24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
alienenemy #15775 Ez egy egyszerű hiba. Van aki még a rántottát is odaégeti. Valójában a játékosok érdekében akarták minél előbb banolni a csalókat. Aki meg véletlenül belekerült láthatólag már javítva lett.
Arról nem is beszélve, hogy minden játékinduláskor kiírták, hogy ne töröld ki az első karaktert, erre a sok hülye csak kitörölte. Ők lettek most véletlenül banolva a csalók mellett. -
Véleményt lehet írni, de próbáljunk kilépni a pattanásos korszak pezsgő indulatrohamaiból, rendben?
Világbotrány, az hát. Jövőhéten már a kutyát sem fogja érdekelni, mint ahogy az előző világbotrányok sem a játék eddigi alakulása során. -
Susarc #15773 bazdmeg! ezek ennyire sötétek????
a MAIN STORY BLOCK amúgy az MMO történelem leggusztustalanabb húzása! -
Úgy tűnik, hogy feloldották a bannokat (az összeset vajon vagy csak a bank bug érintettjeiét?) mielőtt a nép harag elmosta volna a céget. Be tudtam lépni most és a honlapon se fogad már banned szöveg. (épp a ticket írása közben voltam )
Nem hittem volna, hogy valaha is sikerül alulmúlnia egy mmorpg-nek az Swtor managment és support teljesítményét induláskor, de csak sikerült. Nem nagyon követhet el már hibát a cég.
-
Itt az újabb világbotrány sajnos. Nem volt elég nekik a 4 napos main story block és a bank wipe okozta vihar, merészen bedobták a "bannoljunk automatikusan item dupe-ért accountot" mókát is, amivel nem lenne baj, ha nem lennének érintettek azok a játékosok is, akiknek elveszett a teljes bankjuk és a Zenimax kiküldte nekik újra a CE és egyéb tárgyakat. Tehát: mi (Zenimax) kiküldjük automatikusan neked újra a sok marhaságot és kárpótlás helyett majd jól kibannolunk item dupe-ért. Ez egy remek móka így kora reggel.
az érintett játékosoknak Jessicá-tól:
"Hi folks,
If you received a ban or suspension on your account and feel it was in error, we hope you'll contact us and give us a chance to review it. In the event that we made an error, we will make it right.
To submit an appeal, you can do so on our website by following these steps:
Open the official ESO Support site and click on "Email." https://help.elderscrollsonline.com/app/ask
Once the support email opens, choose Account / Billing under "What kind of problem are you experiencing?"
Choose "I would like to appeal a suspension/ban" from the Select a Subcategory dropdown menu.
Describe the problem in the space provided.
Click Submit Question to send the appeal to Customer Support
Our support team will respond, though the wait time can vary depending on how high the ticket volume is they're handling."
Kezdődhet a remek hétvégi szórakozás a supporttal az account visszaszerzése érdekében. A Zenimax láthatóan mindent elkövet, hogy sziklának vezesse a játék hajóját. -
Pózolj kazamatában.
-
off, skyrim SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
alienenemy #15768 Sétálgass és majd találsz magadnak valami melót. -
Susarc #15767 megcsináltam a Labirintusos főküldit COldharbourban....megkaptam az XP-t meg a revardot....,de innen hogyan mész tovább a storyban??? ugyanis nem kaptam új küldit... azt mondták "menjek haza" LOL -
Munkie #15766 Nincs. -
trial van a játékhoz? ki szeretném próbálni. -
TomStorm #15764 na zsír,thx:) -
Susarc #15763 aha:P -
TomStorm #15762 Garnet,emerald ilyesmi enchant item-et kapok.Akkor jó helyen vagyok? -
Susarc #15761 deconstruct ablak sry...de ugyanígy :) -
TomStorm #15760 Köszi! -
Susarc #15759 oda beteszed és nyomod a gombot:P ha szerencséd van még lila is esik :)
a BANK közös betszed a BAnkba az Alt meg kiveszi
-
Koszi, este megnezem oket! -
TomStorm #15757 Ja és,hogytudnám majd esetleg átadni holmikat alt-nak? -
Susarc #15756 édes Istenem rossz nézni ahogy 10 böl 8-an még felé se tudnak fordulni az ellenfélnek PVP ben........./facepalm -
TomStorm #15755 Hogyan lehet betörni fegyvert és a többit?Most már én is fullon vagyok jobb dolgokkal de nem akarom eladni -
TomStorm #15754 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!digitális formában livekodok.hu(9400ft),dobozos pedig Gameshop(11.000ft) -
Berennior #15753 Üdv mindenkinek
a segítségetekre lenne szükségem, szeretnék egy Breton NB karaktert amely elsődleges fegyverként destruction staffot használ másodlagosként meg még nem tudom, hogy milyen fegyvert kellene választanom.
