Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #15467 Én azt kell mondjam neked, hogy ez nem változott. Ugyan a vadonban már nem több a játékos mint a farkas, de még mindig megvan ugyanez a "vidám jelmezbál" érzés, amiről írsz, a public dungeon-okban meg a public boss-ok körül.
Nekem ez eleinte nagyon furcsa volt, mert mindig single-player voltam, de valahogy én át gyorsan tudtam állni rá úgy, hogy inkább jól szórakozom rajta, mintsem bosszantana. Poénnak fogom fel. Nem tudom megmagyarázni de valahogy itt is megvan az "immersive" érzés, de máshogy, mint egy single-ben. A legjobban ezt tényleg a pvp területen lehet érezni, ahol a "vidám jelmezbál" érzést áttöri egy sokkal erősebb, az egyazon hadseregbe tartozás érzése, ahol már nem vidám jelmezbál van, hanem egymás életét véditek miközben törtök előre vagy véditek a várat, és próbáltok összedolgozni.
Hihetetlen érzés a pvp, ezt nem gondoltam volna, emlékezetes perceket ad, pedig még szinte el se kezdtem.