Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #15739 Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom. 38 as vagyok egyelőre (nincs időm játszani), de a clothing az 22, blacksmithing 20, woodworking meg 19.
Én úgy csinálom, hogy a legtöbb dolgot szétkapom, az ad elég jó xpt meg anyagot is. Egy jó ideje már az új ruhákat is legalább zöldre, de sokszor kékre feljavítom (ami sztem még mindig pazarlás), de így tovább bírják.
Néztem én is, hogy magasabb szinten valszeg gondom lesz ezzel, de eddig szépen ahlaftam együtt a karakteremmel és kb egyszerre unlockoltam a megfelelő szintet az újabb ruhához/anyaghoz.
Nekem viszont az alkímia meg az enchanting nem ment az istennek se, szal azokat abba is hagytam és most csak erre a 3 dologra koncetrálok ..igazából a clothing meg a woodworking a fontos, a blacksmithing csak növöget magában amikor szétapom a fegyókat meg a páncélokat.