sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Jaja, de ha nem is alkategóriát, legalább kapjon egy új oszlopot az inventory nézet (armornál a típus, materialnál a szakma legyen megjelenítve, stb.), amelyet lehetne rendezni és ezzel nagyjából egy helyre kerülnének az összetartozók - már ez is nagy segítség lenne.

Az a baj, hogy "harácsoló" vagyok, vagyis semmit sem akarok kidobni, aminek látom az értékét vagy hasznát. Ezért minden alapanyagból van legalább 2 stack a bankban, minden gazt összeszedek, a rúnákról nem is beszélve. A fun tárgyakat (kosztümök, vicces trophykat meg aztán meg sem említem...). Minden pénzem a bank és az inventory bővítésére költöm, de +10 hely is csak egy óráig húz ki a szarból. :)

Meg kellene tanulni lemondani- és ott hagyni dolgokat a világban, de tudom, hogy 10 perc múlva biztos, hogy arra lesz szükség, és verhetem a fejem a falba.