A lényeg, hogy alkalmas legyen PVE-re és PVP-re is. Továbbá a későbbiekben szeretnék vámpírrá változni.
Jelenleg is próbálkozom azzal, hogy saját erőből összerakjak egy saját buildet de egyelőre nem akar összejönni, sikerülni. :)
Ilyesmi karakterre gondoltam,
https://www.youtube.com/watch?v=o4evDPuX1OU
tudnátok segíteni? megköszönném. -
krisz073 #15752 Sziasztok,
Merre lehet most a legkedvezőbb áron beszerezni eme remekművet? -
Susarc #15751 beszopódott a CSŐBE rendesen....megjegyzem elég balfaszul van megoldva a progression tényleg -
Susarc #15750 -
Mar kezdem sejteni, hogy mi volt eddig a gond.
Eddig ugy jatszottam, hogy minden szir-sz*rt felvettem a foldrol/kivettem a kontenerekbol, mert a clothing mellett befigyel az alkimia, provisioning es az enchanting is es ezekhez kell az alapanyag.
Ezek szepen es gyorsan telitik az inventory-t, ezert gyakran kell azt uriteni.
Mindezek miatt - nem teljesen tudatosan - kerultem az ellenseges npc-ket, mondvan a toluk szarmazo loot mar ugysem fer be az inventory-ba/gyorsan telitik azt, ergo minek oldossem oket feleslegesen... :D
Na ezen mostantol valtoztatok, meglatjuk mire jutok vele. -
PvP-n elég sok a gond, a random kifagyások, ha új ember joinol a group-ba fpsdrop + esetenként mass dc, siege weapon beragad nem tudja használni senki, ajtón átbugoló nightblade, sokan még mindig beragadnak stuck persze nem működik már, stb. :)
De ezektől függetlenül még mindig iszonyat hangulatos és élvezetes, no nem a zergelés, hanem amikor 4-en bevédünk egy várat 40+ emberrel szemben, vagy 6-an elfoglalunk egyet :) -
cain #15747 hát én inkább kerülöm őket, nagyon hamar betelik a zsák :( -
Koszonom a valaszokat, akkor ezek szerint eddig is megfeleloen jartam el.
Valoszinuleg egy-egy kuldi alkalmaval tobb mobot kellene olnom, es nem megprobalni oket mindig kikerulni, hogy jojjon a zsiros loot.
Ugy latszik ez a szokasom itt nem fog annyira elonyomre valni. :)
-
Ubi™ #15745 Az összes féle rúna fel van fedezve. Azt még kipróbálom, hogy a szintemen a legnagyobb Potency rúnával csinálok kéket meg lilát, mennyit XP-t adhat. De azt akkor is pazarlásnak érzem, hogy a kék, lila, legendary Aspect rúnákat kell feláldozni a fejlődéshez. -
Enchantnál az runák felfedezése adja a legnagyobb xpt, akár 2-3 unknow rúna kipróbálása jelenthet 1 teljes szintet. Főleg, magasabb aspect és potency skillel elérhető runákkal. -
TomStorm #15743 Akkor nekem DoF még pont,hogy kell is mivel Plazmán játszok kizárólag és hát nem kicsi a képátló,mindenhova úgyse nézek:-)
A másikkal viszont még mindig úgy vagyok,hogy nem érdekel de azért bekapcsolom azt is.
Köszi és neked is: #15729 -
Detto. BS/WW/TAI szakmáim 20 körül állnak, lvl34-es karakterrel Enchant alacsonyabb, az alchemy és a szakácskodás jelenleg hely hiányában kukázva.
