rengeteg helyszín mindenki számára elérhető?
13-as szinten vagyok, de egyelőre még csak Glenumbra, Stros M'Kai, meg egy kis sziget volt, amit láthattam, de még itt is brutál sok a tennivaló... :)
Illetve még egy kérdés:
Van 2 pet-em, mindkettőt úgymond ajándékba adta a játék, de azon túl, hogy követnek, s aranyosak, túl sok hasznuk nincsen.
Olyan pet-ek, akik segítenek is, mint pl Guild Wars 2-ben, itt nem lesznek? -
Andule #15462 Engem is sokszor emlékeztetett már a Morrowidre ... estem már át többször falon, lépcsőn, padlón ... szorultam már ajtóba és a kedvencem, h egyszer egy ilyen szituból a játék úgy szabadított ki, h mindenféle töltés nélkül átdobott kb 6-7 wayshrine-nyira ahol még nem is jártam azelőtt. röhögtem rajta nagyot :) de az idegesítő hülye bugokat leszámítva (instant halál pvp-ben úgy h senki nem támadott minket) nekem nagyon bejön. csak kár h időm alig van rá :/ mondjuk alapból is egy döglött csiga sebességével haladok :) (amúgy nekem a questek nagyon bejönnek. van 1-2 unalmas de a terület main story-ja bejövős és érdekes) -
még mindig eladó egy imperial edition. :) 10k-ért.
köszi! -
Bandras DaSilva #15460 Mást sem enged belépni?
-
TomStorm #15459 Mert csak hétfőn lesz meg a játék.Addig meg gondoltam kitalálom a neveket meg,hogy hol/mivel kezdek,ne akkor kelljen még ezzel is foglalkoznom:)
Köszi! -
lehet benne szóköz, de ezt pontosan miért is nem tudod kipróbálni? -
TomStorm #15457 Karakter név választás felosztható/tagolt vagy egy névből állhat?Ha még azt is elárulná valaki kb.mennyi betüből áll azt külön megköszönném:) -
Susarc #15456 BANGKORAI-ban minden 3. quest játékújraindítás.... :((( -
Nephin #15455 Ahogy Jonnyka mondja, nálunk sok ilyen ember van, én is csak 22-es vagyok. :) -
Screenshotok 2. adag
[spoiler]