Bsmithingből kitanultam eddig 6-6 traitet a kardoknak és a késeknek (hetedik folyamatban van még egy jó ideig).
WW-ből dettó 6 traites a bow, és a hetedik tanulás alatt. Itt mellette fejlesztettem 3-3-at a botoknak, főleg infused/charge jellegűeket meg attack speedet/critet, mikor mit találtam.
Tailorből leatherre áltam rá, 5-5-5 a cél a szettek miatt, a divine prioritást élvez mindig, utána infuse, exploration). Jelenleg 4 darab áll 4-5 traittel, sajnos lassú :). Light armort abszolúte hanyagolom egyelőre.
Enchantokat folyamatosan bontom, és csak célirányosan gyártok (no meg fedezem fel őket), ezért is lassúbb a fejlődés a többihez képest. -
Ami mellett pipa van :) -
Ubi™ #15740 Az alkímia nem olyan vészes, igaz hogy én minden növényt összegyüjtök. De az enchant az valahol el van kefélve. Jelenleg lvl15-ös vagyok és a gyártás egyrészről minimális XP-t ad és mivel az NPC-től lehet venni használható enchantokat, kicsit pazarlásnak is érzem az alapanyagok felhasználását. A loot-olt enchantok szétszedése szintén nagyon kevés XP-t ad. Nekem ezen a szinten kb. 80-100-at kell szétszednem egy szint fejlődéshez. -
Bandras DaSilva #15739 Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom. 38 as vagyok egyelőre (nincs időm játszani), de a clothing az 22, blacksmithing 20, woodworking meg 19.
Én úgy csinálom, hogy a legtöbb dolgot szétkapom, az ad elég jó xpt meg anyagot is. Egy jó ideje már az új ruhákat is legalább zöldre, de sokszor kékre feljavítom (ami sztem még mindig pazarlás), de így tovább bírják.
Néztem én is, hogy magasabb szinten valszeg gondom lesz ezzel, de eddig szépen ahlaftam együtt a karakteremmel és kb egyszerre unlockoltam a megfelelő szintet az újabb ruhához/anyaghoz.
Nekem viszont az alkímia meg az enchanting nem ment az istennek se, szal azokat abba is hagytam és most csak erre a 3 dologra koncetrálok ..igazából a clothing meg a woodworking a fontos, a blacksmithing csak növöget magában amikor szétapom a fegyókat meg a páncélokat. -
Saját magad által készített cuccok lebontását felejtsd el, minimális XP-t (inspirationt) ér. Kutass (research) és bonts le minden szart amit találsz. A tárgyak készítése is ad némi xp-t - de nem sokat -, de csak ha az elérhető max szintű tárgyat készítesz.
Legjobb módszer egyértelműen a talált, vagy mások által gyártott tárgyak lebontása. -
MaRee #15737 Melyik addonokat ajánljátok amiket szerintetek mindenképp érdemes feltenni? Nekem még egy sincs, de kezdem érezni a hiányukat. -
Valaki elarulna nekem, hogy hogyan lehet az armor-os szakmakat normalis sebesseggel fejleszteni?
Karakterem mar lvl 19, de az a franya Clothing meg mindig csak 6-os szinten all.
Normal feher ruhak keszitese szinte alig ad vmi skill XP-t, ezek szetszedese detto,
ezert ezen tevekenysegeket egy ido utan mar hanyagoltam.
Zold drop-ok szetszedese mar tobbet fejleszt, de itt is eleg valtozo, hogy mikor mi mennyit ad.
Mar egy jo ideje eladas helyett szetszedegetem a zold dropokat, de valahogy meg igy is iszonyat lassunak tunik a fejlodes.
En csinalok valamit rosszul, vagy tenyleg ilyen lassan lehet ezeket fejleszteni?
Csak hasonlitaskepp: alkimia mar 13-mas szinten van, meg az enchanting is lvl 10, pedig az elejen azt hittem ez lesz majd a leglassabban fejlesztheto szakma.
Gyakorlatilag minden mas szakmaval tudok mar olyan dolgokat kesziteni, amiket az aktualis karakterszintemen meg nem tudok hasznalni.